Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Látom, hogy nagy Lenovo (P70) fan vagy, én meg Xiaomi (Mi3) fan vagyok, ennek ellenére még sem ajánlom mindenkinek, mert lehet van jobb. Nem rossz a Lenovo, P70 is nagyon jó a kategóriájában, de ha ugyan azt megkapod 20k-val olcsóbban, akkor vajon mit választanál? Elhiszem, hogy a barátaid hibás darabokat fogtak ki, nem tudom, de egyébként fórumon (ahogy írtad, nézzek be) ez nem jött le. Volt akinek hibás darab lett (lehet olvasni is oldalakon keresztül egyetlen embernek a kálváriáját, mondjuk ez sose túl pozitív, de tegyük hozzá a szívása nagyrészt az miatt van mert külföldről rendelte a telefont, még én itthoni garanciával ajánlom, amit sokkal egyszerűbb intézni, mint paypalon keresztül küzdeni, tetejében ahogy kivettem angolul se nagyon tud, így meg nagy bátorság volt külföldről rendelnie), még más örömmel használja, nem tűnik számomra úgy, hogy katasztrofális problémák lennének a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest