Hirdetés
- Google Pixel topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Leheséges, hogy pár napon belül kiveszik a kezemből szeretett ZTE V970-em (akkor kell adni, amikor viszik), így gyorsan utód után kell néznem.
Ehhez kérném a segítségetek.Eddig is figyeltem a piacot, folyamatos kedvenc volt a Zopo ZP980+, de most mélyebben beleásva magam elbizonytalanodtam. A OnePlus One és a Xiaomi Mi4 lenne az abszolút favorit, de a készlethiányuk és az áruk miatt a földön kell maradnom.
Tehát a jelenlegi kérdés: Zopo ZP980+ vagy THL 5000?
A THL kicsit nagyobb, kicsit drágább, valószínűleg kicsit nehezebb, cserébe kicsit magasabb az órajele, frissebb az oprendszere, valószínűleg jobb a kamerája, jobb a hangchipje, és sokkal nagyobb az akksija (viszont ijesztő, hogy a támogatott 3G sávoknál rövidebb a felsorolás: 900/1900/2100MHz vs 850/2100MHz - ez mivel jár?).
Akinek van velük tapasztalata, mik az érvek/ellenérvek?
Az átlagos napi használat (kevés böngészés, kicsit több fészbuk, néha talán játék) mellett autóban használnám navinak és zeneforrásnak. Tudom, hogy MTK alatt a GPS működése szerencse kérdése, de a ZTE-vel is szerencsém volt, megbízhatóan navigál. Annak is örülnék, ha a "zseblámpa" ledje erős lenne, a régi Motorola Defy fotonágyúja után nagy csalódás volt a ZTE szentjánosbogara, néha szükség lenne rá.
A Minideal és a Tmallbox a lehetséges forrás jelen állás szerint, utóbbitól már rendeltem kétszer, nem volt gond velük, a Minidealről is jókat olvastam. DHL-lel rendelném, mert sürgős, ebben az esetben biztosra vehetem az áfázást, ugye?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ehhez kérném a segítségetek.