- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
válasz
kiskacz #83962 üzenetére
Én egy éve vettem egy MyAudio tabletet itthon boltban, hazai garanciával. (Sajnos) Azt néztem, hogy kínából is ennyi lenne. 20ezerért 4magos Rockchip proci, 1G RAM, a teljesítményével nincs is semmi baj. Csak a kijelző valami vacak, szemből rossz a képe, kb 10fokkos szögben kell tartani, hogy jó legyen. Az akku ha leteszem, akkor gyorsabban merül ha nem nyomkodom. Mondjuk előbbivel együtt lehet élni, utóbbin egy szoftverfrissítés segítene. A töltője valami abszolut egyedi izé, csak azzal töltődik.
Az a baj, hogy amit behoznak, és saját néven forgalmaznak, arra nincs nemzetközi fórum, a hasonló típusok (más országokban más néven futnak) ROM-jai nem jók rá. Bánom, hogy nem egy ismertebb kínait vettem ez helyett. Illetve tulajdonképpen azóta vettem egy kínai phabletet, és a tabot nem is használom hónapok óta.
Ettől függetlenül lehetnek jók, de csak akkor vedd meg, ha alaposan megnézted, utánaolvastál. A másik, meg a garancia, a fórumok azzal is tele vannak, hogy ezek a hazaiak mennyire könnyen visszadobják a cuccot, míg olyat nem olvastam, hogy valaki jogosan visszaküld valamit pl minideal-nek, és elutasítják a garanciális javítást/cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő