- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
válasz
kiskacz #83962 üzenetére
Én egy éve vettem egy MyAudio tabletet itthon boltban, hazai garanciával. (Sajnos) Azt néztem, hogy kínából is ennyi lenne. 20ezerért 4magos Rockchip proci, 1G RAM, a teljesítményével nincs is semmi baj. Csak a kijelző valami vacak, szemből rossz a képe, kb 10fokkos szögben kell tartani, hogy jó legyen. Az akku ha leteszem, akkor gyorsabban merül ha nem nyomkodom. Mondjuk előbbivel együtt lehet élni, utóbbin egy szoftverfrissítés segítene. A töltője valami abszolut egyedi izé, csak azzal töltődik.
Az a baj, hogy amit behoznak, és saját néven forgalmaznak, arra nincs nemzetközi fórum, a hasonló típusok (más országokban más néven futnak) ROM-jai nem jók rá. Bánom, hogy nem egy ismertebb kínait vettem ez helyett. Illetve tulajdonképpen azóta vettem egy kínai phabletet, és a tabot nem is használom hónapok óta.
Ettől függetlenül lehetnek jók, de csak akkor vedd meg, ha alaposan megnézted, utánaolvastál. A másik, meg a garancia, a fórumok azzal is tele vannak, hogy ezek a hazaiak mennyire könnyen visszadobják a cuccot, míg olyat nem olvastam, hogy valaki jogosan visszaküld valamit pl minideal-nek, és elutasítják a garanciális javítást/cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest