- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Sanyesz. #105494 üzenetére
Motorola E 28.900.- Gyorsan, garival.öööö izé, single SIM
-
-
válasz
Sanyesz. #99973 üzenetére
Persze, mert még az is letölti, aki azt se tudja mire való...
Mint anno, mindenki tudott XP-t telepíteni... Csak se driver, se beállítás .. Én nem használom, egy adott rendszert létrehozott egy gyártó, a saját programjaival , ebben látok rációt.
Lehet mondani, hogy user-error van, mert nem kell rámenni a reklámra amit feldob... De most ott van JóskaNéni, aktívan azt se tudja mi az a gmail... Bejön neki egy ilyen reklám, hogy oh hát szüksége van erre az alkalmazásra mer'bizony jobb lesz....
És letölti, ,aztán abban van megint egy reklám, letölti... És végül, lesz egy telefonja, agyon telepítve
Lehet maga a program überfas.a , JóskaNéni viszont user, aki bizony nyom néha egy errort.
És természetesen lehet még összeesküdözni is...
Kínáé a jövő , meg a Clean Master is.
De lehet már bekeverem a CM Security-vel...
-
tobias40
veterán
válasz
Sanyesz. #99296 üzenetére
Igen,a gmail fiókkal szeretném szinkronizálni a sim-en levő kontaktokat és utána a sim-ről letörölni azokat!(ne legyen többször meg)
Aza baj a sim-en levő kontaktokkal hogy csak kevés karaktert enged beírni a névhez és utólag nem tudom módosítani ahogyan szeretném!(vagy én vagyok a béna...
)
Ok,de hogyan tudom CSAK a sim-en levő kontaktokat szinkronizálni a gmail-el ?(A többi meglévőt nem,)
-
-
preczol
csendes tag
válasz
Sanyesz. #97838 üzenetére
Nekem sem igazán fontosak ezek. Stabilitása, akkuja, kijelzője a fontos. Netezni szoktam sokat, és telefonálni. Jó, hogy a kocsival is könnyen megtalálja az összhangot. Ez mind fontos infó volt nekem, ezért is döntöttem el, hogy megrendelem. A comebay-on néztem, ott most 224 dollár.
-
preczol
csendes tag
válasz
Sanyesz. #97821 üzenetére
Szia! Akksija tényleg olyan jó, ahogy írják, valóban 5000-es? Vagy csak kínai reklámfogás. Mennyire stabil, szokott-e lefagyni, vagy bírja a strapát? Összeszerelés minősége (recseg-ropog-e). GPS pontossága és gyorsasága. Kijelzője, hangja?
Előre is köszi! Honnan érdemes megrendelni, hogy pár nap alatt megjöjjön? -
GIJoe
addikt
válasz
Sanyesz. #97062 üzenetére
Számolj el 10ig és olvasd át még x1 amit írtál, meg amit mások írtak (mint kívülálló)
Jó akkor lebontom a dolgot, Nem sok mindenkit érdekel hol dolgozol, de itt most az a lényeg hogy MNB ( Magyar Nemezeti Bank) középárfolyamon, azaz (valuta kereskedelem/vétel) haszon nélkül nem dolgozik senki (tehát ingyen senki nem dolgozik) Az hogy több bank is van kis hazánkban, az kb olyan evidiens (egyértelmű, magától értetődő) mint a víz nedves. Szóval kár volt beírni, az egyértelmű dolgot.
Én azért bátorkodtam példaként az OTPt írni, mert sok mindenkinek van, tele az ország automatákkal, és szinte biztos hogy nem fog kivonulni.Még egy mentséged lehet, ha külföldi vagy, és pár éve tudsz Magyarul
elnézést a sok OFFért
-
kmarci25
veterán
válasz
Sanyesz. #96838 üzenetére
Más márkával is csinálta sajnos... Azért vettem egy újat. Most kaptam választ a saját topikjában, hogy másnak is van gondja a 32-es kártyákkal, ami nagyon jó hír...
Ja, és a 16-os kártyám, ami gond nélkül ment, az is Sandisk. Úgyhogy szerintem itt nem a márka a ludas, hanem a méret. -
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #96638 üzenetére
Jó kis Siemens-ek, nagyon szerettem én is. C25-tel kezdtem vándorutamat a mobiltelefónia világába, amit kis kitérő után egy C45 követett. Öcsémnek meg M35-je volt.
.
Két házzal odébb tőlünk egy hölgy megkeresett mostanában, hogy tudnék-e neki akksit szerezni a telójához, mert már sehol sem kap. Megmutatta, mihez kéne: Siemens M35. -
-
Louro
őstag
válasz
Sanyesz. #96328 üzenetére
Nem direkt volt, csak igyekszek rengeteg cikket, fórumot átnyálazni és a ZTE-nél az látszik, hogy csak béta szoftverrel kapnám és folyamatosan kellene frissíteni. Hogy őszinte legyek félek a "főzéstől". Nem szeretnék egy drága papírnehezéket. Stock rom legyen megbízható.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz. #95591 üzenetére
Jelzem az opponenseknek, hogy ma reggel kézhez kaptam a múlt hétfőn Banggood-tól (UK) rendelt Cubot s168-at. Tokkal-vonóval (szállítás+szilikon tok) 23.708 Ft-ra jött ki.
Ami megtévesztő volt, az a fals szállítási mód, ezzel együtt pedig a track hiánya.Bekapcsolva, nézegetve valóban nem tűnik fel az (elvileg gyengébb) qHD felbontás. Akinek lesz, biztosan meg lesz elégedve vele.
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95730 üzenetére
"Departured at 2014/12/23 20:48:25 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2014/12/23 1:32:29, Flytexpress Sorting Center"Ugyanez. Nyitva a Paypal case... Ha valaha meg is jön, de nem EUból akkor remélem meg lehet reklamálni...
Válasz paypalon:
*Dear Customer, your order# 4076107 was shipped on December 23 , 2014 by air mail, it usually takes around 7-10 working days(not include weekends) to your country, sometimes it can delayed by weather, post office or Customs clearance.If the expected days have gone but still not comes the parcel,could you please contact your local post station to check if it has hold? If you do not receive it later , please contact us, we will provide a solution-Hilda
-
Outlander
addikt
válasz
Sanyesz. #95730 üzenetére
Ez egy információs bejegyzés...értsd.
CsingcsungPIng Pong megérkezett az export postához ahol átadta a nála lévő 5156143561268456156 db csomagot kiszállításra.
Ráadásul ez nem is valós Tracking, ez szószerint a fentiek tükörfordítása és nem EU-UK raktárból hanem Kínából... szóval innentől a szokásos 2-3-4-5-6- hétre érkezik a csomag, ha útközben nem tetszik meg valakinek.
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95554 üzenetére
Köszi!
A kuponkód az publikus vagy személyre szabott?
A gondom az velük, hogy egy S222 sehol nincs, holott érgen itt kellene lennie. Ezen felül untracked postával küdik ennyi pénzért. Nem tudom mi lesz belőle... *Ha megérkezik egy szavam sem lesz. Akkor a bangi jó hely lett hirtelen. Mondjuk lehet blöff és egyelőre Kínából küldik majd Anglián át... mivel a 10 munkanapból nálam már kicsúsztak erősen. Nov 22.-én lett shipped.
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95539 üzenetére
Azt meg lehet kérdezni, hogy ténylegesen EU-ból honnan jön? Banggood nem? De ott plusz pénz a posta, plusz egy telóm pont tőlük nem érkezett meg sajnos mostanság. *Ha valaha megérkezik akkor persze jó árakon adnak, de gyakorlatilag ez a kinti kínai ár. Minek adná ennyiért az EU-ból?
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanyesz. #95454 üzenetére
Szia.Bocs most vettem észre amit kérdeztél. TH6s is volt nálam és THL 4000 is pár napig ebből kiindulva írtam , hogy simán vállalható!
"A THL4000 is ilyen felbontású."
Nem ugyan az a felbontás!
THL T6S:
Type: JDI TFT screen
Resolution: 854 x 480 pixelsTHL 4000
Type: IPS
Screen Resolution 960 x 540 (QHD)somnia: ezért szoktak érdeklődni, olvasni, és keresgélni infót az emberek a kiválasztott készülékkel kapcsolatban!
-
kayman
senior tag
válasz
Sanyesz. #95454 üzenetére
THL 4000-en nem volt rossz a qHD, én is várom már feleségem 5"-át ugyanezzel a képpel.
Már a vámon van a holland posta szerintm, remélem jövő héten már beszámolhatok. Az egy AXGIO NEON N2Q lesz.Viszont a THL vaskos és nehéz, még férfi kezet is terheli egy hosszú telefonálásnál.
Én eladtam 2 nap után.#95487 Bocsi, látom itt a kevés hozzászólásra vagytok ráállva.
Eddig minden amit vettem, az elindult a következő 1-2 munkanapon. Két hét elég durva, hogy csak mostantól számolva lesz kb 3 hét mire kézbe vehetem. -
maLacc86
csendes tag
-
Brain75
senior tag
válasz
Sanyesz. #94687 üzenetére
Én annyit azért hozzáfűznék hogy van megbízható eladó itt Hardveraprón is aki eredeti kártyákat árul garanciával és közel olyan áron mintha Mymemory-ról jönne.
Nem írok neveket mert az reklám lenne de érdemes szétnézni az apróhirdetések között és rászánni egy kis időt az értékelések elolvasására.
-
-
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #93774 üzenetére
Szia Sanyesz! :-)
A THL 5000 jól hangzik, de túl sok rosszat olvastam a gps-ről, melegedésről...
A linkelt Lenovo memóriája nem bővíthető, OTG sincs. Az OTG és a remek akku miatt váltok esetleg P780-ra. Aztán kicsit masszívabb is a készülékház, mint az S650-nél.Aztán 5 collnál nem akarok már nagyobb kijelzős készüléket...
-
válasz
Sanyesz. #93618 üzenetére
Köszi. És olyat lehet, hogy letiltom adott SIM foglalatnak a bizonyos (többletköltséges) szolgáltatásait, mondjuk videohívás, adatforgalom stb.?
Van egy céges kártyám, amihez jár adatforgalom, meg van egy amit szigorúan csak hívásra és sms-re akarnék használni. Kicsit félek attól, hogy öntudatra ébred a telefon és elkezdi generálni nekem a többezres számlákat rossz SIM kártyán keresztül lebonyolított adatforgalommal.
-
zizol
aktív tag
válasz
Sanyesz. #93236 üzenetére
Indiában perelte be az Ericsson a Xiaomit. Az indiai bíróság igazat adott nekik, de az indiai bíróság csak Indiában tud bármilyen szankciót foganatosítani. Egyébként a többiek már leírták, azért ott perelt, mert az fáj a X.-nak a legjobban.
Egyébként valószínűleg Kínában nem is lehetne esélye, mert ott a szabadalmak és szerzői jogok, stb. nem igazán számítanak... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sanyesz. #93230 üzenetére
Ha olvastad a cikket akkor tudnad hogy azert mert ott perelt az E///. Nyilvanvaloan ez fajt legjobban a Xiaominak mert komolyan akart arra terjeszkedni.
Amit még megtehet hogy kifizeti a par dollaros licenszet pl. a WCDMA* utan, meg a többiéert ami E/// fejlesztés. Es mar el is olvad az árelőnye a tulárazott sz*r szamszunggal szemben.,....*nem biztos a link de az igen hogy minden ilyen technológia használata némi fizetendő összeget von maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged