- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
-
kosturica
őstag
válasz
vegyszer #33074 üzenetére
Az eldobható készülékek ebben a topikban vannak, és én nem erről beszéltem
. Egy 180.000-es telefont nem vesz az ember magyar garancia nélkül. A legapróbb hülye hibákat is javítják egy szó nélkül garanciában. A Samsung van agyon marketingelve, de én nem arról beszéltem. Egyébként ha dobálózni akarsz, akkor parittyát vegyél
!
-
kovigyuri
tag
válasz
vegyszer #32890 üzenetére
Hello!
Itt azt irják elmegy:
http://www.tinydeal.com/no1-s5-47-ips-mtk6589-4-core-android-421-3g-phone-p-95828.htmlitt csak a td-scdma 2100 irják:
http://www.vopmart.com/cell-phones/cs2010475.htmlitt meg a Reviews fülön direkt irják, hogy nem megy csak kinában:
http://www.pandawill.com/no1-s5-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-47-inch-ips-screen-white-p75748.htmlKöszi.
-
justaview
senior tag
-
-
kisda
aktív tag
válasz
vegyszer #31436 üzenetére
Annyi lesz az, mivel kisebb felbontást kell kihajtania a GPU-nak, ezért lett picivel több FPS!
Most tettem fel a Modern Combat 4-et, hát gyroscope-al elég brutális
Röcögés nélkül viszi.
S5 gyári töltője 1000 mA-es, kb 2.5 óra alatt fullratolja. (2500 mah aksi, de kb 2100-at tud, majd ráuszítom a Thunder T6 töltőt) -
-
Groovebaby
tag
válasz
vegyszer #31051 üzenetére
Nekem Amoim van, és azzal a rommal, amivel kaptam a gps hibátlanul működött (ok kellett 1-2 perc amire belőtte hol vagyok, de utána ment offline is.). Csak az a rom több ok miatt nem tetszett, feltettem egy főzöttet, ami kiváló lenne - de offline.ban nem megy jól a gps. Vagyis megy, csak 10-15 perc amire jelet fog - még faster gps-sel is. Nézek főzött romokat, csak egyikhez sincs magyar nyelv (hiába tudok angolul szeretem ha magyar) de rá fog kerülni más és biztos vagyok benne, hogy megoldja a gps problémát.
-
robit1973
aktív tag
válasz
vegyszer #30406 üzenetére
Nálam ez tökéletesen működik: All Call Recorder
-
sasa311
veterán
válasz
vegyszer #28043 üzenetére
Mi meg megkínáltuk pusztán udvariasságból az arab taxist whiskey-vel (mondjuk azt nem tudom volt-e ramadan
) vezetés közben. Nem gondoltuk, hogy elfogadja. Azt meg pláne nem, hogy a drága 12 éves Chivas-ból egy 2 DECIS ALUMÍNIUM TEJESBÖGRÉBE fog tölteni magának (tele)
Azt mondta ez nem gond, mert a kocsi tető miatt nem látja az istne.,
-
-
válasz
vegyszer #25798 üzenetére
Köszönöm srácok
Igazából nem üzleti szempontból nézem a dolgot, inkább TI gratulációtok az, amitől jól érzem magam. És ez elég is.Linuxos berkekben szokás egymás dolgait portolni, a megfelelő források feltüntetésével, így nem is követelhetek érte semmit. (Persze, ha felajánlják, hogy a V987-hez kapok egy 50$-os kupont, akkor azt nem utasítom vissza
)
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
vegyszer #25408 üzenetére
Igen a recovery felrakása közben halálozott el...az volt a baj alapvetően, hogy semmilyen recovery-t nem találtam a neten ehhez a típushoz (a márkához sem), pláne bármilyen rom-ot...adb-t pedig nem próbáltam, olvastam róla, de az nekem már tényleg nagyon magas (mint az előzőekből minden bizonnyal kiderülehetett
)
Ha vki szeretne kísérletezgetni, szívesen felajánlom a téglámat népgazdasági hasznosításra, valszeg úgysem tudok már mást kezdeni vele...és hátha még a pénzem is visszakapom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest