- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
csabyka666 #103888 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a Chrome böngésző frissítése óta tele van reklámmal minden oldal? Rém idegesítő!
Mit lehet tenni, hogy reklám mentesen böngészhessen az ember fia?
A telefon Vodafone Smart Platinum 7, gyakorlatilag vanilla 6-os droid van rajta.(hibajavító csomag: szeptember 5.)
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az AdBlock Plus nevű kis reklámszűrő progi nem működik chrome böngészővel androidon?
Mert ha rákeresek playen, akkor az AdBlock Plus browser-t ajánlgatja nekem de én szeretném a chrome-ot használni reklámok nélkül, ahogy PC-n is!
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni!?
Vettem egy Vodafone Smart Platinum 7 telefont, amin Android 6.0.1 -es verzió fut. A felület gyakorlatilag gyári, nincs rápakolva semmilyen vodás UI, csak egy-két előre telepített app amit nem is használok és le is tiltottam.
A gondom az lenne, hogy letöltöttem a "screen off and lock" nevű kicsi appot, aminek annyi lenne a szerepe, hogy egy ikon kerül a kezdőlapra, amire rákoppintva lezárja a telefont, mintha a power gombbal tenném! Viszont ha az appal zárom le a telefont, akkor nem elég ujjlenyomat olvasóval feloldani, mert jelszót is kér mint újraindítás után!
Lenne tippetek mi lehet a gond? Illetve mit és hol kellene állítani ahhoz, hogy az appal történő lezárás után is elég legyen az ujjlenyomatos feloldás?
Köszi előre is!
Szerk.: Ja igen azt elfelejtettem írni, hogy más appal is próbáltam és ugyanez volt a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest