Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Kis segítségre szorulok! Leportoltam magamnak egy Galaxy S4 UI-s Star ROM-ot a THL W100-as telefonomra. Minden jól működik, kivéve 1 dolgot. Nem megy ROOT.
Ezerszer csináltam már, eddig mindig mindennel elsőre ment, de ezzel nem.Kábeles megoldás nem ment. Letöltöttem a Framaroot-ot. Szépen kiírta, hogy Success, indítsak újra. Újraindítás után a Root Checker azt mondja, hogy nincs ROOT-olva, viszont a Superuser alkalmazás nem azt mondja, hogy nincs SU telepítve, hanem azt mondja, hogy a SU bináris elavult, frissíteni kell. Persze a ROOT-os alkalmazások, mint pl. a Root Explorer nem mennek.
Gondoltam semmi gond, frissítünk. Megkerestem az utolsó SU binárist, CWM-ből feltelepítettem, szépen le is futott hiba nélkül, de újraindítás után ugyanez a helyzet.
Rosszul csinálok valamit? Vagy eleve azért nem frissül a SU bináris, mert ki sem ROOT-olta a telefonom?
Valakinek valami ötlete? Nincs kedvem minden apró módosítás után újratelepítgetni a rendszert, hogy lássam a végeredményt, egyszerűbb kicserélni a fájlt. Ezért lenne fontos a root jogosultság.Egész délelőtt ezzel szórakoztam és már ideges vagyok, mert sehogy sem megy, hiába bújom az XDA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest