-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cotag
senior tag
Kérdésem lenne.
Az ár nem számít most, viszont írom ami igen....
Aktív dual sim kell, telenor és vodafone 3G és 4G.
Cserélhető akkumulátor, és legyen hozzá vásárolható plussz akksi, illetve olyan töltő amibe bele lehet tenni a plussz akksikat és feltölti nekem őket. Egyszerűen nincs időm lehetőségem töltögetni a telefont....
Egy S4 lenne cserélve, ennél azért többet tudjon ha lehet.
Köszönöm urak!Annyi még, hogy most mi az ami elérhető ilyen készülék, illetve érdemes e várni valamire a közeljövőben mert az annyira jó lesz...
-
törölt tag
válasz
madrac #106925 üzenetére
no, akkor egy kis tapasztalat itthonról:
S400 ami ugye elég általános még most, nem talált jelet a lakásban, nem sokat, semmit.
volt 2 mtk 67xx telefonom és bár nem sokat, de azért bent is talált. Teraszon kint 10m pontosság volt snapinak, 5m pedig mtk-nak.bocs, hogy videót nem készítettem róla
sőt, a 6732-es telefon olyan GSM jelet produkált, amit a snapis meg sem közelített.
De nem meggyőzési szándékkal, csupán az érdeklődőknek. -
Ájvé
veterán
válasz
citkar #106907 üzenetére
Szóval nem mondtam, hogy rossz, de azért van jobb is, 6752 is jobb persze, szó se róla, de azért nem mondanám elavultnak az s410-et. Az mondjuk tény, hogy GPU terén nem történt előrelépés, talán hozzá volt szokva a Qualcomm, hogy nincs piacon konkurencia, csak közben felnőtt az MTK.
-
madrac
senior tag
Ehhez nem fogok venni ilyen telót és használni csakhogy bebizonyítsam neked. Bőven elég az amit a neten látni, olvasni róla. Mikor levideózzák, hogy képtelen gsp jelet fogni percekig (igen 67xx), akkor rögtön beugrik a saját tapasztalatom a Thl W8-al, míg a mellett lévő telónak ilyen gondja nincsen. Van nálam most egy S4 (ami nem a belépő kategória) , szó se róla, az is lehetne sokkal pontosabb és reszponzívabb ilyen téren, de legalább talál pozíciót.
Pont a hasonló indulatkeltő posztok miatt lesz ez megint téma. Egyszerűen csak tiszteletben kellene tartani egymás álláspontját és kész. -
kislaszlo83
tag
Szia. Köszi a választ.
Ezt írja az mtktools:
Hardware : MT6589
Model : S4
Build number : S4 20130604-182644
Build date UTC : 20130604-102644
Android v : 4.2.1
Baseband v: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.P1, 2013/04/10 00:41
Kernel v : 3.4.5 (user@linux-user) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Tue Jun 4 18:24:44 CST 2013
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 1-nt35596_fhd_dsi_vdo_trulyEbből mit kéne kihámoznom?
Bocsi, hülye vagyok hozzá, hogy értsem is. Nem tudnád emberi nyelvre fordítani?
viszont amit nem értek, hogy ez mi:
Free space: system- 56M; data- 888M; sdcard0- 1G; C:\ 39031MNem tudod mit jelent?
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok.
Szert tettem egy ilyen Pulid F13 kütyüre. A kérdésem az volna, hogy a kínaiak annyira kamusak lennének, hogy a 32gb—nak meghirdetett háttértár valójában csak kb4gb lenne? Minden más stimmel, soc, ram, kamera. Mondjuk ez egy jó nagy galaxy s4 koppintás -
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #105930 üzenetére
Hat a support ..... Most Jiayu S2 hasznalok support nincs de minek is szerintem, minden flottul megy rajta, a 4.4 frissitest adta ki hozza csak a Jiayu.
S3 rol majd nyilatkoznak a tulajok de rosszat nem olvastam rola
Ha az S4 is ezt koveti nekem megfelel
Persze van akiknek lenyeges a support, a nagyormanyut szidjak sokan kidobja szutyok rendszerrel, az oroszok ugyis gatyaba razzak idovel.
Osszeszereles minosege, szinten csak az enyemrol tudok nyilatkozni, tokeletes hisz egyben van az egesz. -
xxxxcia
csendes tag
Sziasztok,
Milyen telefont ajánlotok a következő szempontok alapján:
- használható GPS (autós navigációra kéne)
- átlagos fényképező (legalább mobiltelefon szinten átlagos minőségű fényképek, felbontás mindegy)
- 5” kijelző, nagyobb nem lehet, esetleg kicsivel kisebb lehet; felbontás mindegy
- legalább 1GB RAM
- legalább quad core
- ár: amennyit erre minimum rá kell szánni, jó lenne ha 50e alatt maradna, de ha nem, akkor mehet eföléA THL T6 Pro jó lenne, ha a GPS használható lenne, de nem az.
Régen volt S4 minim, az pont jó lenne megint (jó fényképek, pontos, jelet soha el nem vesztő GPS), de nem kétkártyás és kisebb a kijelző.Köszi!
-
bb71
őstag
Nemrég olvastam itt valakitől, hogy Jiayu S4
Most egy kicsit utánanéztem... - nekem, mint JY fan - elég ütősnek tűnik, főleg a 130x64-es méretbeni tudással!
Arról van tapasztalat, hogy ezek az újabb 64 bites processzorok mennyit fűtenek, mert a G2F-nél 125x62 méretben a 6582-vel sokaknak gondja van (lehet, hogy szoftveres gond egyébként!)? -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104854 üzenetére
Tolem kisebb igenyekkel nemigen keres telefont senki, nekem eleg ha telefonalni tudok rajta es szep.
Anno es meg most is a lanyomnak keresek telefont, nem sokkal nagyobb igenyekkel
Kijelzo meretehez normalis telefonmeret (ebben a v5 megfelelne)
Normalis zenelejatszas !!!(mintha a v5 onallositana magat)
Tokeletes telefon funkcio
Bongeszo ha kell megtalalja amit keres
Fenykep kozepesnel eleg a jobb
Uzemido (messenger, messenger, messenger)
Kijon beprobalom a Jiayu S4-et, tetszetos, 3/16, 4,7' 130/64/8, IMX 214 Exmor, Yamaha sound chip, 2500-as aksi
Nem reklam volt
Persze ez is foltosodhat idovel, rocoghet lejatszas kozben, zabalhatja az aksit, de a remény ....... -
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104599 üzenetére
Nekem is szóltak anno, hogy offba írtam itt, de nem kezdtem el verni az asztalt, hogy de mégis idevág. Tudomásul vettem, hogy off itt és kész, csupán erről lenne szó.
Egyébként melyik 64 bites Xiaomi telóra nincs heti frissítés?
Legutóbbi heti frissítés:
Supported Devices
MIUI 6: Xiaomi Mi 3/Mi 4/MI 2/2S/Mi 2A/Mi Pad/Redmi 2/Redmi Note 4G/Redmi 1s 3G TD/Redmi 1/Redmi Note 3G/Mi 4i/Mi Note/Mi Note Pro
Melyik 64 bites Xiaomi telefon hiányzik neked innen? Már csak kíváncsiságból is kérdezem.
Mi1-en kívül minden Xiaomi telefon támogatott és heti frissítéseket kap. Redmi 1(s) nemrég kapta meg a V6-ot addig csak V5 volt heti frissítéssel (bár épp felesleges, mert inkább szenved csak V6-on jelenleg).
Szerintem nézz körbe hardveraprón ahol ad az eladó garanciát, külföldről nem igen rendelnék, elég rizikós, ha baj van akkor meg nehéz megoldani, meg vissza is megvámolhatnak.Persze te tudod
Kint S410-es Redmi Note 4G van (ez nem Redmi Note 2 még, csak megjelent ugyan azon a néven S410-el, néhol Redmi 2-nek emlegetik, de arról meg most jelent meg leak hír, szóval az nem lehet), 150$-ért, szerintem jó vétel, S410 jobb azért. -
Ájvé
veterán
válasz
batai15 #104579 üzenetére
S400-as kell akkor lényegében.
Később szerintem lesz folyamatos támogatás Redmi Note 2-re is szóval nem ez alapján döntenék, S410 jobb is.
Itthon kapni sok helyen, bár 70 sok érte szerintem, pont 10-el lenne versenyképes itthon isOff mert ez Android dual sim okostelefonok topik, semmi kínai nincs a topik névben.
-
batai15
félisten
szevasztok! valaki nem tudna linkelni helyet ahol a xiaomi redmi note 4g single sim verzióját kapni?
8 magos , és az új s410 verzió nem kell. De sanszos hogy már ezt a verziót nem kapni. köszi! -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104381 üzenetére
Juni 10 az indulas meg csak pre.
Remelem juni 10.en indul a Jiayu s4 is, mert mar nagyon varom mit hoztak ossze. -
Ájvé
veterán
Ezt már én is néztem, hogy van belőle S410-es is, mondjuk arra nem gondoltam, hogy gsmarenan ezért hibásan tüntetik fel, Kirin tudja ezek szerint. P8 Lite is tudja, úgyhogy ez is kiderült.
-
rtzui
csendes tag
Üdv!
Samsung S4 Duos i9502-t be lehet szerezni itthon?
Esetleg tudtok ajánlani ehhez hasonlót? Umi Hammer-től lyukadtam ki ide. Fontos lenne a jó kamera....
Ami a nehezebb: mindezt 50e-ig. -
Ájvé
veterán
válasz
tamast #103209 üzenetére
Igen akkuja tényleg elég gyenge, melegedést nem tudom megerősíteni, nem sokat volt a kezemben és nem is tesztelgettem, de Exynos 5410-ről nem hallottam ilyen negatívumokat eddig. Játékot egyébként nem mondtad, mert böngészést még bírja egy darabig. Játék egyébként bármilyen telefont képes gyorsan lemeríteni, jelenleg erre nem nagyon van kézenfekvő megoldás a töltésen vagy esetleges pótakkun kívül.
Akkor Lenovo A6000 valamivel 50 fölött már kapható, 2300-as akkuval elég jó S410 soc mellett. Kamerája mondjuk nem túl jó. -
törölt tag
válasz
steve1977 #102988 üzenetére
En nem fuznek nagy remenyeket a Jiayu S4 hez. Ez az S sorozat flagship meg octacore killer ..... nem nagyon jott be Jiayuéknak. Mondom ezt S2 tulajkent. A G5S-ed meg mindig tartja az arat. Erzik ok hogy sz@r ami sz@r Arrol nem is beszelve a Jiayuk ara bo fel inkabb egy ev utan all be a valos arra. szvsz.
-
steve1977
tag
válasz
Graphics #102896 üzenetére
Szia, járt nálam egy Elephone G2. A pandawilltől rendeltem, miután megjött, és picit nyomogattam, már vitték is, úgyhogy sok tapasztalatom nincs vele. Április eleji softtal érkezett, wifi csatlakozás után 2 OTA frissítést is felajánlott, ami fel is ment gond nélkül. Utána a facebook simán ment, pedig egyik problémaként ezt említették fórumokon. A whatsup alkalmazást is problémásnak mondták, de az engem nem érintett, nem próbáltam ki. Szubjektív véleményem, hogy az általam preferált kis méretben kevés az igazán erős telefon, ezért jó választás lehet. Mivel a manapság kicsinek mondott telefonok jönnek be nekem, így, ha a 4G fontos lenne, beáldoznám a G5S-t. De szerencsére ez nem érint, úgyhogy maradok a jiayunál, és kíváncsi vagyok az S4-re .
-
GIJoe
addikt
Pofás a JiaYu S4 200$ alá beesik?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Evita85 #102447 üzenetére
1.Kikell deríteni milyen S4 esről beszélünk!!
2. kell egy samu usb driver
3. kell egy odin
4. kell egy hozzá való rom pl.: a sammobil.com -ról.Ha minden felvan telepítve
-odin elindít a megfelelő helyekre be kell tallózni a cuccokat (pit,PDA vagy ilyesmi most kicsit homályos)
Ha mindent betallóztál és látszik a com port a balfelső sarokban- teló kikapcs odin módban (download mód) elindít
- odinban start
telefon rádug és elindul a flash elés.Ha viszont halott az akksi vagy más esetleg hw-es hiba van akkor ez nem fog segíteni. Mindenféle képpen olvass utána és elsőnek derítsed ki milyen S4 -es.
-
Evita85
tag
Sziasztok!
Romolásban,rootolásban szőke vagyok,ráadásul winphone tulaj vagyok... De adódott egy kis probléma a család s4ével... Ezért fordulok hozzátok!Tudom egy simes, de annyi embernek segített már itt mindenki hogy hátha nekünk is tudtok...Szóval: gyári rom nincs.Tegnap este lemerült 1%ra a teló... S kikapcsolt. Este nem vette a töltés jelet,ráadásul csak bezizz bezizz bezizz....S semmi egyéb. Aksi ki be nem segitett. Hajnalban próbálkozott a telótulaja ujra feltenni de semmi. Aksijel bejött és forgott benne a jel de nem töltött. (Most is itt van a lapin felrakva de semmi.) S valahogy behozta a szervizmenüt és utána ott az új rom felrakás menüt választotta. S szerintem most várja a teló,hogy új rom kerüljön rá. De az ugye nekünk nincs. Kérlek segítsetek! Akár nyugtatást,akár azt hogy hova vigyük,vagy távgyógyítást szivesen veszünk.... (Kispesten lakunk...Most egy régi okosfonban a simkártya...)
Előre is köszönöm a segítséget
-
Rick4
félisten
válasz
zizol #102372 üzenetére
Köszi, körbesasolom, mik vannak, Egy xperia minit cserélek le, szóval majdnem akármi jobb, Galaxy S4-em van, ennél sokkal rosszabbat nem nagyon vennék, de nagy tespsi se kell. Keresgélek még, van pár lehetőségem közvetlenül az usából hozni, de az lte sáv miatt elég szűkös a lehetőség.
-
rizso
addikt
Akkor túltárgyalva
Egyébként most már nagyon hajlok afelé, hogy akár 5-5,5"-ig is elmegyek, ha viszonylag kompakt a ház. Talán még mindig jobban elfér a zsebemben, mint az S4 Zoom meg egy Nokia E72 (mondjuk attól azért parázok, hogy nem tudom majd kezelni a hétköznapok során, néha már a 4,3" is kényelmetlen).
-
rizso
addikt
válasz
Dhampir #100682 üzenetére
Igen, de nem tetszik, olyan...semmilyen. Illetve a postásunk is mindig azzal jön, hogy a legtöbb hibás cucc, amit visz a telemaxhoz, az Lenovo laptop és telefon.
CoolBoy323: egy iphone hasonlóságot vélek felfedezni - egyébként szépek.
cappa72: azt hiszem hossz keresés veszi kezdetét...
Más: mi az a hardver, ami már gond nélkül megbirkózik a HD/FHD filmekkel?
Én leragadtam ott, mikor még a Snapdragon S800 és társai voltak a jó vasak. Jelenleg S4 Zoomom van, az már nem visz mindent.
-
kmisi99
addikt
válasz
cs.zs. #100231 üzenetére
Ja így már más akkor mindkettő egész jó teló le lehet szögezni. Nekem a sok gari annyira nem fontos, én pár havonta cserélgetem a telefonokat.
s4tch Nagyon kevés tapasztalatom van akksi terén, de az a kevés is azt mutatja, hogy estére biztos fog enni kérni. Ami még feltűnt, hogy lassan tölt, szerintem max 500mah vesz fel az elektronikája, de ez is hátha beáll majd.
Pár tesztfotó, tulajdonképpen ha a hátlapon a kamera csak egy matrica lenne akkor se lenne különösebb gond, az is jobb képet csinálna. [link]
[link]
[link]Komolyan az első kamerás telefonom 9 éve jobb fotót csinált vga kamerával
-
-
tokyo2
tag
Igéretemhez híven készítettem egy kis leírást a telóról ami sztem ma is nagyon jó kis készülék, bár old school vagy mondhatnám akár , hogy auslauf modell
A termék az Meizu Mx3 ami 1 éve csúcs kategóriás készüléknek számított ma pedig már a középmezönyben férhet csak el.
Azért került a látószögembe ez a készülék, mert jelenlegi ára 58.000 bruttó magyar forint... /nekem nettó 44.000 mert cégre vettem/ és 2 év Mall.hu garancia !!! van hozzá.
A történet annyiban off topic, hogy egy kártyás.. de legalább kínai telóBocs érte.
Szóval a paraméterei 2G/16G 8 mag exynos proc /Samsung Galaxy s4 proc/tárhely 5,1" 15/9 1800*1080 FHD Gorilla Glass 3 kijelző... azt gondolom ez a mai napig a csúcsok közé emeli ebben a tekintetben. Kézbe venni nagyon minőségi érzetet ad az egész teló az egy központi home gombjával.. amit sokan azota lekoppintottak .
A legújabb international firmware 4.4.4 kit kat nagyon smooth-on fut rajta nincs leállás reccenés vagy újra indulás..
Kamera csak 8mega,de annál korrektebb képet készit.
Minden ami benne van hardver... rendkivül magas minőséget képvisel a harwares wolfson hangkárty meg egészen elképesztő hangminőséget produkál még bluetooth-on keresztül is.
Jelek erősek GPS, adat, telefon stb minden erős és jobb mint az átlagos kinai telók.
Alternativaként nagyon megfontolandónak tartom... ha nem zavar a 16Gb korlát /én csak felhökben gondolkozom régóta/
Stabil, fejlesztik, hetente lollipop jön ki rá.
Nagy felfedezettem 1 hét után belaktam, sosem volt vele semmi gondom... ár értékben kevés jobb van iyen feltételekkel a piacon.
Ajánlom...
Ha bármi kérdés van szívesen válaszolok. -
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Hosszú leszek, kicsit belebonyolódtam már...
Sokat utazok, ezért olyan "útitársat" keresek magamnak, amivel a telefonálást, internetezést és a fényképezést egyben megoldom. Amire konkrétan szükség lenne:
- dual SIM
- Android Play Store
- erös akku (egy napot simán bírjon ki, GPS, net, fényképezés... mellett is)
- jó kamera (a céges telóm egy Samsung Galaxy S4, annak a minöségénél nem kell több)
- internetezéshez nagy képernyö (minimum 5´, de inkább 7´-8´)
- IPS jó lenne
Mindez 200 EUR alatt.Na, ilyet még sehol sem találtam.
Azért 200 EUR, mert ha nem jön össze, akkor Samsung Galaxy S3-at ennyiért láttam újonnan. Persze az nem tud minden fentit, de hát...
Azon is gondolkozok, hogy nem egy eszköztöl várok el mindent, hanem inkább egy normál méretü telefon (4-5´), plusz egy olcsó wifis 10´-os tablet. Ilyen összeállításban valami?
Köszi elöre is!
-
Genji
őstag
Tudnátok ajánlani egy best buy kínai dual simes készüléket minél közelebb a 4"-os mérethez? Most egy Galaxy S4 mini dual simet használok, ezt cserélném. Köszönöm!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DarknessHope #95948 üzenetére
Egyszerre kezeli mind2őt de nem úgy ahogy neked kéne. Az S4 mini duo dual standby készülék amit te keresel, (ha jól értem amit írsz) az dual aktív. PL Honor 6 ithoni dual típusa úgytudom dual aktív vagy tudom ajállani a Lenovo k910-et ami szintén dual aktív.
-
DarknessHope
senior tag
-
joy_k
tag
válasz
wwenigma #95073 üzenetére
Ezt a baratnomnek neztem, de kicsitt nagy neki meretben, nekem kicsitt jobb telo kellene. De koszi!
Lehet X2+ lesz vagy Z25 neki vagy s4 mini (meg lassuk). Magamnak meg nagyon bizonytalan vagyok Black E S4-en is gondolkodom. Nagyon vacilalok magamnak mit vegyek. Kicsitt nehezen jovok at igeny szempontjabol az S2-emrol. Valami ilyen premiumabb telo kellene nekem. -
ZS3NI
őstag
válasz
WOT-H-A-C #93738 üzenetére
oks, bár van egy részletes cikk a mobilarénán.
Szerintem továbbadom majd, nekem jó az S4.
De ennyi pénzért nem hagyhattam ott.
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Irtam pár nappal ezelőtt, de nem kaptam választ. Minden válasz nekem segítség.
Egy dual sim-es telefonra lenne szükségem, és ebben kérném a segítségeteket. Ajándéknak lenne.
Amit kinéztem az a Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual.
Ezt venném meg kb 50-60e Ft között. Ehhez képest van amit jobbnak vélnétek ár-érték arányban?
Fontos a jó gari, meg a Samuban eddig (sokakkal ellentétben) én még nem csalódtam. Használok Note-t, Tab S-t meg S2-t naponta. Szóval megszoktam, de nyitott vagyok más gyártók felé is, ha hozzák ezt a színtet.
Köszönöm előre is.
Ja, és fehér, esetleg flower -
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #93262 üzenetére
A szidás, és az ár megítélése nem éppen ugyanaz. A savanyú a szőlő meg érdekes, mert szerinted csak Neked volt 160 dollárod telefonra?
Másrészt ugye Te is rendelsz ám szép számmal dögit, amit amúgy agyondícsérsz, de ezzel sincs baj.
A tény megállapítódott, hogy igen, azonos körülmények mellett a Xiaomi drágább, mint a többi, ergo túlárazott, főleg annak tükrében, hogy még a szabadalmi díjakkal is probléma van.
S4tch meg személyeskedés után beszól nekem, hogy ne személyeskedjek. Ez is ilyen sértődős gyerek.
Részemről befejeztem, mert akinek Xiaomija van, az úgysem viseli el, ha véletlenül negatív jellegű (baromira nem negatív, ha úlárazottnak tekintjük, és nem aztm ondjuk, hogy egy rakás szar) hozzászólás jön, csak nem értem, hogy miért érzitek személyes sértésnek még azután is, hogy tényekkel alá lett támasztva.
Peace!
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Egy dual sim-es telefonra lenne szükségem, és ebben kérném a segítségeteket. Ajándéknak lenne.
Amit kinéztem az a Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual.
Ezt venném meg kb 50-60e Ft között. Ehhez képest van amit jobbnak vélnétek ár-érték arányban?
Fontos a jó gari, meg a Samuban eddig (sokakkal ellentétben) én még nem csalódtam. Használok Note-t, Tab S-t meg S2-t naponta. Szóval megszoktam, de nyitott vagyok más gyártók felé is, ha hozzák ezt a színtet.
Köszönöm előre is.
Ja, és fehér kell, hogy legyen (női kívánság, amit nem okos dolog semmibe venni.. )
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #93108 üzenetére
Fél év múlva jiayu S4-re.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #93016 üzenetére
Aham..lehetséges!
És mi a tapasztalatod a Mali-T760 MP2 gpu-val kapcsolatban?Jönnek az említettek mellett mt6752-es SoC-al szerelt telefonok is,
én például mt6589T leváltására jónak látom ezeket is :
Már Christmas-time előtt kiadná a Meizu a K52-t (4,6col), vagy januárban kínábanpl.a JiaYu-S3 (5,5 col) vagy az S4 (4,7col) is jön, jó FDD-LTE-vel (B20, B3, B7 - 800-1800-2600MHz)
Ezeknek az mt6595 és mt6795-höz hasonlítva mint sejted is kedvezőbb áraik lesznek:
Nézzük a Zopo-3X ára (mt6595M) most $295 . -
jogle
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi telefonok közül melyik aktív dual sim-es?
1. Sony Xperia M2 D2302 Dual
2. Samsung S7272 Galaxy Ace 3 Dual
3. Samsung I9192 Galaxy S4 mini Dual 8GB
4. HTC One SU
5. HTC Desire 816 DualMindegyik olyan árkategóriában van, mely még elfogadható számomra. Fontos lenne nekem az aktív dual sim, mivel az egyik kártyán a céges beszélgetések mennek és mindig elérhetőnek kell lennem, míg a másikon pedig a privát hívásaim és ezen a kártyán van az internet is. Egy megbízható telefonra lenne szükségem, hosszú távra. Leginkább telefonálás és böngészésre használom, de néha játszok is rajta kisebb játékokkal. GPS-ként is használom amennyiben nem vittem magammal az autós GPS-t, ez inkább csak egy vészszükséglet, nem számít ha nem olyan jó benne.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Régóta keresek egy számomra megfelelő Dual-SIM-es telefont.
Elvárások:
- jó képernyő
- jó kamera
- LTE-támogatás mindkét kártyán (nem kell egyszerre, választható legyen), lehetőleg a köv. 3 frekvencián: 800 (Band 20), 1800 (Band 3) és 2600MHz (Band 7)
- min. 1,5G RAM
- min. 8G ROM
- SD-kártyafoglalat
- lehetőleg NFC
- lehetőleg Dual-Active
- Magyarországon vagy Ausztriában érvényes garanciaMire használnám:
Munkanapokon ingázom M.o. és Bécs között vonattal, így mindkét kártyán jó lenne az LTE, persze felváltva, attól függően épp amelyik országban vagyok.
A 800 (Band 20), 1800 (Band 3) és 2600MHz (Band 7) támogatása LTE-n azért kellene, mert pl. Ausztriában - ha jól tudom - vidéken 800-on, kis városokban 1800-on, míg nagyvárosokban 2600-on megy az LTE.A "játékosok":
Eddig három "játékost" találtam:
- Samsung Galaxy S5 Duos
- LG G3
- Honor 6 H60-L12Samsung Galaxy S5 Duos
- S4-es tapasztalataim alapján jó képernyő és jó kamera adott
- specifikáció szerint az LTE-támogatás mind három frekvencián megvan - Valaki megtudja erősíteni?
- specifikáció szerint RAM/ROM adott
- specifikáció szerint SD-kártyafoglalat adott
- specifikáció szerint NFC adott
- NEM Dual-Active!!!
- Amazon-on olvasott review szerint, ki lehet választani, melyik kártyán legyen LTE - Lsd. első review: "Auf beiden Simkarten kann man LTE einstellen." = "Mindkét SIM-kártyán beállítható az LTE.".LG G3
Nem sokat tudok róla, csak ami a specifikációban le van írva.Honor 6 H60-L12
- Mobilarénás fórumokon olvasottak, ill. a tesztben leírtak alapján jó képernyő és jó kamera adott
- specifikáció szerint LTE-támogatás csak 1800MHz-en van
- specifikáció szerint RAM/ROM adott
- specifikáció szerint kártyafoglalat adott
- specifikáció szerint NFC adott
- Dual-Active!!!
- A fórumon feltett kérdésemre érkezett válasz alapján ki lehet választani, melyik kártyán legyen LTE.Kérdés:
Kinek milyen tapasztalata van a fenti telefonok valamelyikével? Tudtok még esetleg valamilyen telefont ajánlani max. 150 ezer HUF-ig?Köszi!
-
tahepa
senior tag
....egyetlen lejért árulták a Samsung Galaxy S4-et a korábbi 1449 lej helyett, a 117 centis Philips LED Smart TV 3Det 4246 lej helyett 3 lejért adták el, a Dell Studio XPS Duo 12 Ultrabook-ot szintén 3 lejért az egyébként 4796 lejes ár helyett.....
-
ÁrPi2
senior tag
Ha ez a Zopo 3X (zp999-Lite) a maga mt6595M-jével 3G-ram-16G-rom
háromszáz dodó lesz (vagyis annyin nyit..) akkor vajon milyen áron jön ki a JiaYu S3 mt6752 SoC-os 2-16 modelljével? Várom... Ja és jóság lesz majd a 4.7 colos JiaYu-S4 is, csak ugye mikor ...Amúgy megértem a pingpongütőellenesek panaszait is sőt osztozom a kritikában hogy
láthatóan ezekhez generált dolog
a wearable smartwatch meg emilyen marketingkreálmány trendek.. -
onyy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, inkább ide gondoltam felvetni kérdésem, mint a melyik okostelefont topikba.Dual sim-es 4.4 (és később lehetőleg L-re frissíthető) minél tovább bíró androidos telót keresek, a Moto G második generációs készülékét néztem ki, de nem túl bíztató, amit az akksiról írnak.
Felmerült még a samsung s4 mini duos, de elég sok negatívumot hallottam a samsung-os telókról és a topikjában is mintha mindenki menekülni akarna...Van esetleg tanácsotok ebben a (~60ezer forint körüli) árkategóriában, vagy a Moto G-vel járok a legjobban? (és vész esetére szerezzek be egy külső akksit óccsóé)
-
silver10
aktív tag
válasz
RVR400 #91626 üzenetére
Igen ez nem is olyan régen volt a hsz-ek között. Ellenpéldának meg ott volt a sokat vitatott Mobilamb. De ott még híre-hamva sincs a 999-nek. És kérdés, hogy mennyiben állna meg náluk. Bár nekem annyira nem sürgős. Gond nélkül üzemel a "régi". Úgyis sorban jönnek majd az újabb Xiaomik, THL-k, Meizuk,Lenovók (nemcsak 16 GB RAMos) tán majd egyszer a Jiayu S4(64 bit)-ből is lesz valami. És még sorolhatnám. Aztán ígéretesnek tűnik az Archos50 Diamond is számomra.
Valószínű megéri a türelem... -
harcikoca
senior tag
Üdv, gondolkodtam egy kínai androidos telefon vásárlásán, de eddig ilyenből csak egy galaxy s4 klón volt a kezembe, az borzasztó volt, összehasonlíthatatlan egy eredetihez képest, hardveresen persze 4-8 mag meg stb, de a felhasználófelület egy 0. A kérdés az lenne, hogy mindegyik ilyen? pl ez: [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
A kovetkezo telefonom?!
-
riszter
senior tag
válasz
CoolBoy323 #90039 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha neked volt mindkettő, kérdeznék még párat.
Mennyit bír/bírt neked a 2000mAh -s G5s?
Kijelzőjük minősége (értsd szín szaturáció, fényerő) egyforma?
A valóságban is olyan vastagnak hat kézben a G4s, vagy csak a képeken? Nem zavart rajta a gombok világításának hiánya?
Nekem sokkal jobban tetszik az 5-ös! De ha ez is egy napot sem bír mint a mostani s4 mini duosom akkor tök feleslegesen hajtok itt kínai telefon után, mert minden másban tökéletes nekem az s4...Köszönöm a válaszokat!
-
cspety
tag
Sziasztok!
Dual sim-es telefon vásárlása előtt állok. Több telefon is esélyes, de egy-két dologban kérném a tapasztalatotokat. Fontos számomra, hogy a kamerája jó legyen, mert elég gyakran fotóznék vele, illetve a GPS, WI-FI direct és DLNA.
Eleinte a dual-standby-os telefonokat néztem: S4 mini dual, Grand 2 dual, S5 mini dual, de sok helyen olvastam, hogy az s4 mini gyakran eldobja a hálózatot, az s5 mininél is térerő gondok vannak és a háttér adatkapcsolat esetén a dual-standby-nál a másik kártya gyakran nem elérhető. Illetve a számok egymásrairányítása sem mindig tökéletes. Nem tudom ezek mennyire igazak?
Ezt követően keresgéltem dual-active-os telefonokat is, amiből sajnos nincs sok: HTC one m7 dual, illetve a Lenovo K910 ami még árban elfogadható, bár a htc-ből már csak az m8-at látom. A K910 sajnos nálunk nem kapható hivatalosan a wifi direct-et és a dlna-t sem láttam a specifikációban, de megkérdeztem a Samsung dual sim-es telefonokat több helyen is és sajnos csak bolti garancia van, nem Samsung.Ti melyiket választanátok a fenti listából.
Ha van más javaslat azt is szívesen fogadom, ami fontos egy viszonylag erős hardver, jó kamera, GPS, WIFI direct, DLNA.
Köszönöm mindenkinek a javaslatát előre is!
-
riszter
senior tag
Jó estét kívánok minden kedves szakértőnek!
A segítségeteket szeretném kérni. Utódot keresek az s4 mini duosomnak, mivel nagyon gyenge az akksija, nem bír ki egy napot rátöltés nélkül.
A kritériumok:
- dual sim
- bitang akku
- max 4,7" méret (vagy másképp fogalmazva max 125 - 130mm magasság, 65mm szélesség)
- lehetőleg HD kijelző, lehetőleg amoled
- megbízható, gyors rendszer
- nem szeretek mókolni a romban
- max 100 ezer Ft.- Szerintetek létezik ilyen?
Most a Honor 6-ot néztem ki, de szerintem hatalmas, nem kezelhető egy kézzel...
-
kodmen
aktív tag
válasz
doongoo #89636 üzenetére
Nem is tudom... jól jön a világítás, nálam is állandóra van bekapcsolva. A bontott doboz, szoftver csere lehet, hogy nagy segítség, de azért nekem vannak fenntartásaim. Lehet, hogy túl bizalmatlan vagyok. Galaxy I8262 is jónak tűnik, csakhát annyiért ott a g5s is szinte, ami kaphat 3000-es telepet is... Az s4 mini duos-ból meg van la fleur :-)
-
kodmen
aktív tag
Sziasztok! Feleségemnek keresek két kártyás telót, napokon belül döntenem kellene. A krőzus verzió egy S4 mini duos, de mivel az sem tökéletes kacsintgatok kína felé is, csak hát a garancia, a minőség biztosítás problémái aggasztanak. A követelmények:
- 4-4,5 col-os méret
-alap funkciók ne fagyjanak (telefonkönyv, hívás, sms) + böngészés se
- visszafogott használat mellett több napos (a 2 már több :-) ) üzemidő
- nőies forma, nem kocka :-)
- auto focus-os, led-es hátlapi kamera
-wi-fi, mobilnet stabil legyenEzeken felül jó lenne még, ha:
- lenne előlapi kamera
- alsó billentyűk világítanának
- auto fényerő állítás
- jó gpsAmi tetszik, az a Jiayu 5GS, s bár nem volt szempont, de zavar, hogy a gps-ről (néhol a wifiről is) rosszakat írnak.
Az ár kínai esetében max 50eFt, hazainál max 70eFt.Köszönöm!
-
Powerpityu
csendes tag
Sziasztok , van egy samsung galaxy s4-es, kihajtható tok
van rajta. Az a problémánk, hogy ha becsukjuk a tokot nem mutatja az órát és ha hív valaki kiírja hogy az óra alkalmazás sajnos leállt és nem tudjuk felvenni a telefont, csak fekete képernyő látszik miután bezárjuk ezt a hibaüzenetet. Mi lehet a probléma? -
válasz
8.utas #89101 üzenetére
Az Amoled kijelzőhöz saját tapasztalat:
Azért tűnik olyan szépségesnek a kijelző, mert nem természetes színekkel operál.
Hogy érzékeltessem azt, amire utalok, nézd meg ezt a természetképet. Nagyon szé, élénk színek, élettel teli az egész, csak egy gond van vele: a természetben nem fogod ilyennek látni, ez már számítógéppel módosított.
Hasonló ehhez az Amoled is, hogy szép, vonzza a tekintetet, csak épp mesterségesek a színei, nem természetesek. Nagyon vonzó elsőre, és van, aki meg is marad ennél, nem zavarja a valódi színek hiánya. Nekem először 1 hétig volt S3, aztán nem bírtam tovább és eladtam. S4-et már csak 1 napig bírtam. Engem zavar a természetellenes színek látványa. Sógornőm azóta is boldogan használja az S4-esét.Mindezt nem azért írtam hogy lebeszéljelek az Amoled kijelzőről, csupán azért, hogy értsd, azért tűnik szebbnek az Amoled, mert cslivilibbnek gyártják.Mondhatnám úgy is, döntsd el, hogy a piros vagy a kék tablettát akarod magadnak, inkább az álomvilág kell, vagy a valóság.
Az Amoled tehát nem jobb vagy rosszabb, csak más, ahogy az iOS telefon nem jobb vagy rosszabb, mint a droid, csak más. Van, akinek az egyik tetszik jobban, van, akinek a másik. -
realist
őstag
Keresek egy telefont a jelenlegi samsung S4 mini duos helyett, ami megfelel az alábbiaknak.
Alapvető elvárások:
- minimum közepes szintű - de inkább jobb - hátlapi fényképező (gyakran használom, ezért kiemelten fontos).
- gyors és stabil GPS, lehetőleg a GLONASS műholdakat is lássa (napi szinten használom gyakran net kapcsolat nélkül, ezért is fontos szempont)
- microSD bővítési lehetőség
- kompakt méret, ezt nehéz pontosan meghatározni. Jó lenne, ha nem lenne jelentősen nagyobb a mostaninál (124.6 x 61,3 x 8,94). Tehát tepsik kizárva
- átlagos használat mellett min. 1 nap üzemidőJó lenne, ha ezeknek is megfelelne:
- jó összeszerelési minőség
- min qHD felbontás, 4.3" felett HD
- Gorilla Glass 3 szintű kijelző védelem
- infravörös portSokat keresgéltem a topic-ban, egyenlőre elég tanácstalan vagyok, hogy melyik tel is lenne jó.
Kösz az ötleteket előre is!
-
törölt tag
válasz
include777 #87822 üzenetére
Természetesen ilyen is van, de az elmondottak alapján ő nem a klónokra izgul, mert neki az is mindegy lenne ha nem az lenne ezért a pénzért.
Ergó teljesen véletlen, hogy neki éppen s4 klónjai vannak.
Nem akarom bántani ismeretlenül az úriembert (és ez is csak az én véleményem, és mint számítástechnikával foglalkozó ember mondom) de 2014 -re fel kellett volna nőni már addig, hogy a technikát ami kiszolgál bennünket (mert szükségünk van rá ahogy te is írtad kamerák figyelése,email, chat, stb) tiszteljük meg annyival, hogy egy picit jobban odafigyelünk rá.
Tapasztaltam olyat, hogy valaki ütötte, rúgta a számítógépét, mert az a buta nem azt csinálta amit ő akart.
Tehát vigyázzunk jobban egy picit az eszközeinkre és azok meghálálják. -
include777
aktív tag
válasz
#18193920 #87820 üzenetére
Pl azért, mert van 1 ismerősöm, aki NEM tud vigyázni a telefonokra, tesója kint volt kínában, írd és mond 18e ft-ért hozott 3 samu s4 klónt.(512 mega ram, 1 magos proci, 4 giga tárhely, 5 col, gps none).
Beszélgetek elég sokat a csókával, mert péntekente együtt focizunk, utánna 1-2-3 korsó sör is legurul, akkor mondta, hogy amire kell neki (telefonálás, sms) arra tökéletesen megfelel + ha a boltjaiban levő biztonsági kamerára akar rákukkantani arra is, semmi másra nem kell. namos 6e ft-ért tudnál venni 4.2-es droiddal a fenti harverrel elátottat ? Sz.tem még mostsenemse. Az igaz, hogy szerintem Ő a kivétel, mert sokan vagy bedőlnek a klónoknak, vagy a kinézet miatt veszik. -
gipsztigris
addikt
Snapdragon fanok figyelmébe! Vótmár?
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Nem ismerem a kínai mobilkínálatot, létezik 3,7 - 4,3" között jó kamerával rendelkező telefon (legalább S4, nexus5 szintű)? Képstabilizátor szükséges lenne, ha xenon vaku is van az még jobb. -
törölt tag
Üdv!
Kis segítségre szorulok! Leportoltam magamnak egy Galaxy S4 UI-s Star ROM-ot a THL W100-as telefonomra. Minden jól működik, kivéve 1 dolgot. Nem megy ROOT.
Ezerszer csináltam már, eddig mindig mindennel elsőre ment, de ezzel nem.Kábeles megoldás nem ment. Letöltöttem a Framaroot-ot. Szépen kiírta, hogy Success, indítsak újra. Újraindítás után a Root Checker azt mondja, hogy nincs ROOT-olva, viszont a Superuser alkalmazás nem azt mondja, hogy nincs SU telepítve, hanem azt mondja, hogy a SU bináris elavult, frissíteni kell. Persze a ROOT-os alkalmazások, mint pl. a Root Explorer nem mennek.
Gondoltam semmi gond, frissítünk. Megkerestem az utolsó SU binárist, CWM-ből feltelepítettem, szépen le is futott hiba nélkül, de újraindítás után ugyanez a helyzet.
Rosszul csinálok valamit? Vagy eleve azért nem frissül a SU bináris, mert ki sem ROOT-olta a telefonom?
Valakinek valami ötlete? Nincs kedvem minden apró módosítás után újratelepítgetni a rendszert, hogy lássam a végeredményt, egyszerűbb kicserélni a fájlt. Ezért lenne fontos a root jogosultság.Egész délelőtt ezzel szórakoztam és már ideges vagyok, mert sehogy sem megy, hiába bújom az XDA-t is.
-
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #84599 üzenetére
Persze tudok
sony z2, galaxy s4, galaxy s5 ,galaxy note 3 ,xiaomi mi3 , hongmi note; huawei ascend p7, iphone 5s, ipad
Ezek a tokok ami a képen van a mi 3on az love mei gyártmány!!
Csak az a gond hogy kevés telwfonhoz gyártanak tokot viszon a megmerem kocákaztatni hogy a világ legbrutálabb tokjait gyártják....ez meg látszik az árukon is 30-50$ darabja. -
gtuby
csendes tag
Hi!
A többi típust nem ismerem, de én egy Feiteng H9500-at (MTK6582-vel) használok lassan egy hónapja, de összeszerelési minőségre abszolút nincs panaszom. Ez kinézetben igazából egy Samsung S4 klón (kicsit nagyobb nála) de fogásra tapogatásra nem érezni minőségibbnek haverom S4-ét. Elég masszívnak tűnik, nem nyiszog, nem recseg a hátlap sem, ha megtekergeted (nem nagyon lehet, mert baromi merev a teló).
Optimalizáltságban talán kicsit jobb nála asszony Jiayu G4C-je de azon nem gyári rom van ezen meg stock, amivel küldték azzal használom. Nem is fagyott le még egyszer sem ellenben a G4-el ami azért néha hajlamos erre.Én kellemesen csalódtam ebben a teljesen ismeretlen márkában... nem is "műszaki" okok miatt akarok tőle megválni, hanem mert nekem egy picit nagy a mérete.
Szerintem ebben az olcsó kategóriában a többi telefon sem lehet rossz (vagy sokkal jobb) inkább ott a lutri, hogy elég változó a minőségük és ha kifogsz egy szart akkor azt körülményes kicseréltetni...
Jó lenne mindegyik telefont megfogdosni és nyomkodni vásárlás előtt, mert így csak a többi felhasználó véleményére hagyatkozhatsz, már ha van ilyen telefonnal rendelkező a forumon...
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretnem lecserélni a két galaxy S4 emet egy két kártyás készülékre, HTC ONE M8 két kártyás át ajánlottak. Tudtok helyette hasonló parametres kínait ajánlani ?
Előre is köszi.
Lambi
-
ouzohuto
senior tag
Na megjott a Newman K1S
1. A telefon 1:1 az egyben K1. Led, simek ok. Hang ok. De mit irjak 3dolog valtozott, proci+ram+memoria, kijelzo, kamera.
2. Szerencsere semmi szoftveres problemat nem ereztem, pwdig h feltem ....
3. Nagyon gyors!Antutu 24600
4. A kijelzo uber jo!G3-al tudtam osszehasonlitani es a Menyasszonyom(megegyszer nem bas...el) konnyed szajhuzassal mondta"nem rossz...".(khmmm khmmm asszem nem kell magyarazni)
5. A kamera sokat fejlodott hala a sonyinak, nem a normal fenyviszonyokra gondolok, hanem este vakuval valo fotozast, mert ez nagyon jol sikerult!Ja es valtozott a led kialakitasa ez a hatlap levetele utan lattam meg, es ezert is lehet jobb mint eddig.
6. Gyorsabban tolti be az oldalakat, mint a G3!
7. Sluszpoennnn, amig vartam kaptam ceges telefontttttt , jeeeeeee szoval ez folos lett vagy mittom en...S4es es mivel a vezer adta muszaj leszek hasznalni. Na jo a kameraja iszonyat jo el kell ismernem...
Johet kerdes ha kell -
hclaci
csendes tag
Halihó! Van egy új telefonom, Feiteng H9500 S4 néven. A probléma az lenne, hogy nem találok hozzá normális romot. Amivel jött az nagyon nem tetszik, laggos.
5inch HD kijelző
mtk6582 proci
1gb ram 4gb rom
http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-white-p72955.html?p=4&qp=2
Ez lenne az. Valaki tud hozzá romot valahol?
Köszi a segítséget! -
kodmen
aktív tag
Ez, innen milyen? :
http://mobilamb.eu/G5/G5S-whiteNagyon tetszik, de magamnak az S4 minit vettem ennyiért webshopból, elvileg 2 év + 2 hó garanciával (idő közben a systemini.hu bolt megszűnt, úgyhogy azért aggódok...). Szóval ennyit csak abban az esetben
dobnék ki az ablakonadnék ki kínai telefonra, ha biztos tudja azt, amit írnak róla, és a garanciával sincs gond...A weblap alapján nem egyértelmű, hogy 4,5 vagy 4.7 a kijelző, az IPS-re viszont figyeltek :-)
Üzemidő vajon mennyi? a 2000mAh kevésnek tűnik...
A 4GS sem rossz, és abban 3000mAh-s akksi van. Ami érdekes, hogy a minideal-en a G5S-re 3-5 napot írnak, míg a G4S-re csak 2-3-at. Most akkor hogy van ez?
Van valakinek valamelyikkel tapasztalata?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
tvamos #83177 üzenetére
Na ja, csak viszonylag szuk az a reteg aki szakmai megfontolasbol valaszt keszuleket maganak, es ez a szuk reteg meg pont nem szolgaltatos telefont vesz hiperszuper huszonotev husegre meg ketszazezer forintos kamatmentes hitelre. Aki ilyenbe beleugrik annak van a csamcsung meg a szifon, esetleg htc meg lg. Alcatelnek is volt jo telefonja, meg nem is ismeretlen a nev, megis az s3-s4-note-szifon kvartettet latom lepten-nyomon a potencialis vegfelhasznalok kezeben. Szep, jo, van mogotte brand, ISMERT, a hapsimnak is az van, lattam a suliban a legmenobb csavonal, nekemis olyan kell. Lenovot meg max az itteni geekek lattak (velem az elen), igy nem hiszem hogy relevans lenne abbol a bizonyos tortabol kivagott szelet. De remelem nem nekem lesz igazam. Egy szonak is szaz a vege, ha erre gondoltak amikor az europai piacra valo betorest emlegettek akkor az csunya bukta lesz Magyarorszag tekinteteben. Sajnos itt a legmagasabb az egy negyzetcentimeterre eso konzumidiotak aranya, es ehhez a szolgaltatok is sokat tudnak hozzatenni az abnormalis arazasukkal, meg hogy nehany markat "nyomnak", meg ha szar akkoris.
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83172 üzenetére
Igazad van,DE elfelejted, hogy ezek a telefonok relatív olcsók. Teljesítményben egy 8 magos simán felveszi a versenyt egy samu s4vel és csak 40% a árban, de azt a készüléket egy összegben fizeted ki, míg egy samut részletben is ki tudsz fizetni.
-
Bolobi
tag
Hello
Uj telefon varsalas elott allok.
Elvarasaim: 5" mindenkeppen, legyen kellöen gyors laggmentes es ne S4-S5 aron adjakKi is neztem egyet ami pedig egy THL w200s 163 euro, nemetbe szolo 1 ev gari
Keresgeltem teszteket mindehol dicsertek, akku-n kivül.
Szerintetek jo vetel? vagy valami hasono ebben az arban? Cubot x6?Valaszokat elöre is köszi
-
káplán
újonc
Sziasztok.
A segítségeteket kérném.
Mindenlépp kellene egy dual simes telefont vennem. Nézegetem már egy ideje a topic-ot. Nagyon hasznos és kifizetődő szerintem a tapasztalatok megosztása a "laikusok" felé.
S4-ről váltanék. Most két telót hordok magamnál de nagy macera a különböző fajta miatt a töltögetés, autós töltők, itt ott felejtés stb...
Ebay-os leltem egy jónak leírtat, de szerintem kicsit vagy nem kicsit kamus a dolog.
http://www.ebay.de/itm/EU-STOCK-TECA-T92W-ANDROID-4-4-OCTA-CORE-NFC-6-inch-Full-HD-4GB-RAM-18MP-HANDY-/171406794477?pt=DE_Handy_s&hash=item27e8a41eed#payCntIdTalálkozott már valaki ilyennel? Vélemény? Mi a buktatója? Nekem nem lenne problémám a mérettel. Vagy esetleg valami jót nem ismertek 6" körül?
-
7Sony7
addikt
válasz
Blizzardking #82599 üzenetére
Ezek mind "nagyágyúk", és nem olcsók, ezért kevés a tapasztalat.
Keress gazdákat, vagy saját topicot.
Annyit tudnék hozzátenni, hogy a thl 4400 at mintha jobban ajánlanák, mint az 5000 et, és mintha a gps is jobb lenne benne.
Snapi fogyasztás: nekem snapi s4 van 2*1500Mhz krait maggal, szerintem eléggé kajál, viszont nagyon gyors. ( két maggal 16xxx antutu) -
-
yerico
senior tag
válasz
Laza... #79932 üzenetére
Bakker, sikerült!
RootGenius megcsinálta, s Root Checker szerint rootolt. Hihetelten. Amúgy a youtube-on kezdtem el nézegetni, hogy hogyan kell, kifejezetten MTK6589-es root eszközöket kerestem, mint MT6589_rooter, Root_with_Restore_by_Binary, most a One_Click_Root.
Egyébként nem ez az első kínai telefonom, de ezzel megküzdöttem. Cserébe gyárilag rajta van a PlayStore - amint ugyebár jókat kémkednek a kínaiak.
Szóval
Star S4 root rootolás RootGenius sikerültCsak ha más is rákeresne, legyen meg neki
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Javaslatot kérnék ha van jó ötletetek.
Jelenlegi MTK chipset-es Zopo ZP998-amat eladom a használhatatlan GPS miatt és ez helyett vennék valami Dual Sim-es kütyüt csak nem tudom pontosan mit lenne érdemes 80 nagyon max 100-ért venni. Nézegettem a HTC Desire 816-ot ami baromira tetszik, meg nézegettem a Samsung galaxy note 3 neo Dual verziót ami 1 SIM-es verzióba iszonyat jó (4+2 magos, veri az S4-et, közel van az S5-höz), de Dualba már nem ugyan az a belseje (4magos kb desire 816 szinten van). Így szerintem már nem ér 100-at ha 80-ért van desire.
Ezeken kívül van más jó ötletetek? -
7Sony7
addikt
válasz
Tomi_Sci #79770 üzenetére
Nem láttam, kaptál e már választ, ha igen, akkor nem szóltam.:
Nem az Antutu számít, hanem az optimalizáció. Az enyém 16.000 et tud két maggal, és még nem fogta meg semmi, amit használtam.
Nekem snapi s4 van, ez kajál rendesen.
Ha a Gps fontos, általában a Snapik jobbak.
Ram: 1 is elég lehet, de ha nem sokkal drágább a 2, én azt venném. -
janaman01
addikt
Na igen nagy buherátorok a kinaiak
láttam én már s4 klónt "gyari" antutu al 28000 pont
a simával meg 13000...arról nem is beszélve hogy az újratelepitett antutu agyát is úgy át...szta hogy felbontásnak 1080 at látott a 960 helyett stb...ügyesek a kis kinaiak ...
-
yerico
senior tag
válasz
Fricibácsi #79033 üzenetére
Samsung S4 klón telót vettem kicsi kínaiaktól, Star S4 címmel, az Antelife-tól. Egy hete van nálam, kiváló cucc, 5 " FHD, 4 mag, dual sim. 130 dollárért vesztegették. "Érdekesség", hogy ezen a telón detektáltak hivatalosan először kémprogramot, pár hete volt erről cikk itt is. Engem mondjuk ez nem zavar, úgyis minden gyártó kémkedik a telefonjain.
-
janaman01
addikt
nah megrendeltem az új S40 et...a nyomkövető alapján már szállitás alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged