- Google Pixel topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Vasárnap reggeli munkasiker, nem hiába reggel frissebb az agy:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52739086
#557 hozzászólásomA Huawei Honor 3X-re megérkezett a gyári multilanguage ROM, B609, benne a full magyarral és mindössze kb. 4-5 kínai app, nem is kell kiírtani.
Rendkívül egyszerű feltenni, ugyanaz, mint a Huawei tabletemre, amit tavaly a kínai szállodában első este megcsináltam, azóta is működik hibátlanul.Előzmény:
Tegnap megpróbáltam B129 - B137 update-et csinálni. A needrom-ról levett 850 MB nem működött, lehet a wipe/reset hiánya miatt. Utána csináltam OTA próbálkozást, kb. 25 MB, hál' Isten, az sem működött, most lehet, azon üldögélnék.
Az XDA-n híre jött a B609 / multlanguage-nek. Aki közölte, elég rendszerezetlenül tette. Azóta kiegészítette.
Bementem a 4huawei.ru-ra (egyes vírusfigyelők nem engedik!), ott volt a
cn.ui.vmall.com link, rajta a ROM.
Mindenféle Huawei telefonhoz ajánlom!Tehát kész a Honor 3X, lehet testre igazítani, CWM Recovery-t viszatenni, rootolni, 120 app-ot visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest