Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz csabyka666 #162611 üzenetére
Igen, lehet ilyen direkt tiltás. Pl. TV appok jogi okból, vagy üzleti érdekből szokták tiltani a külső megjelenítőt. Az nem valószínű, hogy egy futópad segédalkalmazása tiltaná.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
AtHoS
nagyúr
válasz csabyka666 #162597 üzenetére
Azért nehogy pofára ess, mert van olyan APP, amit nem lehet semmilyen módon tükrözni/cast-olni. A kérdéses APP-ról nem írtál semmit, szóval gondoltam megemlítem, nehogy utólag szembesülj ezzel a ténnyel
read-only mode on the forum
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz csabyka666 #162594 üzenetére
Nekem Ultrám van. Használtam tükrözésre, biztosan tudja. A CC3 és az Ultra között az a különbség, hogy az utóbbiban a vas erősebb (4K támogatás) és gyárilag Lan -képes táppal csomagolják. Működésben ugyanolyan, mint a CC3. A CCWGTV -ben még egy kicsit erősebb a vas, van hozzá táv és appokat is lehet rá telepíteni. Tükrözéshez overkill. Ha videót szeretnél róla, akkor a "chromecast screen mirroring" -ra keress! Vigyázat, a CC -ket hamisítják! Csak megbízható helyről szabad vásárolni. Egyébként Chromecast topik.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz csabyka666 #162590 üzenetére
továbbá pl:
Chromecast 3
Chromecast with Google TV
Realme stick 4K[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Somatom
veterán
Az Anycast, EZcast, stb is jó lehet, ha a teló támogatja a Miracastot. Egyébként a biztos, az valamilyen Chromecast -képes eszköz. Pl. Chromecast 3, Chromecast Ultra, CCWGTV (Chromecast With Google TV), stb. A Chromecast eszközök működéséhez a bekapcsolásnál kell minimális internet (egy azonosítót kell kapjon a Google -tól).
-
MODERÁTOR
Olyan eszközt keress, ami Chromecast-képes.
Újabb Mi Box/Stick eszközök vannak: Mi Box S, Mi Stick, Mi Stick 4K. De persze, más is szóba jöhet, a többi márkákban nem vagyok otthon.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #162587 üzenetére
Nekem is ilyen tévém van. Egy Chromecast-képes Mi Box 3-at vettem, megy vele a képernyő kivetítés.
Xiaomi 13T
-
Oldman2
veterán
válasz csabyka666 #155623 üzenetére
Akkor túl korán korán feladtad...
-
szimi57
őstag
válasz csabyka666 #155616 üzenetére
MacroDroid.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kanyi51
senior tag
Szerintem a "Beszélő Ébresztő Óra" kell neked, kinn van a Playon ,nézd meg.
-
kmarci25
veterán
Teljesen más felhasználásra de a Tabata timer appok is tudnak ilyesmit.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Oldman2
veterán
Nézd meg a Caynax Hourly Reminder alkalmazását.
Lehet hogy nem ezt keresed, de ez ugrott be nekem elsőre a kérdésedre...
-
Oldman2
veterán
válasz csabyka666 #153201 üzenetére
Somatom leírta a választ, a "mókolt" ROM azért kell, mert azokon a gyártó által meg van oldva a közvetlen híváshanghoz való hozzáférés (amikről én tudok, hogy ez megoldott: Samsung, Huawei és Xiaomi/Poco/Redmi). De ez mind hétköznapi ember számára csak "mókolással" megoldható.
Hivatalosan EU-n belüli ROM-okban ez tudatosan nincs megoldva, pontosabban tiltva van.
Amely app-ra egyesek azt mondják, "működik", az csak a hangszóró hangjának rögzítését végzi, ami végeredmény-ügyileg gyenge lesz.
-
Somatom
veterán
válasz csabyka666 #153201 üzenetére
Úgy, hogy az app nem fér hozzá a hívás audió kimenetéhez, hanem közvetve, a beszédhangszórón keresztül rögzít. Ezért halk és gyenge minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz csabyka666 #153156 üzenetére
Nem fogsz ilyen appot, találni, az EU-ban a GDPR miatt ezek tiltva vannak.
Használj nem EU-s, vagy mókolt ROM-ot, amiben megy (pl. xiaomi.eu).
-
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #148965 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #147171 üzenetére
Szerintem siman megutotted.. vagy kosz szorult be es bent tartja.. ilyesmi.
-
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #147166 üzenetére
Esetleg a hangero le gombod torott es rovidzaras..
-
lovi27
addikt
válasz csabyka666 #147166 üzenetére
Mert ez inkább egy Samsung topikba való kérdés...
Általában azt írják csak töröld a problémát okozó appot, majd indítsd újra a mobilt és normál módban fog elindulni.
Esetleg recovery módban törlöd a cache partíciót - már ha tudsz bánni a recovery móddal!!!
De valaki ezt javasolta: "Turned off phone for 10 minutes and woohoo... Upon restart no more safe mode... Thank you so much" -
Luissimo
veterán
válasz csabyka666 #140943 üzenetére
IGO Primo navigáció, e könyv olvasás, egyszerűbb konténerbe pakolt filmek nézése, e-mail, gmail, céges levelek figyelése, fácse lite, messenger lite, netradio hallgatás,kocsiban youtube nézés.
kb. ennyire képes, de csak jó komótosanAz én Galaxy 7-esem már csak ezzel bír el, 10 éve vettem meg kézalól, 60 ezer volt, akkor mindent vitt mint a villám de már csak "öregesen, ahogy jólesik" , Tunyogi Péter után szabadon
-
turbulencia8
őstag
Here maps (volt Nokia maps).
-
crok
Topikgazda
Összefoglaló -> F3 -> Navigáció
Egyébként
Offline Maps & NavigationHa csak navira akarod használni akkor okay lesz.
Egy LG P760-at tartok erre Sygic-el, tökéletes. -
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz csabyka666 #134936 üzenetére
Az a garancia, hogy utólag számol.
Tehát először, amit megad kalkulációt, azt az engedélyezett maximális sebességgel (+ némi forgalmi/napszaki korrekcióval) számolja, majd utána, ahogy elindulsz, kb. percenként "mintát vesz" a tempódból, s ennek megfelelően korrigálja az érkezési idődet.Így tud korrigálni pl. erős dugókban is, vagy ha a megengedettnél jóval gyorsabban mész, ezt többször megfigyeltem már.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz csabyka666 #134924 üzenetére
Az iGo-ban a jármű kiválasztásánál a profil hozzáadásnál nincs ilyenre mód...? Mármint hogy te magad hozzáadod hogy utánfutó és itt ennyivel, ott annyival mehet.... Rémlik, hogy volt benne ilyen, de egy jó ideje nem használom...
-
nyisziati
veterán
válasz csabyka666 #134924 üzenetére
Google Maps folyamatosan korrigál az aktuális sebességed alapján. De gondolom net is kell neki.
-
eclipse19
senior tag
válasz csabyka666 #131967 üzenetére
Tegyél fel valami "Noroot firewall"-t és abban állítsd be, hogy csak wifin menjen a Youtube.
(Arra viszont figyelni kell, hogy ez böngészőben megnyitott Youtube oldalra nem vonatkozik. Ha ez is kell akkor webcím alapján (is) kell a tiltást megoldani és nem app alapon.)Talán van olyan is, ami rákérdez blokkoláskor, hogy biztos akarod-e.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
MODERÁTOR
Ez telefonspecifikus beállítás, ha van ilyen egyáltalán.
A teló topikjában jobb helyen van.
MIUI-n pl. az adatforgalom részen van erre lehetőség.Xiaomi 13T
-
crok
Topikgazda
Az nem jó, ha megkeresed az appot a telepített appok listájában a beállításokban és ott megvonod tőle a mobilnet használatot és csak a Wifit hagyod meg?
-
lomposfarkas
tag
válasz csabyka666 #131761 üzenetére
"de a Telekom billinget adja be, meg a credit cardot. Nem is az az 1500 forint a lényeg, hanem sajnos nem megy nálam a mobilvásárlás, flotta nem engedélyezte"
Nem tudom, mi a helyzet a flottáddal, lehet hogy tényleg korlátozták, de az univerzális egyenlegeden volt rátöltött pénz? Mert anélkül nincs telekomos Play vásárlás (a Gugli/Telekom nem az előfizetésre terheli a vásárlást, hanem az u.e. terhére)
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #131761 üzenetére
Hm, aztán lehet mégis PRO-ként megy a FREE. A "reedem code" alatt írja, hogy "currently activated features: *pro". Ezek szerint nem is töltöttem le anno, hanem kóddal nyitottam ki azokat a részeket? Gondolom ettől még ugyanúgy megy, mint a PRO, legalábbis reklám nincs benne, nekem ennyi a lényeg.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bigrock
addikt
válasz csabyka666 #131750 üzenetére
Nekem a Bike Pro vana a fizetős Runtastic-ből. Két év után telepítettem újra másik telefonra, simán felment a PRO változat.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz csabyka666 #124064 üzenetére
Köszi,tényleg bőven jó !
-
Somatom
veterán
válasz csabyka666 #124053 üzenetére
Biztosan megoldható, nagyon régen csináltam ilyet. Egy riasztó alkalmazás (amit most nem találok a Playen, de ha kell, akkor előtúrom valamelyik régi telómból) figyelte a teló kívánt szenzorait és ha bármelyiken változás történt, akkor küldött egy figyelmeztetést a telómra. Ha úgy ítéltem meg, hogy nem vakriasztás, akkor a szintén telepített Avast Antitheft -nek küldtem SMS -ben egy parancsot , ami válaszul, a parancsban megadott időközönként, a leállító parancsig folyamatosan visszaküldözgette a teló aktuális koordinátáit.
De, ha ez a linkelt, 20 Dolláros kütyü tényleg ezt tudja, akkor sztem nem érdemes Androidos telóval vacakolni.Jabby:
Érdekelnének (priviben) a tapasztalataid. Első sorban az, hogy kell-e még ehhez valami külsős (esetleg fizetős) szolgáltatás, vagy, önmagában az eszköz is képes kommunikálni egy Androidos telóval?[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz csabyka666 #124053 üzenetére
Hasonló dologra (terepi munkaeszközök védelmére, lopás esetén nyomkövetésre) ezt az eszközt használtuk (akkor jóval drágább volt).
-
mexel
veterán
válasz csabyka666 #122296 üzenetére
Leegyszerűsítve: Iphone=jó, Androidos=rossz. ? ( vagy pl: francia autó=rossz, német autó=jó?)
-
darvinya
titán
válasz csabyka666 #122294 üzenetére
Jöhet cáfolat.?
Asszony HT16Pro-ja van, nekem Xiaomi MI A1 és Skype tökéletesen működik a hívás korlátozott net alatt.
Igaz Telenor rendszeren, mert másik 2 szolgáltató korlátozza ingyenes net hívásokat, mivel sajátjuk is internet hívásos.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
scream24
senior tag
válasz csabyka666 #122290 üzenetére
Ez igazán jó volt! 😁😁 De mihez is kevés a 4g? Még szerencse, hogy erős vas van a kezedben, gondolom ezért kell a messenger lite! 😊 Kíváncsi lennék milyen kinai szarok azok a telefonok amik nem bírkoznak meg egy messenger hívással?
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
-igu-
addikt
válasz csabyka666 #122286 üzenetére
félreértesz
fontos információk közlésére stabil csatornát használjatok
ha meg nem fontos, akkor nem is sürgős, így nem kell aggódni, hogy fél nappal később látod csak az üzenetetnekem pl. eszembe nem jutna telefon/viber/whatsapp/skype helyett facebook hanghívást használni
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Probert75
addikt
válasz csabyka666 #122284 üzenetére
A teló energiagazdálkodása lehet lelőtte. Be kellene rakni a kivételekbe a nem figyelt alkalmazások közé.
-
-igu-
addikt
válasz csabyka666 #122284 üzenetére
fontos dolgokra ne a facebook-ot használjátok
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #121988 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb írni az info@helpitgo.com ímélcímre? Ők talán tudják, hogy mi lehet a probléma.
-
air
nagyúr
válasz csabyka666 #121591 üzenetére
Minden szolgáltatónál van csak adatkártya.
SMS-t lehet fogadni és küldeni velük.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #121586 üzenetére
Igaz, most van vele egy kis gond, néha ki kell lépni és újra be, de szerintem hamarosan javítva lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #121549 üzenetére
Nem hirdetek, de szerintem azt még nem tudja. De ha valami kellene még bele, akkor ott a topikja, a fejlesztőnek lehet jelezni.
-
Krill77
őstag
válasz csabyka666 #121529 üzenetére
Prohardverre uc mini. Sebesség, oldalra scrollozas, reklám minimális az is statikus. Kiváló nigh mode. Netet szinte nem fogyaszt.
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #121529 üzenetére
Arra ott az AdGuard lifetime licenccel, ami nem csak a böngészőben blokkolja a reklámokat. Innentől fogva nincs szükségem ilyen beépítette cuccokra.
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz csabyka666 #121527 üzenetére
Nem arra gondol. A Google kereső savra szerintem. Az elsok kozt tuntetem el. A Chrome ot minek tiltani/torolni? . Neha kellhet. (sajna)
-
ignisz
senior tag
válasz csabyka666 #121474 üzenetére
Én azt használom. A leveleket időben megkapom, a telefon jelez időben. Rezeg, csipog, fényjelzés szintén meg van.
-
galaxys80
veterán
Hónapok óta nem működött feleségem telefonján. Leváltotta az Outlook nálunk. Azóta hiba nélkül jönnek az értesítések.
-
Bozek
nagyúr
Ez nem feltétlenül az app hibája, hanem inkább a GMail-é. Nekem se jelzett ma egy e-mailnél, de még böngészőben se. Rányomtam böngészőben a Beérkezett üzenetek-re, mindjárt láttam is az e-mailt, amit 3/4 órával azelőtt küldtek.
(#121480) -juc-: Szerencsés vagy. Nekem GMail-es a céges e-mail is, de le van tiltva az IMAP és esélytelen, hogy bármikor is engedélyezve legyen. Na meg még az Inbox-ot is külön kellene engedélyezni, szóval az is kiesett, így csak a gyári GMail kliens maradt. Mondjuk a privát címemre én is AquaMail-t használok.
(#121483) Krill77: Alapvetően igazad van, de jártál már a beállításokban? El lehet veszni benne.
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz csabyka666 #121489 üzenetére
Elhiszem. De van olyan jo es intuitív a felülete, h par perc alatt belejöjj! En minap tettem fel es igazából semmit nem kellett csinálni. Csak kikapcsoltam az értesítést es annyi. Egyszerűen jobb mint a Gmail. De megértelek. Van ilyen családtagom. És igazából en is utalom tanulni a progikat. De az aquamailt nem kell.
-
Krill77
őstag
válasz csabyka666 #121477 üzenetére
Egy próbát sem ér meg? Sztem jóval átláthatóbb! Győzd le a félelmed!
-
Krill77
őstag
Azért próbáld meg az aquamailt.
-
tomboy0013
veterán
válasz csabyka666 #121231 üzenetére
Én próbáltam már jópár alternatív Face app-ot, de a legjobb az eredeti. Állítólag eszi az akkut, gyakorlatban meg egyik telómnál sem volt jobb az üzemidő alternatív app-pal, sőt egy Swipe-pal szerintem jobban is merül. Cserébe mindegyik lassabb, vagy csúnyább, vagy az értesítések csúsznak.
-
kaciokos
őstag
válasz csabyka666 #121234 üzenetére
Ezek az appok tulajdonképpen a Facebook mobil oldalát jelenítik meg egy csomó hozzáadott hasznos kiegészítéssel.
-
csaba1203
addikt
Nálam ez vált be:
-[link] -
air
nagyúr
válasz csabyka666 #121234 üzenetére
Vagy ott van még a Swipe for Facebook is.
Egytől egyik kenterbe verik a hivatalos FB appot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kaciokos
őstag
Simple Pro.
-
Deck
titán
-
smithsys
aktív tag
válasz csabyka666 #119435 üzenetére
Semmi haszna nincs. A droid kilövi magától ha túl sok minden van a memóriában.
Első körben akku cserét javaslok. -
air
nagyúr
válasz csabyka666 #119266 üzenetére
Az S6 arm64-es.
Elkéstem.(#119270) Krill77
A factory reset a /data partíciót törli alapvetően, és a /sdcard-ot (vagy típusonként eltérő lehet a csatolási pont) ki tudja hagyni.
Így amik a "belső tárhelyen" vannak megmaradhatnak.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
brd
nagyúr
válasz csabyka666 #119266 üzenetére
Azt, hogy milyen CPU-ra lett fordítva az adott apk. Abban a Samsungban egy 64 bites ARM van, így az arm64-es apk-val érdemes próbálkozni.
The only real valuable thing is intuition.
-
woodworm
veterán
válasz csabyka666 #119265 üzenetére
Ez a myphoneexplorer egyik beállítópanele, ahol a kiválasztott kapcsolatok tulajdonságait tudod megváltoztatni.
-
woodworm
veterán
válasz csabyka666 #119233 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz csabyka666 #119226 üzenetére
Myphoneexplorerben táblázatban látod, ahol tudod rendezni név és telefonszám szerint is, elég utólag leszinkronizálni. Ennél a manuális módszernél még az excel is jobb.
-
air
nagyúr
válasz csabyka666 #119209 üzenetére
Beírod az egészet Excelbe, ott kiszűröd az ismétlődéseket, elmented csv-be, és azt importálod a Google címtárba.
-
darvinya
titán
válasz csabyka666 #119207 üzenetére
Mivel névhez van csak adathozzáférés így érthető, hogy szám azonosságra nem tud szűrni.
Telenor MyContacts, ha jól emlékszem tud szűrni erre, de ott felhasználhatják a számot promicióra.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #116812 üzenetére
bőven elkezdhetnénk sorolni az okokat, de tizen x-ik alakommal már unalmas...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz csabyka666 #116779 üzenetére
Én nem használom, csak gondoltam, hátha valakinek jól jön.
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #116765 üzenetére
"van benne blocker, mindent ugyan nem fog meg, de legalább nem kell VPN-es blockerekkel vacakolni"
Mesélj még. Miért vacakolás a VPN-es reklámszűrő? Az Operába beépített szűri a reklámokat más alkalmazásokban is?
-
darvinya
titán
válasz csabyka666 #116765 üzenetére
FB-re Opera-t használom.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
enginev3.0
félisten
válasz csabyka666 #116726 üzenetére
Itt van a nonroot verzió
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz csabyka666 #116489 üzenetére
Samsung eseten.Samsung cloud biztonsági mentés után visszaállítás. És utána a biztonsági mentésből mindent visszapakol (sms, hívás lista, appok... stb)
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz csabyka666 #116368 üzenetére
Pl a fenti összefoglalóban, linkkel együtt :
"YouTube alternatíva: NewPipe vagy OGYouTube"#?*@&!
-
enginev3.0
félisten
válasz csabyka666 #116352 üzenetére
Ogyoutube
Vagy iytbpMindkettő megy háttérben, kikapcsolt képernyő mellett
Nem kell root sem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Foose
addikt
válasz csabyka666 #115486 üzenetére
Nálam sincs semmi móka, de nálam működik. Érdekes
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz csabyka666 #115423 üzenetére
Nálam működik hiba nélkül. Pár napja frissített opera verzió,(43.0.2246.121183) gond nélkül betölt,animációt lejátszik. Stock 7.0 droid.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
ux1
addikt
-
sbwolf
aktív tag
válasz csabyka666 #113347 üzenetére
-
sbwolf
aktív tag
válasz csabyka666 #113330 üzenetére
Kipróbálhatod az AndroiTs gps test free-t.
-
válasz csabyka666 #113321 üzenetére
10-20 méter pontos a GPS, szóval nem lenne pontos (már ha egyáltalán létezik ilyen alkalmazás).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz csabyka666 #107945 üzenetére
Sztem jó lenne, ha megfontolnád, amit ír! Technikailag is problémás az ügy. Mit teszel, ha a dolgozó kikapcsolja a GPS -t (aminek az ikonja ott virít a notibaron)? Háttérben visszakapcsoltatod? Ahhoz a 2.3 -as Android óta root kell. De, tegyük fel, hogy sikerül, és minden mást is eltűntetsz! Gondolod, hogy nem tűnik fel, hogy a GPS használattól, meg az állandó adatforgalomtól merül a teló, mint a Titanic? Előlem biztos nem tudnál egy ilyen funkciót elrejteni. A következő lépésben eléd tolnék egy számomra rendkívül kedvező munkaszerződést, és ha nem írod alá, akkor járhatsz bíróságra egy tuti bukó perben. Bár, ha törvénysértő a cselekedet, akkor pedig a hatóság fog piszkálni. Mindkét út többe lenne, mintha aláírtad volna a szerződésemet.
-
air
nagyúr
válasz csabyka666 #107941 üzenetére
Azt ugye sejted, hogy ez nem csak annyi lesz, hogy telepítesz egy alkalmazást, ami nem látszik, de mindent továbbít?
Vállalati mobil eszköz menedzsment, komoly költségek mellett. Vállalati policy, dolgozóktól nyilatkozat, hogy beleegyeznek és elfogadják stb. stb."gyakorlatilag ne is tudjon róla, hogy ilyen program fut a telefonon"
Erről tegyél le! Teljességgel kizárt. A fenti tevékenységet nem folytathatod az alkalmazott tudomása, beleegyezése nélkül.[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
válasz csabyka666 #107821 üzenetére
DW Contact alkalmazás alapból tudja, van back up is.
Létezik ingyenes és fizetős verzió is, szerintem az előbbivel is mar eléred ezt a szolgáltatást. -
beg
veterán
válasz csabyka666 #106767 üzenetére
Igen, google fiókhoz van kötve nem platformhoz.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz csabyka666 #106762 üzenetére
Kártya adatai kellenek és kész. [link]
Teljesen biztonságos.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
moma
őstag
válasz csabyka666 #106177 üzenetére
Itt aszt írják, hogy le van árazva alaposan.
we all deserve a bit of luck.
-
beg
veterán
válasz csabyka666 #104079 üzenetére
2 óra, nem nap.
Vedd meg, töltsd le, nyomogasd 2 óráig és ha tetszik, megtartod. Ne mástól várd, mert ha neki tökéletes, attól még lehet hogy nálad nem és fordítva. Pénzt nem veszítesz vele.[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz csabyka666 #104066 üzenetére
Én használom egy-két éve, nincs vele gond.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
beg
veterán
válasz csabyka666 #104066 üzenetére
2 órád van kipróbálni, addig az áruházban ennél aktív lesz a visszatérítés gomb. Ha nem tetszik és rányomsz, visszakapod a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz csabyka666 #103888 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
simico
aktív tag
válasz csabyka666 #103857 üzenetére
Én az aCar programot próbáltam ki és maradtam is nála. Nem rémlik, hogy lettek volna benne reklámok... bár én egy hét után megvettem a Pro kulcsot hozzá.
-
Deck
titán
válasz csabyka666 #103886 üzenetére
Nem. Alig fogyaszt valamit, és mivel blokkol akksit is spórol. De ez le van írva a leírásában, tesztekkel stb.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz csabyka666 #103868 üzenetére
Ha megveszed a Tunein pro-t play áruházból,visszaállitás után azzal a google accountal már megvásárolt státuszú lesz az app.
Tehát ha ugyanazzal a fiókkal lépsz be a Play áruházba, amelyikkel megvetted az adott appot,akkor nem kell megvenned.Csak telepítened.
-
nyisziati
veterán
válasz csabyka666 #102612 üzenetére
Sajnos azt tapasztaltam, hogy a bluetooth füles és hangszóró gyakran összeakad a wifivel.
Az előző THL-em, meg a mostani Xiaomi is produkálja ezt a jelenséget. Deezer és Youtube is produkálta ezt a jelenséget.A gamepad valamiért nem annyira, de néha azzal is vacakol(t) egy-egy játék. (mostanában inkább offline játszom)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz csabyka666 #102430 üzenetére
próbáld meg az OGyoutubeot, vagy a chrome bétát, az már tudja a háttérbe lejátszást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest