- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs #112893 üzenetére
Tedd hozzá azt is, hogy csak 2G-n megy, amit ki is emelnek a leírásban.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
aytukabozs #112893 üzenetére
Köszi az infót. Jogos az észrevétel, akkor nem töröm érte magam.
-
válasz
aytukabozs #112799 üzenetére
Az m1 Note 760-asához képest az (az MTK6752 egy nagyon eltalált SoC), viszont ha az m2 Note-hoz és A 720-ashoz hasonlítjuk, már nincs is lemaradásban, azzal már összevethető a Snapdragon 615 és az ő 405-öse.
De mivel nem játszom, nekem teljességgel elég az is... -
interstate76
addikt
válasz
aytukabozs #112794 üzenetére
Kösz a választ!
@ mindenki:
És ha az a kérdés, hogy a legfőbb szempont a jó kamera (pl. Newman N2 szint elég lenne), akkor melyik készülékek jelentik a legjobb vételt 1, ill. 2 GB RAM-mal?
Köszönöm!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #112772 üzenetére
A gyengébbek kedvéért pedig: "Please peel off the insulated tape on the battery before use"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112757 üzenetére
Én is tépem a hajam néha!! fél-egy évvel ezelőtt mindenkit lebeszéltünk az ulefon,elefon, mlais meg hasonlók vásárlásáról. Most meg... Valóban a olyan mintha a nevesebb gyártók direkt kihagynák a ziccereket. Én speciel a mai napig nem ajánlom őket, de ami igaz az igaz kevés neves gyártó kínálja a portékát a 30-60k szegmensben, úgyhogy , amikor ilyet keresnek én csak hallgatok... többnyire
-
beg
veterán
válasz
Minekután potyognak ki a nagyok (Zopo, lenovo, Jiayu) meglátták a piaci rést
Keblemre takee, joliee, zuk, muk, fuck és minden idióta nevű kínai low budget -
Zeki
nagyúr
válasz
Én nem venném, de kispénzűnek erős gép.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #112753 üzenetére
Én a fingerprint sensor-ost venném. Az talán a lite.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #112713 üzenetére
Nem megkerdojelezendo a megjelenest, az aqua arulja a siswookat az A4+ A5 decemberben jelenik meg, el tudom kepzelni az A4 sincs van volt meg sehol. Mindenhol out of stock az ar 100 - 200 dodoig. Ilyen szoras marpedig nincs. Szerintem
RVR400 " elmondásod szerint biztosan fika." Nem tudom mibol jott ez a kovetkeztetes, lehet nem egy forumot olvasunk.
Ui. Jiayum volt, most is az van 2 db. S2, es lesz is, csak mar nem nagyon bizom benne. Marciusban raizgultam az S4-re es a Jezuska nem nagyon akar ideerni vele.
-
gabesz468
csendes tag
válasz
aytukabozs #112678 üzenetére
Köszi!
Valahogy az a topic elkerülte a figyelmemet...xD
Köszönöm a linket! -
válasz
aytukabozs #112669 üzenetére
Nem mindenki szinkronizál a google fiókkal, ezt ne feledjük. Még ha doridfont használ, akkor sem.
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #112620 üzenetére
Régebbi mtk-nál azért elég gyakori volt a factory reset miatti bootloop, néha nem csak a settings menüből végrehajtott factory reset miatt, hanem a cwm-es után is csinálta. Nekem Jiayu G3S-en volt hogy több óra volt, este kapott egy resetet, 1-2 óra múlva lefekvéskor még körözött, reggel ébredéskor már várt az android varázsló. Persze rádugtam a töltőre még este.
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112541 üzenetére
Irtam neki de még nem válaszolt..gondoltam hátha másnak van tapasztalata.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #112538 üzenetére
A forrást csak Ő tudja, hogy honnan van. Persze ez is csak egy lehetőség.
-
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #112513 üzenetére
Ezt én is követtem és láttam, hogy kiadtak egy újabb készüléket. Csak azért kérdeztem mert már régóta senki nem foglalkozik ezekkel. Most lett 11 hónapos a telcsim és nem tudom, hogy cseréljem vagy nem?
-----------------------------------
raulicio: Az nékem nagyon fake oldalnak tűnik. -
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #112500 üzenetére
Bocsi, benéztem... 78.290 volt, nekem 70k rémlett.
-
sasa311
veterán
válasz
aytukabozs #112493 üzenetére
Hm, ezt örömmel olvasom, hogy felfejlődött a Mediatek
Nekem eddig csak a GPS-ükkel volt bajom, hogy megbízhatatlan, de mostanában sokszor lenne rá szükségem.
Akkor a módosított igénylista:
- Max. 5 col de a 4,5 is elég lenne
- Normális akuidő
- EU raktárból max. 200 $Opció1: ujjlenyomatolvasó
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112493 üzenetére
Kb. igen! Nem kell feltétlen ragaszkodni a qualcomhoz. Jók az újkori MTK-k. Sőt takarékosabban is bánnak az energiával illetve kevésbé melegednek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112472 üzenetére
Legalább az "etalon" gyártót eltaláltam!!
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #112472 üzenetére
EZ a videó?
lejárt a szerk. idő :/
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #112378 üzenetére
Meiuzu ajánlast én nem értem, semmi extra az egész, jiayu g4 em kiröhögi, 1,5 éves lassan, de h újat is mondjak és a méret is passzoljon, mlais m52 ami 10-20$ ral olcsóbb is.
Csak mert most a csapból is az folyik, közben meg tök átlag hw az ára is,van olcsóbban ua vagy jobb,vagy picit drágábban érezhetően jobb.
Mondjuk még nem olyan durva mint az über alles zte véjöt.
tényleg azzal mi lett?
Azthittem az még 2020ban is NO. 1 lesz. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112378 üzenetére
Mondjuk jogos, én azt sem ajánlottam akkor senkinek, mert gyenge volt.
Szóval igazad van, ez ugyanaz a topic.
Az M9 Plus jobb alternatíva, mint az X5. De amúgy tőlem mindenki azt vesz, amit akar. Vehet használtam egy Samut is. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
aytukabozs #112337 üzenetére
hol és mennyi az a Doogee X5?
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #112355 üzenetére
Régebben pontosabb volt, sajnos ma már nem az.
-
deleteman
csendes tag
válasz
aytukabozs #112349 üzenetére
Köszi a választ, így már érthető.
Viszont tudnál esetleg segíteni a döntésben (#112341)? Neked mi a véleményed?
Köszi,
-
pepusos
senior tag
válasz
aytukabozs #112337 üzenetére
Köszönöm! Meglessük.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
aytukabozs #112331 üzenetére
hehe, jó fogás
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #112328 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112328 üzenetére
Az igazság az, hogy én már direkt korábban kosárba is raktam, és még így sem jött össze a 11:00-s checkoutnál sem.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #112325 üzenetére
Aha:
"sorry,panic buying has been finished" - igazán korrekt, így 6 perccel kezdés előtt.
-
Vvarpi
tag
válasz
aytukabozs #112262 üzenetére
Nagy e-book rajongóként és felhasználóként én is régóta keresek egy hasonló öszvért.
Talán lassan érkeznek elfogadható áru készülékek, amik kielégítik a hozzám hasonló technóbuzik igényeit.
Az OUKITEL U6 már majdnem ilyen és az ára is elfogadható.
Tudja 4G-n az összes hazai frekit.
Ha lesz belőle fekete nehezen fogom megállni, hogy ne rendeljek belőle.Ami jelenleg nem tetszik benne:
1. Szerintem kicsi az akku, mivel jelenleg thl4400-at használok nehéz lesz megfelelő utódot találnom.
2. Nincs rajta a 3 menügomb, a képernyő alján megjelenő gombokat valamiért nem szeretem.
3. Nagyon iphon-ra hajaz a kinézete.Ami tetszik:
1. E-ink kijelző.
2. 2Gb Rom 16Gb Ram.
3. Android 5.1, magyar nyelven is.
4. Teljes 4G támogatás.
5. Használható méret (ami ennél nagyobb az tablet vagy e-book).
6. 2 simkártya + memóriakártya (ha minden igaz).Egy szó mint száz én szívesen kipróbálnék egy ilyen dual sim dual screen masinát.
És már készülödik az :OUKITEL U6 Pro
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #112300 üzenetére
Akkor már inkább egy S5 aktív vagy S4 aktív.Az olccóób!!
-
csmat
senior tag
válasz
aytukabozs #112300 üzenetére
telefonról nem tudok kattintható linket írni
mi az ami ezek közül megérné?
-
ottobacsi
tag
válasz
És ezt a topikot(és még másik 4 pörgőset) se lenne utolsó így olvasni, főleg mikor 1 hétig nem tudok ránézni, aztán fél napig olvasgatom mire utolérem magam.
-
atala
addikt
válasz
Nem, nem olvasok e-könyvet. De 5 colos kijelzőn nem is olvasnék.
-
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #112255 üzenetére
Köszönöm és jó amit linkeltél igen megtaláltam,de nekem nem egyértelmű melyik verzióval is kellene a mentést végeznem,mert az sem mindegy.
Ez a CWM-re is linkelnél egy leírást?
Ez valami mást is lement,vagy mindegyik komplett de így van több fajta mentésem? -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #112200 üzenetére
láttam, de spórolok neki, úgyis sokba van az asszony...
( mint mindenkinek...)
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
aytukabozs #112193 üzenetére
A liquid e700 azért még mindig jó. A HD kijelző is oké, bár akkor már ne legyen 5.5".
Az mlais Base személyében olyan jó készülék kapható 35e-ért ugyanilaen akkuval, hogy inkább lezeszek a 3simről, ha nincs szóba jöhető alternatíva. -
Mercutio_
félisten
válasz
aytukabozs #112034 üzenetére
Ez az "alá" ilyen szakzsargon, ami pont a fordítottját jelenti, mint ami
Igaz, hogy matematikailag fölé nem engedjük, de mivel az egy-per (1/...) részt senki nem nézi, (hisz minden emberi záridő 1/1-nél rövidebb), így olyan, mintha csak a tört nevezője érdekelne, azt pedig "alá" nem engedjük egy bizonyos értéknek.Olyan ez csak fordítva, mint az obi kezdő rekeszértéke, ami minnél nagyobb érték annál rosszabb nekünk, és minél nagyobbra állítjuk, annál kevesebb lesz a fény
De, szerintem zárjuk le ezt még így OFF-ban is, mielőtt kitoloncolnak minket a fotós topic(ok)ba
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #112034 üzenetére
Így van, a túl hosszú záridőt kell elkerülni. Ezért nem engedi pl. 1/250 alá (csak úgy írtam, azért pl. egy 1/125-t vagy 1/60-t is ki lehet tartani, bár stabilabb kéz kell hozzá). Az annál rövidebb záridők jók, de akkor meg ha azt akarjuk hogy ugyanannyi fény menjen be, akkor növelni kéne a blendét, ami a telefonokban nem lehetséges, így tényleg csak az érzékenységet lehet felnyomni ami a gagyesz telefonos mini képérzékelőknél fokozott zajosodást okoz. Jól írta.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #112017 üzenetére
De legalább kivételesen nem azon megy a "vita", hogy a SoC milyen összefüggésben van a GPS vétel minőségével.
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112014 üzenetére
Nem érezted az iróniát..
Igen, azok lennének a tutik, de az már a kereten kívűl van.
Mlais M7 Plus-ról eléggé sok a panasz a hivatalos fórumon - nem megy stand by-ba a proci, hanem folyamatosan pörög. Meg egyebek, amik szoftveresen javíthatók. Kár érte..
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112009 üzenetére
Hát nem tudok mit tenni. Ez a választék és kész.a kaparós sorsjegy nyeremény meg nem megy el magától tudod...
A gearbesten a teló oldalán volt ez a válaszok között..de most úgy rémlik, hogy az android alap feltétele hogy van rádió modul.
-
raulicio
senior tag
válasz
aytukabozs #111967 üzenetére
igen, pont az a titka, hogy feketét kell venni, az nem olyan gáz!
Ráadásul a LE 1 le is van most árazva több helyen is, de fehéret én sem vennék. Meg mondjuk nekem az ujjlenyomat olvasó kéne.
Ami még érdekes lehet az a Coolpad Note 3, de azt én még nem láttam, hogy indián kívül is árulnák, mer szerintem az nagyobb 150 mm-nél.
Vagy esetleg Oukitel U10. -
francizj
tag
válasz
aytukabozs #111967 üzenetére
-
madrac
senior tag
válasz
aytukabozs #111964 üzenetére
Hát nem hiába, van akinek tényleg nem valóak ezek az ördögi masinériák, mert csak a baj van velük. Mindenkinek jobb lenne ha maradnának a vezetékes telefonnál, azt cipelni se kell, meg agyrákot se okoz. Már ha lenne mit ennie..
-
ben-ga
tag
válasz
aytukabozs #111951 üzenetére
Én is régóta várok egy méretbajnok
5.5-ra
érdekes, 2 éves coolpad 7320 tudott 150mm lenni, azóta csak nagyobbak vannak... -
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #111955 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #111955 üzenetére
Értem!
-
RufuszX
senior tag
válasz
Amit írtál telefon fizikai méreteiben alig kisebb mint a "kávás" p8000 (1mm-rel rövidebb és 2 mm-rel keskenyebb...)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mi a baj az S801 el?
-
válasz
De ez nem plusz káva, ez maga a valódi káva.
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #111929 üzenetére
Jogos. De ha megnézed a kijelzőt van egy plusz "káva" - kihasználhatlan kijelző terület - a valódi káva mellett..ha jól láttam a képeken. És olyat keresek amin nincs.
-
mb702
tag
válasz
aytukabozs #111923 üzenetére
Az volna a jó, ha még piacra sem került.
Akkor lenne még rá esély -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111872 üzenetére
Szerintem leltáraztak a raktárban és felleltek "pár" raklapot tavalyról
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111868 üzenetére
Jóvanmána barokkos túlzásokba esek kelek
De azt továbbra is fenntartom, hogy egy 6582-t felpimpelni és eladni baziújként....Na ezért régi. Azóta elszaladt mellette pár 659x, 67xx Helio X10 és a küszöbön az x20. Na jó, ezek már kendermagosak, de a 6582 bizony nagyon rég volt.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #111868 üzenetére
A 6580-as modellek tényleg újak és ritkák (most jelentek meg a hetekben a webshop-okban), de az a SoC, amin alapul, a "klasszikus" MT6582 már nagyon nem új.
Őszintén szólva nem is értem, mi értelme van ennek a procinak.
-
atosan
veterán
válasz
aytukabozs #111857 üzenetére
Köszi, beg Neked is. Netán gyengébb a 6582-nél? Számozás alapján igen, akkor viszont felejtős.
-
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111831 üzenetére
Nem viccelek a Mi3 rég volt prémium... Egyébként egy nyolc magos 2 ghz-en működő 64 bit-es procival ellátott készüléknek igencsak vernie kéne a MI3-at.
Annó árban annyi volt mint a P8000 és tsai. Akkor ők milyen kategória?
-
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111759 üzenetére
Hát a két éves Mi3 eszi mindet...
, ez nem fejlődés...
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #111764 üzenetére
Szia!
Az egész mérés egy káosz! Mert már mint az régebben is kiderült egyes gyártók telefonjait jobban szereti az antutu. Nem akarok neveket mondani mint samsung mert az etikátlan lenne
De szerinted az antutu akkor hogyan jön ahhoz, hogy a telóm a 32bit/nyóc maggal soha nem ment 45e pont alá?Lehet ez is olyan mint a mezőgazdaságban van ugye mák-mag meg a tök-mag mindegyik mag de nem egyforma nagy!
A 64bit-es "magok" elméletileg dupla mennyiségű adatot tudnak egyszerre feldolgozni a 32bit sávszélességű elődeikhez képest ezért gyorsabbak. -
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #111764 üzenetére
Antutura mondtam, hogy hülyeség, nem magára a bechmarkra. Nem mutatja meg egyébként a valós különbséget, tessék egy valódi összehasonlítási alap, ez mondjuk csak GPU, processzorra megint más teszteket kell nézni, ezért se jó az Antutu, mert sok mindent néz és az összeset pontozza, másrészt már szakosodtak rá a gyártók, teszt alatt túlhajtja a hardvert (mondjuk ez más program esetén is előfordulhat). Megnézed mondjuk Geekbenchet, ott ki is jön az amit mondtam, egy szálon MT6732 a gyorsabb, még több szálon az MT6592. Sokkal reálisabb. Az is látszik, hogy nincs különbség 32 és 64 bit között.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #111752 üzenetére
ennyit a logikus válaszomról
(bekussolok és kortyolgatom a sörömet, ahoz még értek)
-
New Bluestar
tag
válasz
aytukabozs #111602 üzenetére
A honlapjukon az van, hogy raktáron van nekik .
Ha jobban megnézem , akkor meg az, hogy holnap érkezik -
benceman00
tag
válasz
aytukabozs #111590 üzenetére
Újraindítottam, jó 15 percig optimalizált 170 alkalmazást és ha most lehalkítom teljesen át áll rezgőre
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #111543 üzenetére
Szia! Ez az "átirányitósdi" nem mindig megoldás. Ha van egy céges telefonod arra nem biztos, hogy szerencsés a maszek számot átirányítani vagy fordítva. A másik kérdés pedig az, hogy melyiket irányítod hova? Az 1-es sim a 2-es sim-re és még a 2-es sim az 1-es sim-re? Honnan tudod azt, hogy melyiken fognak keresni? A céges telefonok esetében nem mindig engedélyezett a luzernek csak ha a rendszerrel megbízott ember kéri. Nálunk ez így is működött csak én kérhettem ezt az opciót egy számhoz! Ezenkívül lehet egy magán számra érkező hívás is pontosan olyan fontos mint a cégesre érkező!(baleset, betegség, kórház,stb) Nekem csak a német kártyán volt olyan opció anno'(már dual acktiv) amikor letettem jöttek az sms-ek, hogy ki keresett.
Azt is írd le neki. hogy az átirányítás pénzbe kerül! Ha nem azonos a hálózat/ország akkor akár mindkét sim-nél költséget jelent. -
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #111509 üzenetére
Mondjuk így utólag,már nem is biztos,hogy jó ez nekem mert magamnak rendelek és ha valami gond adódik menet közben nem fogják tudni ki a feladó?
De mire megkérdezem el is hessegetem a gondolatot.Legyen csak rendben minden. -
atala
addikt
válasz
aytukabozs #111438 üzenetére
Mindegy, ha már lesz magyarországi szerviz az is jó.
-
RBJ
addikt
válasz
aytukabozs #111402 üzenetére
TUdom, hogy van ilyen a történelemben. De egyértelmű, hogy az oem gyárto a TCL az nem egyértelmű, hogy minőségbe ugyan az lenne e az umi emax mini. Azért a név nem ért többet pénzbe.
-
looser
addikt
válasz
aytukabozs #111350 üzenetére
Sajnos nem, keresztül kasul pörgettem az egész oldalt, de nem. Ha kikapcsolom a g authenticator-t, akkor működhetne, de arra szeretnék megoldást, hogy ez így miért nem :-)
-
medica
senior tag
válasz
aytukabozs #111350 üzenetére
" A lenovo telefonok nem olyan jók, mint a cég híre." vagy inkább annyira se
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #111317 üzenetére
Erre csak Nokiát lehet mondani, hol voltak és hol vannak most?
Manapság már semmit nem számít a mobil piacon a múlt, ahogy változnak az idők úgy jelennek meg és buknak el cégek és mindkettőre számos példát fel lehetne hozni.
Doogee-t nem tartom én se sokra, Zopo viszont annyira nem rossz, csak általában van valami erős kompromisszum a készülékeiben (jellemzően gyenge akku ami kapásból beugrik), úgyhogy van hova fejlődniük. -
törölt tag
válasz
Sztem sántít ez az érvelés és ezt nem azért írom, mert történetesen egy Zopo -t használok, hanem azért, mert másképp fogalmazva egész más következtetés is levonható belőle. A Xiaomit 2010 -ben alapították, 2011 -ben mutatta be az első telóját és az eladott mennyiséget tekintve, a Lenovo csak a Motorola felvásárlásával tudta tartani vele a lépést. Ez azt jelenti, hogy a Lenovo nagyon szarul csinál valamit, mert semmi előnyt sem tudott kovácsolni a hatalmas tudástőkéjéből egy olyan gyártóval szemben, aminek hozzá képest még tojáshéj van a se..én.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Értem. Akkor engedjem el ezeket. Pedig nagyon tetszenek. Na akkor nézelődök még, hátha ráakadok valamire. Köszönöm.
-
beg
veterán
válasz
Már nem nagyon lesz rá esélyed, levonultak a mobil részlegről (illetve csak a motorola marad, meg a zuk almárka).
-
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #111301 üzenetére
Ferikének jó a kék is, ha már a fehér menő
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #111290 üzenetére
Nem is kötekedésnek vettem.
Itt olvastam már róla ilyet is, de eddig nem keltette fel az érdeklődésemet.
Legalább annyira meglepődtem a hír hallatán, mit anno amikor az indiai Tata Motors felvásárolta a Jaguárt
Ennek adtam hangot, nem volt benne semmi rosszallás. -
válasz
aytukabozs #111242 üzenetére
Koszi szepen a valaszt.
-
tescodr
aktív tag
válasz
aytukabozs #111237 üzenetére
Róla lenne szó: Mlais MX Base Android 5.1
Tn numbert még nem kaptam -
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111237 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a Tinydeal - Asus senefon 2.... -által meghirdetett telefonról volt szó?
Hogy milyen rommal szállítják és mivel hirdetik.
Azért egy ASUS-t nem valószínű, hogy nagyon bütykölnék. -
moma
őstag
válasz
aytukabozs #111215 üzenetére
haha, most is IMX214-el hirdetik ez is volt az egyik, amik vonzó volt, mert minőségibb kamerára utalt... ez a fals hirdetés ez jó nagy genyaság. úgy tűnik kínában elég lazák ilyen szempontból... mindenesetre lottózni nem annyira van kedvem
Meg néztem most, hogy melyik boltoknál lesz és nincs olyan, ahol lenne eu express jellegű szállítás.
-
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111190 üzenetére
Én meg azért neked megköszönöm a segítséget.
-
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111187 üzenetére
melyik testvér modell-re gondoltál egy linket kaphatnék?
-
helixP
nagyúr
válasz
aytukabozs #111162 üzenetére
-
pluhm
aktív tag
válasz
aytukabozs #111156 üzenetére
Hiányzik a 2100 Mhz-s 3G, így Magyarországon csak a 900-as voda hálózaton lehet használni, ami gyéren lakott területeken van kiépítve...
-
helixP
nagyúr
válasz
Szerintem az 550 mha az nagyon kevés, még ha jóval kisebb is a kijelző. Plusz ez a 240*432 sem tűnik túl szabványnak.
-
medica
senior tag
válasz
Igen. Ott a célközönség képen is.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #111090 üzenetére
Nagyon hasznos tud lenni az üveg hátlap. Csak az Spen mintájára, kell egy hely a telóban a szívószálnak.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #111019 üzenetére
Üdvözletem újra köztünk tisztelt "proffeszionális kibic" kolléga!
A cikk írója, mindenbizonnyal képben van a kínai gyártókkal!
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #111019 üzenetére
Az viszont tény, hogy ez a hardver nem ér meg 50 ezer forintot.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
aytukabozs #105010 üzenetére
Köszi, megpróbálom ott is, hátha!
-
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #105012 üzenetére
De sajnos az nekünk túl drága volt...
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #105003 üzenetére
Nem ezzel van a gond.....
Hanem majd kérik a papírokat, hogy mennyiért vettem, meg miért, és hol, és minek.
Én meg csak egy emailt tudok küldeni, hogy nyertem..
Jó akkor gondolom, majd ők beárazzák azt annyi.. -
robi1979
aktív tag
válasz
aytukabozs #104997 üzenetére
Ezt nem értem. "Eszkalálni"? Kb. 1 hónapja fizettem, és 55$
De ha "eszkalálom" akkor hogyan kapom vissza a pénzem? Ha eszkalálom akkor símán csak lezárják és pénz meg sehol vagy én gondolom rosszul? Mi van ha lejár a határidő? Mondom, a dealextreme semmit sem válaszolt...
A "claim" mi lenne?
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #104982 üzenetére
Ez az első olyan, amire kíváncsi lennék közelről. Minden paramétere kívánatos és az árcédula is baráti.
Az állatkertben meg úgysem jön oda hozzám
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #104976 üzenetére
Fél zoll, személy szerint engem nem érdekelne, ezért írtam. Neked meg aztán végképp mindegy szerintem, most +2 felesleges komment került a topikba, ennyi értelme volt ennek.
Lehet szőke és lehet barna is csak jó legyen a karosszéria -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #104954 üzenetére
Ha utólag került rá magyar nyelv, és indítasz egy factory reset-et, akkor megmarad a magyar nyelv?
Ebből a szempontból lényeges lehet, hogy a (gyári) ROM tud-e magyarul.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nana, max 1 honapig, ha annyi gart adok ra....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Így van! Többnyire olyanokra jellemző, akik már hallottak vagy láttak képen kínai telefont és annyit tudnak róluk,hogy a hazai termék palettánál jóval olcsóbban lehet hozzá jutni, jó képességű telefonokhoz. ( Na ezt jól meg mondtam!
) Az ilyen érdeklődőknél meg teljessen felesleges bele menni abba, hogy honnan van a magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest