- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fateless #88719 üzenetére
Akkor per pill 100%-ra vetitve maradjunk 7 ora kijelzoidonel a 3000-es akkuval. 2400mAh-ra vetitve 5,4 óra kijelzőidő. tehát kb. másfél órával tud többet, és nekem ebbe a 4 órába van jatek is amikor megy a proci+GPU rendesen. Egyes fórumtársak produkáltak 6-7 óra kijelzőidőt is a V5-tel, de én ezt nem veszem viszonyitasi alapnak. A kijelzoido ne ugy legyen mar meghatarozva hogy nincs 3G, nincs szinkronizalas, nincs automata fényerő, es pl egy könyvet olvasunk rajta.
Ingress alatt leesik 3 óra körülire a V5 üzemideje(!) - Z7 mini ~2h - de ilyenkor gyk. megy a kijelző+GPS+mobilnet 3G+proci+GPU 100%-on. Kb hasonló terhelés mellett kivancsi lennék hogy a tiéd mit tud (G3C olyan 4-4,5 órát tudott) de ugye még emlékszünk miert valtottam platformot igy kevés esélyt látok rá hogy ez kiderüljön....
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #88337 üzenetére
Na, a posztod hatására rátudtam magam venni, hogy beleolvassak az 1S topikba na nem mintha lenéznén de nekem az 1giga és a kis aksi elég volt, hogy ne érdekeljen és rájött a sok negatív tapasztalat.Viszont úgy látszik, hogy ez a "43"-as rom tényleg meghozta a megváltást.Bár még így is többen CM11 et használnak, de gondolom ez a jobb ram kezelés miatt volt/van. Láttam megvan a megoldás a 2. sim foglalatra is. Telenor hibával tudtak mit kezdeni?
Talán mostmár majd vissza kerülhet megint az ajánlott telefonok közé ahova tartozik....
-
-
musculus
tag
válasz
fateless #85895 üzenetére
Köszönöm a választ, utánanézek Huawei Honor 3X-nek
#85894) HPAA
1S nél azt a deep sleep bug
Hahh, a fene egye meg, visszaküldtem a boltba, elálltam a szerződéstől (a mobilarénás teszben átlagos 2 nap akkuidőt írtak, arra gondoltam, h átb***tak). Pfff. Na mindegy.(#85893) wwenigma
Remelem akkor ezt se javasoljak legkozelebb ilyen felhasznalasraTHL W100 navinak? Hát, ajánlani nem merném. De az enyém a legelső szériából származik, lehet h azóta javítottak rajta. Leggázabb az ingyenes Google Mapsszel. Gyakran úgy látja, h balra-hátra megyünk 100-zal.
(#85891) Laza...
Maradhat a Redmi 1S, + szigszalag rákötözve a power bank
És ha futok, h elérjem a buszt, ingyen urológiai beavatkozást végez? Kösz a tippet, kipróbálom magamon, amennyiben még egyszer gyenge akkuval veszek telefont. Akkor meg is érdemlem. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #85227 üzenetére
A kolegámnak rendeltem 1 et kb 1 hónapja....Most 2 napja müszakba mondom neki "add ide a telót kipucolom egy kicsit mert tuti televan minden sz@rral" facebuuk böngészés telefon, erre használja.Na most egy hönap után igazából nem nagyon volt mit kipucolni a memóriából...böngészési szemét eltüntet és kész.Azt kell mondjam leesett az állam.Nagyon jól optimalizálták ezt a kis szörnyeteget, és gyakorlatilag annyit csináltam vele mikor megkaptam hogy rootoltam neki a sajár csengőhang miatt ezt leszámítva out of box a ketyere!!!
-
mazsó
aktív tag
válasz
fateless #85112 üzenetére
Ez érdekes volt...
Vasárnap éjjel fél 11kor rendeltem meg 59.900Ft-os áron. Másnap felvették velem a kapcsolatot mailben, majd írták, hogy telefonon is megkeresnek a rendelésem megerősítése miatt. Közben én ugye kérdezősködtem, érdeklődtem mi lehet a bibi hogy ennyiért adják, néztem az oldalt többször is és egyszer már csak 56900 Ft volt. Rá kb. 15 percre hívtak hogy erősítsem meg a vételi szándékom. Mondtam nekik hogy most már csak 56900Ft a telefon a honlapon, ha megkapom annyiért akkor megrendelem. Mondták: semmi akadálya még nem adták át a futárcégnek... Így lett ennyi az ára, nem tudom hogy jött ki ez...
A telefon szerintem igényes, szép, jó anyagminőségű. Képernyő szép, kamerák nagyon jó minőségű, élethű képet csinálnak. Előtte Samsung GT-I8000 (Omnia 2) volt/van. Abszolút nem nagy nekem (mondjuk nagy tenyerem van)
Hétfőn este már 87900Ft volt a honlapon nem?UI: stock rom? Mi az?
-
mazsó
aktív tag
-
Laza...
addikt
válasz
fateless #80684 üzenetére
Te nem tapasztaltál SIM bugot, de 100-ból 90-en igen. Ezen nincs mit ragozni.
Gipsztigris: számomra elég hihetelen, de biztosan úgy volt ha mondod. Nyomj be valami valódi játékot, majd utána mondd el ezt. Ott lesz akár 50% különbség is akksi időben
Summa-summárum: Jobb választás a sima Hongmi. De mindenki azt vesz amit akar, ugyanakkor jelzésértékű hogy a sima Hongmi jobban tartja az árát. A nép nem hülye, azt veszi ami szerinte jobb x.y érvek alapján.
Ami még eszembe jutott: Az 1S-re gyorsabban lehet másolni gépről fájlokat.
Volt már aki a torkomnak esett hogy hülye vagyok hozzá, meg életemben nem volt a kezemben ilyen telefon(ok)
Hihetetlen mennyi átmenetileg elfogult fan van, de persze az ilyeneknek mindig az épp aktuális kicsike a világ legjobb telója
Ami persze faxa képet csinál, jó a GPS-e, 100 óra kijelzőidőt tud, vagy cérna akksival 2,5 napot röhögve kibír, etc...
De én erre már:
-
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #80686 üzenetére
Persze, itt sem volt hatalmas kraftot igénylő játék. Az asszony leginkább ilyen bubblets típusú játékokat használ, na meg rengeteg böngésző. Ehhez tényleg nem kell nagy erőforrás. Biztosan nem lett volna öt órás képernyőidő, ha valamilyen keményebb 3D-s játékkal tolta volna.
-
citkar
addikt
válasz
fateless #80658 üzenetére
A Lenovotól csak a K900 jön be, ha az dual simes lenne, valószínűleg kipróbáltam volna, a Huawei határeset, a P6 már valóban egész olcsó, de már túl elavultnak érzem, a P7 meg még túl drága. A Nubiát is néztem, nem mondom, hogy ronda, de ennyi pénzért hozzám közelebbit szeretnék.
Ami most mozgatja a fantáziám (bár csak a forma, mert ahogy nézem dual simes nem lesz belőle), az a Meizu MX4, ha a valóságban közelíteni fog a koncepcióhoz, akkor tetszeni fog...de hát, attól tartok csak single sim-es lesz.
Illetve kifejezetten érdekel az általam említett három gyártó, csak dual simben kevésbé utaznak (a felsőbb kategóriában). -
-
aytukabozs
addikt
válasz
fateless #80557 üzenetére
Heh, pont most nézegettem én is (telóváltás előtt vagyok),
de nem csöppke a 2300-as akksi, egy ilyen motor meg ekkora kijelző mellé?Az a baj hogy megint ahogy összegyűlt a lé amit kitűztem max keretnek,
egyre kevésbé tudom mit vegyek, a gyüjtögetés elején még tisztább volt a kép
Az MX69nek mi lett a sorsa? -
svgyula
addikt
válasz
fateless #79544 üzenetére
Szia!
Már ne is haragudj meg azért amit írok! DE ha így működik egy cég min ahogy TE leírtad az csukjon be!! Az nem cég hanem diler! Ez pont olyan mintha van egy "falusi élelmiszer bolt" A boltos elmegy a tecsóba bevásárol és x2 áron adja a termékeit! Ez az üzlet 2 hónap és bezár! Na most az a webshop vagy csak egyszerű pénzmosó (a lányok által beszedett pénzt tisztára mossa) vagy a 10. üzlet amin nem számít a haszon mert a másik 9 hozza.
Amit a mindenki sérelmez az a tény, hogy a kínából vásárolt telefont sem ingyen adják és azon is van haszon, nagyon valószínű valamennyi ÁFA is. Tehát nem "webshop"-ból kellene rendelni hanem direktbe a gyártótól. De ahhoz már igen kis halak mind megfelelő tapasztalat, piackutatás, vevőkör nélkül csak az "ösztön"álltal vezérelve. Aztán egy két hónap esetleg egy év és szőrén szálán eltűnik. Mit pl az xdigital aztán aki éppen akkor rendel annak ugrott a pénze na meg az még éppen garanciális termékekkel is lehet a jó istenhez fordulni
Ja és még valami egy kereskedőnek ha valaki csak egy csomag papír zsebkendőt vesz az is vevő! A dilernek csak az a vevő akin nagyot lehet "szakítani" Ez a mai rablógazdaság iránymutatója -
válasz
fateless #78004 üzenetére
Szerintem most betömtek egy lukat a piacon, most majd jöhet a színesedés... Remélem.
Ha az F1-ből adtak ki fehéret, akkor előbb-utóbb ebből is lesz.
Méret/ár/érték alapján az én értékrendem szerint ez most bestbuy.
Persze a 854x800-ak felbontásnak nem fognak örülni sokan (tekintve, hogy a testvérmodell jobb felbontású a kijelző), de vállalható kompomisszum. Ez egyéni mindenkinek.Ja, a G2F alsó gombsorának nincs világítása,
-
válasz
fateless #77971 üzenetére
Nem is azt vitattam, hogy a két rossz közül a Te általad javasolt a kisebbik rossz! Nekem magával az egész téma megközelítésével van bajom.
(#77967) aytukabozs: +1
(#77965) Xabi78: (lásd facebook)
Pont a Facebook-ra hivatkoztam én is...
Mindenesetre oda megfelelőek ezek a telefonnal lőtt képek. (Úgyis csak a Like-olás a lényeg.)
(#77966) hungobungo: Ujjazzák a kijelzőt
Na ez tetszett! (Tudom, rossz aki rosszra gondol.
)
-
válasz
fateless #77961 üzenetére
Sokszor látok embereket fényképezés közben két ujjal zoomolni, hogy közelebb fényképezzen, de mindig azt szoktam javasolni, hogy inkább ne tegye ezt, hanem fényképezze le távolról,
Idáig jó is, de szerintem az utólagos vágással sincs előrébb! Inkább közelebb kellene menni a fotó tárgyához. Ha meg nem lehet, akkor sajnos elő kell venni a digitfényképezőt...
Tudom, többször kitárgyaltuk ezt a telefon-kamera témakört, de én még most is azt mondom, hogy ezeknek a telóknak az optikája és az érzékelője nem (teljesen) alkalmas ilyen fotózásra. Oké, egy buliban gyorsan lekapni, ahogy valaki ökörködik, majd később kilőni a Facebook-ra, az oké is. Viszont ha megyek nyaralni, vagy tervezetten olyan eseményre, ahol tudom, hogy fotózni kell... Az már más lapra tartozik.
-
citkar
addikt
válasz
fateless #77586 üzenetére
Köszi, a K900 volt az egyedüli, ami tetszett a sorozatból (sőt a Lenovokból általában).
Nem is hasonló (külsejű) telefont keresek, csak figyeltem a cikkeit és sehol sem írták, hogy lenne dual SIM-es, pusztán kíváncsi voltam, de ahogy nézem továbbra sincs.
Mondjuk egyszerűen még nem csináltak olyan telefont, amiért megérné nekem 400 USD-t kiadni (még 300-t sem), mert számomra nem nyújt annyival többet, mint egy sokkal olcsóbb, jó MTK-s telefon. -
b0bcat
addikt
válasz
fateless #75914 üzenetére
"A legtöbb bolt azért nem azonnal adja fel a készülékeket, ezt nem árt tudni..."
Igen, ez közismert tény.
Bár az egyetlen Minideal rendelésem másnap útra kelt (tavaly nyáron), és a Geekbuying is 1-3 napon belül postázott a legutóbbi, botrányos, 12 napos teljesítésük előtt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #75463 üzenetére
A szándék nem ez volt, hanem eredetiben akartam linkelni, csak véletlenül a rossz ablakot másoltam.
Bocs!(#75453) sajtjani
Szerintem ugyanazt mint rengeteg más "fix" akkus telefonnal. Ha tönkremegy az akksi, kicserélik!
Mindegyikben cserélhető, csak egy picit macerásabb a cseréje.
-
Indy1
tag
-
Chaser
legenda
válasz
fateless #74145 üzenetére
Az 1s-t nézegetem, egyre esélyesebb. Nagy akku nem feltétlen kell, persze nem árt az ha van
De minőségre mindenütt jót írnak, MIUI az meg egyértelmű előny, nekem biztos
. Ára sem vészes, a benne levő SoC is talán jobb GPS terén. Gorilla van, dual SIM-et kezeli normálisan, bár olvastam olyat hogy ez a SoC nem is kezeli, ennek még utánanézek, ez fontos.
-
Senator
aktív tag
válasz
fateless #73950 üzenetére
Pontosan így szoktam kipróbálni ahogy kéred, ráadásul elég durván szigetelt autóval rendelkezem, ez ezer százalék h meglesz. Remélem ugyanolyan jó lesz minimum mint a Pixelsé... A gpstest rajongók számára csinálok szabad ég alatt, kocsiban és házban egy-egy screenshotot.
Ha rendesen követi a pozíiómat (tudok olykor tempót diktálni) és nem esik le az útról, magas házak között se akkor pipa... Más a gps-el kapcs?
-
Dominó85
addikt
válasz
fateless #73919 üzenetére
Nekem a NavDroyd vált be. Pontos és jó navigációs társ volt mind G3-on, mind most a Hongmi-n. Igaz vannak benne hiányosságok, de alap járatban nekem elég. A Sygic-et sokan használják a köreimben, ahogyan az iGo-t is (nem tudom mit kell félni, tudom hogy hivatalosan nincsen droidra, de mondtam én egy szóval is hogy androIGO-ról beszélek?
). Tény, hogy az iGo és a Sygic a legjobbak.
(hevizms-nak is írva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest