Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgyurcy
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Doogee DG150-et, letöltöttem a hivatalos oldalról a legfrissebb szoftvert, frissítettem és azóta csak bootloop van, azaz bekapcsolom, megjelenik a "Doogee Titans DG150" felirat és egy idő után újraindul, 2 különböző számítógépen szoftvereztem újra, hátha... de semmi, vagyis de kb 2 alkalommal véletlenül elindult, de betöltés után fagyás lett a vége. MTK chipesből ez az első telefonom, nem tudom mi a hiba, mentésem nincs a telefonról. Kérem aki tud segítsen.

Üdv.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
DJGABI
üzenetére
Van benne magyar nyelv, de nem nekünk készült, ezt kell fogadni. A gyári Lenovos fejlesztések angolul tudnak, azok a részek tudnak magyarul, amik az alap Android-ban is.
Legutolsó Lenovo-m amin nem volt magyar az az A830-as ,de utána már azt is mindenhonnan multi-lang-gal küldték..
-
forzaroma
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Az előző kettő teló mellett még a Lenovo S660 amin gondolkozom, bár valahol azt olvastam annak kevésbé jó a kamerája. Esetleg még a Doogee dg350, de erről nem olvastam még semmi tapasztalatot.
Mindkettőt csak bekapcsolom és használom, semmi "hókuszpókusz" nem szükséges hozzá?:-)
Van amelyik eladó 4-5 dollárért felajánlja a rootolást, arra nincs is szükség ezek szerint?
A másik opció amit ajánlanak néha az a play store, mondjuk az androidnál szükséges. Az sincs rajta alapból?
Bocs ha régebben esetleg más amatőr feltette ezeket a kérdéseket, itt a többségnek gondolom ezek evidens dolgok - de nekem nem! -
forzaroma
tag
iNew V3 , Xiaomi Hongmi lesz valószínűleg, mert fontos a relatív jó minőségű kamera.
-
válasz
forzaroma
üzenetére
Attól függ milyen készüléket veszel. A legtöbb úgy érkezik, hogy kibontás után már rögtön használható. Emellett persze vannak olyan készülékek is (jellemzően az olcsóbb kategóriában), melyeken se magyar nyelv nincs, se google play áruház. Ezek is megoldható problémák, itt biztosan kapsz hozzá segítséget.
Mielőtt megrendeled a telefont, kérdezz rá itt a típusra és meg fogjuk mondani, hogy kell-e valami extrát csinálni vele használat előtt

-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Mint teljesen laikus teszem fel a kérdést:
Hogyha megrendelem a telefont, megérkezik, kibontom, sim betesz- ezek után már csak használnom kell mint egy itthon vásárolttal a nyelv beállítása után, vagy szükség van valami komolyabb beavatkozásra is ami szakértelmet igényel? -
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne egy Star hd9000 tipusú telefon gyári romjára, vagy mentésére.
Leírom az adatait a telónak:
6 colos kijelző hd felbontású
Mtk6582 cpu (4x1300mhz)
Mali-400 3d gyorsító
1gb ram
8gb romNagyjából ennyi, Ez nem jó hozzá.
Elrontottam vele az egész telefont, ezért ha akadna valaki akinek van egy ilyen telója és tudna nekem linkelni egy mentést a teljes rendszerről az lenne a legjobb, mert én romot nem találtam hozzá mást azon kívül amivel elrontottam.
-
interstate76
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Mert mostanra elfogyott a fehér is (nem csodálom, brutáljó vas 100 usd-ért).
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ehhez 40 USD a digi... Videót találtam... Hajszarito és egyebek.... Inkább kifizettem volna vkinek 8eFtot... :-)
-
Graphics
Jómunkásember
Jiayu F1
,csoportos rendelés épp folyik.
Én ezt venném.2400-as aksi van benne, egy keveset fogyasztó SoC-kal, egy nap tuti, inkább 2
Neked mondom?
fent vagy a listán ,ennél olcsóbban normális telefon nincs -
üszök
őstag
Keresem a legolcsóbb kétkártyás androidos telefont. Melyik az? Semmi nem kell,menjen a 2 kártya,Gmail szinkron legyen,és bírja ki reggeltől estig.
Igazából az állapot sem lényeg,csak a költség hatékonyság.Ha valaki rendelkezik ilyennel esetleg,ne tartsa magában.
-
janakbacsi
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
nincs egyik sem raktáron.
-
aytukabozs
addikt
válasz
nimfas
üzenetére
Ha első körben fizettél áfát rá akkor sztem nincs baj, ha nem akkor lehet szívás.
Mindenesetre dokumentálni kell kifele a CN22 nyomtatványt mert úgy tudom abból nálad nem marad, mert ráragasztják a csomagra...Másrészt digitizer csere jóesetben csak kis kézügyességet igényel, asszony hua y300-át legalábbis trékom 20k-ért cserélte volna, én meg rendeltem hozzá kettőfélért kijelzőt, és youtube tutorial segítségével kicseréltem, azóta is tökéletesen működik....

w8-hoz is van tecsőn sok szétkapós videó. -
mrmft
senior tag
Mivel nem bir megjelenni a G2F..
Zopo ZP600+-rol ami szinten 4,3" van valakinek itt szemelyes tapasztalata, erdemes foglakozni vele? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
nimfas
üzenetére
Mivel idehaza kb fél marék ember , HA szedett szét ilyen telefont, így nem biztos, hogy béta-tesztelni kéne a GSM boltban. Ők sem istenek, általában szerződött partnerhez viszik a cuccot..
Lehet jobban jársz, ha visszküldöd. Vagy nem tudom, de itthon kínait nem hinném ,hogy szervizel hivatalos helyen bárki.
Inkább Hardveraprón nézz szét, hogy csinál-e vki ilyet.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Amúgy nem pont az a helyzet, hogy 100 dolcsi alatt nem hagyja a panda érvényesíteni a kezdő kupont? Így ez éppen kiesik ebből a kategóriából... Szerintem mintha próbáltam volna...
-
nimfas
addikt
Hangyányit OFF....de mivel ez a Topic pörög (a telefoné eléggé nem...) és elég sok telefon megfordult a kezeket közt...:
Sziasztok!
Szikeresen levertem az asszony THL W8S-ét... és pókhálós lett az üveg, a touch működik...
Ez esetben EZT: http://thlmobilemall.com/original-touch-screen-digitizer-glass-panel-lens-assembly-replacement-for-thl-w8-p-69.html kell megrendelnem, esetleg más megbízható bolt??? Ha beviszem az alkatrészt és a telót egy mobil boltban ki tudják cserélni, vagy esetleg BP-en van-e valaki aki ilyet már csinált... Siófokon lakom, de van aki fel tudná vinni...Előre is köszönöm!
Ui: a W8 és a W8S eleje ugyanaz? Csak mert sehol nem találok W8S-est... de oda van írva a W8-hoz, hogy W8+ -ra nem jó.... ALUL
-
Dominó85
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
De az irány amin haladnak igen jó. Főleg, hogy a kínai telefonoknál is egyre másra jönnek ki a jobb pont optikával szerelt F2.2 vagy F2.0 egységek. Csak a fránya szoftverezést kellene még tanulniuk.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
Igen, az optikai zoomot kifelejtettem. Abban nyilván erősebb egy kompakt gép.
De ugye nem mindegy, hogy mire akarjuk használni a kamerát.
A casual user úgyis vagy vlogolni akar egy mobilos kamerával, vagy valamilyen random eseményt rögzíteni az utcán, kb. ennyi.
Nekem pl. eszembe sem jutna mobilos kamerával zoomolni optikai zoom nélkül.
A dinamika tartományban is igazad van. Tény, hogy pl. szürkületben már nehezebben lövi be a dinamikát egy mobilos kamera, vagy ugye zárt térből erős napsütésbe való érkezéskor. Éjszakai videózásnál sincs olyan HDR, mint egy kamera esetében. De ugye mindennek elsősorban az az oka, hogy egy 9 mm vastagságú telefonba képtelenség olyan optikát szerelni, ami kiemelkedő minőségben képes minderre. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Kaptam egy levelet a postától, hogy vámárut kaptam (megjött a két telefon), és nyilatkozzak az értékéről. Ilyenkor mit csináljak? Gondolom ha nem nyilatkozok (valami 20 napig őrzik meg), akkor kibontják ők ugye?
-
beers
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Kösz az infót, azért kérdeztem, mert ma rendeltem a minideal-től és sem ott sem a needromon nem láttam a magyar nyelvet!

-
Zeki
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Neked is köszönöm a visszajelzést!
Nekem még az erő sem számít igazán, mert VOIP, GPS, Skype, meg valamilyen web böngésző lenne csak használva. A játékokat letojom. Nem érdekelnek. Viszont a fotózás, kamerázás már lenne használva, ezért nem mindegy a hardver ezen része. sem. Meg hogy valóban megbízható gép legyen.
A Hongmival sem lenne bajom, ha a nyamvadt érintős gombjai alá világítást tettek volna. De csak a képeken piroslik. -
gamegod
senior tag
Végülis Huawei Honor 3c boldog tulajdonosa lettem!
Egyszerűen 1 nap alatt beleszerettem
hihetetlen jó kis telefon
ha valakit érdekel, szívesen írok majd róla egy tesztet 
-
beers
addikt
Valaki forgatott már be JBart-ba Jiayu F1-es romot?

-
sanyee75
tag
válasz
dio001
üzenetére
Nekem THL T100-am van ami gyors,szép de karcsú az akkuidő és az általad felsorolt készülékek legdrágábbja(akkor már a T11 jobb lehet).
Az Iocean készülékeknek gond szokott lenni a GPS-el(általad hardweresen buherálva jobb csak).
Jiayu-k állítólag nem rosszak de tulaj tud pontosabbat.
Szerintem Lenovo házatáján is érdemes körbenézned(nagy akku, jó support, jó anyaghasználat)
Az meg, hogy melyik proci fajta jobb...szerintem az MTK kölcséghatékony és megfelelően gyors de ebbe a vitába nem mennék bele(az én THL T100-am is csak 27000 hoz antutuban) -
Dominó85
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na igen... 1x optikai zoom mellett lehet jobbat készít a Zopo. Csak míg egy 50k-s (teszem azt Panasonic TZ10-30) kamera/kompakt gép emellett videózás közben autófókusszal tud 10-12x optikai zoomolásra, addig a telefon max digitális hányadék "zoomolást" tesz lehetővé. Azért még mindig óriási előnye van egy jobb féle és nem feltétlenül drágább kompaktnak. A Nikon sajnos kevés kivétellel gyárt minőséget az alsóbb árszegmensben. Egy Sony, Panasonic, Samsung annál inkább jobb viszonyítási alap. A kompaktok további előnye a jóval nagyobb dinamikatartomány, fényérzékelés, tényleges képstabilizálás, RAW mentési lehetőség stb...
Ettől függetlenül abban igazad van, hogy az optikai zoom-ot figyelmen kívül hagyva nagyon jó úton járnak a mobilos kamerák és nem feltétlen az MPixelek növelésével. Lásd Zopo, Lenovo, Thl, Xiaomi egyes típusai.

-
Fitzgerald
veterán
Kamera ügyben nem tudok nyilatkozni, de ahogy látom 10 dollár a különbség a két készülék között, pedig a ZTE hardveresen jóval erősebb a Lenovo-nál. Nagyobb felbontású és méretű (akinek számít ez utóbbi, nekem pl. igen) kijelzője van, kétszer annyi RAM van benne, és Intel Atom CPU, ami sokkal combosabb az MT6582-nél. Én mindenképpen a ZTE-t választanám.
Amúgy egészen korrekt kamerák kerülnek manapság ezekbe a kínai készülékekbe, legalábbis ha videózásról van szó. Éppen a múltkor nézegettem a Nikon Coolpix S6500-at, videózáshoz kerestem valami olcsóbb kamerát 50000 forint körül. Hát nem voltam tőle elájulva, főleg úgy, hogy az áfával együtt kb. ugyanennyibe kerülő Zopo ZP810-em jobb minőségű videó készít, mint az a Nikon. Ami ugye kamera. Nem telefon.
A fotózás persze más tészta, fotózásra csak kamerát vennék. -
dio001
tag
Ui:lenovo,zopo,oppo ajanlatok is johetnek.
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni!
Pár napom belül döntésre kell jutnom hogy milyen legyen az új telefonom. Az alábbi paraméterek fontosak számomra.
-4,7ˇ-5.0ˇkijelző
- 2gb/32gb
- 4 vagy 8 mag
- aránylag jó fényképező. de nem készítek művészi képeket vele, csak hirtelen ha kell akkor ne egy pixelvihar legyen.
- jó gps (futáshoz,túrázáshoz)
- Napi max. 1-2 óra netezés.
-nem szoktam játszani rajta
- Keretösszeg: 60-80eft
-Aránylag jó aksi idő.Ami kérdés számomra hogy, az MTK vagy a Snapdragon procival szereltek a jobbak? Illetve hogy ha a Snapdragon jobb akkor kihasználnám-e illetve szükségem lenne-e rá ilyen felhasználás mellett.
Külalak stb. nem nagyon számít. Illetve fontos hogy nagyon kulcsrakész állapot legyen, mert hajón dolgozom és se időm se jó netem nincs hozzá hogy mókoljam a rendszert rajta. Fontos a dual sim, mivel több országban is vagyok. Eddig egy Prestigio 5400-t nyúzok azt cserélem le.
Ezek tudatában amiken gondolkodtam: THL T11, Jiayu , Iocean X7S, THL T100Bármi ötletet szívesen fogadok.
Üdvözlettel: Dio -
Laza...
addikt
Subscribe. Már nem tudom követni melyik is az aktív totyik
-
Zeki
nagyúr
Urak!
Dilemmában vagyok!
Egyre többet szívat a sokéves Nokia E52-m, ideje lenne valami jóra lecserélni...
én ezeket néztem ki, nem tudom melyik lenne a jobb (kamera is fontos, meg hogy világítsanak az érintő gombok ):
ZTE Geek V975
vagy
Lenovo S660évekig szeretném használni.
Ki fogta már ezeket, pláne úgy, hogy mind a kettő járt nála? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
west76
üzenetére
Már csak a véglegesítés hiányzik, a DEV elérhető

-
Graphics
Jómunkásember
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Jó cucc egyébként. Zopo ZP810, a.k.a. Hero H7500+, a.k.a. HKPhone Revo HD4.
Nekem a Zopo által brandelt változat van. A feliraton kívül semmiben nem különbözik a másik kettőtől.
Nem a gyári rom van fent. A topikjában ezt a vietnámi cuccot ajánlottták, jó is amúgy. Már-már majdnemhogy Cyanogenmod-szintű a testreszabhatóság.
Csak kicsit csúnya, és idétlenek voltak a notifikációs/csengő/ébresztő hangok, azokat már cseréltem.
Most jön az optikai tuning. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez miféle szörny?

-
alexw801
senior tag
Ha valakit érdekel a Huawei Honor 3X CWM Recovery flashelése, rootolás, teljes mentés, gapps felrakása és az "immutable.list" eltávolítása, akkor itt olvashatja:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=51
#504Az eredmény: angolul futó stabil telefon.
További feladat: kínai app-ok gyérítése.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ilyen sokszor indítod újra, vagy ennyire gáz a kép?

-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A logo.bin egy rom-szakasz (még csak nem is partíció)
Menteni es cserelni dd-vel , flashtool-lal es CWM szkripttel lehet.
Menteni mtkdroidtools-zal lehet. -
Graphics
Jómunkásember
2 napja pár Lenovo megkapta a 4.4.2-est. a Bátrabbak tesztelhetik, viszont a magyar nyelvről és a gapps-ról le kell mondani.. / persze nem véglegesen, csak kell hozzá vállalkozókedv.
Remélhetőleg lesz olyan elszánt magyar is, aki átfordítja magyarra.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Pont ez a problémám.
Ez az a mappa (images) ami nekem nincs, és nem rejtett. Ugye ugyanebben a mappában - ahol az images mappának kéne lennie - található a két zip a bootanimációhoz, és a power off animációhoz, amiket lecseréltem. Images mappa sehol.Total Commanderrel ha rákeresek a root könyvtárban, egyetlen helyen talál boot_logo file-t, a system/bin mappában, annak is boot_logo_updater a neve. Ezzel kéne valamit csinálnom?
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A logo.bin az amit cserelni akarsz.
Letezik logo builder, talan mar linkeltem is. Ha nem akkor a v970-es toikban keress ra. -
aytukabozs
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
system/media/images/boot_logo?
de csak tippelek!
[szerk.]
xperiahtcrootingrom.com/how-to-change-android-boot-logo-of-mediatek-device-micromax-karbonn/
nem teszteltem!
[szerk.2]
itt is a profi segítség alább
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
Kéne egy kis segítség megint. Le akarom cserélni az első boot képet az MT6589-es készülékemen Nem a boot animációról van szó, azt sikerült. Hanem a képről, ami az animáció előtt jelenik meg bootoláskor.
Nem találtam leírást, csak korábbi MTK chipes telefonokhoz. Valaki tud segíteni? -
aytukabozs
addikt
(párhuzamos topic #127 ) kmarci25
a yoda-avataros fórumtársnak mintha cubotOne-ja lenne, faggasd ki...
részemről ha csak ez a 2 tipus lenne a polcokon akkor a diffi ellenére is a v3-at venném... -
Graphics
Jómunkásember
válasz
aytukabozs
üzenetére
Irj oda pár sort
Ha tudsz nyertél. -
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Már lezárták....
-
aytukabozs
addikt
a modik tudják vajon hogy lett egy v2 topic? sok lesz ez 1 témának...

[szerk.]
látommár

pedig nem is volt elvetélt ötlet egy pancsoló, meg 1 hardcore topic... -
Elkészült az Elephone P8 bejegyzésem, ami segít rootolni, cwm-et telepíteni és rom-ot cserélni a készüléken.
-
Dominó85
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Légyszi ezt ne. Ha tudod, hogy 1 SIM, akkor miért ide írod? Lehet olcsó és faxa, meg minden, de bocsi nem ide való a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone XR világoskék szinben
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, nem váltok márkát, csak Lenovo-m lesz.

Lenovorol nem tudok nyilatkozni 

Tartaléknak kéne.
Csak erre a két dologra kíváncsiak.

király.le vagyok maradva rendesen 
Ha tudsz nyertél.