- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
válasz
fateless #85895 üzenetére
Köszönöm a választ, utánanézek Huawei Honor 3X-nek
#85894) HPAA
1S nél azt a deep sleep bug
Hahh, a fene egye meg, visszaküldtem a boltba, elálltam a szerződéstől (a mobilarénás teszben átlagos 2 nap akkuidőt írtak, arra gondoltam, h átb***tak). Pfff. Na mindegy.(#85893) wwenigma
Remelem akkor ezt se javasoljak legkozelebb ilyen felhasznalasraTHL W100 navinak? Hát, ajánlani nem merném. De az enyém a legelső szériából származik, lehet h azóta javítottak rajta. Leggázabb az ingyenes Google Mapsszel. Gyakran úgy látja, h balra-hátra megyünk 100-zal.
(#85891) Laza...
Maradhat a Redmi 1S, + szigszalag rákötözve a power bank
És ha futok, h elérjem a buszt, ingyen urológiai beavatkozást végez? Kösz a tippet, kipróbálom magamon, amennyiben még egyszer gyenge akkuval veszek telefont. Akkor meg is érdemlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest