Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucs12
csendes tag
válasz miklosandras #18373 üzenetére
telefon és a gép között semmi mozgás ! hangot nemad,telepítés nincs!
-
bucs12
csendes tag
válasz miklosandras #18337 üzenetére
Készülék-gép összekapcsol!!
vagy máshogy kell?
-
tabela
tag
válasz miklosandras #17884 üzenetére
kincsesláda
-
ÁrPi2
senior tag
válasz miklosandras #16433 üzenetére
Igazán kiváncsi vagyok! Javított kamera-fókuszmotor-vezérlés (driver) vagy valami amivel javulnak a fényképei, van-e vajon benne? és az USB megosztás az esetleg otg funkciót jelentene?? És ez a rom egy gyors-béta lenne szóval tényleg közel holnap már megjelenik a végleges is ??
-
Sanyesz.
őstag
válasz miklosandras #16433 üzenetére
Még ne köszönd, mert úgy nézem, el leszek vele egy darabig . Úgy értem, hogy ma nem nagyon lesz belőle finomított ROM. De ha összeállt a kép, felrakom dropbox-ra és jelentkezem.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
pojakcs
senior tag
válasz miklosandras #16421 üzenetére
Tapasztalatok a használatban? Minden funkció működik? Feltenném, ha tényleg alkalmas a mindennapi használatra, csak nem akarom ledarálni a belakott rendszeremet, ha esetleg bugos még valami.
Megvárom a Sanyesz féle verziót.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csaba
-
Sanyesz.
őstag
válasz miklosandras #16421 üzenetére
Leszedtem én is az eredeti ZIP fájlt. Magyarítás után csont nélkül felment az 5.5.0.4-es CWM-mel.
Az új/módosult apk-t magyarítását hamarosan megcsinálom (AutoClear, Camera, Superuser, ToDo, Voice Search, Video Player, Google stb.).
Most, hogy van nálam két szűz, eladásra szánt G3 azokon simán ki tudom próbálni, nem kell félteni az adatokat."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
fa4hu
őstag
válasz miklosandras #16402 üzenetére
A német fórum szerint holnap jön ki a 4.1.2 stable. Hiszem, ha látom!
-
ztibor
senior tag
válasz miklosandras #14502 üzenetére
miklosandras: Köszi, kipróbálom holnap.
Sanyesz: Van a kocsiban még régebbről BT-s GPS, és kiszeretném próbálni, ha pontosabb inkább azt használnám.
Amúgy van még egy problémám, a kocsi autósmagnója BT kihangosítós, ha megy a 3 betűs, és beszél mohabá, akkor elkezdi nyitogatni a behúzott képernyőt, és mindenáron kihangosítaná mohabát.
Ezzel mi a frászt tudok kezdeni? (Ez már nagyon off itt, de hátha tudja rá valaki a választ :-) ) -
Dominó85
addikt
válasz miklosandras #14360 üzenetére
Állítólag 50-50% hogy behülyül a gyári SMS. Nekem megtette, de nem nagyon érdekelt, mert lecseréltem másik apk-ra.
* Péter - 06302461862 *
-
Al3xT
tag
válasz miklosandras #14345 üzenetére
Koszi a valaszt!
Nalad is felebred a hangero gombra?
új Motorola Moto E eladó
-
pmikloska
aktív tag
válasz miklosandras #12991 üzenetére
OK, örülünk, légyszíves az első hsz.ben található táblázatot töltsd ki, köszi!
-
GaborJanos
csendes tag
válasz miklosandras #10660 üzenetére
Nagyon köszi, hátha működne, amint wifi közelbe leszek kipróbálom, még itthon nincs netem, csak a párom telojan. A GPRS pipat kivettem, de az sem segített, hátha ez a progi tud valamit. Majd írok, hogy, működik-e, addig is köszi!
-
GaborJanos
csendes tag
válasz miklosandras #10628 üzenetére
Koszi a segitseges. Beadtam a SIM kerest es a PAP-ot. Ujrainditottam es semmi. A net profilon mit ertesz? APN be van irva ibox.tim.it ( olaszban vagyok ezert kell a dual sim). A proxy es port uresek, oda esetleg valami? Koszi!
-
nagyúr
válasz miklosandras #10149 üzenetére
Őszintén? Én is az vagyok! Már elég régóta. Mióta az első képet láttam erről a g3-ról.
Nekem annyira bejön a kinézete, hogy csak na!
És nem bírtam kivárni... vettem egy zte v970-et.Úgyhogy ha megérkezett, akkor várunk róla beszámolót!
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
addikt
válasz miklosandras #7473 üzenetére
Mennyi "egyforma" csomag lesz hamarosan a vámosok előtt... Majd vakargatják is a fejüket, h az égbe van ennyi $30-os telefon a földön...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Bagira01
veterán
válasz miklosandras #7473 üzenetére
Ha hètfön se írnak valami visszaigazolást, akkor èn elindítom a pènz vissza procedúrát.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
szpali
addikt
válasz miklosandras #6319 üzenetére
kúúl
kíváncsian várom az eredményt/tapasztalataidatiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
ktamas55
tag
válasz miklosandras #5151 üzenetére
Köszönöm a kódokat, sajnos a ZP200 asra nem jók.
-
barobag
csendes tag
válasz miklosandras #4705 üzenetére
ZOPO ZP100 SGS 3 rom-ról még mindig
Szia MIKLOSANDRAS !
Ha a led fényerejére találsz valami megoldást akkor az engem is érdekelne.
A kamerát próbáltam (fényképezőgép) az jó
Talán a telefon hangszóró hangereje mintha kicsit halkabb lenne mint a cepexa féle változatban, így viszont nem hallja mindenki körülöttem hogy mit is beszélek, bár néha azért jó volna egy kicsit több hangerő (utcán nagy zajban stb) itt sajnos a teljes hangerőre állítva tudja amit a másikon 3/4-es beállításnál. Erre valami megoldás?Volna egy kérdésem!
A 2.3.6 alatt (cepexa) ha hívtak és beszéltem, akkor is meg tudtam nyitni a telefonkönyvet (biztos ismerős, hogy valaki hív hogy mondd már meg ennek vagy annak a számát). Itt van ilyen opció??, próbálgattam de nem találtam az üdvözítő megoldást. Most akkor marad a régi hurka megoldás és visszahívod hogy megadd a keresett számot vagy elküldöd SMS-ben?
Valami jó ötlet vagy megoldás ez ügyben is érdekelne. -
berigazek
őstag
válasz miklosandras #4588 üzenetére
Amióta segítettél akkor ,,online"...minden jól müxik!!!Köszi szépen!
Majd még kereslek :-),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
válasz miklosandras #4580 üzenetére
Látom,hogy vietnámi nyelven is tudsz:-) Tag is vagy,hogyan értekezel velük,angolul?Qva jó :-) (és milyen telóra tetted fel az sgs3 ROM-ot?)
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
barobag
csendes tag
válasz miklosandras #3664 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS!
Ez a 3790-es antutu a ZP 100 -re rakott 2.3.6. 08. 26 szerjózsi féle rom-mal jött ki?
Te használod? Vélemény?!
Érdemes váltani savyol2-ről (szerinted?)
Érdekelne a véleményed!
üdv -
Novicsok
tag
válasz miklosandras #3664 üzenetére
ZP100, Antutu 3871 (Cepexa 20120826 ROM)
-
Tribebo
csendes tag
válasz miklosandras #2983 üzenetére
Kedves Szaktársak! A ZP100-ra töltött Total Commanderrel csak az sd kártya látható. Mit kell tennem, hogy a készülék tárhelye is kezelhető legyen. Szeretném az IMEI számokat biztonságban tudni, illetve mentést készíteni mielőtt belemásznék a lekébe.
-
Novicsok
tag
válasz miklosandras #2176 üzenetére
Minden apróság számíthat, úgy emlékszem, a küzdelem (ROM csere) során az USB/Debugging beválasztást is el kellett végezni.
Más: akit Puskin nyelve meg személyes emóciói akadályoznak abban, hogy kotorásszon az orosz fórumon, azoknak mégis ajánlom az alábbi linkeket:
1. Az eladók értékelése. Itt a válaszok száma (otveti) mutatja a gyakran használt eladókat. Ki lehet zárni az orosz nyelvi támogatás miatt választott eladókat (.ru, stb), egyébként éppen ők gyanúsak sokszor, sajátjaikat verik át. Tapasztalataim szerint a kínaiak PayPal-lal fizetve (de csak úgy!) nem rizikósak.
http://forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=142. Az MT6575 processzorral szerelt kínai telefonok összehasonlítása:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=46&t=192603. A jól támogatott telefonok, amelyekhez sok ROM, mod és patch van az orosz fórumon.
Itt a sorrend a válaszok (otveti) száma alapján: ZOPO ZP100, Lenovo A750, THLV9, ZOPO ZP200, ZOPO ZP300, THL W1.
http://forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=46 -
hungobungo
senior tag
válasz miklosandras #2115 üzenetére
Ok, ha megjött a telóm akkor azzal végigtesztelem, lehet hogy a kapott anyag szar. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
miklosandras
csendes tag
válasz miklosandras #2087 üzenetére
sajnos továbbra sem jó, a beállításoknál, ha az Adathasználatra kattintok, akkor a Beállítások alkalmazás is leáll.
Ideiglenesen visszacserélem a ROM-ot, ha lesz újdonság szívesen kipróbálom
-
hungobungo
senior tag
válasz miklosandras #2077 üzenetére
Szia,
Tudnál nyomni CWM-ből egy wipe data-t? Lehet hogy csak az a baj az mms + calc appoknál.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
miklosandras
csendes tag
válasz miklosandras #2075 üzenetére
Noh, én voltam a béna. Leszedtem a legfrissebb gyári rom orosz másolatát.
Ha valaki ezzel nem szeretne tökölni: ftp://zp100:zopozp100@5.9.232.37/ZP100_120608-boot_120619_RU.7zMajd rátöltöttem a telefonomra. Recoveryben ezt lementettem
Aztán ezután rátettem hungobungo romját. És láss csodát, végre elindult
Amit az elején észrevettem, az üzenetek (Az Üzenetek alkalmazás sajnos leállt.) és az óra (miután sikeresen beállítottam, utána Az Óra alkalmazás sajnos leállt.) nem működik.
A telefonálás megy mind2 simre. Nemnagyon találtam orosz app-ot. GPS is megy szépen (a gps status-t azért letöltöttem, meg ujrahívtam benneaz AGPS adatokat, aztán 3-4mp alatt megtalálja magát).
A market kiváló.
A teljesítménye jó szerintem, ami meg agy pozitívum, hogy magyar majdnem mindenhol
-
hungobungo
senior tag
válasz miklosandras #2011 üzenetére
ZOPO ZP100 ROM
Üdv,
Ide tettem fel az orosz ZP100_ICS_Cumulative_TextICQ-mod_2012-07-12 magyarított verzióját:
http://www.mediafire.com/?c4g7bo6e0w63phd
Szigorúan tesztelésre! CWM telepítve kell hogy legyen hozzá.
CWM-ben előtte mentsétek a saját telótokat. IMEI-t is mentsétek külön, biztos ami biztos!
Utána ezt lehet flash-elni. Ha esetleg signature errort írna, toggle signature verification off-ot nyomjatok neki...Kérdések a fordítással kapcsolatban:
- egyáltalán megy-e (az új fordító tool-lal készült, úgyhogy ki tudja...)
- megy-e a Telefon és az Mms app (ezek a Mediatek dual sim miatt módosítottak).
- maradt-e benne számunkra felesleges orosz app.
- maradt-e benne angol/orosz nyelven kummunikáló alap program (igen, biztosan maradtÉs további kérdések úgy általában a romról:
- GPS megy?
- kamera működése milyen? pl. HD videó nem szaggat vagy sem?
- Tejesítmény úgy általában?
- Market stabil/jó?
- stb. stb....NINCS TESZTELÉSRE ZP100-AS TELÓM, ÚGYHOGY CSAK TI VISSZAJELZÉSEITEK ALAPJÁN TUDOM MÓDOSÍTANI...
Ide írjatok, ne privátba! köszi!
Hungi
[ Szerkesztve ]
-
barobag
csendes tag
válasz miklosandras #1763 üzenetére
Sziasztok!
Ezt nekem is mondjátok el, hogy honnan és hogyan tettétek fel!
Úgy látszik mazohista vagyok, de érdekel a dolog, mivel mióta visszatettem a Zopo zp100-ra a 2.3.6 -ot (lásd előző bejegyzéseinket) azóta 2 nap az üzemidő, szemben a 4.0 gyári verzióval amivel max 12 óra, már 2 napja megy a teló 1 feltöltéssel.
Szóval, ha egy kicsit szájbarágósan, vagy utalásokkal (link utalással) és rövid leírással leírnátok, hogy kell felfrissíteni, akkor azt megköszönném.
Egyébként Szerjózsi egyik frissítését valahogy rávarázsoltam a telcsire (ezt csak abból gondolom, hogy a fórumban leírtak szerint a dialeren orosz karakterek látszanak -ami egyébként nem zavar mivel csak a számokat használom úgyis) ezért már eléggé bizalom gerjesztők lehetnek ezek a 2.3.6-os ruszki frissítések is.
Várom megtisztelő válaszotokat!! -
Novicsok
tag
válasz miklosandras #1763 üzenetére
Azon már túl vagyok, most a Cepexa 20120628 ROM-ot használom (2.3.6) a 20120708-i frissítéssel, nagyon stabil és jól optimalizált.
Őt csúfolják is a fórumon, hogy a ZOPO ROM készítő osztályt működteti, ami igaz is, annyit csinált már. Meg azért is kap, hogy a 2.3.6-ot szereti, pedig a 4.0.3-ban is aktív. -
barobag
csendes tag
válasz miklosandras #1703 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS és NOVICSOK!
Köszi a segítséget, valahogy visszakínlódtam a 2.3.6-ot, IMEI helyreállítás OK. Egyébként a 2 kártyához 1 db IMEI szám tartozik, csak be kell jelölni a dual sim módot, és akkor mindkettőnél ugyanazt a számot használja, de működik.
Most egy darabig biztos nem nyúlok hozzá a frissítésekhez, ez jó tanulópénz volt, kezdhettem mindent előröl, jó meló lesz (volt). Egyébként örülök hogy MIKLOSANDRAS-nak eszébe jutott egy helyre összemerni a frissítéseket, csak annyi kiegészítést tennék hogy a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod) illetve röviden esetleg hogy melyik mire való (marketfix stb, csak az ami nem egyértelmű) - mondjuk a hurkáknak mint amilyenek vagyunk egy páran, és itt elnézést kérek a profiktól, mindenki sorolja be magát a megfelelő helyre
Azért még érdekelne, hogy a 4.0 verzió számítógéppel történő összekötéséről (mármint, hogy nem viszi át a másolandó fájlokat könyvtárból könyvtárba) mi a meglátásotok, egyáltalán miért olyan olyan káoszos a fájlrendszer, vagy itt is csak az látszódik, hogy artista vagyok a témához.
Novicsoktól továbbra is várom a 2450 mAh akkuról alkotott véleményét. Valamint neki is címzem a fentiekben leírtakat "a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod".
Még egyszer köszi az okosságokat, remélem egyszer én is eljutok oda, hogy tanácsokkal tudom segíteni az új ZOPO zp100 tulajokat. -
oris
aktív tag
válasz miklosandras #1703 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért... hogyan kell átállítani angolra?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
barobag
csendes tag
válasz miklosandras #1701 üzenetére
Előre is köszi Miklós vagy András vagy mindkettő!
Nem tudom meddig bírom még ma, mert agyilag már zokni vagyok a sok erőlködés és próbálkozás miatt, de ha összejön a segítséged alapján akkor legalább hálás leszek, ha már mást nem tehetek érted.
De ha esetleg igen, akkor legalább az ilyen artisták (mint én) is tudnak örülni valaminek. Apropó mit tudsz arról, hogy a 4.0 -nál miért nem látja a telefont a computer, illetve látja de a fájlok másolása nem lehetséges (többek között e miatt is váltanék vissza a 2.3.6 - ra, meg az akku idő, meg a kamera kép, meg a vaku erőssége stb , bár nem mondhatnám, hogy a 4.0 nem tetszetősebb és használhatóbb egyébként)
még egyszer köszönöm előre is!!! -
Novicsok
tag
válasz miklosandras #1662 üzenetére
A Cepexa 20120627 (2.3.6) ROM-ról:
Hát - ízlések és pofonok különbözőek.
Volt egy német fórumozó, ő is ezért sírt az orosz fórumon (angolul), valamit tettek érte.
Engem nem zavar az orosz betűk ottléte, angol és oroszt nyelveket használok állandóan, pl. a legjobb szótár az ABBYY LINGVO, ami orosz bázisú, jelenleg 15 nyelvnél tart, de a magyar nincs közöttük.
A Cepexa ROM-ot a gyári 2.3.6 ROM-mal nem érdemes hasonlítani, teljesen másról van szó. -
oris
aktív tag
válasz miklosandras #1633 üzenetére
Hmmm... az enyémen 4.0.3 van, és napi kb másfél-két óra telefonálással, kikapcsolt 3g-vel kora estére lemerül. Melyik romot tetted rá? Próbát teszek.
A vaku erősebb 2.3.6-nál, mint az ICS alatt? Sebesség észrevehetően javul?
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
oris
aktív tag
válasz miklosandras #1629 üzenetére
Nálad milyen a "vaku"? Használható? Mennyi időt bír ki a készülék egy töltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik