- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janaman01 #101090 üzenetére
Sajnálom, hogy nem értesz meg, de természetesen elfogadom.
A leszűkít és kibővít fogalma azt gondoltam, hogy egyértelmű...
(magyarázat: leszűkít = csak az jó 4G képes készülék, amiben 800-as elérés is van. Ezzel egyből kiszűrted a készülékek egy részét, amiben nincs 800MHz, csak 1800 és 2600; de az attól még 4G képes lesz Magyarországon.)Nem akarlak rábeszélni egy olyan készülékre sem, ami neked nem megfelelő, nem is tettem eddig sem, így nekem nem okoz semmi problémát, ha csak olyan készüléket szeretnél megvenni, amiben 800MHz-es LTE is van. Sok örömöt a Kingzone N3 Plus-hoz, remélem, jó kis jószág lesz, és beválik.
Terentius #101091
M59 volt nálam utoljára. Nem volt meggyőző. Az összeszerelés nem volt pontos, a forma (másolat) elnagyolt volt. Hardveresen nem volt vele olyan probléma, hogy más proci vagy memória lett volna benne, de leginkább az látszott meg rajta, hogy gyorsan csináltak egy készüléket, nem pedig az, hogy most egy jól átgondolt telefont foghatok a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő