- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
RVR400 #64008 üzenetére
Az S4 klónoknál "antennás matrica van", azt kell óvatosan felhúzni, és alárakni az alu/rézfóliát hogy legyen fémes kontakt. A páromnak egy Feiteng h9500+ van, ami lényegében ugyanolyan S4 klón mint a többi, annál egy kis nyáklemezről lekapart rézlemez csodákat művelt. Lemez nélkül 0 GPS, lemezzel 20-30 mp alatt fixál.
-
tutis
őstag
válasz
RVR400 #63729 üzenetére
hidd el hogy az van közte, lehet nem ragasztó, de valami folyékony anyag ami átlátszóra szilárdul..Sajnos nálunk egy S2-es kijelzője bánta, nem sikerült az üvegcserét véghezvinni. Hőlégfuvóval kell felolvasztani ezt a ragasztóanyagot, és utána elvileg szétszedhető az lcd és az üveg.
-
laslie92
senior tag
válasz
RVR400 #63729 üzenetére
Szia tapasztalatból mondom több ilyet javítottam valami ragadós anyag van közte a feiteng h9500 nál nagyon gyakori hiba volt annó! Sajnos szét kell szedni és takarítani kell mert ha tapadó koronggal húzod ki az csak ideig óráig jó míg újra meg nem nyomódik a zsebedben!
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #63650 üzenetére
Komolyan mondom, a "magyar betegség" hihetetlen mennyire jelen van itt. Senki nem mondja azt, hogy húdejó hogy ez alapból, ingyen van. Mindenki azzal jön hogy na mi a pénisz van, van rá kismillió progi. És jöttök az e-penis méretekkel. Nektek (fikázóknak) van a legnagyobb, de én elnézem Nektek
Csak a szőlő a savanyú, mi? (főleg akinek nincs)
Nehéz kimondani, hogy bocs, de nekem nem telik rá/nekem nem éri meg ez a plusz. Ennyi, nem több.
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #63643 üzenetére
Had beszéljek haza.. Melyik telóhoz adnak ingyen 10GB tárhelyet, amire mindened szinkronizálhatod? Nekem folyamatosan megy a szinkron, ha elveszne/ellopnák a telómat, minden adatom megvan, és egy új Xiaomi (MIUI) telóval azonnal minden vissza állna a legutolsó állapotra. Vagy ha ellopják, látom épp hol van/volt utoljára a teló, + azonnal minden személyes cuccot azonnal tudok róla törölni, zárolni a telefont. Vagy éppen itthon nem találom a telót, megcsörgetem a kici kínai oldalon keresztül
(müxik
)Heti frissítés a romra, stb. Na ilyet mutass még egyet. Ez bőven benne van a support kategóriában, ami nemigazán van meg más gyártónál.
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #63643 üzenetére
Ezeket az infókat a fejemből szedted ki? Hm... nagyon ügyi vagy. Amúgy ha elolvasod az aláírásomat, akkor láthatod, hogy még nem kaptam kézbe a Hongmi-t. De vagy 30-40 kínai telefont nyomkodtam már. Tudod elég nagy "vállalatnál/cég"-nél dolgozok. De ez meg pont hogy nem ide tartozik. Enyhén szólva mellé lőtök ezekkel az off-szólásokkal. Nyilván annyi teló nem láttam és nyomkodtam, mint hungobungo, fateless vagy akár Duliee kollégák, de van lövésem és kialakult képem a rövid ismerkedésekből kiindulóan. No meg a GizChina és vagy másik 5 első kezes blog sem marhaságokat írkál...
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #62743 üzenetére
Azt szeretném kérdezni csak, hogy rendesen kinavigált a telefonod a konyhába és felbontotta a sört
?
Mert ha nem akkor semmit sem ér
A enyém is hamar talál teljes pontosságot ma megnéztem 8mp volt! ez úgy hogy a gps ki volt kapcsolva a program indításkor és csak akkor indítottam amikor beléptem a térkép menübe mire megnéztem a "holdakat" ott virított 5db és mint írtam nyolc-ig számoltam el mire bezöldült és kiírta a pontosság "kiváló". De az enyém köszönni is tud és felbontja a sörömet is! -
madrac
senior tag
válasz
RVR400 #62749 üzenetére
Így már reálisabb a kép. Mobileuncle tools-ban is van hidegindítási opció.
(#62761) junkpod: a korábbi műhold adatok is egy idő után érvényüket vesztik, akár pár óra is elég ehhez.. a gps valódi teljesítményét, érzékenységét a hidegindításkori fixálás (előző adatok és bármiféle segítség nélkül) ideje mutatja meg. ezen idő és a gps érzékenysége közt szoros összefüggést látok. ha ez az idő több perces szabad ég alatt is, akkor elég valószínű, hogy egy buszon, vonaton például már életképtelen az eszköz...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RVR400 #62406 üzenetére
a kínai cucc megáfáztatása az más, ott visszaigénylés van, EU-ból pedig nem is fizeted meg, áfamentes alapból.
A cég pedig költségként le tudja írni!Szóval rohadt sok cég élhet ezzel a lehetősséggel!
És ebben semmi áfa csalásos story nincs, csak felnyitom a szemetek!
És a "más cég" nem szar, csak tisztességtelen!
-
-
-
Jakuu
őstag
válasz
RVR400 #60804 üzenetére
Tenyleg van vam olyan keszuleken, ami itthon 22-max24.900-ert megveheto ? Nem is tudtam
Mondom ugorj neki megegyszer, ket kulonbozo kerdest fogsz latni,ami nem veletlen.
Mivel direkt ugy tettem fel. Tehat felesleges ebben a temaban tovabb erolkodnod. En tudom mit akartam kerdezni, es valoszinuleg nem kicsit jobban, mint amit te "hiszel"Innentol ignore on.
-
Jakuu
őstag
válasz
RVR400 #60796 üzenetére
Meg szerencse, hogy te tudod azt, hogy en mit kerdeztem. DE nem...
De csak neked beidezem "A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal." Hatha te is megerted igyJah es a dollar arfolyam, kulon mondat es megjegyzes.
De amugy lenyegtelen, mert a kerdes meg mindig nem erre vonatkozott. -
válasz
RVR400 #60565 üzenetére
Igen tudom hogy igy is lehet, nekem azonban jobb a kulon szakaszonkenti mentes mert akkor abba rogton bele tudok nezni. Pl. system, data es egyeb particiok eseten.
Ja es meg annyi elony , hogy a preloader kivetelevel azonnal visszaflesselheto, nem kell konvertalni.
A preloadert meg kezzel szoktam eheto formara gyurni. (Blade supernel ki is probaltam.
, meg mindig mukodik)
-
terrorbarany
csendes tag
válasz
RVR400 #60431 üzenetére
Értem már kerestem ehez való romot ráraktam sd re de nem engedi telpiteni, hozzáteszem eleinte a recovery valami kinai kriksz kraksz volt, most meg h el cseszodot angolul irja valami recovery e3... nemtudom esetleg ha irok pontosab tipust valki tud valmit linkelni? ilyen problémám nemvolt még
-
Old Gyfland
tag
válasz
RVR400 #60404 üzenetére
Én is ezzel a telefonnal szemezgetek, de ez a verzió valahogy egészen más. Itt úgy néztem van még egy "L" betű a C után. Szerintem külsőre is egészen más. Bekapcsoló gomb, hangerőgomb, vaku. A csábító ár ellenére én azt hiszem maradok a másik verziónál (ha már végre rászánom magam, hogy megrendeljem).
.....ja és most nézem, hogy csak 4,7-es a kijelzője. -
raulicio
senior tag
válasz
RVR400 #60248 üzenetére
Ez rendben is lenne és érdekes módon már az umi x1s-emmel is ez volt a probléma.
Csak azt nem értem, hogy ha adott egy v3 rom, amit rajtam kívül mindenki tud flashelni sp flashtoolsal, akkor nekem miért kellene másik scattert használni. Hovatovább ha a saját mentésemet flashelem vissza az működik tökéletesen, tehát nem valószínű, hogy driver vagy hasonló probléma lenne. Mit cseszek el? -
littlemole
őstag
válasz
RVR400 #59976 üzenetére
Nem tudom neked mit küldtek. Nekem ló...szt.
Ha azt amit rendeltél akkor szuper.
Csak azt írtam ami velem esett meg. Nekem még jan 17-én is azt írták hogy restock. Te biztos abból a 100db ból kaptál ami volt nekik. Én inkább visszakértem a pénzem, mert úgyis paypal dispute lett volna belőle, mert a 45 nap alatt nem érkezik meg a telefon.
Majd írj róla te is hogy mik a tapasztalataid a telefonnal. Még mindig tetszik, de már más is képbe jött.
-
czaczaczacza
csendes tag
válasz
RVR400 #59976 üzenetére
Én dec.24-én rendeltem az iNew v3-at a Pandától. Szinte naponta kérdeztem hogy mikor küldik mindig csak hitegettek... akkor telt be a pohár a múlt héten amikor azt írta hogy még 8-10 munkanap ami ugye beleesik az ünnepekbe és amikor rákérdeztem hogy akkor hogy akarod küldeni???? szó nélkül visszakaptam a pénzem!!!
Panda meg a hozzáállás egy nagy MINUSZ! -
Krinyo
senior tag
válasz
RVR400 #59840 üzenetére
A 6589 GPS-e egyhelyben gyonyoruen mukodik, nekem is, semmi baj a muholdak vetelere, de probalj meg vele navigalni is. Ilyen allokepeket enis tudok loni, ettol meg egy kalap kaki. Navigalas kozben osszevissza rakosgat utcak kozott, allandoan attervez, megallok a keresztezodesben, megis tovabbmegy a jel (?), es ez nem szoftverfuggo, ezt csinalja a Maps, a Sygic es a Waze is. Maga a GPS ad ilyenkor hulye jelet, rosszul szamol, pontatlan, saccol... Egyhelyben nekem is jol muxik, mutatja a poziciot, de navigalasra szinte alkalmatlan.
-
vampire17
addikt
válasz
RVR400 #59889 üzenetére
Mit gondoltok MINDEN rendelt termek eloszor a raktarukba megy, vagy van ami direktbe kinabol jon? Ha igen, szerintetek ez hol van feltuntetve? Mert a telefonok mellet most ott a szoveg, h a kinai ujev miatt kesnek a szallitasok, de ez a nemet lerakatot nem erinti...
Ha van kulonbseg, akkor hol lehet feltuntetve h mi hol van?
Szerk: OK kozben megvan.
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #59592 üzenetére
Nem mondhattam azt, hogy ThL, mikor nem az! Ellentétben más "bennfentesekkel" akik tudni vélik egyetlen fénykép alapján, hogy kívül-belül ugyanarról a készülékről beszélünk, én tudom, hogy nem ugyanarról!
Egyetlen szóval sem írtam, hogy qrva jó, vagy azt, hogy jobb lenne mint a T100-as! Neked gurult el a gyógyszered és estél neki a Concorde-nak mint egy vörös posztónak!Igen, ugyanolyan sz@r kínai mint a többi, csak annyi különbséggel, hogy itt valódi garanciát és valódi számlát kapsz a pénzedért!
De ez sem lényeg! Az a lényeg, hogy volt egy kérdés, hogy ki hallott már a Concorde BlackBird-ről. Leírtam pár szót, erre elkezdted valami egészen más irányba vinni a beszélgetést, hogy "mennyire szánalmas amiket mondanak a concorde fórumon". Hogy jött ez ide?
Sajnálom ha utálod őket, de ez a TE problémád! -
Sanyesz.
őstag
válasz
RVR400 #59592 üzenetére
Bocsánat, ha a véleményem ekkora vitát generált. De nekem az első blikkre (még ha Gipsztigris nem is említette volna) is a T100s ugrott be. Egy időben barátkoztam a gondolattal, hogy rendeljek egy ilyen készüléket, ezért ugrott be azonnal, amikor a CC-félét megláttam.
Ha ez nem az, ám legyen. Bár úgy látom kínai körökben is jelentős a konkurencia.
Azon magam is csodálkozom, hogy a THL "elnézi", hogy egy konkurens (szinte megszólalásig) hasonló termékkel álljon elő. -
válasz
RVR400 #59582 üzenetére
Én nem is a ROM-ra gondolok, hanem magára a készülékre (a ROM-ot egyértelmű, hogy nem raknám fel egy az egyben).
Ha még egy gyártó készít a T100-on kívül egy az egyben ilyen készüléket, az megdöbbentő, mert itt tényleg teljes a hasonlóság.
A Neken N6+ az árától is függ.
A "sima" N6-ot többen is szerették nagyon. Ha jóval drágább, én nem venném meg csak a 8 mag miatt... -
válasz
RVR400 #59578 üzenetére
A két készülék teljesen ugyanaz mind külsőt, mind belsőt tekintve.
Az egyik Kínából megrendelhető oda szóló garival, a másik itthoni forgalmazásban, helyi garanciával megvehető.
A felhasználó pedig eldönti, melyiket kívánja megvenni.Mivel nem túl gyakori, hogy nem akad fenn a vámon, így aki rendelni akar, az eldönti, hogy 83-85.000-et akar fizetni érte kintről rendelve, vagy 100k-t helyi garanciával. Van, akinek ez éri meg, van, akinek az, mindenki eldönti magának.
MOD
gipsztigris
Komolyan? Külső, belső tök ugyanaz. Akkor most a konkurencia másolta le ennyire arcátlanul a T100s-t, vagy a THL másolta le így a konkurenciát? -
littlemole
őstag
válasz
RVR400 #58922 üzenetére
Mármint a track your order re gondolsz? Most megnéztem de nem ad ki semmit. Az is lehet hogy nem jól irom be a redelesi adatot mert cegre kertem számlát. :-( Ott meg valami masodik nevet kell megadni vagy hasonlo. arra meg az isten nem emlekszik hogy adtam meg.
TN em nincs a pandawillre se regisztraltam amikor rendeltem.
Irtam nekik egy rövid kérdést. Elkuldték e vagy sem. Irtam egy hosszabb hatarozottabbat is nekik, de azt meg nem kuldtem el. Őszintén szólva ha azt irjak hogy nem adták fel még most se, akkor leszarom az egészet és visszakérem a penzem. Nem kell a telefon tőlük, majd nezek mashol esetleg mást. De mar nem bizom benne hogy a kezemben legyen 45 napon belül. :-( -
CoolBoy323
nagyúr
-
SSlyTR
senior tag
válasz
RVR400 #58297 üzenetére
Elég az 2 évnek is. A 3 év az opcionális extra felárért. Ha már külföldre kell küldeni, akkor szerintem tök mind1 merre megy.
Ráadásul ezeknél még a szerződés is pénzbe kerül, legalábbis régen úgy volt. Már majd 10 éve akartam tőlük venni és már majdnem fizettem is volna, de valami általános szerződési díjat is felszámoltak, 20 eurót asszem. Hagytam őket inkább, vásároltam máshol, de azok is szemetek voltak, mikor garanciális javítás volt. Kb ez eddigi legrosszabb ilyen tapasztalatom. Inkább 5ször küldöm el a telefont kínába, mint egy ilyen boltba belefussak. (ez nem a pixmánia volt, hanem egy mp3 lejátszókkal foglalkozó üzlet, és ez nagyon off)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest