Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Groovebaby
üzenetére
Próbálj ki egy másik launchert, abban eltávolítható a keresősáv és sokkal jobban testre is szabható!
Nekem pl. bármelyik kezdőképernyőn való felfelé swipe-ra bejön az alkalmazástár, lefelé swipe-ra pedig lenyílik az értesítősáv! Nagyobb kijelzőnél aranyat ér, hogy nem kell nyújtózkodni a kijelző tetejéig!
Én pl a Novát használom, de sokan az Apex-ra, ADW Ex-re vagy éppen a Go Launcherre esküdnek.
Adj nekik egy esélyt! A Nova tud a gyáriból launcherből beállításokat importálni, szóval még az átállás sem tart sokáig!@foka
Csak azért érdekes, mert egy GPS antenna cseréje nem tudom mennyire lehet könnyű feladat egy olyan telón, amit először látnak. Írj majd, hogy mire jutottál velük, mert mindenkinek jól jöhet az infó!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest