- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
a gombok nyomásának a variálást próbálgatom most.Kicsit bizonytalan vok abban hogy ha betettem az aksit akkor utána rögtön elengedhetem a jobb és bal alsó gombokat vagy nyomva tartsam addig amig ameddig a ki-be kapcsoló gombot megnyomom.Illetve vajon meddog nyomja a ki-be gombot?? Alapból is kell 5-6 mp a bekapcsoláshoz.A leírásban az van hogy csak egy pillantra.Na ez alatt a pillanat alatt nem történik hosszűú távon sem semmi.Pedig HR csináltam már pár készüléken..
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
válasz
petipetya #15905 üzenetére
Erre a leírásra semmi reakció a készülék részéről :
1. Először kapcsolja ki a készüléket, távolítsa el az akkumulátort a telefonból, és majd tegye vissza újra. 2. Ezzel párhuzamosan tartsa a bal és a jobb gomb alatt az LCD kijelzőn. 3. Ezután röviden nyomja meg és engedje el a Power gombot 4. Csak kövesse a képernyőn megjelenő útmutató hard reset a telefonon a Sony Ericsson Xperia Neo újraindul a gyári friss állapotban, ha a visszaállítási folyamat befejeződött, az adatok és a 3rd party alkalmazások korábban telepített a készülékre már törölték.Esetleg ötlet vkinek?
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Új androidos vagyok.Abban kérnék segítséget hogy telepítettem a készülékre az spb shell majd le is szedtem mert minden más alkalmazás bezárásakor lefagyott a készülék.
Amióta leszedtem azóta viszont a következő történik a telóval . (SE neo 2.3)
-bekapcsolás majd kb.2 perc elteltével megjelenik a Sony logo
-ezután abszolut semmire nem reagál a készülék csak ha csatlakozom a számítógéphez de ott is csak a fentről legördülő menűig jutok elMit tanácsoltok ,mit tegyek??
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest