-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stojesz
tag
válasz
Graphics #89575 üzenetére
Végül maradt az A328 és A536 páros. Egyetlen aggályom van, hogy nem kevés-e 5 collon a 854x480.
Ennyi volt a 3,7-es Defymen, ennyi van a 4,3-as Xperia L-emen és ennyi van ezen az 5 collon is.
Bár az tény, hogy legalább a proci könnyedén meg tudja hajtani és emiatt biztos nem fog akadozni :-)
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Céges mobilra lenne szükségem, a költséghatár 40e, max 45e Ft. Fontos a hazai szervizháttér. A típus, amiben gondolkodom egyelőre ebben az árkategóriában a Lenovo A536 vagy az A328. (Tudom, kintről olcsóbb, de sajnos nincs rá mód.)
Ennyi pénzért (szigorúan maximum 45e-ért) van ezeknél megbízhatóbb modell?
Köszönöm!
-
stojesz
tag
Az átirányítással nekem csak annyi a problémám, hogy a saját kártyám Telekom, a céges meg Voda. Ha a sajátot átirányítom a cégesre és felveszem, akkor az 57 Ft/perc a saját kártyám számláján.
Ha van olcsóbb megoldás, azt szívesen fogadom. Én sajnos olcsóbb átirányítást nem találtam.
-
stojesz
tag
válasz
8.utas #89212 üzenetére
Dual aktív kizárólag akkor szükséges, ha mindig azonnal tudni akarod, hogy épp keresnek, miközben a másikon beszélsz.
Ha nem tudod felvenni, a másiknak pedig azt jelzi, hogy ki vagy kapcsolva, akkor miután visszakapcsolt az ideiglenesen kikapcsol SIM kártya, úgyis kapod az SMS-t (legalábbis én kapom, ha pl. épp térerőmentes övezetől visszatérek és újra aktív lesz a kártya, közben pedig hívtak, gondolom 2 SIM-es telónál úgyanígy működik), hogy ki keresett.
-
stojesz
tag
válasz
8.utas #89204 üzenetére
Külföldi fórumok és cikkek alapján mondom és nem saját tapasztalatból, de ha minden igaz, akkor, ha az egyiken netezel, akkor még a másikon hívhatnak. Ahhoz hasonlította, hogy amikor netezel egy szimpla SIM kártyással, akkor is tudsz közben hívást fogadni. Mindezt nem dual aktívhoz, hanem dual standbyhez írta magyarázatul.
Meg tudtok ebben erősíteni vagy rossz cikket olvastam? Fontos kérdés számomra is. Nem volt még 2 SIM kártyás mobilom és nem vagyok tökéletesen tisztában a működési elvvel.
Köszi!
--
Szerk: megelőztetek, köszönöm a választ :-)
--
beg: míg írtam ezt a bejegyzést, addig érkezett három további hozzászólás a válasszal.
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Blackview Crown-ról van-e tapasztalat? Comebuy oldaláról, német raktárból 190USD/150EUR. Antelife-ról 170USD.
Illetve a Comebuy megbízhatónak minősül? Az első hozzászólásban nem láttam említve.
Köszi!
-
stojesz
tag
Sziasztok,
Új vagyok. Megfizethető árú dualsimes mobilt keresek. A Thl T6S-en akadt meg a szemem. Tapasztalataitok vannak?
Másik kérdés: Magyarországról rendelve a spanyol raktárban lévő cikket automatikusan spanyolból küldik így az ott feltüntetett ár már az áfát és a vámot is tartalmazza? Vagy félreértek valamit?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest