Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
maLacc86
üzenetére
Nekem volt mindkét változat, azért furcsa a boot logo. Sajnos, amikor megváltam a második T100s-től is, letakarítottam az addigi CWM/TWRP/ROM gyűjteményemet. Szedd le innen a TWRP-t és próbáld feltenni, majd ugyaninnen szedj le egy TWRP-vel felrakható gyári ROM-ot és előbb mentés, majd komplett '"wipe" után tedd fel.
Ha nem a leejtések okozták a bajt, akkor ez segíthet. Ellenkező esetben hardverhiba lehet, de a leejtés sajnos nem garanciális ügy.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
maLacc86
üzenetére
Ez a T100s gyári boot képernyője lenne?!
Nem lehet, hogy ezt (is) módosítottad egy ROM-mal?
A Te kütyüd melyik változat? Az első vagy a második generáció?
Tegyél fel egy TWRP-t és azzal is próbáld ki, változik-e valami vagy sem. Nekem a legstabilabb ROM a 20140225-i gyári (JB) volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lehet, hogy ezt (is) módosítottad egy ROM-mal?