- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
aytukabozs #104492 üzenetére
5,5ˇakkor legyen/lehet a kijelző, ha a többi hardveres paramétere is jobb annál, mint amit egy 5ˇkijelzős tud.
Minden áron nem kell 5,5. Lehet így a helyes akkor. Nem akartam senkit sem félrevezetni. -
kp78
addikt
válasz
doongoo #104487 üzenetére
Edigital-nál van, bár ez mennyire jó ár, azt nem tudom
Meg az 5,5ˇ már lehet nagy lenne
-
kp78
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, megnézem őket alaposabban estére.
P70-re ránéztem, és szimpatikus benne, hogy még értesítő led is van, ami sok telefonból nem értem miért marad ki -
kp78
addikt
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem igazán találtam konkrét példát/választ, így megkérdezem, bár gondolom, hogy gyakori a kérdés.
Mi mostanság az a dual sim-es telefon, ami már hardveresen is „vállalható”, min. 4,5ˇ, max. 5,5ˇ kijelző, 2 GB RAM jó lenne, meg vmi erős(ebb) négy magos proci, min. HD kijelző.
És itthon is meg lehessen venni, nem akarok Kínából rendelgetni.
Remélem nem lóg bilibe a kezem az igényekkel, és vannak már ilyenek, anno egy Samsung S7562 Duos-om volt, attól égnek állt a hajam, aztán szerencsére redukáltam a SIM-ek számát 1-re, de most lehet, hogy megint 2 SIM-em lesz, így muszáj vmit venni.Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
kp78
addikt
Erről van vkinek tapasztalata?
Samsung I8262 Galaxy Core Duo.
Nagy csendben jelent meg ez is, vagy csak én nem hallottam róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged