- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Netfone
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
hippo0315 #25535 üzenetére
Nem tudom, van-e értelme, van aki a keresőig nem jut el, vagy megnézni az első posztot...
Írhatsz bármit, néha az az érzés, hogy kár a gőzért.De ezek az elmúlt pár hét szüleményei. Ha ennek ellenére fontosnak véled, és van moderátor ismerősöd, esetleg jelezd neki, hogy lenne mit frissíteni, de én nem tartom velük a kapcsolatot.
És akkor még legyen beszavazó show is, hogy mi menjen még beléje, (pl készülékspecifikus gyüjtőcsoport linkek, vagy hasonló)
Én ezekhez a témákhoz azért szóltam hozzá, és mentette m el, hogy végszükség esetén bizonyosan visszataláljak oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robogó, kismotor
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest