- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
deleteman #112602 üzenetére
Van róla videó, fő különbség az Appdrawer hiány, ez mellett kínai appok is vannak előre telepítve ahogy néztem. Használatban nem tudom milyen különbségek lehetnek (üzemidő, sebesség) erről topikjában lenne érdemes kérdezősködni. EUstockon amúgy CM-et írnak, de mondjuk megértem ha nem onnan rendeled.
Hát újra rákerestem és nincs B20, bocsánat hogy megtévesztettelek, nem tudom hogy néztem így el. -
aytukabozs
addikt
válasz
deleteman #112602 üzenetére
bár nem én voltam a kérdezett, de
mivel az XDA-s threadjében van egy ZUI to CM rom,
ez azt feltételezi hogy 1db hardverről beszélünk, így hátrányod nemigen lehet a ZUI-s modellből.hogy B20-at tud-e, azt meg célszerű megkérdezni ott ahonnan venni szeretted volna
én tartom hogy nincs belőle ezt a frekit kezelő verzió -
Ájvé
veterán
válasz
deleteman #112379 üzenetére
Semmi gyakorlati előnye nincs, nem gyorsabb ez miatt, nyugodtan nézz geekbench vagy más teszteket, több olyan teszt van ahol 32 és 64 bites rendszeren is futtattak teszteket, semmi különbség. Programok pedig nincsenek 64 bitre amik használhatnák ezt, meg akkor inkább ARM v8-as telefont keresnék, mivel az az ARM 64 bites architektúrája és azt sokkal többen használják (fogják használni előre láthatólag).
-
aytukabozs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest