- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Háromnegyed éves, minideal-ről vásárolt ZTE V889M telefonom amúgy elég jó üzemideje, egyik napról a másikra az eredetinek harmadára esett vissza. Antutu tesztet futtatva korábban 9 ezer felett, most alig több, mint háromezer pont az eredmény. Jól sejtem, hogy ennek annyi? Utángyártottat találtam 3 ezer forintért itthon. Garanciálisan nem tudom érdemes-e foglalkoznom az üggyel (vissza kell küldeni, stb.). -
csendes
addikt
Minideal EU raktárban már készleten a Lenovo K910 304 USD áron (érdemes az 5 USD-t rátenni K910e helyett) és más készülékek: [link]
-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula #87467 üzenetére
Jaaaaj, mert valaki az utcán számolja össze ezeket, és nem eladási mutatók alapján van kimatekolva a dolog...?
Az más.(#87468) csabili74
"És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?"
az internetenkomolyra fordítva az EU warehouse ezt jelenti igen, VÁM mondjuk kínából sincs a telókra, de EU-ból ÁFA sincs.
DE!
Az eus raktárak árai eleve magasabbak, és sok helyen még a szállitás is baromi drága.
1-2 kivételtől eltekintve, árban nem jössz ki jobban mint kintről rendelve, max. szállítási dőben... -
Zeki
nagyúr
Egyre érdekesebb az új Lenovo Vibe X2, ahogy nézem a minideal oldalán, az tudja a 800MHz-es LTE-t is, amire itthon most van pályáztatás. Nem tudom annak eredménye mikor lesz kihírdetve.
Annak nagyobb lesz a lefedettsége (ha jól emlékszem). -
aszti75
senior tag
Udv.
Tud valaki rendelni minideal-rol?
En nem vagyok regisztralva es kodom sincs,de most jo arban van a THL teloja ami nekem tetszene.
Tud ebben nekem valaki segiteni?
Koszonom elore is. -
Zeki
nagyúr
Érdekes a Lenovo Vibe x2 árazása...
Pandawill még csak presell
Minideal már rendelhető, jóval olcsóbban.
480USD vs 370USD -
Zeki
nagyúr
válasz
Bjorngolf #87171 üzenetére
Emlékeim szerint párszor már kértél tanácsot.
Ott a minideal.net, vagy pandawill.com, és nézegesd a nem noname telókat.
Xiaomi Hongmi (az MTK csipes), ZTE Red Bull
így hírtelen.
De mivel nem én veszem, így aztán nem én tudhatom hogy neked melyik a bejövős, vagy mégmásik.stigma
neked is ezeket ajánlom.
Vagy még a Huawei Honor 3C , amiből már van 4G verziós is. -
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #87131 üzenetére
Debütált a 6595 EBBEN pl..
Azóta a minidealnek is lett europai raktára, de mint mindegyikkel, az a baj hogy nagyon szűk a készlet, és az ár tök ugyanaz legtöbb esetben áfa nélkül mint kintről rendelve megáfázva...
137mm az már sok?
ZTE V5 annyi és elég kedvelt teló lett itt (is)... -
Mottie
őstag
válasz
hanslanda #86803 üzenetére
LOL
Olyat több helyen látni náluk, hogy az egyik specifikáció rosszul van átmásolva, de annál mait linkeltél a teljes leírás az elejétől a végéig G4C-ről szól, csak a címben van G4S. Nem ismerem a két telefont, de ár alapján ki lehet lőni (össze kell vetni minideal-es árakkal pl, túl nagy eltérés nem szokott lenni).
-
Zeki
nagyúr
válasz
asdddsa #86738 üzenetére
Nagy akkus telói a Jiayunak, a Lenovonak meg a THL-nek vannak.
Ebayről meg ne vegyél telefont.
HA fontos a garancia, edigital.hu (itt samsungra van -15% kupon), vagy emag.hu
HA fontos a hazai vámolás megúszása, Aliexpress chigon tech,
HA megbízható kínai webshop, akkor minideal.net, to2c.com , coolicool.com -
janaman01
addikt
minideal +1
-
Bjorngolf
tag
Nekem most egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik oldalakon érdemes nézni telefonokat. Mivel ahogy olvasgattam a forumot sok megbízhatatlan oldal van, vagy ahol sok a hamísítvány. A minidealről és a to2c.com-ról tudom egyenlőre hogy megbízhatóak. Egyéb oldalakat tud valaki?
Nézegetem az aliexpress.com oldalt is, de hiába jók az árak telefonokra (és most 28-án megint lesz 20 USD kedvezmény), nagyon sok negatív véleményt olvasok az oldalról, így nem merek onnan venni.
Köszi a segítséget -
Dinter
addikt
Amit a minidealnél alkalmaznak, hogy alacsony árral és ajándékként küldik, az hatásos?
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86419 üzenetére
50$ ért nekem is tetszett volna.... gondolkodom veszek egy Jiayu F1est, romolgatni, ismerkedni mélyebben az androiddal...
student: triplasim nem semmi, én még leragadtam a minideal euwarehousos Lenovoknál...
-
ouzohuto
senior tag
A minidealt megint feltortek?
-
balazsnba
csendes tag
Sziasztok!
Minidealről szeretnék rendelni egy 2/8gb-os ZTE Red Bullt. Ehhez lenne néhány kérdésem. Ugye nemrégen az oldalt meghekkelték. Mostmár lehet ismét biztonságosan rendelni? (Esetleg ezt valaki személyes tapasztalattal meg tudja erősíteni?)
A másik pedig az, hogy amikor kilistáztam azokat a telefonokat, amik az EU raktárukban vannak, nem volt ott a ZTE. Ám a checkoutnál 3 lehetőségem van a postázásra. 2 fizetős (DHL, EMS), és ez: "Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe $0.00"
Ez azt jelenti, hogy az EU raktárról küldik, vagy ez egy bug a rendszerükben? Mindenesetre ezt érdemes választani? Előre is köszi a válaszokat! -
patkosm931
csendes tag
Sziasztok!
MiniDeal -ről szeretnék rendelni telefont.
[link]
A telefon alatt kommentbe vannak kérések. Azokat teljesítik is?
SG-Post-al rendeljem vagy DHL-el?
A fizetési módnál azt vettem észre hogy két Paypal lehetőség van. Miért?
Valamilyen módon ki lehet kerülni az Áfa fizetést?Köszi
-
Laza...
addikt
válasz
patkosm931 #86120 üzenetére
Minideal megbízható (szerintem az egyik legjobb).
Ebben a kategóriában futnak még: ZTE v5 Red Bull, Huawei Honor 3C, Coolpad F1 például...
-
patkosm931
csendes tag
Sziasztok!
Ki néztem magamnak egy [link] készüléket.
Olyan kérdéseim lennének, hogy a minideal.net megbízható oldal?
Van valakinek tapasztalata a telóval kapcsolatban?
Milyen telefont ajánlotok még ebbe a kategóriába?Válaszokat köszi!!!
-
berek21
őstag
Hacker mentes már a minideal oldala?
-
válasz
aytukabozs #85912 üzenetére
Ez lesz az új szállóige a topicban: Meghekkeltek, mint a minidealt
-
Mbendi
újonc
Sziasztok!
Lehet hogy off a téma, ha igen akkor bocsi.
Gondolom sokan észlelték, hogy a minideal webshopot mostanság elég sokszor törik fel. Az lenne a kérdés, hogy mennyi biztonságos mostanság tőlük rendelni? Úgy értem természetesen akkor amikor épp rendes áraik vannak és nem 0,80$ minden. És persze fizetési módként csak PayPal jöhet szóba. Ha épp "működő" időszakban rendelek lehet bajom, ha később feltörik, vagy biztonságos? Van valakinek tapasztalata?
Köszi! -
kezdő
senior tag
Minideal-en miért $0,8 minden telefon?
Poén lenne, ha ennyiért tényleg kiküldenék
Sorry, nem olvastam vissza
-
válasz
banderasz77 #85624 üzenetére
Nem érdemes rendelned, mivel nem is fog eljutni a vásárlási szándékod a Minideal-hez, csak a kártyatolvajokhoz...
tozso76 #85642
Ha meglesz a megoldás, én is kíváncsi lennék rá, mert ilyet még nem hallottam.breakout123 #85644
Nehéz kérdés. Nekem sokkal jobban tetszik a Zenfone, viszont az akkuja gyengébb, mint a ZTE-é, illetve ez utóbbi kisebb méerekkel rendelkezik. Az MTK 6582 kevesebet fogyaszt, a Snapdragon 400-as és az Intel 2580-as többet, de ez utóbbi kettő nagyjából hasonló étvággyal rendelkezik. Emiatt magamnak a kettő közül biztosan a V5-öt választanám, az a 15% extra nafta nekem kellene.
Bár a Zenfone olcsóbb (180USD), mégis a méret és az akku miatt a ZTE-t választanám. Viszont a proci miatt nem kell aggódnod, a támogatás már nem probléma az Intel esetén. Néhány játék van nagyon Qualcomm-ra optimalizálva, de ott az Intel nyers ereje átsegít a 400-ashoz képest.
Ez a nem támogatott intel proci lassan olyan lesz, mint az, hogy az akkut először töltsd 16 órán át. Azért, mert régen ez volt, még nem jelenti azt, hogy ma is így van, de ez erősen megragadt a tudatban.Hagyjátok már ezt a kijelző területének a számítását! Minden bántás nélkül: aki nem tudja kiszámítani otthon magában, annak okostelefon helyett inkább matek korrepetálásra kellene költenie.
Snakeiboy #85652
Levitték az árát, de nem csak itt. Ha a minideal rendbe jön, akkor ott pl 180-ért fogod megtalálni, már hetek óta annyi.Még nem nagyon hallottam panaszt a telefonjaikra, csak épp itt a fórumon van néhány felkapott telefon és csak azok mennek... -
banderasz77
addikt
A minideal-en most minden teló 0.8 USD?
Mi van ha tényleg berendelek egyet????
Kötelesek leszállítani PayPal miatt?
-
Zeki
nagyúr
Hagyd az ebayt a frászba! Egy halom noname szart soroltál fel, amit simán összelegóztak a polcról, aztán valami szerelősoron lejött a szalagról, és van neki nagy nulla támogatottsága, és ha BÁRMI gondod lesz, SENKI sem tud segíteni.
Nézz szét a minideal.net-en vagy to2c.com-on, vagy antelife.com vagy pandawill.com oldalakon.
Kínai brandeket keress.Coolpad, Lenovo, ZTE, Huawei, Xiaomi, Jiayu, THL, ASUS
-
csendes
addikt
válasz
aytukabozs #85387 üzenetére
A minideal-t mostanában már másodszor törik fel, ne adj meg bankkártya számot, csak paypal-t használj.
-
Zeki
nagyúr
MOST SEMMIT SEM SZABAD VENNI A MINIDEAL-NET-EN, MERT A HEKKEREK FELTÖRTÉK, ÉS SZÉPEN MEGSZERZIK A BANKKÁRTYA ADATOKAT!
Majd ha újra a minideal csapata veszi át az irányítást, akkor lehet paypallal fizetni. Mert most nincs payppal fizetés sem. -
Mbendi
újonc
Sziasztok!
Új okos telefont vennék és jelenleg két Lenovo modell között vacillálok. Mindkettőt a minideal EU Warehouse-ból rendelném (az első kérdés: ugye ami ott van feltüntetve ár, arra már nem megy rá a magyar ÁFA?)
Az egyik a Lenovo S660 a másik pedig a Lenovo P780. A P780 kb. 10000 forinttal drágább és azon gondolkodtam, hogy megéri-e? Tud annyival többet? Mik a tapasztalatok?
Ja és elsősorban napi használatra kéne, wifi, sms, böngészés, telefonálás, stb.Köszi
-
Zeki
nagyúr
válasz
Bikkrom #85322 üzenetére
1., passz, nem érdekelnek a tepsik.
2., jól gondolod
3., nem érdekelnek a tepsik, így nem tudom miről van teszt.
4., rájön a vám (eu leraktja -kevés telefonnal- van a merimobilesnek, a coolicoolnak, az antelife-nak, a minidealnek.)Ha meg tablet kell, ami jó telefonálni is, en.jd.com oldalon keress rá az Acube szóra. A 7"-os quad core tablet best buy, itthon Wayteq néven fut.
-
aytukabozs
addikt
válasz
dorika87 #85228 üzenetére
Más:
Minidealék meg lehet hogy szúrták a szemét az ide járkáló Hangyás meg pandás strómanoknak, oszt gondolták kavarnak egy kis zrít a konkurenciánakMégmásabb:
Fatelessné használ face+messenger kombót meg mellé valami voip appot?
Hallomásból tudom hogy ihajdejó az optimalizálása de egy ilyen pakk sem fogja megfogni? -
válasz
vapega #85216 üzenetére
A sztenderd Minideal szöveg vásárlás után a következő:
"Thank you for your order from MiniDeal.Net. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us at salesminideal@gmail.com or call us at +86-0755-82585113 Monday - Friday, 8am - 5pm PST.
Your order confirmation is below. Thank you again for your business."
Nagyon vigyázz a kártyádra következőkben
dorika87:
Jiayu F1, G2F idehaza, kintről a kérdés az, hogy a 30k bruttó vagy nettó árat takar -
TedThomas
aktív tag
Igen Kínából postáznak.
Ez megbízható bolt ha jól emlékszem, minideal tuti jó (top favorit mostanság), vagy mobilamb.eu (erre már csak a szállítás jön rá). -
aytukabozs
addikt
válasz
Nemoka1987 #84960 üzenetére
Minidealnél 179
-
mQWeXgsf
aktív tag
Úgy látom feltöltötték a minideal európai raktárát, in stock minden: [link]
-
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Már hetek óta a netet bújom, kínai dual simes csodát szeretnék venni.
Kinéztem jó párat, de mindig találok jobbat, szebbet.
Néztem a Doogee DG550-et, iNew V3-at, Galaxy Note koppintásokat(N3, N9800), Elephone P2000-et és a P8-at illetve a Coolpad 7320-at. Sokat keresgéltem a hozzászólásokban, nagyjából lejött hogy a Note koppintásokat jobb ha hanyagolom. A Coolpad, Lenovo jó márkának tűnik csak a design nem jön be.
Mindenképpen 5.5 coll vagy nagyobbat szeretnék, lehetőleg 2 Gb Rammal, minimum 4 de inkább 8 maggal, normális kamerával, GPS-t olykor használnám. Ahogy olvasom egyre többre jön a Kikat, tehát a 4.2-es Android se lenne gáz.
Most jelenleg az Asus Zenphone 5 illetve 6 között vacillálok. Most olvastam az itteni tesztet az 5-ösről, nem igazán győzött meg.
Tud valaki esetleg valamit ajánlani olyan 60-65 ezerig? ÁFÁ-t belekalkuláltam plusz az 1.500 kezelési költséget is.
Minideal-t, Ali-t, tinydeal-t illetve az antelio-t ismerem, ezen kívül valami megbízható webshop?Köszönöm előre is.
Üdv, T.
-
sexymusprime
tag
oké, igaz, hogy csak 1 sim, de ebben a topicban úgyis csájnafonokról beszélünk leginkább, szóval gondoltam megemlítem, hogy ma küldött a minideal emailt a Lenovo A806-ról, és nyers adatok (+ár) alapján eléggé királynak tűnik
-
rosand86
csendes tag
válasz
kiskacz #83962 üzenetére
Én egy éve vettem egy MyAudio tabletet itthon boltban, hazai garanciával. (Sajnos) Azt néztem, hogy kínából is ennyi lenne. 20ezerért 4magos Rockchip proci, 1G RAM, a teljesítményével nincs is semmi baj. Csak a kijelző valami vacak, szemből rossz a képe, kb 10fokkos szögben kell tartani, hogy jó legyen. Az akku ha leteszem, akkor gyorsabban merül ha nem nyomkodom. Mondjuk előbbivel együtt lehet élni, utóbbin egy szoftverfrissítés segítene. A töltője valami abszolut egyedi izé, csak azzal töltődik.
Az a baj, hogy amit behoznak, és saját néven forgalmaznak, arra nincs nemzetközi fórum, a hasonló típusok (más országokban más néven futnak) ROM-jai nem jók rá. Bánom, hogy nem egy ismertebb kínait vettem ez helyett. Illetve tulajdonképpen azóta vettem egy kínai phabletet, és a tabot nem is használom hónapok óta.
Ettől függetlenül lehetnek jók, de csak akkor vedd meg, ha alaposan megnézted, utánaolvastál. A másik, meg a garancia, a fórumok azzal is tele vannak, hogy ezek a hazaiak mennyire könnyen visszadobják a cuccot, míg olyat nem olvastam, hogy valaki jogosan visszaküld valamit pl minideal-nek, és elutasítják a garanciális javítást/cserét. -
citkar
addikt
válasz
Graphics #83785 üzenetére
A merimobilsnak is két készülékkel indult, sokkal több, most sincs, de érdemes visszanézni, pl most van Iocean X8 mini is, ami hasonló árban van, mint a kínai webshopoknál, de mégis Eu-n belülről jön.
Hátha a Minidealnél is lesz valami... -
mQWeXgsf
aktív tag
Minideal-nek beindult az európai raktára. Erről tudtok valamit? [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
margithid #83555 üzenetére
Maradjunk inkább ebben a topikban a DUAL SIM-nél. Én nem vennék innen ilyesmit, szinte biztos hogy fake. Van Aliexpress tapasztalatok topik ezeknek a kérdéseknek.
Dominó85: azért elötte ellenőrzik, nem csak azt nezik hogy kinabol jött és van rajta valami ismert márkajelzés.
Duliee: minideal is arul Red Rice 1S-t. [link]
-
kodmen
aktív tag
Ez, innen milyen? :
http://mobilamb.eu/G5/G5S-whiteNagyon tetszik, de magamnak az S4 minit vettem ennyiért webshopból, elvileg 2 év + 2 hó garanciával (idő közben a systemini.hu bolt megszűnt, úgyhogy azért aggódok...). Szóval ennyit csak abban az esetben
dobnék ki az ablakonadnék ki kínai telefonra, ha biztos tudja azt, amit írnak róla, és a garanciával sincs gond...A weblap alapján nem egyértelmű, hogy 4,5 vagy 4.7 a kijelző, az IPS-re viszont figyeltek :-)
Üzemidő vajon mennyi? a 2000mAh kevésnek tűnik...
A 4GS sem rossz, és abban 3000mAh-s akksi van. Ami érdekes, hogy a minideal-en a G5S-re 3-5 napot írnak, míg a G4S-re csak 2-3-at. Most akkor hogy van ez?
Van valakinek valamelyikkel tapasztalata?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
margithid #83458 üzenetére
En multhet hetfon rendeltem toluk +25$ spanyolbol es meg igy se biztos h nem fizetek trefat...ja es ami meg fontosabb meg se telefon, se tracking number....viszont minideal se volt jobb fej, mert kb 1,5 het utan vallottak be hogy nem tudnak kuldeni lofse 😖 na szoval rendeld usabol
-
Roland78
tag
válasz
unskillful #83202 üzenetére
Szia,
minideal-ről rendeltem, ÁFA-val, dhl-el együtt 120e-ben állt meg -
válasz
jarisz46 #83151 üzenetére
Minideal/Huawei Honor6 / P7
De a P7 kicsit "fogyatekos" dualsim tekintetben. Az egyik kartyaslot egyben a microSD is, igy ha akarsz memoriakartyat, akkor van egy draga egysimes telod.
A Honor 6 olcsobb, es rendes dualos. -
Moleman
addikt
Sziasztok!
Leheséges, hogy pár napon belül kiveszik a kezemből szeretett ZTE V970-em (akkor kell adni, amikor viszik), így gyorsan utód után kell néznem.
Ehhez kérném a segítségetek.
Eddig is figyeltem a piacot, folyamatos kedvenc volt a Zopo ZP980+, de most mélyebben beleásva magam elbizonytalanodtam. A OnePlus One és a Xiaomi Mi4 lenne az abszolút favorit, de a készlethiányuk és az áruk miatt a földön kell maradnom.
Tehát a jelenlegi kérdés: Zopo ZP980+ vagy THL 5000?
A THL kicsit nagyobb, kicsit drágább, valószínűleg kicsit nehezebb, cserébe kicsit magasabb az órajele, frissebb az oprendszere, valószínűleg jobb a kamerája, jobb a hangchipje, és sokkal nagyobb az akksija (viszont ijesztő, hogy a támogatott 3G sávoknál rövidebb a felsorolás: 900/1900/2100MHz vs 850/2100MHz - ez mivel jár?).
Akinek van velük tapasztalata, mik az érvek/ellenérvek?
Az átlagos napi használat (kevés böngészés, kicsit több fészbuk, néha talán játék) mellett autóban használnám navinak és zeneforrásnak. Tudom, hogy MTK alatt a GPS működése szerencse kérdése, de a ZTE-vel is szerencsém volt, megbízhatóan navigál. Annak is örülnék, ha a "zseblámpa" ledje erős lenne, a régi Motorola Defy fotonágyúja után nagy csalódás volt a ZTE szentjánosbogara, néha szükség lenne rá.
A Minideal és a Tmallbox a lehetséges forrás jelen állás szerint, utóbbitól már rendeltem kétszer, nem volt gond velük, a Minidealről is jókat olvastam. DHL-lel rendelném, mert sürgős, ebben az esetben biztosra vehetem az áfázást, ugye?
Előre is köszi a segítséget!
-
KurtCobain
őstag
válasz
DarknessHope #82658 üzenetére
A paypalos fizetési lehetőség a(z egyik) legbiztonságosabb. A tmallbox meg hazudik, mert a szállítás nem ingyenes náluk, és a paypal költséget is felszámolják (4%).
A legtöbben szvsz a minideal-t fogják ajánlani.
A vaterás csak megrendeli a címedre, tehát ha kell fizetni áfát, márpedig kell, akkor te fogod fizetni.Lassú voltam. -
válasz
WOT-H-A-C #82209 üzenetére
Vibe Z:
Nem rossz, de
3050mAh vs 5.5 FHD rosszabb akkuidot eredmenyezne mint a P780 nal van.Illetve $289 (minideal) at nem akarok most kolteni ra, es nem 4G kepes.
Tehat akkor meg boven jo a P780. Nem ad a vibe Z semmivel tobbet amit a P780 ne tudna. oke snapdragon, de nem jatszok rajta.
A 4G miatt gondolkodnek cseren, mert akkor esetleg kivalthatnam egy 4G csomaggal az otthoni tragya ADSLt.... (talan)
-
b0bcat
addikt
-
Andoidtibi
csendes tag
Sziasztok szeretném kikérni a véleményeteket két telefon között hezitálok az egyik a DOOGEE DG550 a másik Elephone p2000 szerintetek melyiket érdemesebb megrendelni valakinek van tapasztalata a két márka terén? honnan érdemes megrendelni? Minideal-ról olvasok sok jót de a DOOGEE DG550 a focalpricen található. Válaszaitokat köszönöm!
-
lor
tag
Nubia z7 mini-ről mi a vélemény?
Minideal.net csak kinai? vagy van eu warehouse-ja is?
-
kmarci25
veterán
De úgy néz ki le kell mondjak a p7-ről, minideal-en ilyet irnak a leirásban:
Vice card is a micro card (Nano SIM) or memory card (microSD).
as they both share one slot, you only can use one once.
Azaz a második sim kártya és a cf kártya egy foglalatot használ ami azt jelenti egyszerre csak egyikük lehet bent.
Ez valóban igy van?Ezt hol írják a minideal-en? Én azt elképzelni sem tudom, hogy ugyanaz a foglalat fogadni tudjon egy sim kártyát vagy egy sd kártyát. Szerintem ez nettó hülyeség.
-
lor
tag
Noh pár napig csorgattam a nyálam az ascend p7-re és próbáltam lebeszélni magam a többiről.
De úgy néz ki le kell mondjak a p7-ről, minideal-en ilyet irnak a leirásban:
Vice card is a micro card (Nano SIM) or memory card (microSD).
as they both share one slot, you only can use one once.
Azaz a második sim kártya és a cf kártya egy foglalatot használ ami azt jelenti egyszerre csak egyikük lehet bent.
Ez valóban igy van?Kacsingatok a lenovo P780 felé ill még a nubiákat átnézem.
Ha valakinek van még ajánlata irhat.
köszi üdv
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
mokuskerék #81729 üzenetére
Na azert igy mindjart mas a leanyzo fekvese.
Huawei honor 3c
Lenovo s820
Xiaomi Hongmi
Lenovo S650
Lenovo S850
Lenovo S920
Lenovo p780
Stbstb stb
Ezek csak tippek, nezz korbe mik az igenyek. Lehetoleg "nepszeru" brandet vegyetek, igy nem maradsz magadra ha beut a gebasz.
Kb 200-220 dodoig nezelodj, akkor garantaltan belefersz a 70ezerbe afaval egyutt.
En a minideal nevu webshopot javaslom, magasan a legmegbizhatobb bolt.
Ha nem akarsz kulfoldi macerat akkor korbenezhetsz az euronics/mediamarkt/edigital harmasban is, vagy mobilamb.eu. -
Indy1
tag
nekem megjott tegnap a CoolPad 7320
Plusz pontok :
suly elosztas a kezben, kellemes tapintasu, jo anyaghasznalat
GPS jol mukodik, gyorsan talal es nem veszti el a jelet (waze - 15 km ut)Minusz pontok
lehetlen egykezesen potyogni WA uzeneteket
A proximity sensor nem "zarja le" a kepernyot ha fulhoz emelikMiniDeal -- build160228
-
margithid
veterán
Minidealről mennyire jellemző a tréfa??
-
testo92
csendes tag
válasz
aytukabozs #81100 üzenetére
Igen találkoztam vele mert ő lett volna az első kinézett telefon de 2 héten bellüll kellene ezért néztem más telefon után a minidealen DHL kombóval.
Akinek lenne a telefon még csak ismerkedne az androiddal nem egy nagy telefonos, de sztem az internetre rá fog kapni ha már 4,5 os a telefon. Játszani biztos nem fog. Már csak az akkumlátorban nem vagyok biztos. -
janaman01
addikt
minidealon ki van irva a thl 5000 re hogy in stock..rákérdeztem cseten, hát nincs raktáron és mikor konkrét időpont felől faggatóztam csak annyit irt hogy hamarosan...most azt nem tudom hogy már nincs , vagy még nincs....
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok emberek!
Reg jartam erre, mert a rendelt K1 bevalt es most se erzem, hogy cserelnem kene. Viszont ocsem w7s-e megint kinyiffant illetve erintoje cserere suorult ugyanis megint sikeresen betort(amugy ha valakinek kene irjon).Kinezett telefon Xiaomi hongmi note, jatek a fo szempont. Ha lenne mas hasonlo kategoriaju telefon irjatok meg, de a kerdes, hol kapom meg legjobb aron es persze megbizhatoan. Eddig minidealrol rendeltem, oda van meg kuponkod? Vammal hogy allunk(kiskapuk stb)?
Elore is koszi sracok!
Illetve kicsi off: K1 re ezt az uj L androidot fel lehet pakolni?
-
Laza...
addikt
válasz
Fricibácsi #80766 üzenetére
10-15$ neked megér egy kétes minőség? Igazság szerint én azt a boltot kerülném ahol "használtat" is árulnak. Mindig nagy a lutri egyébként is, hát még így...
A minideal az egyetlen amiben még nemigen csalódtam 1x sem.
-
Laza...
addikt
Jönnek a 4G LTE telók? [link] Minidealon már előrendelhető
MTK6582+6590 LTE Chip ...
FDD LTE Cat3: up to 100 Mbps Down link / up to 50 Mbps Up link
-
aytukabozs
addikt
válasz
tfalcon96 #80628 üzenetére
ja hogy mi mennyi VOLT, az sajna nem mérvadó,
most épp 170 dollárért NINCS a MinidealenAmúgy valahol sorstársak lennénk mert én is olyat akarok ami nincs;
4 mag/2giga/nagyakku/4,7-5,5 qHD-Hd kijelző/GG 200$-ig
egysezrüen nem lelem ezt a HW-t :/ -
tfalcon96
aktív tag
Leírom nektek a dilemmámat, hátha tudtok segíteni. Telefon vásárlás előtt állok, 150 USD körül, max. 4,7 inch, hoszzú távra tervezve. Első kiszemeltem kapásból a Redmi 1S volt, Snapo processzor, HD kijelző, jó támogatás, viszont jött a hidegzuhany, a 2000 mAh-es akku, 2 óra körüli kijelzőidő, és ez nem túl jó. Előzőleg Xperia P-m volt, és az 1-2 óra nyomkodás után már 20 % körül volt, ami idegesítő dolog. Nézegettem Lenovokat, az S660-at találtam, viszont alig van vele tapasztalat, illetve a topikja is elég kihalt, nameg a qHD kijelző is "szúrja" a szemem. Az arany középút talán a JIayu G4S lenne, viszont valahogy nem bízom a Jiayu-ban, és jelenleg minideal-nél is out of stock az 1g/4g verzió. Lenne tanácsotok, esetleg más alternatíva?
(Már azon is gondolkodom, hogy veszek egy Jiayu G2F-et, olcsó is, jókat mondanak róla, és ebben valahogy nem zavar a Jiayu léte) -
buca84
őstag
Kaptam hírlevelet az E-Fox -tól és minideal-tól.
Elephone P2000Szerintetek jónak mondható a teló?
-
dkface
aktív tag
Sziasztok , egy pici segítséget szeretnék kérni: MiniDeal-ről rendeltem egy Lenovo S850-et fehéret. Július 10-én. Kifizettem a DHL Expressért a 15dollár extrát , tehát 4-5 munkanapnak kellett volna lennie a szállításnak ehhez képest a mai napig nem érkezett meg és emailbe sem kaptam semmi tájékoztatást. Tapasztalatok?
-
Magnat
veterán
Hi,
Ismerősöm akarna egy lenovo s850-et. Csak ez jó neki, kérdezném, h Minidealról mostanság szabad-e rendelni, illetve honnan máshonnan érdemes még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest