- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Most vitatkozhatunk rajta, gagyi mérés volt, ennyi...
Most ha nyugalmit mértél, akkor minek wifiztél és miért maxon a fényerő, pláne úgy h nem is ment?
Ha meg nem nyugalmit akartál, akkor meg miért nem volt minden más is bekapcsolva?
Szóval nem értem, csináltál egy valamilyen tesztet ami szerinted jó és ami alapján nem tetszett a végeredmény... közben meg értelmetlen beállításokkal csináltad.
De mindegy, ne offoljunk, caar a redmi, a szomszéd is naponta kétszer tölti...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem meg ez : http://www.gresso.com/catalog/azimuth-collection/gresso-azimuth-a1_691/#tab=feautures
al legjobb telefon!!
dual sim , titanium , meg manual assembly, meg final machining!!!!
Szinte in'gyéé van!!!
Elnézést a linkért de ez atetves opera mini nem akar nekem linket beilleszeteni!!!
-
Outlander
addikt
MOst komolyan, ennek mi értelme volt?
Legyen benne kártya, 3g bekapcs, facebbok, messenger, viber. gps fusson akkor sem lehetne mondani rendes tesztnek.. de egy átlagos felhasználást szimuláltál volna.
Ha nem használom a telómat akkor deep sleepben 2-3 hetet is elmegy...
Kikapcsolva meg hónapok...
-
Outlander
addikt
Ez így ebben formában hülyeség...
A vaku kívül semmi pluszt nem tud nyújtani az ajánlott androidós teló, sőt a kevés ram miatt, a lassú és csak két magos procival pedig igazi szenvedés...
Ezzel szemben a Lumia 530 gyakorlatilag porig alázza minden szempontból, akinek nem kell a szokásos android bugok és mellé a szenvedés a romokkal,...
Hanem kizárólag telefonálni, néha 1-2 egyszerű kép, illetve netezés... annak sokkal inkább ajánlom a lumiát. -
peestike
senior tag
igen, igazad van, már gondolkodtam rajta, de itt a 24 hónap magyar garancia, meg a szerviz is útba esik miskolcon.
a visszaküldéses garancia meg egy már ugye megszívatott, a zopo elég nagy szopó lett.
még mindig szájkaratézok miatta a lettekkel.... szóval tanácstalanság az van most rendesen -
RVR400
veterán
És tényleg: small ficky fucky.
-
RVR400
veterán
-
Zeki
nagyúr
Én írtam pár napja, hogy az Auchan is ugyanezt a Nokia lumia 530-ast adja domino csomagban, és mind a kettő slot T függő. Sőt, azt is írtam, hogy sajnos illegálisan nincs hozzá működő függetlenítés,. Tehát csak a Telekomos hivatalos 15 ezres marad. De mivel te neten vetted, így visszaviszed, és pápá.
-
-
b0bcat
addikt
Nekem van. (Nagybátyám vett ilyet nemrégiben, de sokat van alkalmam nyomkodni, mert mindenben tőlem kér hozzá segítséget.) Elég sok másik hasonszőrű kínaival (kétmagossal, négymagossal, 4-6 col közötti méretben) tudom összevetni.
Szerintem ennyi pénzért teljesen jó készülék a THL T6S. A felbontása élőben nem olyan "bántó", mint leírva (én mondjuk 5,5 colon is elégedett voltam korábban a qHD felbontással), a készülék pedig kellően gyors és stabil. (Tudom, ezen nem múlik semmi, de megemlítem, hogy 600+ mega a szabad RAM indulásból.) Nekem az akkuidő visszajelzés furcsa egy kicsit (néha "ugrik" a számolásban), illetve az eddigi tapasztalatok szerint a bekapcsolt képernyő láthatóan komolyabban meríti a rendelkezésre álláshoz képest, ami minden bizonnyal a relatíve kis kapacitású akkunak köszönhető. A 4.4-es Android sok újat nem mutat elsőre, de nyilván nem hátrány, a hangminősége pedig szerintem jobb, mint a nejem Zopo 700-asának. GPS-t még nem próbáltuk.
Én sem értem, hogy a kolléga miért nevezte viccnek ezt a készüléket.
Ennyi pénzért mi a baj vele? Nemrégiben 90 dollár környékén még fél giga memóriával sem volt négymagos MTK SoC...
-
-
-
törölt tag
Sajnos nem pontos az idézet, az előző szakasszal együtt érvényes.
Mivel G3 és G3S-nél is a CWM felrakása után van róla szó.
Akkor természetesen nem lehet a beállítások menüből gyári visszaállítást kezdeményezni.
Gyári Recoveryvel és gyári rommal miért ne működne a beállítások alól a gyári adatok visszaállítása.
Nekem sem a Jiayu-val sem a THL-el nem produkált hibát amíg "szűz" volt a rendszer. -
Atomgeszi
nagyúr
Németország. De a notebook már kényelmetlen neki, és a fényképezés meg utána az egyből csatolás/küldés hiányzik neki, ezért mondtam, hogy most már ideje telefont választani.
Igen, a lead3 valahogy specre sem fogott..
Szóval, ha már ennyien ajánljátok, Én is hajlok a G2F felé. -
salaud
aktív tag
A leírásodra támaszkodnék, ezért csináltam a következőket egy THL T6S esetében:
Megnéz SN number-t, T kell nekem, letöltöttem a megfelelő romot, drivereket, szoftvert.
Kicsomagoltam, telefont telepítettem, driverek fent. SP Flash Tool V5, scatter file-t betallózom, csak a recowerynél hagyom bent a pipát, kiválasztom hogy: "donwnload only", és felül rákattintok a Download gombra.
A gomb kiszürkül és nem történik semmi. Factory módban ugyanez, kikapcsolt telefonnál közli hogy nincs rádugva eszköz. Ha esetleg tudnál segíteni kicsit... -
csendes
addikt
Ma éppen:
MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items) $33.00
DHL EUROPE 2 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items) $38.00
Végignéztem pár webshopot, egy kivétellel mindenhol számolnak fel szállítási díjat európai raktárból (antelife 25 USD, merimobiles 33-38 USD, zopomobileshop 57 USD, xiaomishop 48 USD), csak a coolicool ingyenes Európából is Magyarországra. Pl. EU-ból az iNEW V3 ára coolicool-nál 200 USD (ugyanez az edigital-nál Concorde 5005 néven 60 ezer Ft magyar granciával) 15 USD-vel több, mint az antelife-nál, de a számla végösszege mégis 10 USD-vel kevesebb. -
Zeki
nagyúr
Konkrétan ez sem igaz, ugyanis az EU warehouse-ban csak 2 fajta telefon van, ez a nagy választék...
-
Kb 1 eve voltak forgalomban, nem tudom a mostaniak milyenek.
(#82133) lor [P780]
Igen vennek ujra ilyet.
Jol nez ki, jol ossze van szerelve
Szep kepeket keszit a kameraja.
Es baromi sokaig birja az akku. Nyuzhatod egesz nap, estere meg mindig van benne szufla.
Nincs rajta mi kopjon, mert a haz fekete, a keret sullyesztett, a gombok meg valszeg femek.
Ha leejted megy tovabb, mert az akku nem tud kiesniBelso szintjen van par dolog amibe bele lehet kotni, de mind orvosolhato szoftveresen.
Pl hogy a magyar nyelv nem 100% os, de en ugyis angolul hasznalom, de nehany helyen az angol is "en beszelni angol kicit" fogalmazasu, de ertheto
Ritkan a kamera nem indul, de ez ismert bug, szoftveresen orvosolhato, de kb 2 hetente fordul elo, szoval nem foglalkoztam meg vele, mert restart utan jo.
Illetve a 4 GB os RAM, de ha mindent a kartyara teszel akkor nem lesz gond, de ez is atparticionalhato ha akarod.900 as 3G hianya. Ezt csak akkor erzed, ha Vodas vagy, a tobbi szolgaltato nem nyom 900 on 3Gt. Ez is orvosolhato elvileg firmware cserevel, de nem szorakoztam meg ezzel sem, mert nem vagyok vodas, es nem akarok ennyit szoszmotolni vele.
A menu elegge at van szabva, de megszokhato.
Picit nehez az akksi miatt, ez minimalisan nagyobb mint az atlag 5"os, szoval ingzsebben nem hordhato, max nadragzsebben.
Osszessegeben meg vagyok vele elegedve, a hibak olyan minimalisak, es javithatoak szemben a hasznos dolgokkal, hogy nem erdekelnek.
Olyan Nokia 6310i feeling. elegans, massziv, sosem hagy cserben az akkuja.
GPS mukodik. Van ertesito led.En netezesre, neha GPSre/fenykepezore hasznalom, arra vastagon eleg.
Szoval megvennem ujra, foleg hogy most mar joval olcsobb mint amikor en vettem $230 kornyeken.
Sot, olyannyira meg vagyok vele elgedve, hogy csak akkor cserelem le ha jon legalabb egy ilyen:>= 5" (Full)
>= 2GB RAM
>= 3-4000 mAh
4G
8 mag
Dual SIMOlvass bele azert a topikjaba
(#82154) Terentius
possible move away from dual SIM to single SIM.
Illetve tuti felvasaroljak mindet a webshopok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest