- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balazsnba
csendes tag
Sziasztok! ZTE Red Bullra keresek ingyenes contacts/dialer appot, ami kezel 2 SIM-et. A Touchpal-t a playstore valamiért nem engedi telepíteni (nem kompatibilis... ami fura, mert 1.12-es gyári 4.4.2-es androidot futtatok.) Tudtok ajánlani ilyen appot?
Eszméletlen hálás lennék érte, mert ha a gyári contacts-ot használom, akkor duplán jönnek az sms-ek... -
balazsnba
csendes tag
Kedves Urak!
Érdeklődnék, hogy minden hagyományos SIM-kártyával működik-e ez a microSIM méretűre kivágós dolog? Mert az én SIM-kártyámon mintha a szokásonál nagyobb lenne a chip felülete (ilyen van nekem). Ez nem probléma?
Ha biztosra akarok menni (jelenleg Németországban vagyok, kellemetlen lenne elszúrni a magyar SIM-kártyát), melyiket javasoljátok inkább: bemenni egy gsm boltba, hogy csinálják meg, vagy pedig rendelni hozzá vágó alkalmatosságot? Utóbbihoz melyik ajánlatot javasolnátok (Kínából is jöhet felőlem.)
Végül miután már kivágtam, milyen adaptert javasoltok annak megoldására, hogy normál mini SIM-es telefonnal is tudjam használni? (Szintén lehet kínai, már bevált, megbízható eszköz)
Elnézést, ha ezekről már írtatok régebben, rövid keresés után nem találtam egyértelmű konklúzióra ezekben a kérdésekben.
-
balazsnba
csendes tag
Sziasztok!
Minidealről szeretnék rendelni egy 2/8gb-os ZTE Red Bullt. Ehhez lenne néhány kérdésem. Ugye nemrégen az oldalt meghekkelték. Mostmár lehet ismét biztonságosan rendelni? (Esetleg ezt valaki személyes tapasztalattal meg tudja erősíteni?)
A másik pedig az, hogy amikor kilistáztam azokat a telefonokat, amik az EU raktárukban vannak, nem volt ott a ZTE. Ám a checkoutnál 3 lehetőségem van a postázásra. 2 fizetős (DHL, EMS), és ez: "Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe $0.00"
Ez azt jelenti, hogy az EU raktárról küldik, vagy ez egy bug a rendszerükben? Mindenesetre ezt érdemes választani? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged