- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
HorCsa1982 #18870 üzenetére
Nézd meg nincs-e elállítódva a gépeden/telefonodon az időzóna!
-
syl5
őstag
válasz
DonMedve #18838 üzenetére
A beépített Google Latitude szolgál erre. Rajta van a telefonodon (ha nincs, go to market), elindítod, engedélyezed a nyomon követést, és végzi a dolgát.
Pontosabban nem tudom, mert én nem használtam.Vannak alternatív tracking alkalmazások is. Talán azok jobbak.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Valami alapos telefon tesztelő appot tudtok?
Olyan gondolok, hogy egy app-ban kijelző tesztek (pixelhiba, stb), GPS test, hangszóró, mikrofon teszt, wifi, Bt, stb.
Használt telefon vételéhez kellene. -
syl5
őstag
Sziasztok!
Ki milyen szótár programot használ?
Melyek a legjobbak szerintetek?
Hangos angol preferált, de jó lenne német is. -
syl5
őstag
"Van bugja azért."
Tudom, olvastam. Egyébként nálam (Blade) nem fordult elő az üzenetes bug, szépen megnyitotta az alap üzenetkezelőt is. Amúgy lehet az a hiba nálatok, hogy a program a full alap üzenetkezelőt keresné, csak Touchwiz, meg egyéb felületek mellett nem találja...
A másik bug sem jelentkezik, de mondjuk ez lehet csak azért, mert ezt a Blade-et semmivel sem lehet rávenni arra, hogy alvásból a bekapcsoló gombon kívül bármire is ébredjen...
-
syl5
őstag
Sense 3.0 lockscreen - Agile Lock
Nekem nagyon bejön! Szép, igényes, hasznos és nem utolsó sorban nem olyan gagyi, mint az eddigi lockscreen programok (teljesen gyári hatást kelt)!
-
syl5
őstag
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Call meter NG-hez szeretnék egy kis beállítási segítséget kérni!
A T-s Eco-hoz kellene belőni családbarát kedvezménnyel.Konkrétan:
Hívásdíj:
-Hálózaton belüli irányba (30-asok) 29 Ft/perc
-Hálózaton kívüli irányba (20-asok, 70-esek, vezetékesek) 39 Ft/perc
SMS:
Bármely időszakban belföldi irányba 29 Ft/db+Családbarát kedvezmény egy számra, és ugye az ingyenes ügyfélszolgálat.
Az addig oké, hogy a kivételekhez felveszem a családbarát kedvezményes számot, és az ügyfélszolgálat számát. Az is oké, hogy beállítom neki, hogy két tarifával számítson. De ha már a kivételek között szerepel a két ingyenes számom, akkor hogyan tudom beállítani azt, hogy a 30-asokat 29 ft-ért a 20-asokat, 70-eseket 39 ft-ért számolja?
-
syl5
őstag
Call Recorder
Nem tudom, hogy mindkét fél hangját rögzíti-e, de automatikusnak tűnik, és ingyenes is! Egy próbát megér, próbáld ki! Írd majd meg azért, hogy jó lett-e!Market:
Nálam is vacakol T-mobile Pulse-al.
Egyébként nekem bizonyos app-okat meg se talál a market. Ilyen pl az Angry Birds, Quick Settings. Nem tudjátok ez miért van? -
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem éppen a topic témájához tartozik, de talán ti álltok a legközelebb a kérdésemhez, ezért kérném véleményeteket!Jelenleg egy T-mobile Pulse-al rendelkezem, és új telefont szeretnék. Természetesen Android-osat, a kérdés csak az, hogy melyiket. Az ok, amiért le akarom cserélni az a kis kijelző felbontás, és az alacsony cpu órajel. E két dolog miatt nagyon sok játék el sem indul, vagy kilóg a képből, vagy épp szaggat. Meg azért lehetne kicsit gyorsabb a rendszer.
Szóval, amik most nálam számításba jöttek azok a:
-HTC Desire
-Google Nexus One
-Samsung Galaxy S
Ugye a HTC és Nexus One szinte ugyanaz.Nagyon szeretnék egy olyan készüléket, amin röccenésmentesen fut minden, emellett nincsenek beakadások a menüben, nincs az hogy több másodpercet kell várnom valami pici program betöltésére(ha épp úgy gondolja a telefon), nincs az hogy wifi-re csatlakozás közben szaggat a home-ok közötti görgetés, nincs az hogy miközben a market egyszerre 3-nál több alkalmazást tölt le, akkor behal a telefon. Egyszóval tényleg egy olyan telefont szeretnék, ami egy normál felhasználás mellett gyors, és rögtön reagál, nem kell türelmesnek, elnézőnek lenni hozzá és emellett nem szaggatnak az animációk és a játékok sem.
Nagyon szeretnék egy HTC-s készüléket, mert nagyon megfogott a Sense, és én úgy érzem, hogy a HTC tud valamit, és a HTC-s készülékeket nem kell babrálgatni (custom romokkal pepecselni), mert azok egyszerűen már gyári állapotukban is jók. Nem kell a custom rom-ok hetenkénti flash-elésével sok időt eltölteni, és emiatt nincs az, hogy ha újból csinálod ezt a mozzanatot, akár egy kis változtatással is, akkor már nem úgy reagál rá a rendszer.Azonban nagyon fontos lenne most nekem az ár is. Tehát most nem szánok új telefonra 100 000-eket, max 30 -40 000-et. Tehát előfizetéses telefonba gondolkozok, vagy új vagy használt telefonba max 70-80 000-ig (mert a Pulse-omat 30-40-re tartom).
Így jött számításba a Galaxy S is, ami ugye most Telenor-nál 30-ért elhozható. Specifikáció alapján eléggé megveri sztem a Desire-t (mondjuk azért annyira nem, de azért megveri), viszont elég sok rosszat olvastam már róla, és ezek a rossz dolgok pont olyanok, amikért én most pont le kívánom cserélni a jelenlegi készülékemet. Nem a játékok szaggatására gondolok természetesen, hanem a beakadásokra.Galaxy S tulajok: Valóban olyan vészesek ezek a beakadások? Van rá valami mód, hogy ezeket ki lehessen küszöbölni? Itt gondolok olyanokra, hogy custom 2.2, cyagonmod, stb. és semmiképp se olyanokra, hogy seepu és akkor figyeld, hogy mikor dolgozik a cpu, és akkor ne nyúlj a telefonhoz, mert ilyeneket már semmiképp nem akarok csinálni. Egyszerűen használni akarom a telefonomat, akkor amikor akarom, és olyan minőségben, ahogy az elvárható egy több mint 100k-s készüléktől.
Viszont a HTC-nél ott van az, hogy HTC és Sense, és Ledes villanó(ami nekem fontos), a kérdés csak az Kedves HTC Desire tulajok, hogy valóban annyira jó a Desire, ahogy azt gondolom?
Viszont a Desire most nincs jó áron, de gyanítom, hogy karácsony közeledtével lesz még jó akció. Szerintetek?Esetleg más alternatíva a megadott költségkereten belül? Vagy vegyem meg a Galaxy S-t, mert van az annyira jó, hogy ennyi pénzért nem szabad ott hagyni? Esetleg várjak még valami karácsonyi akcióra, esetleg egy Desire akcióra?
Válaszotokat előre is köszönöm, és bocs a hosszú Off-ért!
De, hogy on is legyek:
Próbáljátok ki a winamp-ot! Van egy nagyon hasznos funkciója! Automatikusan felcsatolja az sd kártyát, ha gépre csatlakoztatjuk a telefont! -
syl5
őstag
Sziasztok!
Kipróbálta már valaki a Beautiful widget új, 2.96-os verzióját?
Én feltettem és a configure menüje így szét van esve. Másnak is ilyet csinál? -
syl5
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazás létezik, amely bizonyos, általam megadott progiknál letiltja a háttér net kapcsolatot?
Valamin olyan, ami lehetővé teszi, hogy a home képernyőn bárhova tehessem az ikonokat, tehát kapcsolja az automatikus igazítást?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest