-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
terrorbarany #61914 üzenetére
Ezek alapján én HDC Galaxy Note 3 N9006-ra tippelnék, de ez még mindig nem elég, ugyanis van belőle szimpla és dual SIM-es verzió, sőt, 1GB és 2GB rammal szerelt változatok is, és a jelek szerint nem kompatibilisek ezek ROM-jai egymással. Azért nem ártana tudnod, mégis milyen telefonod van, mert egy rossz ROM-al szélsőséges esetben téglává varázsolhatod a telefont.
Itt találsz HDC telefonokhoz ROM-okat. De alaposan nézd meg, hogy a te telefonodhoz való ROM-ot tölts le.
-
válasz
terrorbarany #61908 üzenetére
Nehéz kihámozni, pontosan mit is akarsz. Ha esetleg a Neo 003-ról van szó, akkor: NEO 003 @ needrom
Az érdekes kijelentés, hogy nem tudod, mit kezdj vele, de abban biztos vagy, hogy me lehet csinálni.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
terrorbarany #61908 üzenetére
A segítséghez kicsit konkrétabb megjelölés(típus, gyártó) kellene szerintem,
mert a Note3 klón megjelölés elég tág. Szerintem minimum 5-6 féle is van belőle, ha nem több! -
válasz
terrorbarany #60430 üzenetére
Ezekkel a klónokkal nagyon vigyázni kell.
Komplett, legalább 2 féle rendszermentés nélkül nem is szabad nekilátni semmiféle módosításnak! Ez jótanács.
Sajnos általában nem nagyon működnek másképp, csak a rájuk írt ROM-mal. Ezért max az eladó tud biztosítani frissítést.Ha MTK platform, akkor:
Ha még találsz is hozzá, akkor lehetőség szerint kerüld a flashtool-os megoldásokat, ha mégsem lenne más, akkor pedig flash előtt egy ellelnőrzés (ami hosszú ideig tarthat) kötelező.
Amíg jól működik ne piszkáld, és inkább mentsd le! (témaösszefoglalóban van "hogyan") -
válasz
Az Odin az "igazi" Samsung készülékekhez való rom frissítő progi, ezeket (a jellemzően MediaTek-es SOC-kal szerelt klónokat és kevésbé klónokat) sosem fogja látni.
Ezekhez SPFlasftools kell.
szerk: lassú voltam...
Illetve nem lassú, csak volt egy telefonom...
-
RVR400
veterán
válasz
Mivel klón, így az odin nem is fogja látni. Új ROM-ot talán a needrom.com oldalon találsz, de keresd meg inkább az eladót, és kérj tőle új szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest