- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok ,
már irtam ide de sok segitséget nem kaptam, Valki akinek van egy Noe 3 clonja ha egy backup filet tudna küldeni a rendszeről vagy bármi segitséget tudna adni azügyben hogy nem kapcsolbe a telefon és csak recovery jön be , nem tudom mit kezdjek vele és biztos vagyok benne h meglehet csináálni -
terrorbarany
csendes tag
válasz
RVR400 #60431 üzenetére
Értem már kerestem ehez való romot ráraktam sd re de nem engedi telpiteni, hozzáteszem eleinte a recovery valami kinai kriksz kraksz volt, most meg h el cseszodot angolul irja valami recovery e3... nemtudom esetleg ha irok pontosab tipust valki tud valmit linkelni? ilyen problémám nemvolt még
-
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok,
Valaki segítségét szeretném kérni !!
Vettem egy Samsung galaxy Note 3 Clont GT 9006N
Müködöt rendesen egy hétig , de ugy vélem csak egy uj rendszerkéne rá de már sokmindent probáltam sajnos odin nem látja ..
Az lenne a problémám hogy nem kapcsol be , csak recoveryt tudom behozni, és nem találok rá romot valaki ebben ha tudna esetleg segíteni nagyon meg kösszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged