Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Samsung Galaxy S10-em van (a középső, tehát nem Lite és nem Plus), kicsit komolyabban elkezdtem belemászni a kamerába, PRO móddal ismerkedek. Tárgyfotókat készítek, megvilágított asztalon, és nem tetszett a fókusz, valahogy nem kapja el jól a szoftver.
Használtam az FV-5 Lite verzióját, összehasonlítottam a gyári kamera app képeivel ugyanolyan körülmények között, és nekem jobban tetszik az FV-5, szebb, élesebb, színhelyesebb képeket csinál. Megvettem hát a PRO verziót, viszont ebbe teljesen belegabalyodtam... A gyári kamera appban (PRO módban persze) tudok állítani rekeszértéket (F1.5 illetve F2.4), az FV-5-ben ilyet nem találtam. Illetve valamiért a zársebesség is csak 1/10000-től 1/10-ig állítható, míg a gyáriban 1/24000-től 30-ig. Nem mintha hosszú expós képeket akarnék csinálni, de nem kellene több (ugyanannyi) opciónak lennie az FV-5-ben, ha amúgy a hardver tudná?
Mi a véleményetek? Ez ennyit tud?
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi, hogy foglalkoztok a témával. :)
Sajnos nem ismerem az appot, egy ismerős kért meg rá, hogy egy futópadnak van valami bluetooth alkalmazása, azt szererné TV-n nagyban látni, és a TV sajnos nem smart, így más megoldás nem jöhet szóba.
Btw olyan is lehet, hogy teljes tükrözéssel nem engedi?!
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi mindkettőtöknek, úgy hiszem, a CC3 lesz a befutó.
-
csabyka666
veterán
válasz Somatom #162593 üzenetére
Néztem ezt a Chromecast 3-ast is, de nem láttam olyan videót, ahol teljes képernyőt tükröztek ki, csak 1-1 alkalmazást, ami támogatta.
-
csabyka666
veterán
válasz Viktor0610 #162591 üzenetére
Mindenképp valami márkásabbat kellene venni, párezer forintért nem várok sokat.
Egyébként, a tiéden folyamatos a kép?
Utánajárok valamelyik sajominak.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz Viktor0610 #162589 üzenetére
Köszi a tippet! Nem ismerem, most rákerestem, de már nem rendelhető. Hasonlókat találtam, de mindenképp olyan kellene, ami az egész kijelzőt áttolja TV-re.
Valami AnyCast még bejött a képbe, de az a baj, biztosra kellene menni.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Egy nem okos, de HDMI-vel rendelkező "lapostévére" szeretnénk kivetíteni egy androidos telefon képernyőjét. Az alkalmazás, amit nagyban szeretnénk látni, nem tudja a vetítés funkciót, szóval fontos lenne, ha egy az egyben a telefon kijelzőjét látnánk a TV-n.
A kérdésem, hogy milyen eszköz szükséges ehhez? Van itthon egy Airtame 1-esem, de ez sajnos túl buta hozzá, csak képeket lehet kivetíteni vele.
Chromecast-ta tippelek első körben, de nem tudom, hogy ő is csak alkalmazásokat visz-e át, vagy képes teljes képernyőt is átvinni?
Köszönöm a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz f(x)=exp(x) #155619 üzenetére
Üdv!
Küzdöttem én is ilyen problémával, de GDPR miatt az ilyen programok nem működnek az EU-ban(?). Valami próbálkozás van rá, hogy a hangszóró hangját felveszi, de értékelhetetlen a minősége.
Persze nem vagyok tévedhetetlen, de én feladtam a sokadik ilyen próbálkozás után.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi mindenkinek, ennyiből már fogok tudni választani!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Olyan alkalmazást keresek, amibe be tudom állítani, hogy x perc majd y perc majd ... után jelezzen? Egyfajta stopperóra, de fontos lenne, hogy paraméterezni tudjam másodperc pontossággal.
A folyamat közben nem tudok a telefonra rányomni, magától kell működnie.Köszönöm a segítséget előre is!
-
csabyka666
veterán
válasz Oldman2 #153160 üzenetére
Áhh, nemár.
De hogyan oldják meg, hogy bár felveszi a másik fél hangját is, nagyon rossz a minősége? Szóval az app működik, csak kb használhatatlan.
ROM mókolásba nem akarok belefolyni.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Légyszi mondjatok olyan appot, ami értékelhető minőségben rögzíti a hívást. Csak olyat találtam, amin az én hangom érthető, de a vonal másik vége borzalmas minőségű, pedig telefonáláskor jó volt...
Köszi előre is!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Megoldást keresek egy problémára. Bozótirtással foglalkozom, és gyakran csinálok előtte-utána fotókat, viszont szeretném pontosan ugyanabból a szögből készíteni. Erre kellene egy program, ami a munka előtti képet beteszi az aktuális kamerakép elé, és egyezéseket keres, majd jelzi, mikor süssem el.
Samsung Galaxy S9-en használnám, ha ez jelent valamit. A gyári kamera alkalmazást használom, abban nem találtam ilyen funkciót.Köszi a segítséget előre is!
-
csabyka666
veterán
válasz Luissimo #147174 üzenetére
Üdv!
Nem egészen a kérdésre válasz, de Vanced esetleg?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
@ (#147168) lovi27: Az lehet, de ilyen topicot nem találtam.
@ (#147169) crok: Basszus, és tényleg, nem működik a hang le, de nem hittem volna, hogy emiatt csinálja... Ez valami típushiba lenne? Köszi a tippet!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
A szakmai topicban nem kaptam választ, talán majd itt...
Van egy régi Samsung Galaxy Young telefon, ami biztonságos módban ragadt. Visszaállítottam gyáriba, újraindítottam többször, de ugyanúgy kiírja a bal alsó sarokban. SIM nincs benne, de szerintem ettől még nem kellene abban indulnia.
Próbáltam hosszan nyomni a kikapcsolás opciót, de ezen a verzión még nem jön elő a biztonságos mód.
Hogyan tudnám normál módba indítani?
Köszi a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Van egy vadonatúj tabletem, 1 giga memóriával, 7-es Androiddal. Tökéletesen alkalmatlan mindenre, akadozik rajta még az MP3 is, a böngészés borzalmas lassú. Gyáriba visszaraktam, sok mindent letöröltem, letiltottam, de használhatatlan. Néha vannak jobb pillanatai, akkor valamennyire használható, de az esetek nagy részében laggol az egész. Mondjuk ettől nem is várok csodát...
Egyetlen előnye, hogy van benne GPS vevő, így arra gondoltam, a nagy kijelző miatt jó lehet navigálni valami offline navi appal. A kérdésem az lenne hozzátok, hogy melyikkel lenne érdemes próbálkoznom? Ingyeneseket keresek, de ha van okos verzió, az is jó, viszont nem akarok rootolni, tényleg csak a navi fusson, és kész.Köszi a segítséget előre is!
-
csabyka666
veterán
válasz Viktor0610 #138612 üzenetére
Jajj de köszi! Utánajárok, mit is tud!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ismertek olyan appot, ami lezárt képernyő mellett képes fotókat készíteni (mozgásra), és ezeket mailben továbbítani? Kiraknék egy telefont, akasztanék rá egy power bankot...
A dolog apropója, hogy van egy birtokunk, és valami nyomorult állandóan oda hordja a szemetjét. Le akarom figyelni a kis gyökeret!Kerestem az áruházban, de csak spy camera detector appokat találtam. Létezik egyáltalán olyan, ami nekem megfelelne? Sony Xperia Z3, 6-os droiddal.
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Van olyan navigáció alkalmazás, amibe meg tudod adni, mennyivel tudok max haladni?
Pályán mennék futóval, és nem mehetek 130-at, csak 80-at, de a navi úgy számol, hogy a lehető leggyorsabban megyek - Waze legalábbis ilyen.Köszi a válaszokat előre is!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Be lehet azt valahogy állítani, hogy bizonyos alkalmazások kizárólag WiFi kapcsolattal működjenek?
Anyum telefonját kellene úgy belőni, hogy a YouTube appot csak akkor használhassa, ha WiFi-re kapcsolódott, és ha leszakad a hálózatról, majd mobilnetre vált a készülék, akkor állítsa le a lejátszást?
Oké, kapcsolja ki a mobilnetet, de jobban szeretném, ha nem kellene erre figyelnie. Megnéz pár videót, aztán le is ment a havi kerete...Olyat találtam, hogy a háttérben ne generáljon adatforgalmat, de ezt ha bekapcsolom, ettől még simán fel tud menni mobilnetről. Valami olyan kellene, ami figyelmezteti, hogy nincs WiFi-re kapcsolódva.
-
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #131761 üzenetére
Hm, aztán lehet mégis PRO-ként megy a FREE. A "reedem code" alatt írja, hogy "currently activated features: *pro". Ezek szerint nem is töltöttem le anno, hanem kóddal nyitottam ki azokat a részeket? Gondolom ettől még ugyanúgy megy, mint a PRO, legalábbis reklám nincs benne, nekem ennyi a lényeg.
-
csabyka666
veterán
válasz bigrock #131751 üzenetére
Megpróbáltam, hogy rámegyek a vásárlásra, de a Telekom billinget adja be, meg a credit cardot. Nem is az az 1500 forint a lényeg, hanem sajnos nem megy nálam a mobilvásárlás, flotta nem engedélyezte, kártyát pedig nem akarok megadni. Írok a supportnak, hátha tudnak segíteni.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Pár éve promócióban ingyen letöltöttem a Runtastic PRO appot a Playből. Másik telefonom van, ugyanaz a google account, de most nem engedi leszedni, meg kellene vásárolnom. Ez így normális? Szóval a következő factory resetig él az app?!
Köszi a válaszokat előre is!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Egy furcsa anomáliába futottam, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Egyik ismerősömnek van egy vadkamerája, ami a gmail-es címére küldi az elkészült képeket közvetlen az elkészülés után. A gmail fiókjában be kellett állítani, hogy ismeretlen eszközök hozzáférhessenek a fiókhoz, ellenkező esetben a képküldés nem ment végbe, a kamera hálózati hibát dobott.
Ez megoldódott az engedélyezés után, viszont egy újabb problémával szembesültünk. A srác telefonján (valami Sony, pár éves androidos készülék) van a gyári e-mail app és a gmail dedikált appja, mindkettőre élesítve van az illető gmail címe. Ne kérdezzétek, miért, neki így tetszik. Ugyan én magára a fiókban állítottam be (számítógépről) az engedélyezést, de valahogy csak a gmail appban jelennek meg a képek, a gyári email app minden kép érkezésekor a biztonsági figyelmeztetést jeleníti meg, képet nem mutat.
Ez nekem valahogy nem áll össze, az appnak mi köze lenne a beállításhoz? Nem tudja értelmezni a gyári app, hogy változás történt a beállításokban? Egy újraindítást tanácsoltam neki, illetve hogy törölje ki a gyári e-mail appból a címét, és adja hozzá újra, nem tudom, hoz-e eredményt.Van valami tippetek? Köszi a segítséget előre is!
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
válasz DonMarco #124062 üzenetére
Üdv!
Speedtest. Mér mindent, dinamikus, szerintem pontos is. Nagyon sokat használom, használtam. Frissül, minden ok vele. Reklám van benne, alul egy vékony csík, és néha bedob középre egy nagyobbat, de együtt kell vele élni, Android sajnos ilyen, tele van f*sva reklámmal sok app. Vagy meg kell venni.
-
csabyka666
veterán
@ (#124054) Jabby, (#124056) Somatom: Köszi mindkettőtöknek! Egyeztetek az illetővel, aztán valamelyikre ráállunk. Ez a 20$ körüli valóban szimpatikus, ha tudja, amit kell, akkor tényleg nem érdemes telefonos témával vacakolni.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Tudtok mondani egy olyan alkalmazást, amivel helyettesíteni lehet egy GPS jeladót?
A probléma, amit meg kellene oldani, a következő. Van egy több hektáros terület, villanypásztorral körbekerítve. A villanypásztor meghajtása akksiról, és a hozzá kapcsolt működtető elektronikáról történik, ezek ára majdnem 100.000 forint, ezért sajnos előszeretettel lopkodják ezeket.
Ennek nyomon követésére GPS vevőket szoktak tenni az elektronika dobozába, de ez sem olcsó, olyan 60.000 forint környékén kapható ilyen, ezért ha meg lehetne oldani valami olcsó droidos telefonnal, akkor 10-15.000 forintból meg tudnám csinálni.
Amit tudnia kellene az appnak: hívásra küldje el az aktuális pozíciót, illetve ha egy bizonyos körön kívülre kerül a készülék (magyarán ellopták az elektronikát), akkor mindenképp jelezzen, és az útvonalat folyamatosan rögzítse, hogy meg tudjuk keresni a készüléket, és megveregethessük a tettes vállát.
Nyilván mobilnet elő lenne fizetve a SIM kártyán.Megoldható ez?
-
csabyka666
veterán
válasz darvinya #122295 üzenetére
Nem vagyok türelmes ember ilyen téren, gyűlölöm, ha egy telefon egy kicsit is megröccen, akad, fagynak az appok. Nekem nem opció az első telefon, ha nálatok megy, az szuper, én mindenkit lebeszélek ezekről. Valahogy mindig felröppennek ilyen tapasztalatok, hogy az olcsó is úgy hasít, mint a drága, de én még nem láttam ilyet.
A tapasztalat (nem volt soha ilyen saját telefonom, de kezeltem párat a szegmensből) az, hogy ésszel használva, tényleg csak 1-2 alap alkalmazásra - ha lehetséges, azoknak is a lebutított változatát választva - jó lehet, de amint valaki elkezdi bevetni kicsit több dologra is a készüléket, hát...használhatatlan. Tudom, valakinél fenn van rajta 1 tonna alkalmazás, és nála nem döcög, aha. Xiaomi más tészta.Ha kiadok 25-öt egy telefonra újonnan, akkor inkább teszek hozzá 15-öt, és veszek egy használt, de valamikori flagship vagy középkategóriás droidost. Persze kinek ami.
-
csabyka666
veterán
válasz scream24 #122293 üzenetére
A 4G elegendő, ha városban vagy. Vidéken, ha van is 4G, közel sem olyan stabil sajnos.
A Messenger Lite azért kell, mert nincs telenyomva azokkal a baromságokkal, amikkel a Messenger igen, nem a telefon "gyengesége" miatt használom.
Nem ismerem típus szerint a kínai mobilokat, de bizony több alkalommal is előfordult, hogy mindkét oldalon stabil internet mellett is meg-megakadt, gyakorlatilag használhatatlan volt a Viber/WhatsApp/Messenger/Skype kombó (nagyrészt "mit mondtál", "ismételd meg, légyszi" beszélgetés volt), és furcsa módon ezek mindig akkor jelentkeztek, amikor a másik fél ilyen csingcsung mobilt használt. Félreértés ne essék, nem a kínai mivoltán van a hangsúly, tudom, hogy vannak erős kínai mobilok, hanem a gyenge hardveren. Samsungnak is vannak gyenge vassal szerelt telefonjai...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
@ (#122287) Probert75: Jogos, igaz, erre nem gondoltam, de benne volt, szóval valami más lesz a gond.
@ (#122289) Phülöp: Ja igen, egy kicsit valóban félre ment. Igazad van, de hidd el, nem én hívogatok mindenkit Messengeren, és az a baj, hogy engem nem érnek el. Szerencsére elég kedvező flottás díjcsomagom van, csak ritkán, külföldi hívások alkalmával használjuk ezeket a VoIP appokat, mert sajnos 4G esetén elég vacak tud lenni, illetve nekem hiába van S6 Edge-m erős hardverrel, ha a másik oldalon a kínai gagyifonnal próbálnak beszélni, mert gyakran droppol, visszhangos, szakad...kevés neki a vas. (Nem fikázom, ez a valóság.)
Szóval valahogy ezt kellene megoldani...Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz -igu- #122285 üzenetére
Nem rakétaindító kódokat beszélünk meg, de amúgyse gondolnám, hogy érdemes lenne erőforrást pazarolni a beszélgetéseink lehallgatására. Szvsz ez a para-faktor fura nekem.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Messenger Lite-ot használok, és már többször előfordult az utóbbi időben, hogy PC-n megnyitottam a Facebook oldalát, ott jelezte, hogy nem fogadott hívásom volt valamelyik ismerősömtől, pedig közben a telefon nem is jelzi, és nem is csörgött az alkalmazás. Mobilneten vagy WiFi-n állandóan fenn lóg a telefon, ez nem lehet baj, a jogokat is megadtam első indításkor a Messenger Lite-nak.
Valakinek van valami ötlete? Nem mindig csinálja, de elég zavaró ez így...
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ma letöltöttem a helpitgo alkalmazást, gondoltam hirdetem a vállalkozást itt is. Hát másodszor próbálok profilt létrehozni, és nagynehezen beszenvedek minden infót, majd a továbbra nyomok, erre kiírja, hogy az alkalmazás leállt, indítsam újra. Ezt kétszer eljátszottam, mégegyszer nem vagyok hajlandó újabb 15 percet rááldozni, amíg kiválogatom a kategóriákat, bepötyögöm a szöveget...
A kérdés, hogy csak nálam jelentkezik-e? Samsung Galaxy S6 Edge, 7-es droid, turkálásmentes készülék.
-
csabyka666
veterán
@ (#121592) air: Nem tudtam, eddig csak az UPC-ről hallottam.
@ (#121593) bigrock: Nálam a telekomos normál SIM-re is azt írja. Tuti van száma, ha SMS-t tud fogadni.
-
csabyka666
veterán
válasz bigrock #121588 üzenetére
Szerintem arra is jön SMS, csak hívni nem tudsz róla, de ugyanúgy van telszáma. UPC-s kártyák vannak ilyenek, úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Krill77 #121540 üzenetére
Üdv!
Tiltható, sőt, törölhető, én nem találom az appok között, gondolom lenyomtam ezt is.
Nem tudom, milyen telód van, én a Samsungon az S Plannerre álltam át, ami azóta Calendar lett.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz Krill77 #121528 üzenetére
Nincs benne adblocker. Biztos lehet telepíteni hozzá, de az Operában alapból van, plusz mobilnettel gazdaságosabban bánik az Opera.
A Samsung saját browserjét Facebookra használom, ahhoz is lehet telepíteni blokkolót.
-
csabyka666
veterán
válasz Debilon #121524 üzenetére
Üdv!
Ha a Google böngészőre gondolsz, ebben az értelemben nem része a rendszernek, lehet tiltani. Én is kilőttem, helyette Operát használok.
-
csabyka666
veterán
@ (#121505) galaxys80: Nálam általában nem szokott vele gond lenni, néha öntudatára ébred, de nem gyakori.
@ (#121507) ignisz: Mármint a gyári Gmail appot használod te is?
Reggelre normalizálódott a helyzet, most már kapok értesítést azonnal. Az alkalmazás nem frissült, szóval tényleg a Gmail oldalán lehet a baj, Felmerül a kérdés, hogy más appok hogyan hogy mégis működnek?
Mindegy is, egyelőre marad a gyári app.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz Bozek #121493 üzenetére
Ez nekem "jó hír", hogy nálad is szórakozott. Ma délután / este volt gázos. De általánosságban menni szokott szépen.
-
csabyka666
veterán
Meg tudnám tanulni szerintem. Talán megoldják, egyelőre kivárok.
Szerintem is szégyen, hogy a saját alkalmazásuk néha ennyire el van anyátlanodva.
-
csabyka666
veterán
@ (#121479) Krill77: Nehezen váltok, annyira megszoktam ezt. Minden funkció egy az egyben ugyanaz, mint a böngészőben. Nem akarok "megtanulni" egy másikat, más ikonokkal, más dizájnnal.
@ (#121480) -juc-: Jobban szeretem, ha egy felület egyezik / nagyon hasonlít az alap gmailesre. Gyári Samsung mail kliens is biztos jó lenne arra, hogy jelezzen, de fontos a kinézete.
Windows Phone-ról jöttem át, képzelhetitek, mekkora felüdülés, hogy mindenre van gyári megoldás, persze értem én, hogy vannak jobb programok is mailezésre...de bízom abban, hogy javítják. Nem lepődnék meg, ha reggel már ott figyelne a frissített verzió.
-
csabyka666
veterán
Üdv ismét!
A gyári Gmail app csak nálam felejt el néha értesíteni? Néha mintha teljesen le lenne lőve, nem jelez, persze ha megnyitom, mutatja az új e-maileket, de jobb lenne, ha csipogna és jelezné is. Az app friss, a telót most újraindítottam, egyelőre jó, de van ebben valami logika?
Ha egy mód van rá, nem használnék alternatív programot, olyan szépen megy ez, amikor jó...S6 Edge, 7-es droiddal, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Bocsi, kicsit késve írok.
@ (#121235) air, @ (#121237) csaba1203: Köszi a tippeket! Nekem a használhatóságán kívül még az lenne fontos, hogy ne legyen telerakva reklámmal. Ha egy appnál ott van, hogy "contains ads", már lépek is tovább. Rosszul vagyok a reklámoktól!
@ (#121243) kaciokos: Igen, én is úgy vettem észre. Nem is lenne azzal baj, csak legyen reklámmentes.
@ (#121249) tomboy0013: Hát eddig, amiket néztem, én is ezeket tudom elmondani.
Lomha volt némelyik, nehogy már egy S6 Edge ne legyen elég neki... Ha minden kötél szakad, marad a gyári Samsung browseres megoldás, van hozzá adblocker kiegészítő, úgy elviselhető az FB.
Gyári appot sokáig használtam, de érezhetően megrövidíti az akkuidőt, nekem nem jött be.@ (#121250) Fall-N: Pontosan! Messenger helyett a Lite verziót használom, tökéletesen megfelel nekem, viszont FB appból egyelőre nem találtam olyat, ami minimalista, mégis kielégíti az igényeimet. A Facebook Lite olyan alap dolgokat nem tud, hogy egy kommentet csak lájkolni lehet. Nem lógok rajta egész nap, de sok szakmai csoportban benne vagyok, ahol hiányzik pár funkció, amit a gyári böngészős megoldással meg tudok oldani.
-
csabyka666
veterán
Ezek FB appok?! Mik vannak...
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Az elmúlt héten kipróbáltam a Facebook Lite appot...hát ez egy borzalom. Nem tudom, használjátok-e, de egy áltláthatatlan vacak! Küld egy ertesítést, hiába nyomok rá, valahova bedob, és bogarászhatom a kommenteket...a hozzászólás után gyakran eltűnik a fele, botrányos.
A telefonom elbírná a gyári appot is, de érezhetően jobban merül a telefon, ha azt használom.
Jelenleg a gyári Samsung böngészőből használom, ott minden jól működik.
Ti melyiket használjátok?
-
csabyka666
veterán
válasz Doggy dog #119620 üzenetére
Üdv!
Nem akarsz böngészős Facebookot? Én az S6-on a gyári Samsung browserrel nyomom, szerintem sokkal jobb, mint a dedikált kliens, és nem is hízik úgy.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Hogyan lehet a telefonkönyvet összevonni a Viber - Messenger Lite - WhatsApp kombóval? Adtam a programoknak hozzáférést a névjegyzékhez, de csak a Viber Out szerepel ott, pedig biztosan tudom a kontaktokról, hogy van nekik pl Messenger a telefonjukon.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz smithsys #119436 üzenetére
A végére az marad, vagy alaplaphiba, az kb gazdasági totálkár. Nem tudom behatárolni, pláne nem produkálni a hibát, az a legnagyobb bajom. A teló nem bírja kevesebb ideig, mint újonnan, persze ettől még lehet instabil, sajna házilag nem tudom cserélni sem.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Van annak valami jelentősége a rendszer szempontjából, hogy a task managerben kilövöm az alkalmazásokat? Ugyanez érdekelne a telefon gyári karbantartójával kapcsolatban is, hogy a memóriából ha kipucolom az összes appot, annak van-e gyakorlati haszna?
A készülék egy Samsung Galaxy S6, 7.0-ás droid van rajta. Minden gyári, ha ez jelent valamit.
A telefon elkezdett random újraindulgatni, és próbálok rájönni a hibára, hátha van még valami esély arra, hogy nem alaplaphibás. Gyári visszaállítás, újraszoftverezés megvolt, talán valamelyik app olyan frissítést kap(hat)ott, ami összeakad "valamivel". Korábban sose futtattam a fenti eszközöket, szóval csak egy ötlet ez is.Köszi a válaszokat előre is!
-
csabyka666
veterán
brd, air, köszi mindkettőtöknek.
-
csabyka666
veterán
Üdv ismét!
Szeretném telepíteni az alábbi appot a telefonomra (Samsung Galaxy S6), de nem tudom, hogy az egyes verziók nevében mit jelentenek az arm64, armeabi, x86, x86_x64? Konkrétabban a kérdésem: S6-ra melyiket telepítsem?
-
csabyka666
veterán
válasz woodworm #119238 üzenetére
Ez micsoda egész pontosan? Innentől csak érdeklődés, a telefonkönyv fele megvan már, és úgyis át kellene néznem, szóval biztos gyorsabb lenne programmal, de annyit nem hozna - szerintem.
-
csabyka666
veterán
válasz woodworm #119227 üzenetére
Bonyolult a dolog, mert valahol +3630 nélkül vannak a számok, valahol 2 szám is van, illetve a név se teljes mindenhol...jobban járok, ha bepötyögöm normálisan.
-
csabyka666
veterán
Végül maradt az a megoldás, hogy egyenként beírom, és a már beírt számok között rákeresek arra a számra, amit beírok épp. Gyakorlatilag ez a leglassabb, de olyan káosz van a kontaktok között, hogy inkább rááldozok egy napot, legalább rendben lesz.
-
csabyka666
veterán
válasz darvinya #119208 üzenetére
Ja értem, akkor itt ilyen személyiségi jogok miatt nem veszi észre az ismétlődést.
Ötlet már van rá, csak körülményes, de akkor marad az a megoldás. Jelzek, ha sikerült.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Anyum telefont vált, Symbianról Androidra. A telefonszámokat szeretném elrendezni neki, mert a régi telefonja egy káosz, van, hogy 3 névvel is benne van ugyanaz a szám. Van egy gmail accountja, ami teljesen szűz, oda szeretném egyenként beírni a neveket, normálisan kiírva (szóval importlás nem játszik).
A problémám, hogy a Google címtár nem szól, ha ugyanazt a számot 2 különböző névvel mentem el, tehát a Kovács István meg a Kovács Pista is gond nélkül bekerülhet a +36301234567 telefonszámmal... Ez így annyira nem nyerő, ráadásul az ismétlődések menüpont alatt sem jelzi ezeket.Van valami megoldás erre?
Ahogy néztem, ez akkor sincs levédve, ha telefonon írom be, mert hiába szerepel már a névjegyzékemben, simán be tudom vinni más névvel.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ma feldobott az egyik app egy reklámot, amit gyorsan ki is nyomtam, de valamiért mégis rákerestem a reklámozott app nevére.
Most persze nem jut eszembe, és lehet rosszul is értelmeztem, mit tud, de hátha ti tudtok segíteni...Mintha valami olyasmit ajánlott volna az app, hogy én feltelepítem, és beírom, hogy mihez értek (pl. villanyszerelés, késélezés, teljesen mindegy...), és ha egy másik felhasználó belép, szakembert keres a közelében, akkor engem is kidob találatnak. Ha most egy forradalmi ötletet mondtam el, hát legyen, programozzátok le, aztán 30%-ot kérek majd.
A lényeg, hogy ha van ilyen app egyáltalán, a nevét meg tudjátok mondani nekem?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz zsoltzsolt #116767 üzenetére
Annyira nem mélyedtem bele, hogy mit tud ez az app, de nem sokkal másabb, mint a Fuelio. Nincs benne reklám, ingyenes, tud mindent.
###
Kérdés. Még az előző rendszeren megvásároltam a Runtastic PRO-t, illetve akcióban, ingyen hozzájutottam. Namármost a PRO-t nem tudom telepíteni, azt mondja, vegyem meg, így hát felraktam a simát, amiben viszont elérhető például a voice coach, illetve nem láttam benne reklámot sem...akkor most ez hogy van?
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Bozek #116770 üzenetére
Nem szűri más appokban, de nekem nem is fontos az. VPN-t használtam próbaképp, instabil lett tőle a telefon, pedig egy Galaxy S6-ban azért van kakaó...
-
csabyka666
veterán
válasz darvinya #116764 üzenetére
Pont ezt akartam írni, ki lehet kapcsolni. Operával nekem semmi gondom, pont tegnap húztam újra a rendszert, és a Chrome-ot le is tiltottam, nem használtam eddig se.
Samsung browser a Facebook appot helyettesíti jelenleg, elvagyok vele, másra nem használom.Operára visszatérve, van benne blocker, mindent ugyan nem fog meg, de legalább nem kell VPN-es blockerekkel vacakolni.
-
csabyka666
veterán
válasz enginev3.0 #116733 üzenetére
Ez ugyanaz a program, amit én linkeltem, csak frissebb?
Azt kipróbáltam az imént, még a factory reset előtt, egész jónak tűnt, gyakorlatilag egy az egyben gyári YouTube.A kisebb fájl kell a belépéshez itt is?
-
csabyka666
veterán
válasz enginev3.0 #116353 üzenetére
Volt időm tesztelgetni az OGYouTube-ot, szuperjó, egyetlen idegesítő bugja van, hogy néha nem teszi háttérbe, hiába nyomok rá. Ha lezárom a képernyőt, akkor pedig elhallgat végleg.
Nem jöttem rá, miért csinálja, általában jó, de néha nem, és ilyenkor teljesen ki kell lépnem a programból, majd vissza, majd megkeresni a zenét...szóval nem túl kényelmes.Gondoltam megpróbálom az IYTBP-t, de csak rootosat találtam, illetve ráakadtam erre, de nem tudom, ez kell-e nekem?!
-
csabyka666
veterán
válasz kaciokos #116491 üzenetére
Ja ezt nem érti meg senki, persze gyári visszaállítás, aztán oké, de nekem elmegy rá 1 napom, mire mindent feltelepítek, beállítok...addig inkább vacakolok ezzel, és ha már elviselhetetlen lesz, na akkor mehet a gyári visszaállítás.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nem tudom, másnál jelentkezett-e a probléma, de nálam a Galaxy S6 megbolondult pár napja, és úgy tűnik, ráhibáztam a probléma forrására, hátha segítségetekre lesz, leírom.
A telefonon 7-es droid fut, minden teljesen gyári, nem rootolt a teló, nincs tele baromságokkal. Mióta a 7-esre frissült, gyakorlatilag az összes eddigi, a 6-oson jelentkező bug (újraindulás, fagyás) megszűnt. A napokban viszont elkezdett véletlenszerűen újraindulgatni, de olyan is volt, hogy éjjel töltés közben dobta el magát és a bootképernyőnél ragadt, persze mivel töltőn volt, olyan forró lett a telefon, hogy a kezem alig bírta el. Tegnap legalább 10x indult újra, volt, hogy 5 perc alatt 2x. Szóba jött a gyári visszaállítás is, de elég macera nekem belakni a telefont, szóval ez csak az utolsó utáni lehetőség nálam. Elkezdtem letörölgetni az appokat, és úgy tűnik, megvan a tettes! A gyári Facebook klienst kilőttem, mindez idáig nem volt gond a telefonnal, ennek már csaknem 1 napja. Letörölni tudtommal nem lehet, szóval az alkalmazásoknál megkerestem, és a "tárhely" alatt rányomtam a "clear data" gombra, majd letiltottam a programot. 500 megát evett a tárhelyből, most ez 8kb lett, és tünetmentes a készülék - egyelőre. Bízom benne, hogy így is marad.
-
csabyka666
veterán
válasz enginev3.0 #116375 üzenetére
No ez totál olyan, mint a gyári YT app, ahogy előttem is írták, viszont pont az a 2 dolog van benne, ami nekem kell: reklámblokkoló + háttérben játszás.
-
csabyka666
veterán
Hú ez a Ogyoutube szuper! Eddig hol volt ez az app?! Pont ilyet kerestem. Jó minőséget lő át BT-n, fut háttérben, illetve - eddig - reklámmentes vele a YouTube.
Köszi szépen!
-
csabyka666
veterán
Köszi szépen, megpróbálom ezekkel!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
YouTube-os zenelejátszásra a YMusic appot használom, de valamiért nagyon rossz minőségben adja a zenét. Ki szoktam rakni bluetooth hangszóróra, és érezhetően gyenge, de ha például a TuneIn-nel teszek ki egy netrádiót, az jól szól.
Tudtok valami olyan programot, ami háttérben játssza a zenéket (kép nélkül), és nem rontja le a minőséget? Ami még fontos, hogy a lejátszás ne álljon meg reklámok miatt. Az app gondolom tele lesz vele, de a drodion már megszoktam.
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Ma lefrissült az Opera, azóta nem megy a met.hu radarképe, csak forog középen a jel. Chrome-on megy, de én az Operát használom kizárólag, illetve - gondolom én - a többi ilyen mozgó tartalom sem megy...
Van valakinek ötlete?
-
csabyka666
veterán
válasz sbwolf #113349 üzenetére
Gyorsan felraktam ezt, de összehasonlításképp felteszem azt is, amit Te javasoltál. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz az eltérés, bár ha logikusan belegondolok, nem lehet benne, mert ugyanazt a készüléket használja.
Köszi!
-
csabyka666
veterán
válasz sbwolf #113334 üzenetére
Oké, de ez tudja azt, ami nekem kell? A leírásból nekem csak az jön le, hogy a műholdakat megmutatja, de rajzolni vajon tud-e?
Húh, na lehet ez lesz az!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Olyan appot keresek, amivel GPS alapján földterületet tudok mérni. Olyanra gondolok, amivel végigmegyek a terület határán, közben rögzítek tetszőleges számú pontot, és a program térképen berajzolja ezt, illetve kiszámolja a körüljárt területet. Van egyáltalán ilyen? Amennyiben igen, mennyire pontos? Gondolom a földmérők által használtnak nyomába sem ér, de mégis, mennyire megbízható?
Samsung Galaxy S6-on használnám, fizetős app is jöhet, csak minél pontosabb legyen.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Egyelőre csak érdeklődés szintjén keresek egy alkalmazást a következő problémára.
Cégnél az alkalmazottak céges telefont használnak, és olyan app kellene, amin keresztül állandóan nyomon lehet követni őket, mikor merre vannak. Fontos lenne, hogy térképen legyen kijelölve a nyomvonal is, visszamenőleg minden napra. Illetve ami még lényeges, hogy a program legyen elrejtve a készüléken, szóval az alkalmazottak ne tudják bezárni, állítgatni, gyakorlatilag ne is tudjon róla, hogy ilyen program fut a telefonon.
Jelenleg nincs kiválasztott készülék, de gondolom minden androidos teló megfelel a célra, mondjuk 4-es droidtól felfelé, jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest