- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
fateless #106836 üzenetére
Na igen, en is ettol felek, hogy az a 20-a valojaban kicsit kesobb lesz....Nezelodtem minden marka kozott, de nem igazan talaltam megfelelőt. Vagy mi az ami 5" környeken van, alacsony aron elfogadhato teljesitmennyel? Mellesleg egy Cubot telefon romlott el usb-nel, gondolom kifogtuk a szokásos 1 a 10 ezerbőlt...
-
törölt tag
válasz
fateless #106686 üzenetére
Átgondoltad az utolsó két kijelentésedet?
"Nem váltok szolgáltatót (jelenleg nincs jobb csomag)"
Beleírtad a kijelentésbe a kételkedést. "jelenleg" . Ez a jövő héten is biztosan így lesz? Egy dual SIM telóban pont az a jó, hogy áldozatok nélkül használhatunk ki előnyöket. A lehetőségek pedig változnak. Fél éve még nem volt ingyen roaming fogadós, feltöltős. Most meg van. Tegnap délután még nem tudtam, hogy az élet nevű gép dobni fog nekem egy 180 fokos fordulatot. Legalább azzal nem kell foglalkoznom, hogy a telóm kompatibilis lesz -e egy másik ország hálózatával."Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását"
Földi halandótól gyenge az olyan érv, amiben kész tényként kezel jövőbeli eseményeket. Hacsak nem időutazó. Pont azért érvelsz, mert itt, a topikban is megoszlanak a vélemények. Nálam azonnal felejtős, ha egy teló nem tudja az összes EU frekvenciát és ahogy nézem, vagyunk ezzel még így egy páran. Szóval, az az eladós felvetés igenis, reális lehetőség.Szerk.: Na, megelőztek, mire megírtam.
-
törölt tag
válasz
fateless #106686 üzenetére
"Nem fogja ez meghiúsítani a készülék eladását" Ez majd kiderül, lehet, hogy nem, lehet, hogy igen, de könnyebbé tuti nem teszi
Az pedig, hogy mi lesz általánosan vidéken, az nagymértékben technikai kérdés. Egyszerűen meg kell nézni, hogy vidéken a voda 3G hálózata mennyire jól használható, míg a teleroncs, szó szerint roncs. (nálam tuti, hogy az)
Ennek ismeretében, és annak fényében, hogy a szolgáltatók akár településen belül is más normán adnak, adhatnak, bizony kilehet jelenteni, aki venni akar, igenis vegye figyelembe, tudja-e adott telefon a hazai ÖSSZES módozatot. Mert ahogyan a teleroncs esetében derült égből telekom hálózat használata, ugyanígy bármikor, bármi megtörténhet. Legyen inkább talonban egy nem használt freki, mint egy nem használható nincs. -
törölt tag
válasz
fateless #106680 üzenetére
Ezt pedig kimerem jelenteni, ha vidéki vagy akkor vegyél B20 nélkülit ha:
- előtte letesztelted, hogy adott szolgáltatód 4G hálózata nem ezen ad
- ha nem akarsz vándorolni az országban, és netet használni
- ha nem akarsz másik szolgáltatóhoz menni
- ha nem akarod majd esetleg eladni és azzal szívni, hogy "B20-at tudja?" "akkor köszi nem"Nagyjából.
Az pedig, hogy miért preferálják a 800-at vidéken? Ennek is megvan a technikai feltétele, de ez nem idevaló.
-
Linda1
aktív tag
-
Sátán44
addikt
válasz
fateless #106024 üzenetére
Honor 4c topik Itt olvastam
-
törölt tag
válasz
fateless #105988 üzenetére
Ahol én megyek nincs 2G, 3G és még EDGE sem.
Naponta utazok 2 órát, 60km-en, abből 57 az, ahol nem érhető el hipernyet. Ugyanazon szakaszon pl. Telekom 4G megy. Elvileg most már telenor is és éppen ezért lefelé nem fejlesztenek.
Holnap kiderül ha megkapom az új telefont.
Sajnos vagy nem, de figyelembe kell B20-at is hiszen lehet éppen ott, éppen akkor nem kell, de utazhat, eladhatja később...
Szóval minek utána ez a frekvencia kiosztásra és használatba került, figyelembe illik venni
Ennyi és nem többcitkar Gondolod térerővel nem küzdök?
"sajnos rossz helyen lakik"
Két torony holtterében van a házunk. Váltani nem tudok ezzel mert céges. -
Atomcsirke
aktív tag
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #105838 üzenetére
Igen így már világos!
A K920 a 6"-hoz képest elég "kompakt"
, ha lehet ilyet mondani. Ezért nem vettem annó oppo find7-et mert ott is spóroltak az akku val. A Vibe z-ben 3000 mAh akku van.Próbáltam gyári rommal is, custommal most CM-el de az 5,5" FHD is fogyaszt rendessen. Akkor a 2K? Ezekben a "magasságokban" már nem az optimalizáció fog dönteni szerinem. Ettől független kiváncsi vagyok mit hoztak ki belőle!!
Esetleg Honor 6+ az dual sim-es is lehet. Az nem érdekelt?
(#105840) nimfas: Lenovo P70 innen
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #105835 üzenetére
Hát.. romokkal nem leszel elhalmozva. Szinte 0. Egy kínai oldalon találtam egy AOSP romot hozzá amit elvileg kanadaiak csináltak,van hozzá gapps és root is.CM viszont nincs. Vagyis nayon nem túrtam a netet de elvileg, ha van már meg kellett volna találnom. Egyébként nekem is tetszik,csak a 2k kijelzőhöz szerintem kevés a 3000 mAh-ás akksi. Nekem a FHD-hoz is kevés. Ezt leszámítva szerintem megéri az árát. Ezt a két "hiányosságot" fedeztem fel vele kapcsolatban így hirtelen.l
-
-
-
-
-
KTU
addikt
válasz
fateless #104629 üzenetére
Én csak és kízárólag dual sim telefonokat nézem, mert kell a minimum 2db kártya 1db telefonba.
Ha már ez így ki lett találva szerintem kár lenne átnevezni.
Dual sim-es telefont lehet használni 1db sim kártyával.
De,
Single sim kártyásat nem lehet használni 2db kártyával.Legyen inkább külön kínai vagy távol-keleti telefonok topikja.
(#104631) cappa72 +1
Keveredne az információ, elég lenne kibogozni hogy akkor miről is írtak az elején,
sokkal több időbe energiába kerülne visszakeresni, ill. a kereső az adott szóra kidobja a single és dual találatokat is.Épp elég az ha valaki idetéved és honnan is tudná hogy mi a dual aktív vagy dual standby közt a különbség.
-
válasz
fateless #104629 üzenetére
Szerintem nem jó ötlet, mert még ennél is átláthatatlanabb lesz a topik, és ide kerülnek az egy (vagy dual) sim-es klónok is, amiknek van topkija. Egy sim-re inkább az off-ot kéne használni, ha már valaki arról kérdez.
Zavaró tud lenni néhány belinkelt on-topik telefon, és kiderül, hogy single-sim.Ha mégis, átkeresztelnénk, akkor minden hozzászólásnál vagy hosszabb társalgásnál oda kéne írni, hogy 1-sim vagy 2-sim.
Ezt még fele annyira sem tartanák be a kérdezők, mint az off gomb használatának lehetőségét. -
alexw801
senior tag
válasz
fateless #103541 üzenetére
Itt a vmall.com (ez rajta van az új itt vett Huawei telefonokon app-ként, és a jd.com is gyakran ott van) :
http://www.vmall.com/product/1494.html#3041
Ára 800 - 900 CNY körül van, változattól függően, belpiacos telefon. A kollégáim is ennyiért vették. Ha a fenti linket nézeget valaki, akkor a Google fordítóval kell manőverezni, az UNICOM 4G lehet jó, de b20 800 MHz nem biztos, hogy van benne. A Specifikációt kell megnyitni, kicsit lentebb, ott vannak a részletes adatok.
A vmall nemzetközi oldalt én nem nézem, ott lehet magasabb ár, meg b20 800 MHz is, de az nem belpiacos verzió.
Az már majdnem a Honor 6 ára, ami itt H60-L02 verzióban 1799 CNY. B20 800 MHz nincs, sok kínai app viszont van, pl. vmall.com és jd.com (én ezektől veszek itt, ha kell valami). Meg EMUI3.0 B313 firmware (jött azonnal OTA-ként).
Ha külföldi verzió kell, azt sajnos retailer tudja küldeni magasabb áron, vagy EU-ban lehet venni, pl. fiam H60-L04 Honor 6 1 SIM telója az amazon.co.uk-től ingyen kiszállítva 240 GBP volt. Minden LTE freki van, gapps van, semmi kínai app nincs. Garancia van. -
aytukabozs
addikt
válasz
fateless #102860 üzenetére
Hát nem tudom, a V5 is 'csak' 8mpix, de ez valahogy nem tántorított el.
Sőt, általában 3 mpix körül fotózok...
De persze ez nem jelenti azt hogy a 'nép' nem azt keresi hogy minél nagyobb szám legyen a fotókészség mellett (is)...(#102857) WOT-H-A-C
Nekem is ott esett le....
-
janaman01
addikt
válasz
fateless #102209 üzenetére
felment rá a frissités szóval nem klón
vagy ebből is kifogtam egy hibás darabot ehehe na akkor földhöz csapkodom az összeset
(komolyra forditva: a fórumban is irták hogy a hang nem egy világbajnok..olvasgattam az orosz fórumot , ott is jelezték egy páran...) vagy Te fogtál ki egy jót
meg a kis apróságok...emelkedő csengőhangot nem lehet kivenni belőle csak mókolással...na neeee már okostelefon ?2. sim kártyás( hivószámot nem küldi el..sehol nem lehet állitani) stb...
-
janaman01
addikt
válasz
fateless #102207 üzenetére
tőlem...nálam meg meizu jiayu napi használatban...nem csak ránézésre...
már eleve bekapcsoláskor ( nekem szembetűnő ) hogy a kis kör led gomb , nem egységesen világit ...a jobb széle halványabb....másoknál a bal
tudom ez kis apróság , de ne legyünk már elájulva a meizutól ...
MOD akkor nem hallottad még a jiayu s3 at...
-
aytukabozs
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #101815 üzenetére
Teljessnen mind1 tegnap beregeltem hozzájuk is és meg vagy 2 ország asus shopjába is, de csak országon bellül adnak el. Az expansys is foglalkozik vele, ott is előrendelhető. Vuszonta ha jól láttam akkor csak az ausztrál boltban van z3580 al szerwlt telefon.Már alin is van pár darab 20-22 ~. Van jobb eladónál is. ET , Desoon, stb... de TW meg CN változat.
-
silver10
aktív tag
válasz
fateless #101522 üzenetére
"(berögzültség: az iGo a jó térkép)"
Távol álljon tőlem holmi kiotatás- okoskodás, de... Az én tudomásom-tapasztalatom szerint az iGO az a Nav'n Go (NNG)cég navigációs szoftvere (nem térkép) ami eddig jól boldogult sokféle térképpel. Köztük pl. a korábbi TopMap ma NNG, volt Tele Atlas, ma TomTom és az egykori Navteq, ma már HERE térképeivel egyaránt. De elég széleskörben ismert volt (releváns fórumok foglalkoztak vele) és én is tapasztaltam, hogy a HERE elődje a Navteq, Kelet Európa és persze Magyarország viszonylatában mennyire pontatlan ás hiányos volt évekig. Úgy néz ki mára már "kinőtte magát", ami üdvözlendő. Próbáltam pár pár navigációs szoftvert, mindegyikben lehet találni jót-rosszat. A hárombetüst pl. szeretik a Nuance TTS hang opcióért is sokan. Elég korán beletették. -
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
fateless #100431 üzenetére
Az ersténél is összevissza megy a dolog, full kiszámíthatatlan. Vasárnap vásároltam, zároltak egy összeget. Kedden reggel iktatták, az nagyobb összeg volt. Most beléptem, ránéztem, valamikor a héten korrigálták. Kicsit visszavettek. Nesze neked kiszámíthatóság. Ezeknek O V a rektoruk, vagy mi ?
-
Pogika
aktív tag
válasz
fateless #99384 üzenetére
Sziasztok, rendeltek a gyerkőcömnek egy elephone p6000 mobilt, főként játszani fog majd rajta. Már nem tudtam várni a rendeléssel mert szorít az idő, meg a dollár erősödése. Sajnos magyar tesztet nem találtam róla, ezért kérdezném, nem e lőttem ezzel mellé, esetleg pár szót írna róla akinek már van.
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
"Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is..."
Amennyire lehet, utánaturkáltam a neten, állítólag az akku az egyik gyenge pontja, a másik - mi más is lenne - a kamera!
Az akkut amúgy marhára nem értem, ehhez a SoC / kijelző pároshoz a 2.700 mAh korrekt párosítás lenne, elvben. Ergo vagy a valódi kapacitása nem annyi, vagy valami szoftveres elcseszés vala! -
Zeki
nagyúr
válasz
Jaja, kellemes kézben tartani a telót. Kár hogy szilikon tok még nincs hozzá.
Az elemlámpa rázós bekapcsolás nálam mükszik, nyilván nem árt begyakorolni.jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is.
Sőt, a felső hangerőgombos mirror trükk is mükszik.
A másik kamerás trükk is megy, ahol a hátsó kamera lesz aktívA többit nem próbáltam
Sajnos a nyalóka még új a programozóknak, így csak a skype épülne be a tárcsázóba, más voip program nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged