- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
legiaap
félisten
Létezik magyar IQ játék, ami ingyen ki is írja az eredményt?
-
haverzozi
csendes tag
A nagysikerű Block Breaker DELUXE csajos-golyós lövős játékot keresném. Találtam vagy 100félét, de ezt a csajos verziót még sehol, valaki help?! x8ra menne.
-
Gyb001
senior tag
Hello mindenki már kerestem sok felé de nem találtam ilyen programot. Van egy zte blade telefonom.És vettem hozzá egy bluetooth mini keyboardot.De a quek en kivül nem tudok vele más játékot játszani létezik/tudtok valami olyan programot amivel be lehet állítani hogy a játékokban pl:nfs shift assisins creed ben lehessen használni Van rajta föl le jobra balra nyíl de az nem müködik(blue inpultot használok) lécc segítsetek
esetleg olyan is jó lenne hogy pl be lehessen álltani hogy amikor egy gombot megnyomok pl:"D" akkor a telefon ugy érzékelje jobbra döntöm az egész telefont(autós játék)
-
engine88
aktív tag
Miért csinálja egy csomó Gameloftos játék első indításnál azt, hogy le akarja tölteni a játékhoz szükséges 80-100MB-os pakkot, de nem tud csatlakozni a nethez.
És csak azt ajánlja fel hogy retry.
Pedig aktív wifi kapcsoalt van. -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Nem jöttök ma este modern combat 2 multizni?
10 játékos, 5 pálya, 4 játékmód, szóval minden adott egy jó játékhoz.
Még van egy pár hely, jelentkezni itt vagy nálam privátban. -
KáZsé Mestör
tag
sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy az Androidos applikációk,gondolok itt elsősorban a játékokra és Igo szoftverekre,amik mondjuk 480X800-as felbontásra lettek írva,azok futnak-e kisebb felbontásokon is,mondjuk 240X400 vagy 320X480?Pl egy Galaxy S-en futó szoftver megy-e egy LG Optimus One-on?
Köszi
-
doncortio
senior tag
Hali!
Most szerváltam egy Optimus GT540-et de tök hülye vagyo ka Markethez és nem tom mit szedjek leFőleg ingyenes cuccok érdekelnének, kéne GPS, játék és ami még elengedhetetlen
Kérlek ajánljatok pár dolgot!
Kösz! -
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Egy minőségi tower defense játékot tudna vki mondani?
-
BalanceR
addikt
Egy remek kis játék:
Robot Unicorn attack -
Saccco
nagyúr
Játék ajánló:
Button Football (Gombfoci) - Magyar játék a marketen - Androlib.blog.hu(#6277) schmo07:
Nem akar frissíteni
Pedig mennyivel jobb a 2.1+ . -
MALK
tag
sziasztok,
láttam neten videókat hogy sima desire-on psx emulátort futtattnak és ps1 es játékokkal nyomják. PL Final Fantasy 7!!!nagyon érdekel ez a dolog valaki csinált már it hasonlót mert az segithetne hogy h áljak neki
pü-ben is várok helpet
előre is köszi -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Nekem olyan program kellene amivel lehet full komplett biztonsági mentést készíteni a telefonról, beleértve minden beállítást, alkalmazást, játékot és azok beállításait. Tehát ami minden adatot képes lementeni a telefonról. Egyébként SE X8-ról van szó, amiben van gyárilag egy progi, de az csak a beállításokat képes lementeni és a marketről telepített appokat, de azt is csak úgy h visszaállításnál újra le kell töltenie és frissen telepíti, tehát a beállítások ugranak! Olyanra gondolok mint pl. az SPB backup a windows mobilos időkben! Azért lenne rá nagy szükségem hogy ne kelljen minden flashelés után félnapig konfigolni a telefont! Ha valaki tudna ajánlani egy ilyen progit azt nagyon megköszönném!
-
r0by
addikt
-
deino
csendes tag
Kongregate: egy market Flash alapú játékoknak, 300 ingyenes játék. Szerintem nagyon jó.
-
fixedgear
tag
Helló!
valaki nem tud infót hogy lesz-e
pl modern combat 2 : black pegasus hd androidra?
vagy a közeljövőben újabb gameloft hd játék?köszi.
-
BalanceR
addikt
Egy kis játékajánló :
Squibble v1.0
Remek hangulatos kis játék, nagyon jó zenével, és 2D grafikával ...
A játékban egy zöld kis vizi-bizbaszt (plankton/medúza/moszat) irányítunk, aki a két csápjával "tarzanozik" a tereptárgyakon...
A cél: meglógni a gonosz tudós tengerparti kastélyából, és visszamenni a tengerbe...
Ellenségeink: a gravitáció, bogarak, patkányok, kiömlött vegyszerek....
Videó a játékmenetrőlLetölthető a zinternetről...
-
volvoguy
addikt
Üdv. Oldalnézetes ugrálós játékot tudtok?
-
volvoguy
addikt
oldalnézetes FREE ugrálós játékot tudtok?
-
masterful87
senior tag
1) Tegnap frissítettem az SGS-t gyári 2.2-es Froyora és most hogy feltelepítettem az Angry Birds-öt feltűnt hogy késik a hangja! Régebben teljesen jó volt, más nem tapasztalt hasonlót? Csak olyan 40 app van fent, semmit se gányoltam, se root, se lagfix.
2) Mielőtt újratelepítettem egyedül az appokban voltam biztos, hogy azokat betudom szerezni, hiszen ott a Market, na igen ám, de egyik kedvenc játékom már nincs benne! Vajon mi történhetett, hogy egy top program csak úgy eltűnt? A Find It: Family Guy-ról lenne szó, hiába kerestem sehol se elérhető már, és letölthető apk-t se találtam! Egy az egybe ezzel a játékkal egyezett meg, ugyanaz csinálta, ugyanaz a felület, csak ez még elérhető: Find it: the Simpsons Talán a jogvédők léptek a készítő tökeire? :S
3) És a végére még egy probléma: eddig nagy megelégedéssel használtam a Network Monitort párhuzamosan a 3G Watchdoggal, jó volt hogy a NM számolta a Wifit is! Most meg hogy újratelepítettem az appokat sehogy se akart elkezdeni számolni a Network Monitor, hiába restartoltam, telepítettem újra! Megnéztem még a futó programok között is ott volt, adatforgalmat mégse számolt! Valaki hasonló probléma?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Én olyan programot vagy oldalt keresek, ahol lehet informálódni, hogy a napokban milyen új programok és játékok jelentek meg androidra. Az se baj, ha fizetős appokról ill. játékokról írnak, csak legyen valami olyan hely ahol ezeket az infókat be tudom szerezni.
-
Saccco
nagyúr
Játék ajánlás:
Spaghetti Marshmallows
Spagettiből és habcukorkából kell benne építkezni.
A cél a pályán elhelyezett körök elérése cukorkával. -
petipetya
nagyúr
Ha már játék, akkor ezeket érdemes megbízható forrásból beszerezni: Monkey Jump 2, Sex Positions, President vs. Aliens, City Defense és Baseball Superstars 2010.
http://android.rook.hu/2011/01/01/ujabb-fereg-android-platformon/
-
viw
aktív tag
halli,
légyszíves ajánljatok olyan játékokat - mindegy milyen típusú - amiket párban (esetleg többen) lehet játszani, két (több) telefonon. tehát egymással játszunk csak épp mindenki a saját telóján. adatkapcsolat bt, wifi, de nem pont olyat keresek ahol a nagyvilággal vagyok online kapcsolatban, hanem inkább egy konkrét játékossal.
köszi, -
Phami
tag
Sziasztok! Tegnaptól egy boldog tulajdonosa vagyok egy Motorola Milestone-nak
2.1-es andro és már rég olvasgatom a hsz-ket így utólag is köszönöm mindenkinek, mert sok hasznos cuccot találtam. Nem tudom, hogy az EQ-s lejátszó megoldódott-e még nem olvastam mindent végig, de tudom ajánlani a powerAMP-et. Odavágós br csak trial
Már első nap root és overclock szóval 850 MH-zen vígan fut a teló
Kérdés, hogy valaki próbált már psx emulátort a telón? és tudtok-e egyéb hasznos dolgokat ajánlani? Már sok jó ötletet láttam, de vevő vagyok az új dolgokra.
Jah és nem-e tudtok valami oldalt ahonnan normális 3D-s gameket tölthetek
Gondolom warez, de egy-két tippet. Quake 3-at sikerült szereznem, meg Fifa 10-et és NFS Shift-et. Ilyen kósza "legendákat" hallottam arról, hogy van egyébként NFS UG2 is, bár még nem találtam róla "hivatalos" infót. Amik szimpatikusak voltak azok a Gameloft HD játékai, de nem találtam free linket hozzá
Help me
-
Saccco
nagyúr
Ki tudja linkelni a rockplayert?
market
És volt egy program , valamilyen notepad amit kezdő oldalra ki tudtam tenni valaki tud ilyet?
sok ilyen van market
És valami jó laucher ki tud?
LauncherPro, ADW
És valami olyan programot ami hangot teljesen lenémítja?
Sound manager
És olyan programot ami ha nincs bekapcsolva akkor is jelzi ha hívtak?
Ha telefon ki van kapcsolva akkor is jelzi, hogy hívtak? Az érdekes
[És ahol sok játék fen van olyan oldal?]
Ez warez.
-
Nova96
őstag
Ki tudja linkelni a rockplayert?
És volt egy program , valamilyen notepad amit kezdő oldalra ki tudtam tenni valaki tud ilyet?
És valami jó laucher ki tud?
És valami olyan programot ami hangot teljesen lenémítja?
És olyan programot ami ha nincs bekapcsolva akkor is jelzi ha hívtak?
[És ahol sok játék fen van olyan oldal?]
És bocs a sok off-t -
Satis
tag
Hali!
Lehet nem ideillő kérdés, de kíváncsi lennék, hogy játszik-e valaki a World Series of Poker c. játékkal? Nekem sajnos előfordul, hogy lefagy és csak az akkukivétel segít. A netes részéréről ne is beszéljünk, ott szinte állandó a disconnect vmelyik játékosnál.
PDA: SGS
Köszi a válaszokat! -
zoli03
őstag
Van még a Labyrinth-hez hasonló játék (aTilt 3D Labyrinth-en kívül)?
-
nagy04
csendes tag
Hali!
Xperia X8 -am van, és mivel nincs se mobilnetem, és wifi sincs most a közelbe, de szeretnék rá játékokat letölteni és az lenne a kérdésem hogy tudtok olyan oldalakat ahol az apk fájlt le tudnám tölteni a gépemre? Csak mert onnan már könnyen feltudnám másolni a telóra.
-
gubacsino
aktív tag
Hamár játék
A GAMELOFT igen magasra tette a mércét, ami nem csak a vizuális megvalósításra értendő, hanem tényleg irányítható és játszhatóak az alkotásaik.
Néhány kivételtől eltekintve, sok eredetiség nincs a gémekben az igazMintha megnézték volna az utóbbi évek sikercímeit a videojáték iparban, és azok klónjait ültetnék át a mobil szegmensbe.
Viszont ezek az "átültetések" nem csak ócska portok! Hanem szórakoztató és érintőképernyőre optimalizált remekművek. A multiplayer lehetőségekről nem is beszélve -
djozsi
senior tag
Lejárt az 5 percem, de lenne még egy.
Láttam az ismerősömnél egy olyan játékot, amiben ha jól emlékszem valami ninjával kellett felfelé haladni úgy, hogy két oldalt fal volt. Ennek a címét tudja valaki? -
djozsi
senior tag
Sziasztok!
Ismer valaki ilyen stílusú játékot androidra?
Roads of RomeEgyet se találok, pedig tipikus casual játék és tökéletesen illene érintőképernyőre.
-
Skynet258
veterán
Köszi a linket.
Egy kicsit a játékos vizekre evezve: Gran Turismo életérzés a Gameloft legújabb játékában. Baromi jó!
-
Arem
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni!
Nemrég vettem egy Sony Ericsson X8 típusú telefont,de nem tudom hogy hogyan kell felrakni rá játékot. A netről már töltöttem le játékot,de nem tudom hogy kell felrakni.
Ezért kérem szépen valaki mondja el mit,hogy kell.Előre is köszönöm!
-
Milan86
tag
Kérdésem lenne, ANGRY BIRDS játékból a reklám szövegelést el lehet tüntetni valahogy?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Valaki elmondaná hogy az angry birds játéknak mi a lényege? -
miketrail91
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem olyan játékot ajánlani amit lehet bluetoothon multiplayerbe játszani? autós,arcade vagy valami jót..
És még valami: a Racing Thunder 2 t FULL ba lelehet valahonnan szedni? -
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a T-nél venni egy alsó-középkategóriás, androidos mobilt. Általános használatra lesz, semmi extra: zene, sms, kevés fénykép, gps, még kevesebb wlan.
Viszont játékok kapcsán érdekelne, hogy...
- gameboid, snesoid, gensoid használatához elég-e egy jobb minőségű rezisztív képernyő, vagy inkább kapacitív, neagyisten multitáccsos kéne? (Nem vagyok válogatós.)
- a masszív nyomkodástól tönkremehet-e idővel a képernyő? A régebbi platform, meg beat em' up játékok igencsak megkívánták a "gyömöszölést", úgyhogy eléggé igénybe lenne véve.A segítséget előre is kösz!
-
dc
tag
köszönöm a válaszokat
x8 ra szeretnék 2-3 játékot feltenni, viszont nem olyan tömeg igényteleneket, hanem szép, akadásmentes, teljesképernyős játékot, mit ajánlotok?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Kakumix #4799 üzenetére
Bocs a hosszabb off-ért.
Ilyen értelemben tényleg van cloud, bár a telepített programok jelentős része max adatbázisokat használ, például az időjárás programok vagy a naptárak, de nélkülük is ugyan úgy működik, csak nincs tartalom, de nem a dokumentumkezelés vagy az adatbázisok elérése igényli a legtöbb erőforrást egy okostelefonon, hanem inkább a játékok és a nagyfelbontású videók rögzítése illetve lejátszása, a sávszél terhelést meg az aktív netezés, program és egyéb fájl letöltögetés vagy frissítés és a streaming videó generálja. A cikk viszont arról szól, hogy a különösen erőforrásigényes dolgok működnek cloud computing alapokon, példaként hozzák a kép és videó szerkesztést. Gondolom van ilyen megoldás ezekre is bár sose találkoztam velük, egy-kettőt viszont néztem már PC-n, jórészt használhatatlanok vagy az offline megoldás sokkal többet tud, túlzásnak érzem, hogy ezeket jelölik meg oknak. Meg aztán minek egy okostelefonba GHz-es, meg lassan kétmagos processzor GB-nyi memória és erős grafikus chip mellett, ha nem csinálnak szinte semmit? A Google docs és a Flash játékok ide sorolhatók, de a webböngészőket már nem tekintjük cloud computing eszközöknek, pedig a PHP például csak a szerveren fut. Teret adhat neki, de ott meg a weboldal maga az eszköz.
A cloud computing ugye nagyon leegyszerűsítve amikor egy kliens program van csak a gépen, vagy még az sincs, csak egy böngészőből elérhető weboldal, ami elküldi az elvégzendő feladatokat adatokkal együtt a szervernek, az végrehajtja, majd visszaküldi az eredményt, így a gép nem végez tényleges számítást az adatokkal. Erős csúsztatásnak érzem a dolgot, azért hoztam fel itt, mert nem tudtam eldönteni, hogy én nem hallottam csak róla, hogy elterjedőben van már ez a megoldás vagy sikerült elsiklani a cikkírónak a cloud és a cloud computing közti különbségek felett. Azt hiszem ahhoz tudnám hasonlítani a cloud computingot, mint a PHP, ami a szerveren fut, cloud, mint a JavaScript, ami a böngészőben fut és csak adatokat vesz a szerverről. Persze rossz példák, főleg mert a JS is a szerveren van, csak nem ott fut. -
bikmakk
tag
Őőő, a letöltési oldalon nem írják, nekem meg ezek szerint szerencsém volt
Bár lehet, hogy a játék egyébként is igényli a nagyobb hardvert ami az újabb nagyképernyős telókkal együtt jár. De azért feketepont nekik, hogy nem valami szélesebb körben játszható játékot választottak...
-
bikmakk
tag
Ma éjfélig a Gameloft ingyen letölthetővé tette a Dungeon Hunter című játékot, ami letölthető innen. Elég kellemes kis RPG, érezhetően nem ingyenes kategória
(Már ha valaki szereti, ha kis képernyőn kell játszani nem tipikus mobil játékot - félreértés ne essék, az irányítása jó.) ~5MB a játék + 241MB-ot letölt még mellé, szóval célszerű wifit igénybe venni
Érdemes figyelni a twitterjüket, decemberben további ingyenes játékokat osztanak ki minden nap iPhonera vagy Androidra. (Ez az első Androidos, még nem maradtunk le semmiről.) -
volvoguy
addikt
Üdv!
Task Killer témához!!
Első Androidos telefonom. Fenn van az Advanced Task Killer, használom manual módban, de általában csak a zenelejátszót és a játékokat szoktam kilőni vele. Viszont van az Androidban Feladatkezelő...az nem ugyanerre való? Ott is van olyan opció, hogy "Kilő". Meg van, hogy Feladatkezelőben kilövöm a Google Search-et, vagy a RoadSynch-et, de pár perc múlva újra ott lesz mind2. Vagy a Feladatkezelőt ne bolygassam inkább?
-
noxon
őstag
Hello!
Szeretnék pár jó játékot feltenni a telóra, mert nincs semmi game rajta. Tudtok egy-két oldalt ahonnét lehet letölteni ilyet ? -
Bagan
aktív tag
legszórakoztatóbb autós játék. Próbáljátok ki:]!
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem éppen a topic témájához tartozik, de talán ti álltok a legközelebb a kérdésemhez, ezért kérném véleményeteket!Jelenleg egy T-mobile Pulse-al rendelkezem, és új telefont szeretnék. Természetesen Android-osat, a kérdés csak az, hogy melyiket. Az ok, amiért le akarom cserélni az a kis kijelző felbontás, és az alacsony cpu órajel. E két dolog miatt nagyon sok játék el sem indul, vagy kilóg a képből, vagy épp szaggat. Meg azért lehetne kicsit gyorsabb a rendszer.
Szóval, amik most nálam számításba jöttek azok a:
-HTC Desire
-Google Nexus One
-Samsung Galaxy S
Ugye a HTC és Nexus One szinte ugyanaz.Nagyon szeretnék egy olyan készüléket, amin röccenésmentesen fut minden, emellett nincsenek beakadások a menüben, nincs az hogy több másodpercet kell várnom valami pici program betöltésére(ha épp úgy gondolja a telefon), nincs az hogy wifi-re csatlakozás közben szaggat a home-ok közötti görgetés, nincs az hogy miközben a market egyszerre 3-nál több alkalmazást tölt le, akkor behal a telefon. Egyszóval tényleg egy olyan telefont szeretnék, ami egy normál felhasználás mellett gyors, és rögtön reagál, nem kell türelmesnek, elnézőnek lenni hozzá és emellett nem szaggatnak az animációk és a játékok sem.
Nagyon szeretnék egy HTC-s készüléket, mert nagyon megfogott a Sense, és én úgy érzem, hogy a HTC tud valamit, és a HTC-s készülékeket nem kell babrálgatni (custom romokkal pepecselni), mert azok egyszerűen már gyári állapotukban is jók. Nem kell a custom rom-ok hetenkénti flash-elésével sok időt eltölteni, és emiatt nincs az, hogy ha újból csinálod ezt a mozzanatot, akár egy kis változtatással is, akkor már nem úgy reagál rá a rendszer.Azonban nagyon fontos lenne most nekem az ár is. Tehát most nem szánok új telefonra 100 000-eket, max 30 -40 000-et. Tehát előfizetéses telefonba gondolkozok, vagy új vagy használt telefonba max 70-80 000-ig (mert a Pulse-omat 30-40-re tartom).
Így jött számításba a Galaxy S is, ami ugye most Telenor-nál 30-ért elhozható. Specifikáció alapján eléggé megveri sztem a Desire-t (mondjuk azért annyira nem, de azért megveri), viszont elég sok rosszat olvastam már róla, és ezek a rossz dolgok pont olyanok, amikért én most pont le kívánom cserélni a jelenlegi készülékemet. Nem a játékok szaggatására gondolok természetesen, hanem a beakadásokra.Galaxy S tulajok: Valóban olyan vészesek ezek a beakadások? Van rá valami mód, hogy ezeket ki lehessen küszöbölni? Itt gondolok olyanokra, hogy custom 2.2, cyagonmod, stb. és semmiképp se olyanokra, hogy seepu és akkor figyeld, hogy mikor dolgozik a cpu, és akkor ne nyúlj a telefonhoz, mert ilyeneket már semmiképp nem akarok csinálni. Egyszerűen használni akarom a telefonomat, akkor amikor akarom, és olyan minőségben, ahogy az elvárható egy több mint 100k-s készüléktől.
Viszont a HTC-nél ott van az, hogy HTC és Sense, és Ledes villanó(ami nekem fontos), a kérdés csak az Kedves HTC Desire tulajok, hogy valóban annyira jó a Desire, ahogy azt gondolom?
Viszont a Desire most nincs jó áron, de gyanítom, hogy karácsony közeledtével lesz még jó akció. Szerintetek?Esetleg más alternatíva a megadott költségkereten belül? Vagy vegyem meg a Galaxy S-t, mert van az annyira jó, hogy ennyi pénzért nem szabad ott hagyni? Esetleg várjak még valami karácsonyi akcióra, esetleg egy Desire akcióra?
Válaszotokat előre is köszönöm, és bocs a hosszú Off-ért!
De, hogy on is legyek:
Próbáljátok ki a winamp-ot! Van egy nagyon hasznos funkciója! Automatikusan felcsatolja az sd kártyát, ha gépre csatlakoztatjuk a telefont! -
david1212
tag
Az aláírásomban szereplő weblapon is próbálom összegyűjteni a jobb appokat és játékokat. Ha van kedvetek nézzétek meg, illetve ha van ötlet mit tegyek fel akkor azt is várom.
-
Pubszon
veterán
Gensoid Lite(SEGA Genesis Emu)
Ehhez az emulátorhoz honnan tudok játékokat leszedni? -
BalanceR
addikt
Játékajánló:
Guns'n'Glory
Akiknek a tower-defense mond valamit, azok már nagyjából sejtik, mi lesz itt a téma. A környezet western, a grafika csillagos ötös, a hangok dettó, a játékmenet pedig szintén nagyon addiktív. A kanyonban zarándokló telepesek lelövöldözéséért / felrobbantásáért pénz jár, amiből új zsoldosokat vehetünk, illetve fejleszthetjük a régieket. Az egységek mozgathatóak, és kellően változatosak: az alap cowboy mellett van itt dinamitot hajigáló mexikói bandita, gyújtónyilas indián, tüzérségi ágyú, vonatra szerelhető géppuska, és az egységeinket erősítő / gyorsító powerupok. A játéknak egy hátránya van: nem egy perces szórakozás. Egy-egy pálya végigküzdése néha akár 15-20 percet is igénybe vehet, ami azért nem kevés. -
BalanceR
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az AngryBirds bővíthető valahogy pályákkal?
(Sikerült ledarálni az összes pályát, de szívesen játszanék még vele, az egyik legjobb játék) -
deino
csendes tag
Anno appdroidra írtam pár jól sikerült játékról, ezeket érdemes kipróbálni.
-
Bagan
aktív tag
Fruit Ninjan és az Angry Bird- en kívül van még ilyen nagy sikerű játék? Ezek nagyon lekötnek. Óráka is akár. Megunhatatlan.
-
BalanceR
addikt
Egy remek multiplayer játék androidra:
Cestos2 -
Bagan
aktív tag
Grafikailag melyik a legszebb játék androidon?
-
csokimikulas
tag
Végre sikerült végig olvasnom a topicot.
Rengeteget tanultam belőle, viszont van egy játék, amit keresnék. Nem tudom van-e egyáltalán ilyen telefonra, és főleg androidra. Volt vmi olyan game, hogy egy ház különböző szobáit mutatta képen, volt egy lista angolul, hogy a szobában miket kell megkeresni, amik el vannak rejtve a képen. Nem tudom így érthető-e.
A nevét sajna nem tudom. Létezik ilyen telóra?
-
BalanceR
addikt
Na...
Jöhet valami új játék...
Végre végigvittem a Plants VS Zombies-t -
Janoo_07
aktív tag
Helo! 2 napja van Androidos telóm egy LG Gt540-es, kérdésem az lenne hogy tudnátok-e olyan progit mondani amivel sd kártyára tudom menteni a játékokat progikat. Előre Köszi
-
ForRedGlory
félisten
Aki már várja a Plants vs. Zombiest Androidra, örülni fog:
Leave Devil Alone. Ugyanaz csak pepitában, és rohadt jó játék. Amióta feltettem, ezt tolom folyamatosan, nagyon bejövős.
-
z0d1AK
nagyúr
(#3365) magyar777: már a 43-nál járok én is.
(#3368) Inarus: ennek a játéknak segítséggel nem sok értelme volna.
(#3371) llaszlo: annyira nem vágott hanyatt az angol nyelv, csak fél nap után jutott eszembe, hogy van magyar is benne.
(#3372) Syd69: Tattoo-ra én sem tudtam reggel feltelepíteni, hibát írt ki
-
z0d1AK
nagyúr
Ajánlanám figyelmetekbe ezt a játékot is.
Most töltöm, ígéretesnek tűnik. -
deino
csendes tag
válasz
BalanceR #3289 üzenetére
...meg hogy kb. köze nincs a rendes Plants. vs Zombieshoz. Butítva van minden, játékmenet szinte nullára gyalulva, élvezhetetlen klónszerűség. Ha játszottál már, vagy egyáltalán bárhol láttad már a PC / iPhone / bármi verziót, akkor ennek a közelébe menni se érdemes. De tényleg, csak fel fogod húzni magad rajta, mint én. (PC-n többször is kipörgettem, nagy kedvenc.) Sőt, ezt még azoknak se ajánlom, akik nem találkoztak semmilyen formában a Plants. vs Zombies nevű remekművel, mert csak rossz szájízzel fognak távozni a game mellől, és nem értik majd, mire a nagy felhajtás.
-
AMD Power
titán
Ingyenes témák,játékokat honnan tudok hozzá letölteni?
-
BalanceR
addikt
Tudna ajánlani valaki jóféle "gondolkodós" "fizikás" játékokat?
Olyasmire gondolok, mint:
Angry Birds
Blow Up
Shot U
Space Physics
Amtalee
Szóval ezen a vonalon keresek játékokat... -
The IT guy
tag
Sparse tetszik, pont ilyesmit kerestem, köszönöm szépen!!!
Lenne még 1 kérdésem. T-Mobile Pulse-on is működik ez a gameboy advance emulátor?
Mármint normálisan irányíthatóak a játékok, és nem laggolnak?Előre is köszi,
T.I.G
-
llaszlo
veterán
válasz
ForRedGlory #3140 üzenetére
Van egy olyan játék, mint a worms, csak itt valami kis gombócokkal kell játszani.
-
kenny123
addikt
Elnézést a duplázásért, a fentebb említett játékot letöltöttem, de valamiért a képernyőméret nem stimmel, az is lehet attól hogy béta? Picit néha laggzik is, de az érthető.
-
BalanceR
addikt
A Worms is kijöhetne már, az egyik legjobb játék, ami viszonylag egyszerű, mégis szórakoztató...
-
Cyberpunk
félisten
Hali kéne nekem egy kis segítség játék ügyben. Aki jártas ez ügyben. De inkább privátban ha lehetne
-
Sonja
nagyúr
-
VD
őstag
Ha valaki szereti az egyszerű, pár perces unaloműző játékokat annak ajánlom a marketben ingyenesen elérhető aTilt 3D Labyrinth-et. "Old School döntögetős golyó labirintusos stuff". Rengeteg pálya, plusz még több letölthető.
-
KeFe
tag
Úgy látom nem annyira olvastad el mit tud az app.
Ha van egy wii kontrollered, akkor azzal tudod irányítani a telefonon lévő játékokat. Kérdés hogy mi értelme van... max tv-re kötve tudom elképzelni. Mondjuk ha repülővel mész nyaralni de már nem fér a csomagba a wii csak a kontroller és a gyerek ne unatkozzon...
Sűrűn előfordul -
Senhi
aktív tag
Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)
-
freeapro
senior tag
Feltettem a marketra egy memória játékot. Töltsétek le és teszteljétek pls.
Blogom -
sagesz93
addikt
válasz
legiaap #2847 üzenetére
az nem azt jelenti, hogy jelen pillanatban is zabálná az akksit
csak az appok közül, az ette az elmúlt időben
(a mozgásérzékelős appokat mindig magas százalékkal jelzi)
pl. most nekem a system, cell phone, phone idle ette az akksit, mást nem is mutat
ha mondjuk radiantoznék(azt szoktam mostanában), akkor azt ki sem írná, viszont ha valami mozgásérzékelős játékkal játszanék, már írná -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Milyen AR(kiterjesztett valóság) játékok vannak Androidra? Hardverigény nem gond, érdekel fizetős is.
-
llaszlo
veterán
válasz
Ghostface #2700 üzenetére
Én a data backupra gondoltam. A vírusirtónak meg sok értelme még szerintem nincs.
Vírusok meg lesznek ígyis-úgyis. A rootolt telefonok fokozottabban veszélyeztetettek. A vírusok terjedését úgysem lehet meggátolni terjedésükért leginkább a user a felelős, hogy letölt minden vackot így a vírusokat is. De azért nem mindig a user a hibás, mivel olyan jól el tudják rejteni ezeket a károkozókat, hogy nem is tudod, hogy azt telepítettél.
Ha a rendszer jobban hasonlítana egy Linuxhoz akkor ezek nagy részét ki lehetne szűrni, de semmi olyan védelem nincs benne ami alap még az ennél jóval egyszerűbb linux rendszereknél is. És ez az egyik nagy hátránya az Androidnak.
Vírusirtónak lehet, hogy lesz értelme majd később, de most még nincs nagyon. Sajnos minden rendszerre eljutnak az ilyenek előbb-utóbb. És ez leginkább a felelőtlen userek miatt van. És ezért más is szív.
Zárt rendszer? Semmi zártság nincs benne. Pont ez a gond. iPhonra is vannak károkozók, de ott legalább van némi ellenőrzés az App Storeban, de a Marketen semmi nincs. Pár hete láttam egy cikket ahol összehasonlították a két rendszer és Androidon az appok 47%-a tartalmaz valamilyen 3rd party kódot, míg iPhone esetében csak 23%. Ez eléggé elgondolkodtató adat. Ez is a lookouthoz kapcsolódik
Terjedni meg terjednek mindennel, háttérképpel, játékkal egyéb appba épített 3rd party kódokkal stb. -
llaszlo
veterán
-
aggleány
addikt
Láttátok már, hogy az iPhone lopja a játékainkat? Még honlapot is csináltak az 1.6-os játékoknak! donutgames.com Pl. máris ott figyel nekik a Traffic Rush.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest