- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Ghostface #2700 üzenetére
Én a data backupra gondoltam. A vírusirtónak meg sok értelme még szerintem nincs.
Vírusok meg lesznek ígyis-úgyis. A rootolt telefonok fokozottabban veszélyeztetettek. A vírusok terjedését úgysem lehet meggátolni terjedésükért leginkább a user a felelős, hogy letölt minden vackot így a vírusokat is. De azért nem mindig a user a hibás, mivel olyan jól el tudják rejteni ezeket a károkozókat, hogy nem is tudod, hogy azt telepítettél.
Ha a rendszer jobban hasonlítana egy Linuxhoz akkor ezek nagy részét ki lehetne szűrni, de semmi olyan védelem nincs benne ami alap még az ennél jóval egyszerűbb linux rendszereknél is. És ez az egyik nagy hátránya az Androidnak.
Vírusirtónak lehet, hogy lesz értelme majd később, de most még nincs nagyon. Sajnos minden rendszerre eljutnak az ilyenek előbb-utóbb. És ez leginkább a felelőtlen userek miatt van. És ezért más is szív.
Zárt rendszer? Semmi zártság nincs benne. Pont ez a gond. iPhonra is vannak károkozók, de ott legalább van némi ellenőrzés az App Storeban, de a Marketen semmi nincs. Pár hete láttam egy cikket ahol összehasonlították a két rendszer és Androidon az appok 47%-a tartalmaz valamilyen 3rd party kódot, míg iPhone esetében csak 23%. Ez eléggé elgondolkodtató adat. Ez is a lookouthoz kapcsolódik
Terjedni meg terjednek mindennel, háttérképpel, játékkal egyéb appba épített 3rd party kódokkal stb.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest