- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Nem csoda, hiszen cellphonemic.com.
En megszivtam veluk, nem ajanlom senkinek!
Nem azt a telefont kuldtek amit vettem es azt akartak hogy sajat koltsegen kuldjem vissza.
En fizessek azert amit a cellphonemic.com elbaszik. Raadasul azt allitjak a paypalon hogy a rendelt modellt kuldtek.
Basszak meg. -
ottobacsi
tag
A http://www.pandawill.com/ valóban nem megy.
De így elérhető: http://75.126.209.248/
Érdekes... -
tolvaj!
őstag
nemcsak out of stock, de még a proci is sima mt6589. már a g3s is T-s procival jött-az utolsó eresztés- ezért szerintem még a specifikáció kicsit változni fog...azt is meg merem kockáztatni, hogy már 4.3-as droiddal fog érkezni, hiszen majdnem egy hónapja kiadta azt is a google és azért a kínaiak elég hamar bedobják az új rendszereket.
-
pixelblondie
senior tag
Oké.
Egyébként meg bocsi a tévedés miatt, ha egyszer vakító zölden világít a free shipping gomb, rákattintva kiválasztom az országomat és még mindig azt irja hogy free, akkor azt hiszem jogosan gondoltam, hogy TÉNYLEG free.
Mindegy.
Az eredeti kérdésre is tudsz válaszolni?Cappa72:
967?
Elírtad vagy tényleg nem az általam említett 987et fogtad? -
andatti
senior tag
+ a (#44223) CineDOG1
Na, na, azért éreztem ám az iróniádat...
Én majd 2 méter magas ember vagyok, így meg tudom magyarázni a nagy telók iránti rajongásom, de más is van így, pedig lehet, hogy 150 cm sincs...
Azt is leírtam többször, hogy ha már ilyen nagy kijelzős normális telefont lehet kapni, minek rongáljam a szemem egy kicsi kijelzővel órákig bámulva azt... (ebook, net, esetleg játék... meg legyen rajta voipa tűrhető gps+fotó, esetleg videó pedig bónusz
Visszatérve arra, amit linkeltél az előbb, azért nem tud mindent, kicsi a felbontása, (WSVGA) kisebb az órajele, 1,2 vs. 1,5, csak 1 Gb ram, nem tudja a vodás 900 Mhz-et, pedig van olyan tepsifon 6,5-es ami tudja... csak 5/2-es a kamerája, van ennél jobb is a nagyok között, 3200-as az aksi a nagyobb kijelzőhöz, bár nem full hd, így talán jó... emellett közel 11 cm széles, szemben a 6,5-esek 9 cm-es szélességével, ráadásul 19 cm hosszú, amit nem kell taglalni...
Szóval közel sem tud mindent, inkább közepes, bár nagy kijelzővel... -
-
-
Zeki
nagyúr
-
-
-
-
-
Krinyo
senior tag
Én meg csak csendben használom a Q9000-et, stock 4.2.1 Androiddal, 100% magyarsággal, gyárilag rootolva, 2500-as akkuval, a legkisebb probléma nélkül, 164 dolláért... nem értem, hogy másnak miért nem akad meg a szeme ezen a szupi telefonon. Még jól is néz ki. Mert nincs ráirva, hogy zsajü, meg lenovo?
-
-
scream
veterán
ZTE-ből nem nagyon van olyan (igazából csak 1 olyan van,de az sem megfelelő számomra), Lenovo S750-nel meg az a bajom, hogy a jack csatit ugyan az a burkolat védi, mint ami a MicroUSB-t, szóval,hoy egyben van, és mivel én sokat hallgatok/hallgatnék zenét, ezért ez nem praktikus.
Amit még néztem, az a ThL W200 vagy a NEO N003.
Szóval a kérdés, szerintetek melyik legyen ?
- ThL W200 (HD, MTK6589T, 1GB/8GB)
- Neo N003 (FHD, MTK6589T, 1GB/4GB,HDMI,Yamaha audio chip)
- Jiayu G4 (HD, GG, MTK6589T, 1GB/4GB) -
csampei
senior tag
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz....speciel én megégettem velük a számat,ha visszakeresel meg is találod.
UI:a mai napig nem korrigálták a hiányosságukat!Se pénzvisszatérítés se tárgyi vonatkozásában.Emailre,és skype-ra egyaránt nem válaszolnak.Ha korrektek lennének,akkor legalább válaszra méltatnák az embert,de ez a viselkedés aljas sunyi gazember cégre/emberekre vall!!!!
kereső cimke: Runbo
-
gjoe
addikt
Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk.
Szerintem meg nem amennyiben a mymemory.co.uk -től rendelünk. Mivel unios állampolgárként jogod van az unioban vásárolni. Ebben az esetben szerintem még az artisjus sem szólhat semmit!
-
ÁrPi2
senior tag
"Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk."
Én az ecceri vásárló nem játszom ki a szabadkereskedelmi egyezményeket, ha memkarit külhonból
vásárolok kvázi elkerülve az Artisjus hazánkban érvényrejuttatott sarcát. (Pl. 32 GB kari sarca 3200 Forint) Viszont valóban csakis szegény államunk (érdeksérelme, az áfabevétel dolog) marad el az általad említett Tilos dolgok közül,
hogy ugye Tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo. (Ez utóbbiak nem államgazdasági érdeksérelmek hanem cég-szféra érdeksérelem-dolgai, és még az Artisjus is ott szedhet sarcot ahol amely államban ezt a sarc-szedési jogot érvényre sikerült juttatnia) -
-
szpali
addikt
-
426os
őstag
Én meg amilyen peches vagyok most ez ügyben csak olyan telefonokat néztem ki, amik kezdenek kifutni.
Azért remélem fekete p700i-ből még volt egy amikor rendeltem és holnap postázzák is.(#42862) spileraaa:
Amint fent lesz valaki náluk chat-en te is megtudod kérdezni. De ha akarsz rendelni szerintem ne nagyon várj vele, mert úgy jársz, mint én a G2S-el, hogy pont előtted fogy el. -
426os
őstag
Cellphonemic.com. Tegnap még csak $129 volt, lehet fogyóban van.
Én is azt néztem ki előtte, de pont az orrom előtt fogyott ki a készlet Minideal-en, máshol meg drágább. Pedig külsőre/belsőre nagyon tetszik az a telefon. -
andatti
senior tag
Köszi, akkor nem is érdekel, utálom az ilyen "akciónak" hirdetett idő és energia pazarló baromságokat. Miért nem lehet egy tisztességes kedvezményt adni, x db-ra és gyorsaság dönt maximum. A festmény aukciók is tisztességesebbek, mint ez az átverés, mert nem tudja senki, hogy épp mikor lesz leütés...
-
andatti
senior tag
Lecsúsztam a szerkesztésről... (csöngettek).
Azt esetleg tudod, hogy mit jelent a 15 pcs? Illetve ez a bal oldalon szerepel, de a jobb oldalon meg ugyan erre azt írja, hogy coming soon, de, ha középen rákattintok, /cath now/ akkor simán írja, hogy meg tudom venni ezen az áron. Ráadásul itt, még van egy olyan banner reklám is, hogy 50$ kedvezményt ad regisztráció után... ami nem egyezik a telefonra adott 130$-os /50%-os/ kedvezménnyel... és a kosár alatti wholesale inquiry -t se értem...
Akkor ez most hogy van? (bár nekem nem lesz egy napon belül 130 dollárom, de hátha valaki más is kedvet kap ehhez az 5 colos telefonhoz, ilyen áron... /THL W11/ -
andatti
senior tag
Ezt elírtad... a W200 akció járt le, de a W11, amit te írtál, az még tart... Még közel egy napig 130 $ az ára!!!
update1:
De nem is értem ezt, mert annyira sötét lett, hogy el se lehet olvasni... Ingyen lett volna a w200? Arra reálisan amúgy se lett volna esélyed szerintem... de 5$-al még most is olcsóbb, kuponnal... -
andatti
senior tag
Érdekes, mert sorrendbe állítva a telefonokat, van 65$-ért is, ugyan az a típus... Ami viszont már normális árnak tűnik... lehet, hogy csak szimpla elírás, vagy valami készletkisöprős best buy...
(#42694)
jah, ettől még lehet lenyúlás, vagy csapnivaló az ügyfélkelezésük... -
maj-viktor
őstag
DE én úgytudom az ali valahogy úgy működik, hogy addig nem kapja meg az eladó a pénzt, amig nem értékelik, jelzik, hogy létrejött az üzlet...
ON:
100-150$ körül melyik mobil alkalmas GPS-re (azaz nem kell folyton fix-elni, A-GPS-ezni, stb.)
Lenovo-kkal mik a tapasztalatok!?
A660: ~120$
A820: ~150$
A830: ~180$Szal biztos GPS-es kínai mobil létezik!?
-
-
fPApi
őstag
-
chab7
addikt
-
-
Fura, hogy presale állapotban van, miközben máshol már hetek óta kapni lehet, pl focalprice-on.
Nem ez az egyetlen 512MB RAM-mal és 4 magos procival szerelt készülék, ZTE is készít ilyet (V956), meg másokat is láttam mát MSM8225Q-va lés MTK6589-cel egyaránt.
Sokaknak elég az 512MB RAM is. -
a p770 a minideal-en 160$. Az már egészen baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged