Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
croli
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15859 üzenetére
bootloop olvass utána
... nem is biztos lehet egy gyári újraflashelés megoldaná
otthon is meg lehet csinálni de sony-ban nem vagyok otthon
viszont a gyári meg minden más felülethez képest király csak megéri e hogy fagyon tőle a teló??[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15868 üzenetére
bocs egybe kell írni bootloop
de sztem neked nem ez van mit is csinál logónál tovább lép??
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15873 üzenetére
akksi ki, be, újraindít megvolt?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sqpp
őstag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15878 üzenetére
rootolva van a telo?
mert ha igen akk rakj fel egy xrecovery-t és full wipe aztán jólesz -
sssz
őstag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15878 üzenetére
biztosan van olyan billentyű kombo, amivel csinálhatsz egy hard reset-et. nem írja a kézikönyve? barátnőm SE minijén volt ilyen,
ennyit találtam róla:
If Sony Ericsson Xperia Neo is frozen or hang, you can still do hard reset through button key combination:
1. First turn the device OFF, remove the phone battery out and then put it back again.
2. Simultaneously hold the Left and the right buttons beneath the LCD display screen.
3. Then briefly press and release the Power button
4. Just then follow the on-screen guide to hard reset the phoneThe Sony Ericsson Xperia Neo will reboot to its factory fresh state once the restore process is complete, the data and 3rd party applications you previously installed on the device already been deleted
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
PaFec
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15884 üzenetére
gyári beállítással szerintem sokat segítenél, abból baj nem lehet!
PaFec
-
petipetya
nagyúr
válasz CSIPÁSKANDÚR #15890 üzenetére
A SonyEricsson updater-t nem próbáltad még? Rádugod a telefont a gépre, elindítod ezt és újrateszi szoftvert.
"nincs rá lezsóidő"
-
sssz
őstag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15890 üzenetére
igen, ez a tévedés, ez nem hard reet csak egy sima factory reset, azaz gyári beállítások visszaállítása. ez csak akkor megy ugyebár ha be tudsz lépni a menübe.
barátnőmnek konkrétan az volt a gondja, hogy a teló teljesen lefagyott, akksi, ki be se segített, semmire nem reagált, el sem indult, a beidézett billentyűkombó segített neki.
próbáld meg a petipetya által javasolt módot is, de ezzel a billentyűkombóval gondot nem okozhatsz.
-
petipetya
nagyúr
-
croli
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15873 üzenetére
Ezt nem értem 2 3 percig majd ottmarad akkor mi az hogz 2 3 perc tehát folyamatosan ott van a logo nem igaz?
-
croli
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15900 üzenetére
Hogyhogy semmi funkció nem megy??
-
petipetya
nagyúr
válasz CSIPÁSKANDÚR #15900 üzenetére
- Telefont kapcsold ki: tépd ki az aksit és tedd vissza
- Alkalmazd a hard resetet sssz leírása alapján (teló kikapcs a fenti módszer alapján, jobb -és balszélső gombot nyomva tartod majd lenyomod a bekapcsot, ekkor előjön egy menü ahol értelemszerűen megkeresed és kiválasztod a hard resetet)
- Ha nem használ, akkor megint kapcsold ki a telefont a fenti módon
- Indítsd el a companion-t és válaszd ki a szoftverfrissítés menüt
- Az magyarul leírja, hogy mit kell tenned. Vsz. csak egy gombot kell majd nyomni a telefonon, az pedig a "vissza" lesz miközben rádugod a kábelre, de a companion végigvezet a folyamatonsim és sd bent maradhat
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
croli
aktív tag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15902 üzenetére
Sztem ezt nem itt kéne megbeszélni mert ez az app topik nem tom melyik topik lenne jó hely na mind1 de ez a bootloop jelenseg annyit jelenr hogy nem tölt tovább a teló a logónál nekem mikor ez volt én rohadrul beszartam
Ja az ilyet nem szokta megoldani a hard reset (legalabbis nalam nem) ilyenkor a legfrissebb gyari romot kell felrakni
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz CSIPÁSKANDÚR #15906 üzenetére
vidd be a szervizbe. gondolom még garis.
biztos jol csináltad a leirtakat? elég ideig tartottad lenyomva a gombokat? ez általában segiteni szokott pedig.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz CSIPÁSKANDÚR #15911 üzenetére
NE OFFOLD ezzel tovább a topikot, van a készülékednek saját topikja, fáradj át oda kérlek.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- World of Warships
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest