Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Egyébként ha már a garanciánál járunk, számoljuk össze, ki hány droidost ismer (akit tényleg ismer, nem csak hallotta, mikor a szomszéd látta...), aki a root (csakis a root) miatt bukta a garanciáját (főleg, hogy gar a hardverre van, és nem egy eleve nyílt oprendszerre). Biztos érdekel ást is, nem csak engem (mert én tényleg kiváncsi vagyok) (Olyanról elég sokról tudok, hogy pl. átpartícionálás miatt, meg rendszerfrissítés miatt lett tégla a rootolt tel, és cserélték neki
) Részemről off vége.(#11093) Tesztelo.hu : Az okosokat érdemesebb volna idézőjelbe tenni
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert. -
róland
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Easy Tether, viszont csak USB-n megy.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Killing
üzenetére
Az alap sztori az,hogy a malacok ellopják a madarak tojásait akik ezen bediliznek és meg akarják nyúvasztani a cocákat.Mindezt úgy teszik,hogy egy csúzliból tudod őket kilőni.Több féle madártípus létezik.rengeteg pályával.
ha vizuális típus lennél
Aktív témák
- IPhone 15 PRO MAX 256 GB natúr titán
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Részemről off vége.
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.