- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Akkor kb 3 hónapig lenne meg, mert utánna jön egy még jobb, és még jobb,és.... Én is vártam, csorgattam a nyálam, aztán mégis kínából rendeltem (ezzel nem azt szerettem volna sugallni, hogy te is rendelj onnan
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.
telefonban nincs olyan, hogy legjobb, mert félévente kihoznak egy még erősebbet, szebbet stb...
-
Bagira01
veterán
Nincs olyan, hogy legjobb, mindenkinek más a fontos. Mi szerint kell legjobb és mennyiért? Én ha lenne szívem 90k-t kiadni akkor egy ilyen Gigabyte-ot vennék. Hw-be se rossz meg dual active. Bár neked gondolom ez nagy. Az a baj, hogy eleve manapság csoda ha talász 4-4,5"-ba normális telefont. Már a 4,7" számít "mini"-nek.
-
RVR400
veterán
Tekintve az itthoni 63e Ft-os árat, jó lehet, De ha azt nézem, hogy mondjuk egy GT99-et 150 USD-ért lehet venni, amin vannak alul gombok, és nem csak a kijelző alján (nekem ez a lehető legnagyobb negatívum, ha egyébként alul annyi hely van, hogy bőven elférne 2 gombsor is), akkor már nem jutna eszembe megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest