Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz #16695808 #132801 üzenetére
Ezt hogy kell értenem? Úgy, hogy szerinted hazudok, vagy úgy, hogy nálad még sohasem jelzett a Viber a nomadikus számodra, vagy VOIP fiókról érkező hívásnál? Vannak itt páran, akik VOIP -oznak és tudják, hogy ez nem egyedi, hanem ismert jelenség a Viber -nél.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz #16695808 #113421 üzenetére
Hát ez teljesen szubjektív, kinek milyen funkciók, kinézetek, elrendezés, stb jön be. Párat ki kell próbálni huzamosabb ideig. Nekem és a családnak évek óta a Swype Keyboard van, nekünk megfelel. Néha le is akciózzák, 2-3 száz ft-ra. Szokás és szótanuló is, mint a legtöbb jó billentyűzet.
https://gamergep.hu/
-
Bozek
nagyúr
válasz #16695808 #112661 üzenetére
Ha bekapcsolod a WiFi-t és csatlakozol egy hálózatra, akkor úgyis azt használja, addig ki van kapcsolva a mobilnet, nem kell külön megoldani. Automatikus bekapcsolásra valami profilos alkalmazást keress, én mondjuk automatizálót (Tasker, de van az E-Robot, ami ingyenes).
(#112662) kaciokos: Nem minden telefonon, bár tény, hogy a készülékek felén biztos. A Tiles-nek adsz ADB-n jogot, akkor lehetséges, hogy sikerül kikapcsolnia. Igaz, nekem Sony-n nem megy, megjelenik ugyan az x a térerőnél, de attól függetlenül ugyanúgy van net.
-
Dottore
addikt
válasz #16695808 #57388 üzenetére
Nos én tökéletesen értem a problémádat mert pont ezt szerettem volna én is. Addig jutottam, hogy van két szószedetem. Egy 8779 és egy 26000 szavas. Már csak annyi kellett volna, hogy utánuk illesztem a ",HU" sort, de itt eluntam.
Parancsolj:
wordlist.txt
wordlist_mnimal.txtHa kész vagy szólj, a meló második fele e tiéd.
Ezzel nyisd meg ha gond lenne vele.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #16695808 #51198 üzenetére
Az első alkalommal, amikor hozzáadod a fiókodat, akkor ne válaszd ki, hogy a beállításaid, alkalmazásaid, wifi jelszavakat stb. mentse a fiókodba! Így nem lesz aktív az onnan történő visszaállítás sem.
Ezután elindítod a Play-t, bemész az összes alkalmazásod menübe, és kiválogatod, hogy miket telepítsen fel. Itt az első kiválasztott alkalmazáson ha hosszan nyomsz, akkor utána működik a többes kijelölés, és utána a csoportos telepítés.
Nagy eszükkel innen kivették azt a funkciót, hogy a számodra már nem érdekes alkalmazásokat törölhetted a listából, helyette lett a "bulk-install".Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
R19
senior tag
válasz #16695808 #50829 üzenetére
Anno nekem GB-en az App Quarantine tökéletesen működött.
-
MODERÁTOR
válasz #16695808 #49333 üzenetére
Nem nagyon értem, hol akadhatsz el?
Kéri a belépési nevet, jelszót, ezt tudod (gondolom)
Ezen kívül szükség lehet még a bejövő-/kimenő szerver címére, egyéb speciális beállításokra a kézi beállításhoz, ezeket pl. ebből a PDF-ből lehet kiszedni.Ez nem egy nagy was ist das, vagy csak én gondolom így?
Xiaomi 13T
-
Bozek
nagyúr
válasz #16695808 #49331 üzenetére
Pontosan milyen opciót hiányolsz? Az Email alkalmazásban nem a kiszolgálót, felhasználónevet, jelszót és a többi esetleges adatot kell megadni annál még?
Egyébként kérdezd a saját topic-jában, ott hátha előbb válaszolnak.Szerk: Látom már ott is kérdezted.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
LonGleY
veterán
válasz #16695808 #33216 üzenetére
Általában az ragaszkodik a gyárihoz, aki nem tudja, hogy miket tudnak a normálisak. Engem is a mobilarena cikk vert át sokáig, miszerint a Sense húdejó... Hát, k. nem. De olyan szempontból érthető, hogy az általánosabb usereket célozzák velük, akik fórumokra sem tévednek. Az biztos, hogy soha többet nem veszek nem stock rendszeres telefont.
-
Jacak
senior tag
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz #16695808 #30895 üzenetére
A GB-ben nincs beépített adatforgalom számláló. ICS-től jelent meg.
(#30898) schmo07:
Konkrétan mire gondolsz? Az alap Androidban nincs "saját forgalom(adat,perc,sms)-mérő" alkalmazás. Az talán a HTC-nek valami sajátja lesz. Ha nincs hozzá saját widget, akkor külsővel nem fogsz tudni belépni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Probert75
addikt
válasz #16695808 #29190 üzenetére
Android Firewall esetleg.
-
Jacak
senior tag
válasz #16695808 #28520 üzenetére
Azt jelenti,h. annyit tölt le levelenként.A levél alján pedig ott a gomb,h. "teljes levél letöltése".De ilyen még a K10(K@mail),és a Kaiten is,nekem ez utóbbi vált be legjobban.
(#28555) OgKush
"Sziasztok! Valahogyan belehet allitani, hogy adott alkalmazasok csak akkor fussanak ha megvannak nyitva? pl fb chat."
Nem hiszem,max.,ha amúgy fagyasztva tartod őket,ehhez viszont rootolás kell.[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
fatal`
titán
válasz #16695808 #26357 üzenetére
Mi az hogy mi alapján? Alapvetően név alapján szinkronizál (már ha a meglévő contactokat választod), ha az összeset, akkor az összeset letölti. Összekapcsolni a telefonkönyvben lehet.
(#26364) Gedeon31: A kérdést azért nem értette senki, mert ez nem a menüje, hanem az appdrawer.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz #16695808 #26357 üzenetére
Ez a kérdés sem teljesen világos. Az alapján szinkronizál a Facebook-al, hogy az uberSync egy alkalmazás, amit a szokásos módon engedélyezel az accountodban, így hozzáfér ismerőseid bizonyos adataihoz, így pl. a neveikhez, és esetleg az elérhetőségeikhez. Mikor a névjegyeid szinkronizálnád, ezeket az egyezéseket megnézi, de az összekapcsolás ugyanúgy működik, mint eddig is: tehát főképp a névjegyeket kezelő "apptól" függ, ahol manuálisan is összelinkelheted a különféle névjegyeket (hasznos, ha esetleg a barátaid szuperhíró néven teregetik a személyes adataikat az oldalon... :]).
[ Szerkesztve ]
-
-
oncsi
őstag
válasz #16695808 #17000 üzenetére
Pont ez a bajom. Asszony teljesen odavan a golyós, lövöldözős, játékokért, de szinte mind csinál meglepő dolgokat. A jobb fajták max tele rakják reklámmal. de már töltött le olyat is ami minden áron a Netet akarta, pedig az elején erről szót sem ejtettek.
Gondoltam ez is olyan mint a linux. Különböző tárolok vannak, minden distro-nak. De logikus is, hisz itt csak egy disztro van, az Android.
KösziKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
törölt tag
-
őstag
válasz #16695808 #5778 üzenetére
1: Gsam Battery Monitor (kedvencem), Akkumulátor HD vagy Go Power Master, nézd meg a képernyőmentéseket, megbecsülik, hogy különböző használat mellett mennyi idő múlva merül le a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz #16695808 #5638 üzenetére
A fejlesztőnek kellene írnod támogassa (amennyiben lehetséges) az arra képes készülékeknél ezt a funkciót...
ADW vs Go témához, majd egy évig használtam utóbbit, de mikor az appdrawer megnyitása sok időt vesz igénybe, a rendszer inditása lassabbá válik és telepakolják appcenter, saját file kezelő és egyéb marhaságokkal a memhasználat és felhasznóbarát kezelhelhetőség rovására akkor inkább használom a gördülékenyebb és nekem fontos (Go-ban is használt) funkcionalitással bíró opciókkal az ADW-t kis ikon, kis betűmérettel és ez még kiegészül a képernyő hasznos terület méretének megváltoztathatóságával, kevesebb mem használattal, helyfoglalással...
Lehet még bugos pár helyen, de egy hallottam/olvastam/felrakom/leszedem vélemény nem sokat ér szemben a használat során tapasztaltakkal!
A változások hibái folyamatosan javítva vannak, míg a go-nál tapasztalt bugok előfordulása is gyakoribb volt az utóbbi időben a mindent belepakolok elmélet pedig rossz vonalra vitte, mert ők döntötték el mit kell használnom...
Na ebből nem kértem a továbbiakban és váltottam, előbb egy korábbi GO 3.05 verzióra, majd ADW-re és nem bántam meg.
Ha kijönne egy Go Lite verzió (nem hiszem), akkor lehet kipróbálás után visszatérnék rá, ha az ADW problémássá válna és addig esetleg le nem cserélném a telóm -
Speeedfire
félisten
válasz #16695808 #4318 üzenetére
MixZing, az egyik legjobb program.
Más: Meg lehet valahogy tudni, hogy melyik program használja a wifit? Úgy néz ki minden okés már, csak a wifi nem nagyon szeret aludni.
Ellenben semmi sem kelti fel feleslegesen a rendszert.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest