- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan Rádió-alkalmazásra lenne szükségem, ami mp3-ba, vagy vmilyen más elterjedtebb médiaformátumba képes adást rögzíteni előre időzítetten, rendszeresen.
Tud vki ilyesmiről?
-
Általában eléggé vigyázok a cuccaimra, szóval jó lesz az két évre is.
A kijelző kapcsán pedig csak arra vagyok kiváncsi, hogy jól megy-e vele a gameboid.
Ez lenne az első érintős telóm. Haverom 5230-asát próbáltam (persze nem játékra), és nekem tökéletesen működött a rezisztív.Nundee K.: Sajna abban a gépben nincs túl sok bizodalmam, T-nél meg már nem is kapni.
-
Igen, én is az X8, és az LG GT540 között vacillálok. Az előbbi mellett szól a jobb kijelző, utóbbi mellett pedig a jobb fényképező - ezért kérdezem, hogy elég-e egy jobb rezisztív, mert akkor kapásból az LG lenne.
X8-ból fekete változat (és valszeg LG-től a P500) jövőre érkezik a T-hez, lehet kivárom.
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "1 évre tervezett"? És mik tartoznak a maradék 30%-ba?
-
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a T-nél venni egy alsó-középkategóriás, androidos mobilt. Általános használatra lesz, semmi extra: zene, sms, kevés fénykép, gps, még kevesebb wlan.
Viszont játékok kapcsán érdekelne, hogy...
- gameboid, snesoid, gensoid használatához elég-e egy jobb minőségű rezisztív képernyő, vagy inkább kapacitív, neagyisten multitáccsos kéne? (Nem vagyok válogatós.)
- a masszív nyomkodástól tönkremehet-e idővel a képernyő? A régebbi platform, meg beat em' up játékok igencsak megkívánták a "gyömöszölést", úgyhogy eléggé igénybe lenne véve.A segítséget előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged