-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #102402 üzenetére
A Zenfone 2 (ZE550ML) duál aktív!
4G web elérést és hotspot funciót kapcsoltam be, a laptopon böngésztem weblapokat, közben a másik SIM-en mobil beszélgetést kezdtem, a böngészés - lap váltás símán ment, a beszélgetés szintén. Itt már nincs buffer kérdés.
Elixir 2-vel néztem az áramfelvételt:
Nyugalmi. kijelző be, aut. fényesség 160 mA
Mobil adat + hotspot 200 - 500 mA
laptoppal böngészés megy 400 - 900 mA
Nyilvánvalóan ilyen üzemállapothoz töltő vagy power bank célszerű. -
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #102376 üzenetére
Adalék a Zenfone 2 ZE550ML-hez:
Nem hittem, hogy duál aktív, ezért a Telekom adat SIM-en (modembe való) elindítottam egy You Tube videót (4G kapcsolat van), közben telefonáltam a másik SIM-mel, és nem szakadt meg a videó folyamatos letöltése! Nagyot dobott az ASUS, főleg az árazással, hiszen a tajvani ár 200 USD, hol vannak ezzel szemben a Lenovo és Huawei hasonló tudású modelljei árai? -
Yag
tag
válasz
alexw801 #102338 üzenetére
Ezel lehet már drágák nekem . A 70-130$ os sávban keresgélek telefonokat. Majdnem minden felsoroltnak találtam már akciós vagy kifutó modelljét, de mindet nem fogom tudni kipróbálni. Próbálok szüröket kreálni magamnak, hogy relative gyorsan tudjak a telók közt válogatni. Ehez adna segitséget az alábbi sor, mert igy talán eleve számitásba se veszek bizonyos márkákat.
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #102328 üzenetére
Kinyitottam a Zenfone 2 ZE550ML dobozát. Kiváló csomagolás, Eredeti doboz, felbontatlan, fóliázva. A WW már a dobozon kívül is virít. A verzió:
LRX21V.WW-ASUS_Z008-2.12.40.11_20150312_2738_user
Erőlteti az OTA frissítést, de még nem engedtem rá:
WW_2.14.40.17_20150414_5574_user_rel(200,18 MB)Ez azt jelenti, hogy semmit sem kell bütykölni, nyilván az LTE frekik is mind meglesznek, majd ellenőrzöm.
Az eladó kb. 186 GBP / 250 EUR áron (ez a francia ASUS bolti ár is!) adta szállítással, EU raktárból, 8 nap alatt ért ide a vételtől számítva. (mert 2 nappal később adta fel).
Sajátosság az angliai töltő, nem gond, már adapterben van. Ezen kívül fülhallgató van még.
Lőttem több screenshot-ot, rögzíteni az állapotot.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #102117 üzenetére
Hát ha nem piszkált hozzá akkor már a bekapcsolásnál kifog derülni. A TW és CN verziók kínai nyelven indulnak gyárilag!
Jó borsos áron adta!!Szerintem ezzel sem jársz rosszul. Kiváncsi lennék rá hogy egyes régiók firmware eit lehet e cserélgetni rajtuk, mert az sok mindent megkönnyítene. Erről is írnak össze vissza xda n. Illetve azt is említették hogy ze3560 nak az órajelét is root joggal fel lehet tornázni 2,3 ghz re, de lehet hogy csak talalgatnak.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #101749 üzenetére
Köszönöm , de nekem a ze551ml re fáj a fogam , abból is a z3580 as soc-al szereltre. Viszont még nagyon kuszák a leírások
551ml ből van ami z3560 (1.8 ghz) el és van z3580 (2.3 ghz) el szerelve. A rom 16/32/64 gb de tárhely is különbözik a különböző típusoknál.
Így van... elsődlegessem a ww és us verziók jók nekünk, de lehet , hogy máshogy is meg lehet oldani.
-
aytukabozs
addikt
válasz
alexw801 #101478 üzenetére
Nem volt kérés hogy tudjon LTE-t, az csak +
iNew v3 plus-ra keresett/kért alternatívát az meg SEMMILYEN 4g-t nem tud
ez meg, attól mert 800 nincs benne még a városokban remekül el fog szaladgálni...
szerk. (1-2-3)
hamár belefolytál, kérlek mondj neki 50 bruttóért más okosságot, EU-ból
tehát a "bemegyek beijingben a boltba" részt most kihagyhatod -
ctibor
senior tag
válasz
alexw801 #100964 üzenetére
Sajnos ez így van: a Honor 6 vagy egy SIM-es, és akkor tudja az összes Európában használt LTE frekvenciát, vagy pedig Dual, de akkor kimarad a 800 Mhz.
Ahogyan olvasgattam a neten, a Honor 6 Plus mindenképpen Dual SIM-es (a második nyílásába vagy SIM-et vagy SD cardot teszel), de semmiképpen nem tudja a 800 hz-t...
Ezért kezdek a Lenovo felé kacsintgatni, amikor teló-cserén gondolkodom... (ugyanis a P7 Dual verziója is csak az 1800-as itthoni frekit ismeri).
Úgy tűnik, ez Huawei betegség
-
-
Ájvé
veterán
-
-
beg
veterán
válasz
alexw801 #85350 üzenetére
Ó de kár, hogy a többi gyártó a pórnépnek baltával faragja a szálkás rendszereit. Eddig nem tudtam mi hiányzott, de rá kellett jönnöm, hogy csak a te telefonod gyártója tud mindenek felett álló kifinomult minőséget képviselni.
Ritkán jössz ide hittéríteni, de mindig felrántom magam rajtad. Bocs.
-
mazsó
aktív tag
-
-
-
kmarci25
veterán
válasz
alexw801 #79287 üzenetére
...családi bevándorló vízumot...
Ne haragudj, de ebből a három szóból már levettem, hogy nem értesz a dologhoz. Jelenleg ilyen típusú okmány nincs és nem is volt soha. (Dolgoztam olyan helyen, ahol ilyen ügyekkel foglalkoznak.)
És igaza van szili.tamas1 topiktársnak abban, hogy igen sok "sima" munkavállaló kínai állampolgár van hazánkban. Meg nem erősített információk szerint, aki bejön az országba annak meghatározott ideig (1-2 év) nem lehet saját vállalkozása, addig gürizik beosztottként. Az idő múlásával nyithat, alapíthat saját üzeletet.Egyébként kis gyakorlással, simán megkülönböztethetőek ránézésre a különböző ázsiai nációk (kínai, vietnami, koreai, japán, mongol, stb.), és pl. gyors éttermekben kínaiak dolgoznak, nem vietnamiak (azok inkább piacoznak).
De ez nagyon off.
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz
alexw801 #78155 üzenetére
Gondolom erről az appról beszélsz.
Én csak azért figyeltem fel a hsz-edre, mert a Huawei-t egy komoly márkának tartom, volt/van több eszközöm tőlük. Sokáig szemeztem az általam komolyan figyelembe vehető két készülékükkel, a Honor 3X-el és 3C-vel (2 SIM-esek), de mivel az utóbbi időben elfordultam az MTK-s csippel szerelt eszközöktől, végül egy Lenovo K910-re esett a választásom (Qualcomm Snapdragon 800-as CPU), ami ráadásul picit olcsóbb is. Majd az idő megmondja, hogy jól döntöttem-e. ☺ -
LámaZ
addikt
válasz
alexw801 #78115 üzenetére
Túl igényes vagy.
Ez egy kocsma, ahol mindenki nyomatja a dumát, néha megy még a köcsögözés is.
A sok ellentmondásos információ miatt nem igazán lehet pl. abban sem segítséget kapni, hogy valaki milyen készüléket vegyen, vagy el kell olvasni minimum 5000 hozzászólást.
Ez a kínai kütyüpiac egyelőre ilyen világ, még nem tisztult le. Majd megrostálódik ez is. -
Cyborg
őstag
válasz
alexw801 #76985 üzenetére
Azt mindig leírod, hogy Te kiutazol telefont venni, meg, mit tettél rá, meg, hogy tökéletes telefon, ebből is látszik, hogy tényleg oda vagy érte, de már millióan kérdeztük a standby és kijelző időt, azt sose osztod meg.
...nem mintha megengedhetném magamnak ezt a telefont, hisz alapból drága, plusz rájön még a repjegy:-) -
svgyula
addikt
válasz
alexw801 #76973 üzenetére
Szia! Ezt erősen kétlem az igazi telefonnak működni kell és nem hetente a ROM-ot b@szogatni! Egyszerűen nem értem ha valami működik akkor miért kell hozzányúlni? Hosszabb lesz? Jobban csúszik? Szebb lesz rajta a lila? Használni kell amíg működik aztán jobbal meglengetni majd ballal utánainteni könnyes szemmel és venni egy másikat! Attól, hogy folyamatosan frissítik még olyan lesz mint az xp a p1-es pc-n.
Működik működik de ha nem tudsz varázsolni akkor ugyanolyan lassú leszz mint először. Amúgy egyszer küldenek egy olyan frissítést ami téglásítja aztán lehet a fekete pixeleket számolni............. -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest