- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaky500
csendes tag
Ezeket próbáltam és mind a kettő azt mutatja, hogy
hardware: mt6589
viszont az mtk droidtools : "Hardware : MT6572 (MT6589 is Fake!) ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!" -
valaky500
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem amelyik megmutatja a fake kinai telefonok valós hardware jellemzőit.
A válaszokat előre is köszi -
valaky500
csendes tag
Tisztában vagyok vele, hogy klón a készülék, viszont az első hozászólásomban ezt elfelejtettem odairni. De igazán nem zavar mivel működik rendesen - bár azt én is furcsállottam hogy kinai kinait hamisit
és hogy ilyen nyíltan (telefonon elhelyezett feliratok). E készülék előtt 1,5 évig egy star w007 iphone klónt használtam azzal is meg voltam elégedve.
-
valaky500
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #65331 üzenetére
1. nincs ilyen beállítás- úgy néz ki kénytelen leszek hozzászokni
2. nem lassú a telefon -
valaky500
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1,5 hete használok egy Lenovo P780s típusú készüléket (android 4.2.2, 4,7"; 1 GB RAM/4GB ROM, 4 magos cpu 1,3 GHZ/mag, 5MP camera, DUAL SIM).
Alapjában meg vagyok vele elégedve (csak méretileg kicsit mellényúltam, túl nagynak találom), az aksija 4-5 napot simán kibír, szép a kijelzője, mondjuk elég sokáig kellett állítgatni mire sikerült belőnöm a telefonálás közbeni beszédhangerőt, illetve a rejtett wifi-t nem nagyon szereti - kicsit sokáig tart amíg felcsatlakozik rá de csatlakozás után működik rendesen)
Az alábbiakkal viszont nem tudok mit kezdeni :
1. Hogyan kell kikapcsolni a híváskezdékori rezgést? - nagyon idegesítő!!!
2. A telefonban lévő 1 GB-ram 90 %-át állandóan lefoglalja valamilyen alkalmazás (vagy az OS) és nem tudom, hogy melyik, Több alkalmazással (Antutu, clean Master, memoryinfo-swapcheck) megnéztem, hogy mennyi ram van használatban, mindegyik ugyanazt mutatja, a clean masterrel kilövöm az alkalmazásokat, de utána is 90 % -os ram használatot jelez. Valaki találkozott már hasonlóval, vagy ez így normális?
3. Ki van kapcsolva a rezgő hívásjelzés, a készülék gondol egyet majd visszakapcsolja, és csak akkor kapcsolódik ki ha újraindítom a készüléket. Ez engem eléggé idegesít mivel nem szeretem ha rezeg a készülék.
Ha valakinek van valamilyen használható ötlete az szívesen venném.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged