- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #93262 üzenetére
A szidás, és az ár megítélése nem éppen ugyanaz. A savanyú a szőlő meg érdekes, mert szerinted csak Neked volt 160 dollárod telefonra?
Másrészt ugye Te is rendelsz ám szép számmal dögit, amit amúgy agyondícsérsz, de ezzel sincs baj.
A tény megállapítódott, hogy igen, azonos körülmények mellett a Xiaomi drágább, mint a többi, ergo túlárazott, főleg annak tükrében, hogy még a szabadalmi díjakkal is probléma van.
S4tch meg személyeskedés után beszól nekem, hogy ne személyeskedjek. Ez is ilyen sértődős gyerek.
Részemről befejeztem, mert akinek Xiaomija van, az úgysem viseli el, ha véletlenül negatív jellegű (baromira nem negatív, ha úlárazottnak tekintjük, és nem aztm ondjuk, hogy egy rakás szar) hozzászólás jön, csak nem értem, hogy miért érzitek személyes sértésnek még azután is, hogy tényekkel alá lett támasztva.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest