- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan Rádió-alkalmazásra lenne szükségem, ami mp3-ba, vagy vmilyen más elterjedtebb médiaformátumba képes adást rögzíteni előre időzítetten, rendszeresen.
Tud vki ilyesmiről?
-
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Igen, én is az X8, és az LG GT540 között vacillálok. Az előbbi mellett szól a jobb kijelző, utóbbi mellett pedig a jobb fényképező - ezért kérdezem, hogy elég-e egy jobb rezisztív, mert akkor kapásból az LG lenne.
X8-ból fekete változat (és valszeg LG-től a P500) jövőre érkezik a T-hez, lehet kivárom.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "1 évre tervezett"? És mik tartoznak a maradék 30%-ba?
-
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a T-nél venni egy alsó-középkategóriás, androidos mobilt. Általános használatra lesz, semmi extra: zene, sms, kevés fénykép, gps, még kevesebb wlan.
Viszont játékok kapcsán érdekelne, hogy...
- gameboid, snesoid, gensoid használatához elég-e egy jobb minőségű rezisztív képernyő, vagy inkább kapacitív, neagyisten multitáccsos kéne? (Nem vagyok válogatós.)
- a masszív nyomkodástól tönkremehet-e idővel a képernyő? A régebbi platform, meg beat em' up játékok igencsak megkívánták a "gyömöszölést", úgyhogy eléggé igénybe lenne véve.A segítséget előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest