- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #65352 üzenetére
Itt a fordítás oroszból:
Kódolási zavar
Az ön telefonján az adatok a továbbiakban nem elérhetők, azért mert a kódolás meg volt szakítva.
Ahhoz, hogy az eszközt tovább tudja használni, törölni kell a beállításokat. Ezután helyreállíthatja az összes adatot, amelyekre a Google account-on tartalék másolatok voltak létrehozva.
A gomb felirata:
Törölni a telefon beállításaitÜdv.
-
hungobungo
senior tag
válasz
cappa72 #65201 üzenetére
Javaslom mindenkinek a legfrissebb bejegyzésemet:
6-os CWM-alapú, érintős CTR recovery készítése minden telefonhoz nagyon könnyen
-
sryman
csendes tag
válasz
cappa72 #64655 üzenetére
Húú köszi szépen, körbenézek ezen a spanyol oldalon. Az oroszt már nézegettem ott nem találtam kb semmi olyat ami használható.
@alexw801
Costum ROM van fenn szerintem mert van rajta play store magyar nyelv stb... A recovery módosított.
Bár nem tudom még mindig, hogy miért 5 MP-s képet enged készíteni a kamera és miért akad a youtube :S Ezeken kívül nagyon rendben van a telefon
Lehet érdemes lenne neki nyitni egy saját topikot. -
damdambest
újonc
válasz
cappa72 #64539 üzenetére
Ja. Odaakartam írni, hogy ez egy mástól vett kép. Csak a szín miatt tettem fel, hogy ami itt kék, az nekem zöld.
Van egy mástól származó gyári romom és egy egy recovery-m is. A recovery.img -re azt írja a windows, hogy sérült képfájl, ez normális? Ha tényleg bajos, akkor Charmpin / Utime G7-re honnan tudok arravaló recoveryt szerezni?Én nem tudok belépni a telóba úgy, hogy menüje legyen, vagyis lenne, csak kiírogatja a google.com. stb. nem indul, az nem indul dolgokat.
Nekem valami olyasmi megoldás lenne jó, amivel a recoveryt úgy cserélem ki, hogy azt valahogy a rendszer felállása nélkül megteszem.
-
Upo
addikt
válasz
cappa72 #64019 üzenetére
SC6820-hoz van itt mentési megoldás, meg mintha valami ResearchDownload szoftvert emlegetne flasheléshez.
Csak az a baj ezekkel a Spreadtrumos vackokkal hogy ha nincs saját mentés akkor nem tudhatod hogy mit flashelhetsz rá, hiába néz ki ugyanúgy és ugyanaz a típusszám, lehet hogy nem ugyanolyan belül.
Legjobb megoldás ha vissza lehet még küldeni akkor azonnal becsomagolni és huss.Amúgy ha vásárlás ELŐTT érdeklődtél volna akkor jobban jársz, utólag itt már nem lehet okosnak lenni, sz.rból nem lehet várat építeni. Ezek az SC68.. SC88.. telók már évekkel ezelőtt is keményen az átverés kategóriába tartoztak, 4-esnek hazudott 2.1-2.2-2.3 androiddal, sőt még MTK-snak is hazudják sokszor őket.
-
mtibi55
tag
-
hungobungo
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
A ZTE sem jobb, nemrég egy ZTE V987 alsó érintőgomb sora romlott el ismerősömnek, sajnos ment is vissza Kínába
Azért amiért általában a nagy gyárakhoz vonzódnak az emberek (jobb minőség, több szoftverfrissítés) tapasztalatom szerint a Lenovo és a ZTE termékeivel kapcsolatban nincs alapja. Zopo volt nálam eddig a legstabilabb márka, meg a THL. A párom majd két éves zopo zp100-asa itt villog mellettem, ez a backup telefonom, és még mindig kutya baja, pedig adtunk neki rendesen...
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #63816 üzenetére
Akkor marad a Huawei, mint hibátlan. Igaz, csak 2 db Huawei tabletünk van, egyforma, azok hibátlanok.
Yüanban venném, de már látom: a helyszínen kell(ene) rájönni a hibáira. Ez nem könnyű ROM csere előtt, kínai helyi körülmények között. Akkor másnap lehetne próbálni visszacseréltetni (helyi web-shopról van szó).
Szóval, hol a Honor 3C? -
CsaBully
tag
válasz
cappa72 #62933 üzenetére
RootGenius 1.8.6 ezzel tudtam pár kattintással egyszerűen root-olni egy Zopo zp980+(mtk6592) telefonomat..
RootGenius 1.8.6 -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #62817 üzenetére
Jah, ahogy az 5700 sem N9589 volt, még véletlenül sem...
(#62825) Sanyesz.: Ezt úgy mondják felénk, hogy: Ez meg mi a rák?
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #62251 üzenetére
Az baj hogy a lenovonak van egy pár mondatos cikke kb 70 hozzászólásos topikkal de az már rég nem él és a hozzászólások többsége a küllemmel foglalkozik!!! Cappa igazából pont abban reménykedtem hogy te talán tudsz segíteni mivel nagy guru vagy okosteló témában!! De már ennyivel is segítettél!! Thx
-
Attee88
csendes tag
válasz
cappa72 #62110 üzenetére
Ma megbolondult a telóm. Megfordult benne fejjel lefelé a kép és újraindult. Újraindulás után bejött a háttérkép, utána megint újraindult. Ezt eljátszotta háromszor. KIvettem az akksit. Utána bekapcsolt, de elment a lockscreen,(ha mintát állítottam be akkor is csak simán visszakapcsolta a képek), a HOME gomb nem csinált semmit, és a kikapcsolási képernyőn nem voltak meg a szokásos "gombok" csak power off és reboot.
Hangerő le + power gombra bejött a recovery, e kínai írásos volt, nem nyúltam hozzá. Viszon kábelre volt dugva, így recovery közben feltelepítette magát()Egy HTC Dream cwm-et akkor valószínűleg rá tudnék tenni?
Kivettem az akksit, és a menüjébő csináltam factory reset-et. Most úgy tűnik működik... De ha valaki tudna tanácsot adni, nagyon jól jönne.
Köszönöm! -
cocus007
tag
válasz
cappa72 #62168 üzenetére
Nuku: csak segélyhívás
én is ott kezdtem,mer a Gio-nál mindig ott jön elő.na most! nem tetszett neki az USB-HUB, bedugtam elől a gépen most már felajánlotta a dolgokat
USB-tárolóra kell menni ugye, nem MTP?
bár nem talál az MT65xx-hez illesztőprogit a gép... uh a meghajtót kijelzi de nem tudok belépni -
Attee88
csendes tag
válasz
cappa72 #62110 üzenetére
Köszönöm a választ!
Téma-összefoglalót átolvastam, és az ide tartozó topikokat, csak kíváncsi voltam, hogy pont ilyen telefonra van e valakinek tapasztalata.
Még 3 napos a teló, és féltem/sajnálnám, ha eltolnék valamit.
Így is gyűjtögettem sokáig, hogy ez meglegyen, nem lenne pénzem Kínába visszaküldeni javíttatni... -
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #62079 üzenetére
Az XDA-n írják, hogy már készül a 6592-es CPU-kkal is kompatibilis GB. Én még nem találtam.
A ButtonLED nekem továbbra sem működik. Be tudja kapcsolni a töltést jelző LED-et, de azt nem tudom beállítani, hogy folyamatosan villogjon nem fogadott híváskor vagy SMS-kor.
Erre valami ötlet? -
bb71
őstag
válasz
cappa72 #61878 üzenetére
Ha flashtool-lal próbálkozol
Mivel próbálkozhatnék mással?Preloader nélkül is kellemetlen meglepetésben lehet részed.
Ezt hogy érted? Mi az hogy Preloader nélkül?és van legalább 4 féle mentésed.
Milyen négyféle mentésre gondolsz?Ugyanis legtöbb esetben a boot.img az telefonspecifikus. Persze ha azt is ráflesseled a telefonra, akkor sincs semmi nagy gixer.
Miért nem, ez nem hasonlóan specifikus, mint az uboot?De minen ilyen előtt a pratícióméreteket és a flesselni kívánt img fájlokat igen ajánlatos ellenőrizni.
Nincs erről egy részletes ismertetőd, leírásod? Úgy általában az egészről?Köszönöm a véleményed.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
cappa72 #61855 üzenetére
Szia cappa72!
Nemkevés ZTE kernel source code-ba botlottam.
Ha emlékemben jól rémlik korábban kerestetek a Blade Super-hez forráskódot.
A Blade Super-nek nem tudom mi a Kínai megfelelője de hátha köztük van.
A V967S és a Blade III láttam köztük -
válasz
cappa72 #61841 üzenetére
Félreértés ne essék, értem amit írsz, és belátom, hogy ha mindenki ennyire belelovalta magát az elnevezésbe, akkor ezen túl kell lendülni, csak megütötte a szemem, hogy valaki itt is így hivatkozik rá, mivel én főleg a kínai oldalakon látom csak így írva.
Hozzá kell tegyem, hogy a saját meglátásom az, hogy itt tele van szakmai szempontból hibás megnevezésekkel minden, hiszen gyakorlatilag nem firmware-ről beszélünk, hanem egy OS-ről, ami a háttértáron van, és igen, valójában nem flashelünk semmit, hiszen nem egy EPROM-ról beszélünk, plusz az a szép az egészben, hogy a megadott háttértár méreten terpeszkedik maga a rendszer, tehát pl. a Mobilaréna elnevezése is sántít ebből a szempontból (hiszen egy 16GB-s háttértárból általában csak 12-14GB-ot kapunk meg). Szóval szép kis kavarc van itt minden szempontból.
-
Kacsanova
csendes tag
válasz
cappa72 #61764 üzenetére
Köszi, sajnos a power gomb+akksi próbák nem jöttek be, még csak egy villanás sem volt tapasztalható. Ha a géphez csatlakoztatom, kb. 1 másodpercre csatlakozik, az eszközkezelőben látható a MediaTek Preloader USB VCOM Port aztán, ez a kapcsolat meg is szűnik. 2 gépen is próbáltam. Az SP Flashtool, így megszakad, ha nincs bent az akksi, akkor pedig el sem indul a kiolvasás. A gyári rendszerről egyébként van 3 mentésem is, 1 Flashtool-os, 1 MTK Droidtools-os és 1 CWM-es is.
-
arfer
senior tag
válasz
cappa72 #61635 üzenetére
Köszönöm, ezt az NVRAM-os játékot már eljátszottam egy Lenovo A820-al még a nyáron (talán emlékszel), ott is megoldotta (persze csak factory reset-ig, utána lehet újra csinálni), de az igazi problémák a nem működő SIM foglalatok
... Esetleg próbálkozok majd logcat-tel, hátha látszik valami exception benne... De az A820-nál is csak a visszaküldés volt a megldás. Az is bukta volt, csak kisebb, mivel akkor még nem volt ÁFA
...
Gondoltam hátha azóta már valaki oldott meg ilyen problémát, azért írtam...
-
válasz
cappa72 #61549 üzenetére
Vagy lehettek fekete kalapos hacker-ek is... (Igazából nem értem, hogy a fekete kalapos hacker és a cracker között mi a különbség? Nem látom.)
Wiki szerint:
craker
A cracker (magyar zsargonban: krekker) olyan, a számítástechnikához magas színvonalon értő személy, aki tudását elsősorban a saját céljaira használja fel, visszaél vele, és másokat károsít meg. Számítógépekre hatol be jogtalanul, adatokat szerez meg és használ fel elsősorban anyagi javakért, esetleg társai elismerésének reményében.fekete kalapos hacker
„Black-hat hacker”-nek (feketekalapos hackernek) nevezzük azokat a hackereket, akik tudásukkal visszaélve, jogosulatlanul számítógépbe illetve számítógép-hálózatokba törnek be haszonszerzés vagy károkozás céljából. -
Upo
addikt
válasz
cappa72 #61553 üzenetére
Nekem van cwm a 889s-emen, még nem adtam fel a hirdetést, ha gondolod le tudom menteni illetve meg is van a mentés, itt, flashtool readback mentés, azzal kell felrakni.
Ha nem kell vagy ha már letöltötted akkor szólj és letörlöm mert a hirdetésem mellé szánt képek vannak ott. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest