- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
wwenigma és rokafiu77 köszi a tippeket, megnézem ezt a két készüléket. Azt hittem több alternatíva is lesz, de hát sebaj, majd választunk ezekből.
Köszönöm a segítségeteket, majd jelentkezem, ha megérkezett az kiválasztott készülék. -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Férjemnek kellene egy dual simes telefon. Eleddig a Nokia Lumia 630 tűnik optimális választásnak. A mostani ZTE V970 eléggé gyengécske.
Fontos lenne a zene és a készített képek minősége, továbbá a csengés hangereje. A kijelző méret max 4,7".
Ti melyik készüléket ajánlanátok? A keret úgy 50-60 k-nál van meghúzva.
Értelemszerűen minél olcsóbb, annál jobb. Nem ragaszkodik az újhoz, egy szép állapotban lévő használt is megteszi.Köszönettel, előre is:
Sun. -
pixelblondie
senior tag
Oké.
Egyébként meg bocsi a tévedés miatt, ha egyszer vakító zölden világít a free shipping gomb, rákattintva kiválasztom az országomat és még mindig azt irja hogy free, akkor azt hiszem jogosan gondoltam, hogy TÉNYLEG free.
Mindegy.
Az eredeti kérdésre is tudsz válaszolni?Cappa72:
967?
Elírtad vagy tényleg nem az általam említett 987et fogtad? -
pixelblondie
senior tag
Sziasztok, jóreggelt.
Szeretnék egy 5"-os dual simes telefont 200 dolcsi környékén.
Ez a kettő szimpatikus első körben:Maradnék a T-mallos kínálatnál, mert nem tudom máshol hogy működik, de itt free shipping van, ha jól látom, szinte mindegyik készüléknél.
Bármilyen észrevételt, tanácsot, véleményt szívesen fogadok.
Köszönettel: -
pixelblondie
senior tag
válasz
pixelblondie #23295 üzenetére
" Itthon is beszerezhető mélyebb árfekvésű telók közül mit ajánlanál?"
Valaki ötlet?
Akármi?
Bármi? -
pixelblondie
senior tag
válasz
Xabi78 #23292 üzenetére
Férjemnél komoly gondot okoz az ilyesmi, mert nála az egyik kártya a munkahelyi, és mivel MÁVos mozdonyvezető, sokszor van, hogy perceken múlnak fontos dolgok, információk.
Erről a beállítási dologról nem tudtunk, köszi az infót nagyon hasznos, tényleg!Az általad felsorolt ketyerék elég borsos árban vannak.. Itthon is beszerezhető mélyebb árfekvésű telók közül mit ajánlanál?
-
pixelblondie
senior tag
Srácok, kérnék egy kis segítséget.
Vásárolnunk kellene egy dual simes készüléket a férjemnek. Jelenleg egy X2-02 Nokiája van, de ez kissé meghalt, szóval kell egy másik.
Kettő darab kérdésem van.
1: Létezik egyáltalán olyan készülék, amelyik VALÓBAN egyidőben tudja kezelni a két sim kártyát?
(Ezalatt értem azt, hogy amíg az egyiken beszélsz a másikon NEM jelez kikapcsolt állapotot )
2: A fentiek fényében melyik készüléket ajánlanátok?Ezer köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest