- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
RVR400 #57714 üzenetére
Minek rendelném meg a másikat, mikor ugyanazon az áron van de csak 16GB. Majd ha a kifizetett 32GB helyett 16-osat küldenek, akkor kérek tőlük vissza az árból, mert nem az lett kifizetve.
Bár ha 10-én se küldik, akkor szerintem a srác már nem akar majd tovább várni. Hiába mondtam neki, hogy ne akarjon olyan telót, ami még senkinek nincs, mert ki tudja mikor lesz belőle valami ...
-
mdav88
aktív tag
-
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #57099 üzenetére
Szia! Arra vigyázz ha felbontják a határon be is zúzzák
mint hamisítványt a hátulján ott árulkodik "iphone"
A paraméterek szerint nagyon nem tűnik erőgépnek! Ha az autók között kellene besorolnom akkor ez még a "keleti"blokk lenne! Valahogy úgy mint egy Porsche kaszni zsiguli motorral 10 literes üzemanyag tartállyal!
-
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #56504 üzenetére
5.0MP front camera, Samsung Lens, 22mm wide angle;
8.0MP BSI back camera, Sony Lens, 28mm wide angle, anti-shake, continous shot, etc
2300 mAh akku
itthon is működő 900as 3G
ha ez nem ér meg kb 20 $t, akkor nem tudom mi.a Huawei nem mókolja a nyelveket, mint a többi gyártó, nekem is csak eng/kinai volt írva a honor 2 re,a morelocate 2 vel 100% magyar lett., mit is jelent az a 300 Mhz? + 10-15 fpst? Magamból indulok ki, aki telón játszik meg is érdemli. Nagyobb fogyasztást hűha
vegyetek csak sok Pompot, ne is vegyétek figyelembe amit írtam..
-
-
-
raulicio
senior tag
válasz
RVR400 #56023 üzenetére
Nyilván felhasználói szokások kérdése. Utoljára Acer S100-amban volt 512 RAM és bizony sokszor kevés volt, még amikor stock android ment is rajta. Viszont az 1GB-t eddig mindig elég volt, szóval nem az extrém szokásaim miatt kevés az 512.
Node ízlések és pofonok. Amúgy tényleg jó árban van csak fel szerettem volna hívni a kolléga figyelmét arra a tényre, hogy ebből a típusból az A és az alap is 1 GB RAM-al készült, mígy ez 512 MB-al. -
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55953 üzenetére
Nekem is bőven elég lett volna egy 2-3 GB-os csomag, a nap nagyobbik részét wifi hatókörön belül élem le. És nem lógok éjjel nappal a világhálón, mármint mobilon.
A mi ügyfélcsomagunkban a legkisebb internetcsomag 7GB-os, aztán már 12GB van. Értelemszerűen a legkisebbet használom, ez majdnem 3000 Ft/hó. Szerintem ennek a felét sem fogom kihasználni. Ha meg mégis, akkor lelassítanak 128KB-re. Nabummm, ezzel még a google térkép is vidáman elmegy.
Úgy tudom az LTE hálózat még nagyon kis lefedettségű. A HSPA+ is bőségesen elegendő normál használatra, ha nem médiafile-okat töltögetünk. -
mtibi55
tag
válasz
RVR400 #55949 üzenetére
Pár napja néztem a csatlakozót és egy kis gumilappal meg támasztottam azóta még nem hülyült lehet hogy tényleg az volt a baj.A töltés meg javul ha kiveszem az akkut meg vissza teszem.Az enyémnél meg van egy olyan hiba hogy néha amikor hívnak és felveszem nem hallom a hívót ilyenkor ha újra hív akkor már jó ez is szoftveres?
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55895 üzenetére
Köszi!
Ezt a mobilarénás tesztet már olvastam, mielőtt feltettem a kérdést és pont az volt a problémám, hogy ellentmondásba ütköztem. Pl. itt azt írja, hogy csak az elsődleges kártán van LTE. Pedig nem is. Ott sem, legalábbis a másik teszt és a készülék doboza is HSPA+ -ról szól. -
üszök
őstag
válasz
RVR400 #55906 üzenetére
Ohh.
Az SPFlashTols-t elolvastam cappa72 leírását. Elég kínaiul hangzik.
Az MTKDroidTools talán menni fog,de Win7 64 bitem van nem tudom jó lesz e hozzá.
Ja,és milyen driverek kellenek és honnan lehet beszerezni őket?
A MORELOCALE 2 az nem jó?
Bár Play sincs a telefonon,az is kéne. -
Zeki
nagyúr
válasz
RVR400 #55031 üzenetére
NA kérem, itt a trükk, hogy lehet az aliexpress akciójában megvenni valamit, ha csak 5db van belőle.
Na most ez nekem olyan magas, hogy felét sem értem.
Akinek működik, vehetne nekem is egy nagyon olcsó tabletet. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #54804 üzenetére
Lehet hogy nagyon csúnya gondolat amit kérdezek , de az a kínai kinaiGarancia-matrica nem helyrerakható? vagy reprodukálható esetleg (mintha igazi lenne csak replika)? Az ember alapvetően még mindig azt gondolja hogy a kínába visszaküldős garancia nagyon nem komfortos - nem tuti dolog, akkor már utolsó szalmaszálként elkövetne ilyet...
Azt a "megint vám" szituációt például valamilyen "okiratokkal" el kellene tudni kerülni
-
válasz
RVR400 #54163 üzenetére
Sajnos nem lenne megoldás, hiszen nincs hova kiterjeszteni, vagy csökkenteni.
Ahhoz a /data mellett kellene még lennie egy másik partíciónak.
Az ebr fájlok fogják megmondani, hogy mi honnan kezdődik és meddig tart.
Ez miatt a jelenlegi elérhető ilyen fájlok flesselése komoly problémát jelentene, beláthatatlan következményekkel járna.
Főleg, hogy nem tudjuk (egyenlőre) mit is keres ott a cust partíció.@ #54162 szabos
Köszi az infókat.Ma délután talán el is készülhet a korrekt termékkóddal portolt CWM (6.0.4.0 lesz)
-
-
-
anonym1s
őstag
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
RVR400 #52990 üzenetére
Ezmiez, hogy ingyen van? Van itthon egy zsák 18650-es cella. Csak egy túlmerülés védett tartó 5 USD + USB step up converter 2 USD.
Mondjuk azt nem írja, hogy ebben van-e túlmerülés védelem. Az viszont biztos, hogy nem ebben tölteném, 18650-nél nem játék. De ha azt nézzük, hogy mindig ki kell szedni tölteni, még szintén megéri. Főleg ingyen postával.Folytassuk privétban, mert ez itt nagyon OFF.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
RVR400 #52984 üzenetére
Jaja, Pandawill-nél is, csak 6.77 az érték, mégis megbízhatóak.
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #52714 üzenetére
így konkrétan említve nem láttam h hungarian, csak azt hogy multiL.
Viszont ami jön kölcsön, az magyar (multiL) china app mentes, google gapps, és a legújabb ZTE rls.
Azért elég sok hibát javítottak a szofton, sokkal stabilabb, viszont a legújabb csak eng/china (ami a needromon van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged