- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
pach-adams
üzenetére
Valószínűleg a SoC nem támogat bizonyos effektetket a 2-ben. Vagy csak szimplán kevés hozzá az MT6582 melletti Mali400, ezért lebutítja a grafikát. Én max MT6589T-s telefonon tudom neked csekkolni a gammát.

-
pach-adams
tag
Nem tudom, hova írjak ez ügyben, de nem tudjátok hogy hogyan tudnám full grafikára állítani az EPOCH 2 játékot?
Az első része is fent van a telefonon és az full grafikával fut laggmentesen!
MTK6582-es a telefon.
Valaki segítsen
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Tudok nekem telót ajánlani 140$-ig?
Feltételek:
min. 4,5" max. 5"-os IPS kijelző
1Gb Ram
nagy akkumulátor
jó használhatóság (megbízhatóság)
s talán a legfontosabb -> sok-sok tapasztalatVan egy csomó a fenti feltételeket teljesítő teló, de nem szívesen vennék olyat melyről nincs sok összegyűlt tapasztalat. A feleségemnek kellene, nekem most jött meg a ZTE V967s, s nagyon sokat segít hogy van külön topicja, téma összefoglalóval sok infóval nem utolsó sorban segítőkész emberekkel. De szép mondat lett

Várom a javaslatokat, köszönöm!
-
Tetran
csendes tag
Rendelt már valaki Iocean x8-at?
Hétfőn már megszeretném rendelni. Honnan érdemes?
Eddig nem sok helyen találtam meg, egyedül talán Geekbuying oldalán.
Geekbuying -
sasa311
veterán
Jiayu G5-ben milyen Bluetooth chipset van? Samsung okosórát kezeli?
-
WOT-H-A-C
veterán
max 50k =

-
lac14548
aktív tag
Mit ajánlanátok ami megfelel a következő követelményeknek:
Nfc,
2gb ram,
hdmi,
4,5"-4,8" ips,
jó gps,
2000+ akku,
4 mag,
OTG (nem tápos),
vaku,
2 sim,
wifi direct
összár (áfa, vám, stb.) max 50.000 huf...Lehet, hogy sok a követelmény, de hajlandó vagyok kompromisszumokra...
thx
-
klogw
aktív tag
A Xiaomi meg a Xiaocai "rokonok"?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dhampir
üzenetére
Némileg?
Ha választanom kéne egyértelmű lenne...

Duplaerős. a kijelző felbontása nem zavar engem. A többi meg értelemszerű, hogy jobb a minősége.
A kamera minősége, az összeszerelés... Tök más kategória, nem beszélve a szoftveres támogatásról.Nem lehet egy lapon említeni ezt a két telefont.
A másik kérdésedre: Google Play-t oda szokták írni, így ez nem kérdés. most ne kezdjük el sorolni azt a 2000 telefont amin van

-
Dhampir
félisten
válasz
diegho
üzenetére
Melyeken van meg a Google Play?
(#71375) Duliee
A specifikációja szerint nem lesz nagy durranás a Note (ha erre gondoltál), habár a WayteQ Talk 5H-nál némileg erősebb:

MTK6592 Octa-core 1.4Ghz
1GB RAM 8GB ROM
5.5 Inch IPS OGS Screen, 1280 x 720 pixel felbontás
13MP Rear Camera dual-LED flash(#71377) Laza...
Köszi.

-
Graphics
Jómunkásember
-
Senator
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
Najó akkor ebben megint egyetértünk

Azért nagyon szűrós szemmel figyelem, hogy mit fognak lépni a OnePlus One-ra, mert ahogy távolodunk a már hanyadik módosított Mi3S hivatalos bemutatótól? Második asszem? ... egyre inkább úgy sejtem, hogy nagyon nagy lehet az üvöltözés Xiaomi-ék háza táján mert lehet nem lett elég a csak azonos hw a OnePlus-sal meg a MIUI v5 KitKat editionnel. Vagy lehet csak összeesküvés elméletet gyártok...
Aztán az is lehet, hogy éppen minden programozót vénás redbullra kötve túlóráztatnak és az eddig még "át nem emelt" cyanogenmod feature-oket most pakolják bele a MIUI v6-ba. 
-
-
Dominó85
addikt
Tárgytalan... TmallBox kamuzás volt.

-
Dhampir
félisten
Köszönöm a válaszaitokat, megnyugtató a tudat, hogy nem kötelező a buherálás.

-
nash13
aktív tag
Umi x1s-ben életre lehet kelteni a noti ledet?
-
klogw
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Tehát akkor a magyarításnak nincs különösebb köze a rendszer hazai környezetben való megfelelő, problémamentes működ(tet)éséhez,
csupán ahhoz, hogy a magyar júzer is gond nélkül tudja használni, állítgatni a telóját? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dhampir
üzenetére
Xiaomi-n se minden esetben van magyar nyelv. De nagyon könnyen lehet tenni rá.
Ez az előnye a MIUI-nak, hogy elcseszni nem lehet... / na jó azért lehet
/Lenovo rendszerei 90%-ban magyar nyelvűek, azok a részek, amik a gyári Android-okban magyar nyelvűek.
A plusz apk-k viszont általában angol nyelvűek. Mégis egyértelműek.
-
klogw
aktív tag
Ha nem magyarítják az okostelefont, akkor nem lesz alkalmas magyar karakterek bevitelére pl. sms írásakor?
Az nem zavar, ha angol a menürendszer, de szeretnék használni ékezetes karaktereket. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
RPka91
üzenetére
Mondjuk az alap modell, "A" Tenegda, mint olyan. A legtöbb Tenegda modell pedig 2.3.5-ös rendszerre épül. A legismertebbek az i9802 és a T9500-as és a Tengda X5292. Mindegyik Spreadturm SC8810-re épül, épp nemrég nézegettem őket, mert HTM romot keresek és ők gyártottak nekik is...
-
RPka91
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Mármint melyik?

Találtam egy aranyoskát, még nagyon friss és úgy általánosban érdekelne a márkáról a vélemény.
-
RPka91
tag
A Tengda-ról mi a vélemény?
-
tfalcon96
aktív tag
Csináltam külön topikot a Doogee DG350-nek (egyben az Umi X1 Pro-nak is), oda mehetnek kérdések tapasztalatok a telóval kapcsolatban:
mobilarena.hu/tema/doogee_dg350_pixels/hsz_1-50.html -
Graphics
Jómunkásember
válasz
kaszas91
üzenetére
Jelenleg csak angol/kínai VibeUI van, ami 4.4.2-es fejlesztői.
Needrom.com-ra is fel van töltve, ugyanazt linkelném csak. vagy XDA-n. telepítés menete
-
pach-adams
tag
Akinek nem magyar nyelvű a telefonja, és szeretne hozzá magyarosítást, az kérem jelezze felém szándékát, és megpróbálok neki segíteni!

-
slezakimi
senior tag
Szia

Semmi extra. Melózni megfelel.Nem egy tigris.Antutu olyan 5000+. Tudom semmit nem jelent, csak viszonyításnak írtam.Összeszerelésre jónak tünik.Minden müködött rajta, bár hogy mitől vízálló nem jöttem rá.
A hátlap alatt Nekem nem volt tömítés, simán csak 2 csavar fogja.
Kijelző olyan amilyen,kamera csak azért hogy legyen.
Magyar nyelv nincsen, legalábbis amit én rendeltem nem volt.
Ez orvosolható.Root,CWM is megoldható.Üdv
-
XmoD
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Amint megerkezik irok rogton es egy kicsit meg is hajtom

-
Graphics
Jómunkásember
Ne tarts a Mediatektől, lesz 4.4 , ha ez a visszatartó erő.
A nevedből kiindulva: Lenovo
Lenovo S650/S660
Ezek bőven jók, elsőt teszteltem , a másodikban a nagyobb akku, illetve a fém hátlap a plusz.
Lesz majd elvileg újabb Lenovo Qualcomm chippel, de ott sok kritérium nem felel meg. Lenovo A560 / ez a SoC kerül majd elvileg a Moto E-be is, minő véletlen..
,gondolom tesztelik a technikát/Mást nem nagyon tudok, általában a más chipes / Qualcomm / készülékek 1 sim-esek, pár kivétel akad, Moto G dual
Esetleg Xiaomi Hongmi ami szóba jöhetne még.
Huawei Honor 3C
Prestigio nem gyártó, csak matricáznak...
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Dual sim mobilt vennék.
A feltételek mezeiek, de van egy kitétel ami miatt ide fordulok tippért.
Tehát:
- 5” alatti kijelző (4,5 v 4,7)
- IPS!
- 1280 vagy 960 felbontás
- 1 GB RAM
- Belső tárhely mindegy
- Hátsó kamera segédfénnyel („vaku”) fontos
- 4 magos CPU
- És a csavar: mindegy milyen SOC, csak Mediatek nem lehet! Azon kívül akármi!
- Ez a legfontosabb kitétel!Ki mit ajánl?
Jó lenne (bár nem kikötés) ha valami ismertebb gyártótól jönne Lenovo, ZTE, Huawei, Prestigio.Köszönöm
(ja és nem vigyük el a választ oda hogy miért ne mediatek, mert az ilyen meg olyan... nem érdekel. nem kell és kész)
-
klogw
aktív tag
Ilyesmiben tapasztalt kolléga nem gondolt még esetleg egy lenovos csoportos rendelésre?
-
sasa311
veterán
Mi jelenleg a best buy dual SIM készülék a következő paraméterekkel:
- NAGY (min 3000-es) akku
- ROM gyártás van mögötte
- Minőségi összeszerelés
- Lehetőleg 4,5 col, de nagyon max 4,7Fém váz nagy előny lenne.
-
gajdy
csendes tag
Sziasztok!
Pontosan 2 hete rendeltem pandawillről egy telefont, de még mindig processing felirat jön ki a rendelésnél, pedig van raktárukon elvileg. Először rendeltem tőlük, szóval nem tudom hogy megy ez itt, de gyanús hogy sürgetni kell őket. Valakinek hasonló tapasztalat/jó tanács? Mit érdemes ilyenkor írni nekik(pl paypal refound)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest