-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #74996 üzenetére
hazai alca szerviz: root vagy nem gyári rom/recovery = garanciavesztés
@wwenigma: miből gondolod, hogy kiadják a jó mtk-s forrást? Úgy emlékszem, ot995-re sem publikálták a javított ics forrást (+ face tiltás volt a hazai reakció...)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #74963 üzenetére
akkor qHD, értsd jól
-
Senator
aktív tag
válasz
gipsztigris #74707 üzenetére
Mekkora mocsokság, hogy a WCDMA 2gb verzióban nincs LTE???
Fuck...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
gipsztigris #74719 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #74707 üzenetére
Ez ugyan csak 1 simes, de jobban meglepődtem, hogy a Lenovo S660 csak 159USD!
-
tobias40
veterán
válasz
gipsztigris #74508 üzenetére
Köszönöm!
Van még egy kérdésem:Gyakran előfordul hogy a hívó félt 1 mp alatt bontja a teló miután felveszem a tárcsázóval.
Nem mindíg de bizonyos partnereknél állandóan!
Mi lehet a gond?
Mindkettő sim benne van t-mobilos az első és Voda a második,ez a probléma az első sim-el vettem észre.Ha beállítottam ahogy a t-mobilos legyen az alapértelmezett azt hogyan tudom elérni hogy hívás előtt mégis átkapcsoljak a vodára?
Mert a híváskor már egyből azt indítja és nem tudom átváltani már akkor vodára...Üdv!
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #74503 üzenetére
Tudom, hogy nem vontad kétségbe, csak leírtam az esetet. Bár az is igaz,hogy a történet már régi és valóban változhatott a boltok hozzáállása e téren.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #74490 üzenetére
Cimborám két éve megvette a samu note 2 null kilométeres gyári független állapotban media marktban és nem köthetett rá biztosítást, mert nem volt csak 187 ..... nem a levegőből vettem sajnos. A szép az egészben, hogy két hónaposan pókhálósra tört a gg rajta és annyiért kapott hozzá alkatrészt amennyiért mi itt erősebb telefonokat veszünk.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #74490 üzenetére
Mi a valószínűsége, hogy 364 naposan nem viszi be az ember törötten?
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #74475 üzenetére
Nem 10, hanem 4 dolcsist, na de majdnem 30db-ot...
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #74450 üzenetére
-
sanyee75
tag
válasz
gipsztigris #74366 üzenetére
Az eredeti árán és ÁFÁn felül kb. 50%.....
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #74253 üzenetére
A csúszás lehet, hogy pont a fehéren kisebb. Hú, hogyan is magyarázzam meg... Szóval a szürke az, nem tűnik egynemű (öntött) műanyagnak, hanem kevertnek. Ugyanakkor a fehér az nem kevert, hanem fröccsöntött plasztik. Jááj ez így sem igazi érvelés...
Bocsi. Szóval a lényeg, hogy szerintem a fehér az inkább tapad a bőrhöz, mint csúszna. Viszont ha karcolódik, akkor nagyon meg fog látszódni rajta a kosz!!!
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #74247 üzenetére
Gorilla. Ugyanolyan hangja van, mint a G3-nak, amit most apum használ (és bő egy év után is karcmentes).
-
aytukabozs
addikt
válasz
sztem a xiaomi oldalnak hihetsz;
" Redmi's 1280 x 720 display with 312 ppi
delievers superfine text and crisp photos.
In-plane switching (IPS) technology delivers
stunning colour from almost any viewing angle.
Redmi's Corning Gorilla Glass 2 screen is scratch
resistant, impact-tested, and extremely responsive."(még ha nem is vagyok tulaj
)
[szerk.]
tulaj az nem, de lassú az vagyok... -
Laza...
addikt
válasz
Gorilla II
(#74246) aytukabozs Nem beszélni madzsar akkor is jó, ha ellopják, legalább több képet kapok a tezsvírekrű
-
mtibi55
tag
válasz
gipsztigris #74087 üzenetére
Ezt én is tanúsítom nekem olyan fóliát gyártottak le amit sehol nem lehetett kapni, sőt amiért adtam nekik a méretet azért kaptam egy csomaggal free.
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #74079 üzenetére
A fólájukkal nem is lenne gond. De csomagolhatnának jobban is, mert most van kb 16 db fóliám w8-ra + 4 db w100-ra, ami selejt a postai bélyegzők miatt. A kis kínaiak legalább bubis borítékot + kartont használtak, nem csak szabvány német borítékot nylon zacsival... Főleg, ha reges postát is fizetek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #74079 üzenetére
Inkabb a szabvány 3layer foliak jok, ez a schutzen nekem utoljara ilyen vekony matricaszerű papirra rakta a foliajat, nembejovos...
-
válasz
gipsztigris #73433 üzenetére
Ez tényleg ugyanolyan, bár a Cubot-os telefon 1$-al olcsóbb.
-
Laza...
addikt
válasz
Túl sok cég adat sehol nincs, tiszta Maaz-Lee hogy mindenki megkap szinte mindent, mert az üzemeltető akárki is lehet. Akár Kis Pityuka a szomszédból is, mi meg nyomogatjuk az order gombot
-
Dhampir
félisten
válasz
Sajnos nem ismerem, de Duliee fórumtárs pozitívan írt róla.
(#73435) Laza...
A lényeg, hogy ne így járjon az ember, mint az egyik közismert webshop esetében.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #73342 üzenetére
Igen, volt már róla szó. Ami még durvább, hogy lesz (van?) belőle az 5000mAh-s verzió is (THL 5000).
Szimpatikus.
-
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #73308 üzenetére
Szia Tigris!
Csak az rémlik, hogy Indi nagy nehezen, de vett kettőt. Lehetnek elszigetelt esetek, de az én kereskedő minősítő rangsorom: muzulmán; kinai; nem írom le nemakarokrasszizmus bűnébe esni kereskedők. -
nokiauser
aktív tag
válasz
gipsztigris #72541 üzenetére
Na jó, a kéróból kitalálok gps nélkül is, ez igaz. Délután kipróbálom autóban is. A kép arról szól, hogy a kolléga által belinkelt gps.conf fájl működik rendesen.
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #72289 üzenetére
Természetesen elhiszem, csak furcsa, hogy az akció indulásakor (vagy 20 másodperccel utána) nem volt készleten, aztán mégis. Lehet, hogy késő délután megint lesz!
-
válasz
gipsztigris #72289 üzenetére
Megnyugtat, hogy nem csak nalam hisztizik az asszony hasonlo esetben
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #72268 üzenetére
Én 10 óra pár perckor próbáltam és akkor már nem volt. Fél 10-kor kezdtem a próbálkozást, és kb. fél órán keresztül a múlt szerdán akciós THL A3-asra mutatott a link (kb. 3 alkalommal ellenőriztem az adott időintervallumban), majd amikor jó lett, akkor azonnal "Sold Out"-ot jelzett. 10-től már kb. percenként próbálkoztam, szóval max. fél percig volt megvásárolható a készülék, de akkor ezek szerint később újra elérhető lett. Furcsa.
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #72271 üzenetére
Amúgy szinte biztos, hogy - ha meg is "nyered" valami csoda folytán - azt írnák, hogy még sincs készleten...
Nekem már a 20 dolcsival 100 dodóra leárazott DG350ért is küzdenem kellett velük az akkori catch alkalmával. Mondták, hogy nincs válasszak mást, fizessek rá, mondtam, hogy full refund pár nap gondolkodás után huss, kaptam egy TN-t mégis a DG350-ről. Ezek tényleges veszteséget sosem még egy üzleten se akarnak produkálni - még ha lehet, hogy élénkíti is a látogatószámot mindez. Szerintem egyet se küldenének ki ennyiért ilyen telókból, ha már a 20 dodón is szívták a fogukat, amin szerintem attól függetlenül még volt hasznuk...
-
nimfas
addikt
válasz
gipsztigris #72226 üzenetére
Hát... nem túl nagy a difi a két teló közt... de legalább a videóból kiderült, hogy a gombok továbbra sem világítanak :-(
A kérdés az hogy vajon az 1S-ben lévő Snapdragon mennyire melegszik, mert a Sensationban lévő eléggé... igaz ez csak 2 magos.... (Qualcomm MSM8260 Snapdragon, Dual-core 1,2 GHz, Scorpion, Adreno 220)
Ehhez képest vajon hol helyezkedik el? Antutu : 12176 pont
(17000 vs 22000) (Nem sokat fejlődtek a telók 2011 első fele óta)
-
Laza...
addikt
válasz
Hát persze. Csak nyomj rá a rendelésre: This product is currently out of stock.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Selejtkiszórás.... Érdekes egy telefon ez kb senki nem vett ilyet innen hallani se róla semmit.
-
Dominó85
addikt
válasz
Kérdés maradt-e az ips beszállítója a Sharp vagy az olcsóbb, élénkebb színű (foltosodásra hajlamos) LG panel ment bele, ami a Jiayu-kban is van (kivétel G4 széria). Amúgy továbbra sem győzött meg engem a Snapdragon SoC. Aki játszani azeretne pár órácskát, még pontosabb GPS-re vágyik, talán hangyányit smoothabb MIUI felületet szeretne, annak fogja megérni. No meg jóval esélyesebb a 4.4-es android update-re. Sanszos, hogy nqgyobb tábora lesz a SoC miatt, mint a sima Hongminak.
Köszi a videót.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Nekem kell egy ilyen tatika...
Mar erzem, hogy ebbol rendeles lesz.Nem kell valakinek egy S650?
-
válasz
gipsztigris #72149 üzenetére
Az Informatikai Karon nem elvárás
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #72149 üzenetére
De legalább volt valami, amibe bele tudtál kötni...
Nincs valami TV műsor?
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #71695 üzenetére
Az a hongmi azzal a procival és a 8GB memóriával jó áron van.
Már csak a gombjainak kell világítania. -
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #71695 üzenetére
Szia! Nem akartam kötözködni csak nem értettem, hogy ez mitől különleges!
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #71689 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #71670 üzenetére
Szia! Akkor most ez a jó adat vagy a tied
-
XmoD
senior tag
válasz
gipsztigris #71676 üzenetére
Csak nalam total Legrand rendszer van. Neztem magam is a roline-t de esztetikai szempontbol maradtam ennel ...
-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #71676 üzenetére
köszi, pont egy alternatívát kerestem a legrandra mert azt nem az én brifkómhoz szabták!
-
bubu126
tag
válasz
gipsztigris #71054 üzenetére
Most erre mit mondjak, megtaláltam, megosztottam, de ki nem próbáltam ez igaz.
robit1973 erre nem is figyeltem fel
-
robit1973
aktív tag
válasz
gipsztigris #71054 üzenetére
Egy ember juthat hozzá ennyiért:
Dear Friends,
We have another event in celebration of Antelife's 2nd birthday. Now you have a chance to earn iNew i8000 with only $39.99 (normally priced at $149.99).
--------------------------------------------------
How to Join and Earn?
You just write a post saying Happy Birthday to Antelife to enter. On May 5, we will randomly pick ONE winner and announce here.
What Should The Winner Do?
1. Pay the full price ($149.99) of iNew i8000 first.
2. Post an unboxing video to YouTube within 15 days after receiving the phone.
3. Send the video link to us for a check.
4. Receive a refund of $110 from us and own iNew i8000 forever.Link to iNew i8000 --> http://bit.ly/INEWI8000
Note: We preserve the right not to pay $110 back to the winner if we fail to receive the video link from him/her within 15 days.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #69396 üzenetére
Viszont amolyan enyhén strapatelefonnak tűnik. Azok meg ennyiért vannak.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69251 üzenetére
Abszolút semmi közöd ahhoz, amit írtam. Én a rengeteg ali-s szarra gondolok, no meg a még több kamuklónt vásárlóra.
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #69253 üzenetére
Most nézem, egy 0-val többet írt bele, N2 10 OFF egybeírva, az emailben jól jött,
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #69236 üzenetére
Itt írták párral előbb az ante kupont, 10$ engedményre N210OFF, azt hittem beírtad, most ott is így 99.
-
futizoli
tag
válasz
Nekem is rendeléstől hét hét elteltével adták fel az umi-t, ráadásul éppen azért rendeltem dhl-el, hogy gyorsan ideérjen...(későn jött+tréfa
) De legalább hibátlant küldtek...
-
bubu126
tag
válasz
Április elsején (én bolond
) rendeltem meg és eddig Tracking Number-rem van, de semmi több. Más nyoma nincs.
-
üszök
őstag
válasz
gipsztigris #69234 üzenetére
Nekem most jött onnan az UMI X1S két hét után bírták postára adni. Nem veszek tőlük semmit többet.
A pandáról vettem N2-t 6 nap után látható volt a TN
Nem rossz telefon az,az asszonynak az van. Az aksija kicsi,vagy ő facézik rajta sokat,nem tudom.Reggeltől estig épphogy ki bírja neki.
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #69081 üzenetére
Szia!
Trükkösek a shippingnél valami 20 dolcsi még rájön mindenképpen mert nem lehet cn vagy sg postot választani...
-
válasz
Én innen vettem először, ez a hivatalos bolt
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #69083 üzenetére
Ha vásárlást tervezel és van kicsivel több pénzed, akkor én inkább mást választanék, oké olcsó, de az a soc elég gyenge.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Az hivatalos oldal. Csak a free dhl nem free.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez a hivatalos oldal úgy tudom.
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #69072 üzenetére
Jaj bocs kevertem a Faea F1-el.
-
válasz
gipsztigris #68874 üzenetére
Ha ebből lenne dual SIM változat, tuti nagyon vonzó lenne...
-
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #68870 üzenetére
És ha elfogják 72k az meg már elég húzós és közel sem 50k!
Csoportosan kéne venni hátha ez is kijönne 190 dollárból -
Dhampir
félisten
válasz
gipsztigris #68647 üzenetére
Fórumtársunk "védelmében" írom, hogy ebben az esetben viszont neki köszönhetem, hogy a Hongmi csoportos rendelésére felhívta a figyelmemet.
-
válasz
gipsztigris #68647 üzenetére
Hát kb... , de hátha felfigyel már valaki erre is
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #68217 üzenetére
Kösz, közben már megtaláltam.
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #68203 üzenetére
Szia,
Úgy emlékszem, korábban Te adtál linket gugli eszközkezelőhöz, ahol látszottak a telefonokhoz rendelt imei-k. Sajna, nem találom, pedig biztos elmentettem. Most az eszközkezelőbe belépve nem nagyon találok imei-s információt (sajna, úgy emlékszem, hogy dual-os telcsi esetén is csak 1 imei volt a listán, ráadásul rom fő verziónként (JB,JB2) külön telefonnak látszott, azonos imei-vel). Nincs kéznél véletlenül ? Fórum keresőben sem találtam meg (w8, w100 és ebben a topicban kerestem, de úgy látszik, rossz kulcsszóval...)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #68084 üzenetére
Jó hasonlat!!! Nem tudtam idáig mi fogja feldobni a napomat!!!!!
-
Komplikato
veterán
válasz
gipsztigris #68061 üzenetére
Az mindent elárul a csoportról, hogy a tulajdonosa és a vezetője Polgár Tamás alias Tomcat!
Hát, nem tegnap volt, amikor Ő volt az akit kerestek bizonyos műszaki tárgyak eltűnései miatt. Ennyit változik a világ két évtized alatt.
-
Armagedown
őstag
válasz
gipsztigris #68056 üzenetére
Mennyit ér ez az alkalmazás, ha valaki az ellopot mobilt recoveryből azonnal hard reseteli, aztán a biztonság kedvéért rátol egy gyári firmware-t is ?
-
kobipeti
aktív tag
válasz
gipsztigris #68061 üzenetére
Igen, kicsit nagy az arc, de vannak eredményeik is, azt meg elvitatni nem lehet, inkább megfontolandó mint ajánlott. Mondjuk én csak kívülről láttam őket, nem kellett hozzájuk fordulnom.
-
laslie92
senior tag
válasz
gipsztigris #68056 üzenetére
mennék én ma is de nem megy ez könnye falu helyen holnap tudom megtenni
-
Indy1
tag
válasz
gipsztigris #67912 üzenetére
Az elso pandas kiszoro akcioban, 107$os (Dec 9,2013) rendelt Newman N2
10 nap utan szoltam hogy mi lesz, bevallottak hogy nincs fekete.
Elfogadtam cseret feherre, es 22 nap utan postaztak csak
Es Playstore+GApps nelkul erkezett.
De ti ugyis a buheralokhoz tartoztok... -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #67534 üzenetére
Én is a fókáéknál vásároltam meg először a W910-et. De miután nem küldték el hetekig, visszakértem a pénzemet.
Nálam a Pandawill és a Focalprice feketelistás. Az aHappyDeal rendben volt (bár drágább a végösszeg, mint amit az oldalon kiírnak rendelés előtt), a Minideal totál rendben volt. A Geekbuying a legutóbbi rendelésig a kedvencem volt, de most éppen genyóskodnak velem...
-
Joeker67
aktív tag
válasz
gipsztigris #67001 üzenetére
+1 ráadásul a progik egy része is folyamatosabban simábban megy, mert a gpu-nak kevesebbet kell dolgoznia.
-
diegho
nagyúr
válasz
gipsztigris #67001 üzenetére
Nem romlik el, de ha alig többért van HD, akkor miért venné a qHD-t?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #66801 üzenetére
Annyiban pontosítanám ezt a "népi megfigyelésemet", hogy bármely napszakban előfordulhat.
-
wayteqxtab
csendes tag
válasz
gipsztigris #66762 üzenetére
ühüm.
akkor a 4 olvasatlan privátot meg se nézzem?Errefelé nem sokra mész azzal, hogy fizetni akarsz. Errefelé az önzetlen segítség a divat!
-
wayteqxtab
csendes tag
válasz
gipsztigris #66753 üzenetére
hozzad nekem a 3 ezres bt gps vevőt.
várom.
de 3 legyen!Cca. 3ezerért megoldható...... Egy külső bluetooth gps vevővel
-
kymco
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
+1
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
Nyugi...
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #66463 üzenetére
Tudom hogy nem vagy diler
azért írtam az én saját véleményemet
De azért érdekes az, hogy egy hónap múlva jön ki(?) de úgy néz ki mint ha az egy évvel ezelőtti újdonságokat nézegetném. Te nem így látod:
Ezt most minden elfogultság nélkül mondom! Ha megnézem az egyéb gyártókat szinte mindegyik változtat egy kicsit még akkor is, ha másolakkor is próbál az aktuális divattal haladni.......
-
beers
addikt
válasz
gipsztigris #66436 üzenetére
Szép telefon, jó is lenne, csak lenne kisebb kicsit......
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #66431 üzenetére
Szia!
Így ránézésre saját vélemény! Nekem sima tömegcikknek tűnik. A kinézet is a tavaly év elején divatos. Sorolni lehetne sok hasonló kinézetű telefont. DE mint írtam a kinézete és ára alapján nekem biztosan nem kellene. -
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #66436 üzenetére
Embere válogatja, nekem nem feltétlenül ez a véleményem. Volt már FullHD-s telefonom (a már említett T100s) és nagyon szép képe volt. Ez nem azt jelenti, hogy nem elegendő a HD kijelző, hanem azt, hogy az adott konfigurációhoz nekem szimpatikusabb a jobb felbontás.
mathgery és kymco: A Mixeshop külön is kiemeli a T11 és a T100s különbségeit. Itt egyébként 31-ét írnak elérhetőségként. Viszont magasabb az EUEXP költség.
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #65444 üzenetére
Nem is beszélve a kisebb kijelző felbontással nyert üzemidőről.
6"-on még bőven jó a HD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged