- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
bok92
addikt
-
canniball
nagyúr
Angol szótár
Beszél is, illetve valamennyit tud németül és franciául. No és ingyenes. -
Jadro
veterán
Van bugja azért. Az üzenetek ikont húzd be a körbe, lefagy.
Mondjuk ez javítható ha beállítod egyénileg az üzenetet arra az ikonra a beállításokban. A másik, meg ha kétszer nyomod a home gombot ( sgs2-n legalábbis) akkor szépen felold.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a cucc, bár ma reggel mindenképpen először a gyári feloldást kellett megcsinálnom és "alatta" még ott volt ez a lockscreen. Csak úgy állt helyre hogy az agile-t ki/bekapcsoltam.
-
syl5
őstag
-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.
-
schummy
tag
Mondjuk a winampnál az, hogy automatikusan csatlakoztatja nem feltétlen előny, nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni, mert nem töltöttem le, mivel a Desire lejátszója mindenben megfelel nekem. Én még a Hero-nál szerettem bele a Sense-be és szerintem a Galaxy S annyival nem jobb, hogy a Sense-t "beáldozzam" emiatt.
-
CHIPman
nagyúr
Szerintem a beakadások abszolút nem vészesek. A Samsung sz@rakodik a froyo buildekkel, így még használható gyári nyers froyo(szerintem) nincs. Viszont az első jobbnak mondható(JPK) froyo buildnek nekiugrott nagyszerű rommerünk, SztupY, aki egy igen jó sebességet kihozott belőle, ami az újabb verziókkal csak javult. Én jelenleg JPK-t használok egyéb gondok miatt, de egyszer majd én is felveszem a tempót. Az eddig általam összegyűjtött pro/kontra dolgokat elküldöm PÜ-ben.
Én abszolút elégedett vagyok vele, közelre a 4"-os képernyővel is elég jól lehet világítani, ha van megfelelő programod.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged