- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Az okos ember pedig más kárán is tud tanulni, van aki pedig a sajátján se... Az hogy az mtk gps ügyileg sz*r, pedig teljesen közismert tény, amit nyilván a korábbi szériákkal alapoztak meg. Szóval igen, pláne ha látok erről egy meggyőző videót, az önmagáért beszél. Ugye nem gondolod hogy más lenne a dolgok fekvése ha épp az én tulajdonom lenne az a telefon?
Valamit pedig nagyon félreolvastál, mert azt egy szóval nem mondtam, hogy nincsenek jobban sikerült telefonok mtk-val (aminél mint szintén közismert elég nagy a szórás), csupán annyit bátorkodtam volt mondani, mielőtt te és a többiek nekem estetek és azóta is fölöslegesen győzködsz ebben a parttalan vitában, hogy én még mindig nem bízom meg bennük, és nem vennék mtk-s telefont, azt pedig elég meggondolatlan és több mint merész, sőt félrevezető kijelentésnek tartom, ha valaki azt írja hogy mindenki álljon le mostmár, mert a 67xx óta minden istenkirály, és aki mást mer mondani az egy barom akinek a szavára se lehet adni hisz nincs a kezében ilyen telefon.... csupán azért mert neki meg épp van, az ő szubjektív véleménye alapján pedig az jól működik. bah... Ez elég erős fokú szűklátókörűségre vall. Értem én hogy egyes emberek fizikai fájdalmat éreznek ha kritizálják a cuccukat, de azért ennyire általánosító kijelentéseket ne mondjunk már, ezzel félrevezetve egy csomó embert aki olvassa ezt a fórumot és ez alapján dönt. -
madrac
senior tag
Számomra ez nem is volt kérdés. De persze akik láttak már rosszul működő mtk gps-t mostanában is, az biztos csak a véletlen műve hogy pont kifogott egy rosszat, vagy csak egy gonosz összeesküvésről lehet szó, még akkor is ha netán a saját kezükben fogták. Mert azt is megmagyaráznád, 1-2 elvakult mtk hívő pedig akkor is bőszen bólogatna... Tényleg nem tudom miért okoz egyeseknek fizikai fájdalmat hogy vannak akik még mindig nem bíznak az mtk-ban. Tudod, tisztelet... Ha ez egyáltalán mond neked valamit.
Azokután, hogy van aki a tök homály mobilos fotókat is teljesen jónak ítéli meg, nincs is miről beszélni... kb ennyire adok ezekre a véleményekre is, joggal. -
madrac
senior tag
Ehhez nem fogok venni ilyen telót és használni csakhogy bebizonyítsam neked. Bőven elég az amit a neten látni, olvasni róla. Mikor levideózzák, hogy képtelen gsp jelet fogni percekig (igen 67xx), akkor rögtön beugrik a saját tapasztalatom a Thl W8-al, míg a mellett lévő telónak ilyen gondja nincsen. Van nálam most egy S4 (ami nem a belépő kategória) , szó se róla, az is lehetne sokkal pontosabb és reszponzívabb ilyen téren, de legalább talál pozíciót.
Pont a hasonló indulatkeltő posztok miatt lesz ez megint téma. Egyszerűen csak tiszteletben kellene tartani egymás álláspontját és kész. -
törölt tag
Ezeken jókat tudok derülni. Pont ugyanaz a szitu, mint a kamerával. Az enyémen (MTK 6595) tudod milyen most a GPS? Semmilyen. Tok-vonó meghalt. Zéró hód. Tudod mennyire zavar? Semennyire. Tudod miért? Mert nekem a navigáció tényleg fontos munkaeszköz, ezért eszembe nem jutna ezt a feladatot egy telóra bízni. Telót csak olyan user használ navira, aki nem navigál, legfeljebb navigációsdit játszik. A navigációhoz célhardver kell és pont. Értem én, hogy ezekben a telókban van GPS, meg kamera, meg kiskutyafüle, tehát tulképp mindenre alkalmasak. De tudjuk jól, hogy az az eszköz, ami mindenre alkalmas, az valójában semmire sem igazán. Legfeljebb virtuális p.n.sznövelésre.
-
törölt tag
Azt nem állítanám, hogy a hiánya nálam kizáró ok lenne, de azért a cserélhetőség sokat nyom a latban. Az ok egyszerű. Mi a teendő, ha lemerül? Egyik esetben Powerbank, ami összedugott állapotban eléggé korlátozza a hordozhatóságot és a használatot, valamint az OTG is felejtő. A másik esetben teló kikapcsol, fedél lepattint, akku ki/be, fedél vissza, teló indít. Sztem a 2perc túlzó sacc a műveletre.
-
dashed
senior tag
Igaz, most is nem cserelheto akkus telefonom van (nexus 4) de megoldhato a csere.
Akkor ezt a reszet felejtsuk el.Max 60E a keret.
Min 5col max 5.5
2 giga ram
Jol mukodo Gps
Kamera annyira nem erdekel, de ne agyonmosott eletlen kepeket lojjon vilagosban.Ezek fenyeben k3 note jo valasztas, vagy van jobb ?
-
WOT-H-A-C
veterán
Alapjába véve teljessen egyet értek! Ezért szoktam én is " beépített akkumulátor" -ként emlegetni őket. Viszont van ellen példa is. Például az off/ ascend Mate 6.1, na annak nem nagyonállnék neki. Gyakorlatilag az egész telefont ízekre kell cincálni hozzá, hogy kitudd szedni.
off /
-
EG0
aktív tag
Mondjuk ezen én is gondolkoztam... viszont így gyorsabb is lesz elvileg, mire ideér.
...és még így is olcsóbb, mint máshonnan rendelve, VÁM nélkül. Meg eleve szerintem elég jó az ár, ami mondjuk chipsetben ennél kicsit is jobb, az legalább 50%-al drágább már.
(Full-HD és LTE, 2 GB RAM.) -
-
petrosilov
tag
Hogy is lett volna a kezemben. Erre vidéken igen kevés lehetőség van. Tényleg nem piszkálódás okából írtam. A zinternet jólmegmondta. Szó volt valami wifi-s meg bluetooth gondokról, no meg arról is, hogy a szoftverjavításokkal ezek javulnak előbb-utóbb. (az a baj a netes forrásokkal, hogy nem tudom, mennyire valódi a probléma, ha tényleg létezik, akkor azt sem tudjuk, a készülékek mely arányát érinti - ha valakinek baja van, simán telekiabálja az internetet és nem lehet tudni mennyire reális a gond) Naszóval ott szerepel a készülék a tetszős kupacban és a reakciódból úgy tűnik gyakorlati tapasztalatod nem támasztja alá amit -talán tévesen- leszűrtem. Pl. ezért járok ide. (Nem azért hogy kiakasszalak, hanem, hogy gyakorlati véleményt kapjak)
-
-
aytukabozs
addikt
Csakazértse'
(A p7 mini óta -ami asszem az első telefonjuk volt ahol megragadt bennem a márkanév- tényleg rohadt sokat fejlődtek desingban és merketingben mindenképp, de valamiért egyszerüen nem tudom őket abba a skatulyába tenni ahol a saját részre is megvásárolandó telefonokat rakom)
-
KTU
addikt
Huawei Honor 4X Che2-L11
Ez a
Huawei HiSilicon KIRIN 620 SoC [link]Network Technology UMTS/EDGE/GPRS/HSPA+/LTE Cat 4
GSM 900/1800/1900 MHZ
UMTS 900/2100 MHz
LTE 800/1800/2100/2600 MHz
B1 (2100Mhz), B3(1800MHz), B7(2600MHz), B20 (800MHz)Ez van az extrémben
UMTS 900/2100 MHz
LTE: B1 2100MHz, B3 1800MHz
A kínai LTE - TDD frekiket nem írom______________________________________________________________
Ha úgy lenne ahogy az említett honlapon van,
hogy csak B3(1800MHz) tud,
akkor a voda 4G hálózata ki is esett teljesen, amit nem hiszektelekom 800/1800/2600
voda 800/2600
telenor 800/1800 -
Másrészről az 1750-es akksival sem lenne baj, ha ezt őszintén ráírnák és a nedves vásárlók ez alapján döntenének a megvétele mellett, mert azért ez így lenne korrekt.
Pontosan. Ahogy teszi ezt a Zopo és a THL is: simán leírják, hogy 1750 vagy 1900-as akku. A THL T6pro esetén igenis az MT6592m ellenére az akkun 1900mAh van. -
petrosilov
tag
Ahogy meg tetszett mondani. 10/10.
Az UMI hazudós. Átragasztották az akkut. Legalábbis egy utánajárós ember szerint.
Ezek szerint 1750mAh
(De hogy mi a csudának csinálják ezt? Nem megérte volna pár dollárral drágábban pont akkora akkut tenni, mint amit igértek? Őket is utolérték mint a sánta Doogeet (aki emlékeim szerint szintén csúsztatott akkumérettel ugye.
)
Update: saját fórumán magyarázkodik az UMI, szerinte "The capacity of the battery is same as it is listed.".
Most már kezd vicces lenni a sztori, jobb mint egy tévésorozat. Még figyelgetem egy darabig. (Igaz új telefonom azóta sincs
)
-
_Hodor_
tag
Köszi, akkor még van időm agyalni ezen, húgomnak lesz, sztem lehet elég lesz egy tini lánynak (a másik doogee valenciát kapott végülis azzal is elégedett annak ellenére hogy 2 hónap után kellett új aksit rendelni)
Az ár mellett még a kompakt méret is elég nagy pozitívum.Más kérdés mindenkihez:
Hogy lehet hogy az új 64 bites socokkal megáldott Umi Hammer (de több márkát is írhatnék) Antutu pontjai (31ezer) nem haladják meg a jó öreg jiayu g4s (34ezer) számát, nem kéne az új procis telóknak kenterbe verni a 32 biteseket? De ha nincs nagy különbség akkor még nem válok meg a jiayutól.
-
Ájvé
veterán
Látom, hogy nagy Lenovo (P70) fan vagy, én meg Xiaomi (Mi3) fan vagyok, ennek ellenére még sem ajánlom mindenkinek, mert lehet van jobb. Nem rossz a Lenovo, P70 is nagyon jó a kategóriájában, de ha ugyan azt megkapod 20k-val olcsóbban, akkor vajon mit választanál? Elhiszem, hogy a barátaid hibás darabokat fogtak ki, nem tudom, de egyébként fórumon (ahogy írtad, nézzek be) ez nem jött le. Volt akinek hibás darab lett (lehet olvasni is oldalakon keresztül egyetlen embernek a kálváriáját, mondjuk ez sose túl pozitív, de tegyük hozzá a szívása nagyrészt az miatt van mert külföldről rendelte a telefont, még én itthoni garanciával ajánlom, amit sokkal egyszerűbb intézni, mint paypalon keresztül küzdeni, tetejében ahogy kivettem angolul se nagyon tud, így meg nagy bátorság volt külföldről rendelnie), még más örömmel használja, nem tűnik számomra úgy, hogy katasztrofális problémák lennének a készülékkel.
-
Ájvé
veterán
Most már én is értem, te nyilván napjában cseréled az általad használt készülékeket, havonta legalább 100 készülék fordul meg a kezedben.
Egy szóval nem mondtam hogy tökéletes, de tesztek és általam olvasottak tükrében egy jó készülék lehet. Kevés ember van itt aki úgy ajánlgat készüléket, hogy egyébként több százat fogott netalán használt már eddig, de örülök hogy te egy ilyen tapasztalt felhasználó vagy. -
-
aytukabozs
addikt
Hát nem tudom.
Én le szoktam nekik vezetni hogy; "ne sz#passuk egymást feleslegesen.
Ha nincs 2-3 nap múlva infóm hogy feladták, meg mellé postai szolgáltató függvényében egy mihamarabb élő TN-em, akkor szépen nyomom gyors egymásutánban a dispute-ot/claim-et."
Persze persze mindezt rém udvariasan.
Antelife-nál, minideal-nél működött, mondjuk az is igaz hogy a to2c valóban bekamuzta ott is hogy van ami nem volt (és ott még pattogni sem nagyon tudtam mert máshol sem volt amit kerestem).
De mindenesetre ha csak az esetek felében bejön, az már jobb mint az alapból kamu in stock tagekre hagyatkozni... -
-
-
trebrona
nagyúr
Elméletileg nem véletlenül szalad plusz irányba.
-
petrosilov
tag
Ó, mi annyira jóhiszeműek vagyunk, hogy ez eszünkbe sem jut.
Mondjuk vannak azért korrekt módszerek a kapacitás megállapítására, hátha valamelyik tesztelőnek eszébe jut megmérni.
(Őszintén szólva tetszik a jószág, de pont ilyesmi miatt várok vele, hogy kiderüljenek a disznóságok)
-
Lecs@
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged